Birinci Ve Ikinci Tur Haberleri

Osmanlı döneminde şehzade sünnetlerinde ikram edilen ’zerde’ tatlısı yarışmada birinci oldu

Bilecik ve Osmanlı kültürüne özgü yemek ve tatlıların tadıldığı ’Yemek Yarışması’nda, şehzade sünnetlerinde ikram edilen ’zerde’ tatlısı birinci oldu.

Yurthaber 2024-04-19 11:14:35

Merkez Bankası Başkanı Karahan: 'Enflasyon, 2024'ün ikinci yarısından düşecek'

Merkez Bankası Başkanı Karahan'ın Washington'da yaptığı sunumda, dezenflasyon konusunda gerekli adımların atıldığı ve daha fazlasının yapılmaya hazır olunduğu mesajı verildi. Sunumda, enflasyonun 2024'ün ikinci yarısından hem aylık hem yıllık bazda düşeceği belirtildi.

Finans 2024-04-18 07:14:26

İkinci el otomobil piyasasının en hızlı satılan markası! Rakiplerini geride bıraktı, 34 günde alıcılarını buldu

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarının verileri belli oldu. Martta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,27 düşüşle 187 bin 229 oldu. Toyota marka araçlar 34 gün ortalama satış hızı ile pazarda rakiplerini geride bıraktı.

Finans 2024-04-17 16:19:20

Eskişehirli genç kick boksçular uluslararası başarılarını sürdürmek için çalışıyor

İtalya'da Kick Boks Dünya Kupası'nda birinci olan Rabia Karagöz ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Eslem Naz Akkuş, antrenörleriyle haftada 5 gün antrenman yapıyor.

Yurthaber 2024-04-17 11:12:35

Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki kavgaya Müjdat Gezen de dahil oldu! Birinci derece tanık olarak...

Sözcü Gazetesi yazarı, gazeteci Uğur Dündar ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik sürüyor. Son olarak polemiğe usta oyuncu Müjdat Gezen de girdi. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

Magazin 16-04-24 09:15

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 15-04-24 21:08

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

Yabancı VAR hakemi Karagümrük-Fenerbahçe maçına damga vurdu! Bir penaltıyı verdirtti, bir penaltıyı iptal ettirtti...

TFF'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı kritik maçlarda yabancı VAR hakemi uygulaması Karagümrük-Fenerbahçe mücadelesiyle ikinci kez uygulanırken, Portekizli hakem Andre Narciso'nun önerilere maça adeta damgasını vurdu. Narciso hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu iki kez VAR'a çağırdı ve ikisinde de maçın kaderini etkileyecek karar değişikliklerine imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:35

SON DAKİKA: Fenerbahçe Alagöz tarihe geçerek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu!

Son dakika... Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Villeneuve d'Ascq LM'yi mağlup ederek üst üste ve toplamda ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 20:43

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Gülşen fit görünümüyle ve şık seçimiyle dikkat çekti! Sırrını ilk kez açıkladı

Gülşen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere bayram keyfi yaşatan ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen fit görünümünün sırrını da verdi.

Magazin 12-04-24 13:31

Fenerbahçe, Yunanistan'da 3-0'dan dönerek tur şansını İstanbul'a taşımayı başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. Galatasaray ile yaşanan Süper Kupa krizinin ardından bu mücadeleye çıkan sarı-lacivertliler, avantajlı bir skor alıp İstanbul'a dönme niyetindeydi. Karşılaşmada 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, müthiş bir karakter ortaya koyarak skoru 3-2'ye getirmeyi başardı ve tur şansını İstanbul'a taşıdı.

Spor 11-04-24 21:41

Bayramda o ilçeye akın ettiler! Araç girişi kapatıldı, çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde, bayram tatilinde yoğunluk yaşandı; araç kuyrukları oluştu. Bayramın ikinci gününde 20 bin girişin olduğu Amasra, yeni araç girişlerine kapatıldı. Aşırı yoğunluk yaşanan bölgelere çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi. Sürücüler ise Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü alanına yönlendirildi.

Haber 11-04-24 17:59

Taksim'de bayram yoğunluğu! 'Çok kalabalık' Adeta insan seli oluştu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne yerli ve yabancı turistler akın etti.

Haber 11-04-24 17:20

'İstanbul'un ilk defa bayramda bu kadar yoğun olduğunu gördük' Trafik yoğunluğu yüzde 70'i aştı! Adalar İskelesi ve turistik mekanlara akın ettiler

Ramazan Bayramı tatili ve güneşli havanın etkisiyle tarihi yarımada, yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra İstanbulluların akınına uğradı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde güzel havayı da fırsat bilenler, erken saatlerde Adalar'a gitmek için de Kadıköy iskelesine geldi. Vapurlara binmek isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi. Öte yandan İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 15.02 itibarıyla yüzde 70'i aştı.

Haber 11-04-24 14:48

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 10-04-24 09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ı tebrik etti; Ekrem İmamoğlu'nu aramadı! Çok konuşulacak iddia

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.

Haber 06-04-24 09:18

Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank maçında alınan sayının ardından Cansu ve Ali Frantti'nin sevinci olay oldu!

Vodafone Sultanlar Ligi yarı final serisi ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Vakıfbank karşılaştı. Mücadelenin henüz başında Vakıfbank'ın aldığı sayı sonrası yaşanan sevinç sırasında yaşananlar herkesi güldürdü. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 10:39

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mazbatasını aldı:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Muhittin Böcek, Antalyalılara, yerli ve yabancı misafirlere, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:40

Eski başkandan devir teslim töreninde tepki çeken sözler: 'Faşist bir insana başkanım demeleri...'

Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart’taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı. Uçar, "Belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben belediyeye almış olduğumuz o Cumhuriyet Halk Partililerin bir MHP’li faşist insana kim olursa olsun, ’Başkanım’ demesini içime sindiremiyorum" dedi.

Haber 04-04-24 14:10

Erdoğan seçim sonuçlarını masaya yatırdı! AK Parti'de büyük değişiklik hazırlığı... 'Görevden alınacak iki isim belli oldu' iddiası, kulisleri hareketlendirdi

31 Mart'taki yerel seçimlerde istediği sonucu alamayarak kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen ve elindeki birçok belediyeyi kaybeden AK Parti'de görevden almaların yaşanacağı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti yönetiminde ve kabinede kapsamlı değişiklikler yapabileceği konuşulurken, görevden alınacak iki ismin belli olduğu iddia edildi.

Haber 04-04-24 13:04

Ukrayna’dan tur rehberi olarak geldiği Diyarbakır’da Müslüman oldu

İlk kez 2018 yılında Türkiye’ye gelen ve 2019 yılında Diyarbakır’a düzenlediği turda İslam dininden etkilenerek araştırmaya başlayan tur rehberi Polina Andriienko, Diyarbakır’da düzenlenen ihtida töreni ile Elif ismini alarak Müslüman oldu.

Yurthaber 04-04-24 10:32

Bakan Şimşek'ten seçim değerlendirmesinde 'enflasyon' mesajı! Memura zam verdik, yine kaybedildi İşte kulislerde konuşulan o sözler...

Yerel seçimler 'sürpriz' sonuçlarla sona erdi. CHP Türkiye genelinde seçimlerden birinci parti olarak çıkarken AK Parti'den de değerlendirme toplantıları başladı. Kulisler hareketlendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de oy kaybının sadece ekonomi kaynaklı olmadığını söylediği kaydedildi.

Finans 04-04-24 09:46

Özgür Özel'den ses getirecek çıkış! 'Artık birinci partiyiz' dedi ve ekledi 'Erdoğan'ı arayacağım'

31 Mart seçimlerinin ardından siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Bayramın yaklaşmasıyla CHP lideri Özgür Özel merak edilen detayı açıkladı. Canlı yayına katılan Özel, Erdoğan'ın geçen bayramda kendini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer." dedi.

Haber 04-04-24 09:45

Son dakika: YSK'dan Van kararı! Mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti. YSK kararıyla birlikte Van'da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan'a verilecek.

Haber 03-04-24 18:47
Van

İstanbul'da ikinci İmamoğlu dönemi! Mazbatasını aldı, görevine resmen başladı; ilk mesajında Van'daki gerginlikle ilgili sert çıktı

31 Mart'taki yerel seçimleri kazanarak yeniden İBB Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. Mazbata töreni sonrası bir açıklama yapan İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başladı. İmamoğlu, daha sonra vatandaşlara seslenirken Van'daki gerginliğe değindi ve "Van'da yaşanan tam bir garabet! Bu konuda demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olmaktan bu kardeşiniz asla vazgeçmeyecek!" dedi.

Haber 03-04-24 16:14

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 03-04-24 14:55

SON DAKİKA: Mart ayı enflasyonu belli oldu! Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: 'Birinci önceliğimiz...'

Son dakika haberi.... TÜİK mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Şubat ayında yüzde 67,07 ile yıllık enflasyonda 15 ayın zirvesi görülmüştü. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği mart ayı enflasyonu ne kadar oldu? Bakan Şimşek mart ayı rakamlarına ilişkin olarak, "Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız." düşüncesini dile getirdi.

Finans 03-04-24 10:01

Sıfır otomobilde bir dönem sona erdi, ikinci el arabada kaos! Hesap makineleri bile şaşırdı, 400 bin liralık araca 1 milyon TL ödeme… ‘Kredi vermemek için yarış içindeler’

Nisan ayının gelmesi ile sıfır otomobil fiyat listeleri güncellendi. Pek çok marka 2023 ve 2024 modellerinden fiyat artışına gitti. Araç almak isteyenler için geçtiğimiz yıl başlatılan indirim kampanyaları Nisan ayı itibarıyla sona erdi. Sektör temsilcileri tüketicilerin bankalara başvurduğunda sıfır kilometre veya ikinci el araçta BDDK'nın getirmiş olduğu vade ve tutar kısıtları nedeniyle almak istedikleri otomobil için istedikleri krediyi alamadığına dikkat çekti.

Finans 03-04-24 08:21

SON DAKİKA | Tayvan'da 7,4 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe deprem! Tsunami alarmı verildi: 25 yılın en büyüğü...

Son dakika haberi: Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden 20 dakika sonra bu kez Hualien kentinin 11 kilometre kuzeydoğusunda 6.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. Tayvan Merkezi Meteoroloji İdaresi (CWA), Ada'nın kuzey bölgeleri için tsunami uyarısı yaptı. İlk belirlemelere göre depremlerde 4 kişi öldü, 90'dan fazla kişi yaralandı.

Haber 03-04-24 06:11

Büyükşehir’de ikinci Memduh Büyükkılıç dönemi: 296 bin 495 oy aldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; 296 bin 495 oy aldı.

Yurthaber 02-04-24 15:38

Bakanlar görevden alınacak iddiası gündem oldu! Listede hangi isimler var, fatura onlara mı kesilecek?

31 Mart seçimlerinde kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de taşlar adeta yerinden oynadı. Alınan kötü sonuçların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti içinde büyük bir rahatsızlık yarattığı belirtilirken; Erdoğan'ın Kabine'de revizyona gideceği iddia edildi. 7 Bakan'ın 'görevden affını' isteyeceği belirtiliyor.

Haber 02-04-24 12:25

Finlandiya'da okula saldırı! Çok sayıda yaralı var

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'nin Vantaa bölgesinde bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Birinci sınıftan dokuzuncu sınıfa kadar yaklaşık 800 öğrencinin eğitim gördüğü ve 90 personelin bulunduğu Viertola okulunda gerçekleştiği bildirildi. Saldırıda 3 öğrencinin yaralandığı bildirilirken, saldırganın reşit olmadığı öğrenildi.

Haber 02-04-24 10:27

CHP lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' yorumu! En çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı... 'Hayal kırıklığı' dedi, 3 isme tepkisi dikkat çekti

31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıyla 47 yıl sonra yeniden birinci parti olan CHP'de genel başkan Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta da bu sevinci yaşayabileceklerini ancak hatalarından ders çıkardıklarını söyleyen Özel, "Aldığımız her oyun CHP değil, Türkiye İttifakı oyu olduğunun farkındayım" dedi. Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Özel, en çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı. Özel'in özellikle 3 isme yönelik tepkisi ise dikkat çekti.

Haber 02-04-24 08:21

Aldığı kilolar yüzünden depresyona giren anne basit bir tüyo uyguladı! Sadece 3 ayda 15 kilo verdi

İkinci çocuğuna hamile olan Rachel Down adlı bir kadın 2016'da 15 kilo aldı. Rachel Down, hamileyken ve ikinci oğlunu doğurduktan sonra vücudundan dolayı kendini bilinçli hissetmeye başladı. Rachel, kilo verme dönüşümünden sonra artık kendini harika hissediyor.

Kadin 02-04-24 07:46

Uzmanları uyardı: 50 yaş altı vakalarda artış yaşanıyor! 'Z kuşağı için büyük önem taşıyor'

Kanserin, dünyada ve Türkiye’de sebebi bilinen ölümler arasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada yer alıyor. Genel Cerrahi uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Sarıyar kansere dair kritik açıklamalarda bulundu.

Haber 01-04-24 16:05

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

PFDK'dan Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a 39'ar bin TL para cezası verdi. Kurul, iki kulübü ayrıca 400'er bin TL de cezaya çarptırdı. Öte yandan kurul, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü ve Başkan Dursun Özbek'e ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

Spor 01-04-24 15:46

13 milyon seçmen sandığa gitmedi! 31 Mart yerel seçimlerine katılım oranı dikkat çekti... 20 yılın en düşüğü

Yerel seçimlerde sandıktan 'sürpriz' çıktı. AK Parti elindeki bazı belediyeleri kaybederken; CHP ve YRP gecenin en başarılı partileri arasında yer aldı. CHP, 47 yıl sonra birinci parti olurken, YRP'de 3. parti oldu. Gündem yaratan seçim sonuçlarıyla birlikte, katılım oranı da dikkat çekti. 13 milyon seçmenin sandığa gitmediği görüldü.

Haber 01-04-24 11:07

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-24 10:57

Ecevit'ten 47 yıl sonra bir ilk! Özgür Özel liderliğindeki CHP birinci parti oldu

31 Mart seçim sonuçları tüm Türkiye'de büyük yankı bulurken, Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) 47 yıl sonra bir ilke imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy alan CHP, Bülent Ecevit'in liderliğindeki 1977 seçimlerinden sonra ilk defa sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti ise yüzde 35,49 oy oranı ile ilk defa bir seçimde ikinci parti oldu.

Haber 01-04-24 10:21

Başkan Seçer: İnşallah ikinci dönemimizde Mersin şahlanacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, 31 Mart Mahalli İdare Seçimleriyle ilgili, "İnşallah ikinci dönemimizde Mersin şahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek" dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:29