Bird Flu Haberleri

Oryantal Didem Kınalı, İbo Show'a bacak ve göğüs dekoltesiyle katıldı! Armağan Çağlayan RTÜK'e isyan etti: Ayıp yahu!

Bir dönem İbrahim Tatlıses'in yanında dans eden oryantal Didem yılbaşında İbo Show'da dans etti. Geçtiğimiz yıllarda kapalı giyindirildiği için sosyal medyada gündeme gelen Didem bu sefer iddialı dekolteler tercih etti. Armağan Çağlayan ise oryantalin dans ettiği sırada ekranın flu olduğunu iddia ederek RTÜK'e sitem etti.

Magazin 2023-01-01 14:32:51

Flu ne demek? Flu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Flu kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Flu ne demek?

Egitim 2022-05-23 20:08:36

Flurona nedir, belirtileri neler? Flurona nasıl bulaşır? Türkiye'de var mı?

Salgın sürecinde koronavirüsün yanı sıra omicron varyantı da dünyayı tehdit ederken şimdi de flurona varyantı patlak verdi. İsrail'de görülen Flurona, adını grip (flu) ve koronavirüs hastalığından alıyor. Peki Flurona nedir, belirtileri neler? Flurona nasıl bulaşır? Türkiye'de var mı? İşte detaylar...

Haber 2022-01-04 10:14:53

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin kuracağı tesis Türkiye’de bir ilk olacak

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, yerli ve milli ürünlerin daha hızlı bir şekilde üretilmesi için çalışmalarını ve yatırımlarını hızlandırdı. "Demir Kuş" (Iron Bird) olarak adlandırılan uçuş kontrol sistemi entegre test tesisi ile yerli ve milli ürünlerin geliştirme, sertifikasyon ve üretim süreçlerinin hızlanması hedeflenirken; 2022 yılının Şubat ayında faaliyete geçmesi planlanan tesis Türkiye’de havacılık alanında bir ilk olacak.

Haber 2021-10-13 10:01:37

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Beşiktaş'tan şampiyonluk sonrası olay yaratan paylaşım... Süper Lig'de 42. hafta sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi. Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası paylaştığı videoya adeta misilleme yapan Beşiktaş, "Bird Hunter" oyunun farklı bir versiyonunu "Oyun bitti çocuklar, şimdi gerçekler! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!" ifadeleriyle yayınladı.

Spor 15-05-21 23:39

Gillian Anderson 'zor kararlar' vermenin eşiğinde

Sex Education dizisinin yıldızı Gillian Anderson, Marc Foster yönetmenliğindeki dönem draması White Bird: A Wonder Story’de başrolü üstlenecek.

Trend 06-02-21 14:10

Megan Rapinoe ve Sue Bird fotoğraf çekimi için Malibu'da

Megan Rapinoe ve Sue Bird, 30 Ekim'de nişanlandıklarını ilan ettikten sonra Malibu sahilinde romantik bir fotoğraf çekimi sırasında görüntülendiler.

Magazin 09-12-20 12:34

Corona virüsü nedir, nasıl önlenir, nasıl atlatılır?

Corona virüsü hakkında yanlış bilinenleri Dr. Oytun Erbaş anlattı. Youtube’daki Flu Tv kanalında yer alan 'Olmaz Öyle Saçma Tıp' programına konuşan Erbaş, Corona virüsü bulaşacak insan sayısının bir milyonu bulabileceğini söyledi.

Trend 04-02-20 13:41

Muhammed Salah, İngiliz halkına örnek oluyor

Nottingham Forest taraftarı Ben Bird: "Muhammed Salah, beni gerçekten çok etkiledi. İslam dininden hoşlanmıyordum ama Salah'ı tanıdıkça fikirlerim değişti. Artık kendimi bir Müslüman olarak tanımlıyorum"

Haber 04-10-19 17:07

Alaçatı Azmak Kuş Rotası ilk kez uluslararası kayıtlara girecek

5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Gününde, Alaçatı Azmak bölgesinde gerçekleştirilecek gözlem yürüyüşü ile Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek.Avrupa Kuş Gözlem Gününde; Doğa Derneği, Bird Life International ve eKuşbank tarafından Türkiye’nin farklı bölgelerinde kuş gözlem yürüyüşleri gerçekleştirilecek. Ağustos ayının sonunda, Çeşme Belediyesi ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye Ofisi iş birliği ile düzenlenen bir etkinlikle, Alaçatı’nın Azmak bölgesindeki kuşlar gündeme gelerek, "Kuş gözlem parkuru" oluşturulması da kararlaştırılmıştı.

Yurthaber 30-09-19 11:36

Flappy Bird Battle Royale oldu: Flappy Royale!

Flappy Bird de battle royale kervanına katılan oyunlardan oldu. Flappy Royale isimli oyun 99 oyuncuyu aynı bölüme koyuyor.

Trend 28-06-19 17:48

MS hastaları flu dünyalarını fotoğraflara yansıttı

MS hastalığıyla 10 yıldır mücadele eden fotoğrafçı Hatice Hande Kapan, özellikle atak sırasında yaşadığı görme bozukluğuna dikkati çekmek için başlattığı "MS'in vizörü" projesi kapsamında, hem kendisinin hem de Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan MS hastalarının bazen net, bazen flu gördükleri dünyalarını yansıttıkları fotoğraflardan oluşan bir sergi açmayı hedefliyor - Hatice Hande Kapan: - "Vizörden baktığım zaman gördüğümle çektiğim fotoğraf arasındaki farkı düşündüm hep. Çünkü MS hastası her zaman net göremez, atak zamanlarında özellikle. MS hastası çift, bulanık ya da kimi yeri net, kimi yeri bulanık görebiliyor. Hep şunu merak ettim, 'İnsanlar benim gördüğüm gibi görseydi acaba ne hissederlerdi, ne düşünürlerdi?" - "Hastalığa yakalanana kadar MS'in ne olduğunu bilmiyordum. İstiyorum ki, insanların hepsi böyle olmasın. 'MS'in vizörü'nde gözle ilgili kısma dikkati çekmek istedik. Çektiğimiz karelerle MS konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz" - "MS'in vizörü' onları fotoğraf çekmeye, paylaşmaya, fotoğrafla hastalıklarını anlatmaya itti. Kendi aramızda birbirimize 'MSdaş' diyoruz. Bu bizim kendi aramızda bir dostluk ifadesi, derttaş gibi, birbirimizi anlamamızı ifade eden bir şey. Fotoğrafta da bu oldu. Hep birlikte aynı amaçla bir şeyler yapmaya çalıştık"

Haber 30-05-19 11:03

MHP’li vekilden CHP’ye HDP tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kalpak fotoğrafını yorumlayan MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, HDP için "flu parti" söyleminde bulunurken, CHP’yi ise "CHP’nin içine HDP kaçmış" sözleriyle eleştirdi.MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın’ı ziyaret ederek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haber 11-03-19 14:32

Sandra Bullock Netflix’i sevdi

Bird Box’la büyük bir başarı yakalayan Netflix, yeniden Sandra Bullock ile çalışmaya hazırlanıyor.

Trend 24-01-19 16:33

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı kazaya neden oldu

Netflix'in rekortmen yeni filmi Bird Box sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Netflix'ten gelen uyarıya rağmen bu akım nedeniyle yaralanmalar devam ediyor.

Trend 15-01-19 14:32

Sarah Silverman'ın dekoltesi olay oldu! Bird Box filmine gönderme

48 yaşındaki Amerikalı komedyen ve oyuncu Sarah Silverman, California'da düzenlenen Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne derin dekolteli elbisesiyle damga vurdu.

Trend 14-01-19 16:04

Netflix'ten Bird Box uyarısı! 'Kendinize zarar vermeyin'

Netflix’te yayınlanan ‘Bird Box’ isimli film, bir ‘challenge’ı da beraberinde getirdi. Netflix ise, yapımın yol açtığı akım için dikkatli olma uyarısında bulundu.

Trend 04-01-19 02:26

Özhaseki: Belediye başkanlarının fotoğrafları Ekim'de netleşecek

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarının Ekim ayında netleşeceğini söyledi.

Haber 01-09-18 16:39

AK Parti tarih verdi! 'Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarının ekim ayında netleşeceğini söyledi. ''Yüzümüzü ak edecek adayları belirleyeceğiz" diyen ve pazartesi gününden itibaren aday adaylarını belirlemeye başlayacaklarını belirten Özhaseki, ''Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır'' diye konuştu.

Haber 01-09-18 16:07

Özhaseki: Belediye başkanlarının fotoğrafları Ekim'de netleşecek

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediye başkanlarının şimdilik flu olan fotoğraflarının Ekim ayında netleşeceğini söyledi.

Haber 01-09-18 13:56

LeBron'dan 60'ıncı triple double

- NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, Utah Jazz karşısında kariyerinin 60. "triple double"ını yaptı ve tüm zamanlar listesinde Larry Bird ile paylaştığı 6. sıraya tek başına yerleşti - Cavaliers'ta oynayan milli basketbolcu Cedi Osman, 20 dakikanın üstünde süre aldığı ilk karşılaşmada, 10 sayıyla en yüksek skoruna ulaştı

Haber 17-12-17 10:48

Sandra Bullock, sokak ortasında yere kapaklandı

Oscar ödüllü aktris Sandra Bullock, önceki gün yeni filmi 'Bird Box'ın Los Angeles'taki setinde görüntülendi.

Magazin 04-11-17 10:17

Dünyanın en zor oyunları: Saç baş yolduran bilgisayar ve mobil oyunları

Çeşitli oyunlar, sadece eğlenceli içeriği ile değil, dünyanın en zor oyunları olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Özellikle Flappy Bird ve Battletoads bunlardan birkaçı. Üstlelik Tetris oyunları da, retro oyun severler tarafından ‘zamanın en zoru’ yakıştırması yapılan oyunlardan bir tanesi. Dünyanın en zor oyunları, karşımıza modern oyunlarla değil daha çok 8 ve 16 bit’lik oyunlarla karşımıza çıkıyor. Düşük grafik istemli, küçük boyutlarda fakat sinir edebilme kapasitesi ters orantıda yüksek! İ

Haber 18-08-17 04:16

Kanada'dan Yelkenliyle 5 Yılda Antalya'ya Geldiler

Suat SÖĞÜT/FİNİKE (Antalya), (DHA) - KANADA'nın batı kıyısında 2012 yılında 'Storm Bird' (Fırtına Kuşu) isimli tekneleriyle yarım dünya turuna

Yurthaber 09-07-17 11:40

Kanada'dan Yelkenliyle 5 Yılda Antalya'ya Geldiler

- KANADA'nın batı kıyısında 2012 yılında 'Storm Bird' (Fırtına Kuşu) isimli tekneleriyle yarım dünya turuna çıkan uluslararası ilişkiler uzmanı emekli

Yurthaber 09-07-17 11:26

Nba Fan Zone Sergisi İstanbul’da

Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, Shaquille O’Neal, LeBron James gibi...

Yurthaber 09-05-17 16:10

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış: Türk Milleti, Bu Sonuçlarla Ilk Defa Kendi Hükümet Sistemini Kendisi Inşa Etmiştir

- CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Mustafa Akış, "Neticenin flu bile olsa 'evet' lehinde netleşmeye başladığını görüyoruz. Türk milleti, bu sonuçlarla ilk defa

Yurthaber 16-04-17 19:47

Dha Ankara - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış: Türk Milleti, Bu Sonuçlarla Ilk Defa Kendi Hükümet Sistemini Kendisi Inşa Etmiştir

"GÖRÜŞÜMÜZ BUGÜNKÜ SONUÇLARLA ÖRTÜŞÜYOR" CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Mustafa Akış, "Neticenin flu bile olsa 'evet' lehinde netleşmeye başladığını görüyoruz. Türk milleti, bu sonuçlarla

Yurthaber 16-04-17 19:47

U17 Milli Takımı Avrupa Şampiyonası'na Katılmaya Hak Kazandı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT Manavgat'taki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Rade Obrenoviç, Tomislav Pospeh ile Galler'den Ian Bird yönetti.

Yurthaber 28-03-17 19:14

Instagram’dan hassas içerik düzenlemesi

Instagram’ın yaptığı son yenilik, kullanıcılar tarafından yüklenen hassas içeriğe sahip fotoğrafların flu gösterilmesi oldu.

Haber 27-03-17 12:08

 U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 1'inci Grup Finlandiya-Türkiye: 1-4

Mithat ABAKAN/MANAVGAT Manavgat'taki Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Galler Futbol Federasyonu'ndan Iwan Arwel Griffith, Ian Bird ve Slovenya'dan Tomislav

Yurthaber 23-03-17 17:58

Flappy Bird yapımcısı yeni oyununu tanıttı

Bir dönemin fenomen oyunu olan Flappy Bird tekrar gündemde. Oyunun yapımcısı yeni oyununu yayınladı. Yine zorlayıcı bir oyun geliştiricinin yeni oyunu hakkındaki detaylar haberimizde.

Haber 31-01-17 16:03

Leonard Cohen Sevenlerine Veda Etti

“Hallelujah”, “Suzanne," “Bird on a Wire,"Hey, That's No Way to Say Good-bye” adlı unutulmaz şarkılara imza atan Kanadalı ünlü müzisyen Leonard Cohen, 82 yaşında hayata veda etti.

Haber 11-11-16 19:03

Mhp Genel Başkan Adayı Koray Aydın: “tbmm’de Flu Olarak Gördüklerimizin Solunda Oturuyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Kırşehir’de katıldığı programda, "Mecliste flu olarak...

Yurthaber 01-05-16 20:30

3,000 Bird Nests To Call For “Coexisting” In Şanlıurfa

Ömer Pınar / Şanlıurfa, August 3 - The Şanlıurfa Municipality announced that 3,000 bird nests will be placed throughout the

Yurthaber 03-08-15 15:21

Büyüksün Hido

Hidayet Türkoğlu, takımı Los Angeles Clippers'ın yarın Houston Rockets ile oynayacağı maçta görev aldığı taktirde 'NBA'de 1000. kez forma giyme' onuruna erişecek. Hido'nun şimdiden geride bıraktığı isimler arasında NBA efsaneleri Larry Bird, Magic Johnson ve Jerry West de yer alıyor.

Spor 11-05-15 16:52

Bird Flu Found In Turkey’S West, Area Quarantined

- Bird flu was found among dead birds in Turkey’s western district of Bandırma’s Edincik area, where around 1.2 million

Yurthaber 04-05-15 09:51

16 People Died By Swine Flu In Past 15 Months In Turkey

- A top health official in Turkey has announced a total of 16 people out of 170 known cases have

Yurthaber 17-03-15 12:32

Obama'nın Ulusal Saha Direktörü Bird: Size Oy Vermeyeceğinize Emin Olduğunuz Kitle Ile Boşa Vakit Harcamayın

- SEÇİM kampanyalarında kullanılan iletişim stratejilerinin tartışıldığı “Hedef Hedef Kitle konferansı İstanbul The Ritz Carlton Otel'de yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak,

Yurthaber 06-03-15 22:15

Obama'nın Ulusal Saha Direktörü Bird: Size Oy Vermeyeceğinize Emin Olduğunuz Kitle Ile Boşa Vakit Harcamayın

Ezgi ÇAPA - Özkan ARSLAN - İdris TİFTİKCİ / İstanbul, Element Strateji Yönetimi ve Danışmanlık tarafından düzenlenen konferansta, başta ABD

Yurthaber 06-03-15 21:58

Suriye Bandıralı Gemi, Anamur'da Karaya Oturdu

Mithat ÜNAL/ANAMUR Yalıevleri Mahallesi Cerenler mevkiinde kıyıya oturan 50 metre uzunluğunda ve yaklaşık 13 metre genişliğindeki 'Sea Bird' isimli Suriye bandıralı

Yurthaber 13-01-15 13:32

Flappy Bird geri döndü!

Android ve Apple iOS platformlarında yayınlandığı ilk gün yaratıcısına 500.000 dolar kazandıran ama sonra yaratıcısının ani ve tuhaf kararıyla yaşamına son verilen Flappy Bird, yeniden hayat buldu.

Haber 04-08-14 08:33

Bağımlılık yapan oyun:Timberman

Angry Birds, Flappy Bird derken sıra Timberman’e geldi.Timberman bağımlılık yapan oyunlar arasına girmeye hazırlanıyor.

Haber 18-07-14 08:29

Flappy Bird iddialı dönüyor!

Akıllı telefon piyasasının en popüler oyunlarından biri olan ve hakkında geçtiğimiz aylarda şok kararlar verilen Flappy Bird, eskisinden çok daha iddialı şekilde geri dönüyor.

Haber 16-05-14 11:58

Flappy Bird geri mi dönüyor?

Flappy Bird‘ün geliştiricisi Nguyen oyununu yeniden mobil marketlere koymayı düşündüğünü aktardı.

Haber 13-03-14 09:37

Flappy Bird artık kutuda

Flappy Bird’ ü oynayamadınız mı? Akıllı telefon ya da tabletiniz yok mu? İşte, Flappy Bird artık kutuda.

Haber 21-02-14 08:41

Flappy Bird hastalığının sebepleri ve ilacı

Sürekli geçmeyi deneyip bir türlü alt edemediğiniz oyun Flappy Bird oyunun mimarı tarafından hayatına son verildi.

Trend 10-02-14 15:15

Flappy Bird yok diye üzülmeyin, işte Flappy Wings!

Flappy Wings, Flappy Bird'in aynısı.

Haber 10-02-14 11:39