Bizim Hikaye Yeni Bolum Haberleri

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-09 11:33:27

Dünkü sözler sonrası İmamoğlu ile yeni polemik patlak verdi: Ula o da milletin malı! Lafa bakar mısınız?

İBB seçimlerinin en çok tartışma doğuran konularından biri de metrolar. Öyle ki Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Murat Kurum'a seslenirken metroları kastedip "Malınıza sahip çıkın yoksa bu adamlar sahip çıkar" diyerek İmamoğlu'na göndermede bulunmuştu. Erdoğan'a yanıt veren İmamoğlu "Lan milletin malı, bizim metro da onların metrosu da" diyerek tepki gösterdi.

Haber 2024-03-20 15:37:14

Kademeli emeklilik rafa kalktı… Canlı yayında ’10 yıllarımızı etkileyecek’ diyerek anlattı: 1999-2008 arası sigortalılar dikkat!

Kademeli emeklilik bekleyenler için açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Bakan Işıkhan çok net olarak, "Staj sigortası ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" dedi. 1999-2008 arası sigorta girişi olanların yakından takip ettiği konuya ilişkin Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır dikkat çeken bir yorum yaptı: “EYT bizim 10 yıllarımızı ciddi manada etkileyecek bir durum. Ama yanlış yapıldı. Yeni yanlışlar yapılır mı? Açıkçası yapılmaz diyemiyorum..."

Finans 2024-02-27 10:57:45

Son dakika | Emekliye bayram ikramiyesi artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rakamı duyurdu

Son dakika haberi: Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

Haber 2024-02-16 14:50:03

MEB'den müfredat değişikliği kararı: Dersler sadeleşiyor, beceri eğitimleri geliyor! Anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıf...

MEB'den yeni müfredat kararı... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda müfredat değişikliği için sona gelindiğini duyurdu. 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak yeni müfredatla birlikte dersler sadeleşirken, beceri eğitimleri öne çıkacak. Söz konusu yeni müfredat ilk olarak anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, "Bize ait, bizim değerlerimiz ile inşa edilmiş bir müfredat" diye konuştu.

Egitim 05-02-24 06:42

Ortalamanın iki katından daha büyük! Dünyanın en büyük penislerinden birine sahibim dedi... Artılarını ve eksilerini anlattı

Matt Barr dünyadaki en büyük penislerden birine sahip olduğunu iddia ederk dünya basınında geniş bir yankı uyandırmayı başardı. 40 yaşındaki Barr, yeni kitabı "Uzun Bir Hikaye: Dünyanın En Büyük Penislerinden Biriyle Yaşam" kitabını çıkarttı. Kitabında büyük bir cinsel organla yaşamanın avantajlı ve dezavantajlı yönlerini samimi bir şekilde anlatınca yeniden gündeme geldi.

Trend 30-01-24 11:49

Lana Rhoades kendisini o kadar çok beğendi ki çekmelere doyamadı! Yakınlaştırdıkça yakınlaştırdı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades'in attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayan isim geçtiğimiz aylarda imajını yenileyerek saçlarını kestirmişti. Yeni imajını çok beğenmiş olacak ki Rhoades, Instagram hesabının hikaye bölümün arka arkaya kendisini çektiği videolar yayınladı.

Trend 20-01-24 10:00

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-24 13:41

Gülben Ergen 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim' diyerek gözyaşları içinde anlattı! 'Bizim bir cinayetimiz var'

Gökhan Çınar’ın YouTube'da yayınladığı ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Katarsis'in yeni konuğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen oldu. Hayatı boyunca karşılaştığı zorlukları anlatan Ergen çocukluğu hakkında bilinmeyenleriyle herkesi şaşırttı. 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim' diyen Ergen'den 'Bizim bir cinayetimiz var' itirafı geldi.

Magazin 18-01-24 17:40

Her şey bu cümleyle başladı: Gel bana çocuk yap sana ev vereceğim... Sonrası dehşet! Çocuğunu satmak istedi, sonra da düşürüp klozete attı

İstanbul'da ortaya çıkan bir hikaye duyanları dehşete düşürdü. Özbekistan'da yaşayan Muxlısaxon Karımova Türkiye'den tanıştığı birinin, "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" sözleri sonrası İstanbul'a geldi. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmedi. Evden kaçan kadın yeni tanıştığı insanlar tarafından fuhuşa zorlandı, karnındaki bebeğin satılacağını duyunca da ilaç içip klozete attı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 16-01-24 16:37

Ebru Polat Bahar Candan'ı affetmedi! Bizim çok üstümüze geldi çok zorladı

Şarkıcı Ebru Polat daha önce program yaptığı ve programda kavga ettiği Bahar Candan'ı affetmedi. Dava açan Polat davayı kazandığını söylerken yeni bir davanın da yolda olduğunu söyledi. Bahar Candan ve ablası Nihal Candan geçtiğimiz ay tutuklanmıştı.

Magazin 08-01-24 13:54

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-23 12:15

12 yıllık hikaye sezon sonunda sona erebilir! Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Muslera'nın yeni adresini duyurdular bile...

Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilirken yeni adresini duyurdular.

Spor 19-12-23 14:27

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

Okan Buruk, mağlubiyetin ardından kupa açıklaması yaptı! ''Galatasaray'ın kupa kazanabileceği yeni bir yol''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "Belki bir gol atsaydık, ikinci golü de bulabilirdik. Sürpriz bir çıkışla attıkları golle maçı kazandılar. Rakibimizi tebrik ederken, bizim için de Avrupa süreci devam ediyor. Hedefimiz kupa kazanmak" dedi.

Spor 13-12-23 01:47

SON DAKİKA | DenizBank'tan 20 soruya 20 cevap! Futboldaki 'fon' skandalıyla ilgili Seçil Erzan'ın iddiası yalanlandı... 'Söz konusu meblağlar, büyük değil' ifadesi ise dikkat çekti

Son dakika haberi: Futbol dünyasını sarsan 'fon' skandalıyla ilgili DenizBank'tan yeni açıklama geldi. Banka müdürü Seçil Erzan'ın aralarında Arda Turan, Selçuk İnan, Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandırdığı 'fon' skandalında, sorumlulukları olmadığını vurgulayan banka yaşanan sürecin detaylarını paylaştı. Soruşturmadaki 'tehdit' iddialarına da yanıt verilen açıklamada, "Söz konusu meblağlar, bizim için anlamlı bir büyüklüğe sahip değil" ifadeleri dikkat çekti.

Finans 28-11-23 15:32

Dilan ve Engin Polat'ı tutuklatan süreç nasıl başladı? Film senaryolarını aratmayacak hikaye: Dilan Polat savcıyı arayıp bakın ne demiş

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrasında yeni gelişmeler yaşandı. Polat çiftini tutuklanmaya götüren soruşturmanın nasıl başladığı ortaya çıktı. Komşularının park kavgası yüzünden şikayetçi olması sonrasında soruşturmayı yürüten savcının, Dilan Polat'ın günde 750 bin TL harcıyorum paylaşımını gördüğü ve çifti tutuklamaya götüren soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Haber 09-11-23 09:01

Dünyaca ünlü isim Lana Rhodes yeni imajını görücüye çıkarttı! Saç rengindeki değişiklik hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lana Rhoades Instagram orucunu son günlerde bozdu. Paylaşımlarının sayısını arttıran ünlü isim yeni imajını da Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarına gösterdi. Rhoades sarı saçlarına veda ederek hayranlarının karşısına kahve rengi saçlarla çıktı.

Trend 14-10-23 11:22

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-23 19:16

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

Bakan Tekin'den öğretmen atamaları açıklaması: İhtiyaç duyduğumuz rakamları paylaştık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir canlı yayında öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Aramıza yeni öğretmenlerin gelmesini arzu ediyorum, istiyorum. Bizim hesaplamalarımıza göre ihtiyaç duyduğumuz rakamları Hazine ve Maliye Bakanımızla, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığıyla paylaştık." ifadelerini kullandı.

Haber 12-09-23 00:18

Bahçeli’den ‘fedakarlık’ vurgusu! Parti teşkilatlarına bu mesajı gönderdi…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il kongreleri nedeniyle teşkilatlara gönderdiği mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı. Bahçeli açıklamasında “Bugün yapacağımız her fedakarlık, yeni yüzyılın süper güç Türkiye’sinin çatısını örecek” ifadelerini kullanırken “Bizim kongrelerimizde kaybeden, başı öne eğilen, mahcup ve mağlup olan hiç kimse yoktur ve olmayacaktır” dedi.

Haber 31-08-23 14:50

İstanbul için verdiği sayı korkuttu! Bakan Özhaseki Çok riskli diyerek açıkladı: O binalar ilk etapta yıkılacak

Uzmanlardan her geçen gün beklenen İstanbul depremi için yeni uyarılar gelirken mega kentte depreme karşı alınan önlemler de artırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'un kentsel dönüşümüne değinerek "Bu hazırlığı bizim yapmamız lazım, son haline getirebilirsem davet edeceğim arkadaşlarımızı" dedi. Olası İstanbul depreminin beka ve milli güvenlik meselesi olduğunu vurgulayan Özhaseki'nin İstanbul'daki riskli binalarla ilgili verdiği rakam korkuttu.

Haber 22-08-23 14:07

Patrick Kluivert: 3 puanın Adana’da kalması bizim içim çok önemliydi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Çaykur Rizespor galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, ”Yeni lige çıkan bir takım için gerçekten çok iyi oynadılar, zorladılar sonuna kadar. Bizim için en önemlisi galibiyetle bitirmekti, öneli b ir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımla gurur duyuyorum” dedi.

Spor 14-08-23 09:27

İstanbul'un röntgeni çekildi! İşte risk oluşturan ilçeler: 'Bizim elimizdeki son analize göre...'

Marmara'da beklenen olası depreme yönelik yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'taki depremler sonrasında özellikle İstanbul'daki yapı stoğunun yenilenmesi için atılan adımlar hız kazandı. AFAD'a göre İstanbul'da bütün ilçeler risk altındayken İBB ise kentin röntgenini çekti. İşte deprem açısından risk oluşturan ilçeler...

Haber 11-08-23 07:36

Ali Mahir Başarır'dan ‘yeni parti’ sorusuna çok konuşulacak yanıt: ‘Tabanımız kızsa da yine CHP'ye oy verir’

Akbelen'de vatandaşa parmak salladığı görüntüleri eleştirilen CHP'li Ali Mahir Başarır'dan tartışılacak bir açıklama daha geldi. Başarır katıldığı bir canlı yayında yeni parti kurulması ile ilgili bir soru üzerine, "Bizim tabanımız küsse de kızsa da gelir yine CHP'ye oy verir" ifadelerini kullandı. Başarır’ın bu ifadelerinin sosyal medyada da tepki çektiği görüldü.

Haber 01-08-23 10:23

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması! ''Bizim onayımızla gitti, küçük bir miktar para alacağız''

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi ve başkanı olan Acun Ilıcalı, kulübün içinde bulunduğu durum ve transfer politikasıyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Spor 28-07-23 10:29

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti! Tanyeli kemoterapi öncesi son durumunu paylaştı

Bir süre önce pankreas kanseri olduğu ortaya çıkan eski oryantal Tanyeli, yaptığı yeni paylaşım ile sevenlerine sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Tanyeli, kemoterapiden önce muayene olduğu anları Instagram'ın hikaye bölümünden takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim paylaşımında "Geçici hastane günlüklerim başladı. Kemoterapi öncesi muayenemiz tamam" ifadelerini kullandı.

Magazin 25-07-23 16:24

Çarpıcı iddia! Babacan 'Bizim kimseye borcumuz yok' demişti: Yeni hamle, Kılıçdaroğlu'ndan...

Seçime CHP listelerinden giren Saadet ve Gelecek partisi, TBMM'de grup kurmuş DEVA Partisi ile anlaşma sağlanamadığı belirtilmişti. DEVA Partisi son zamanlarda grup kurmak için 3 milletvekili olan Demokrat Parti ile görüşmelere başladı. Kulislerde konuşulanlara göre Babacan, kalan 2 vekil için CHP'nin kapısını çalacak. Seçimler sonrasında açıklama yapan Babacan, "Bizim kimseye borcumuz yok, seçimi helalinden kazanmış 15 milletvekilimiz var" çıkışıyla gündem olmuştu.

Haber 15-07-23 07:10

Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Hayatımın Neşesi TRT 1'de yayınlanıyor. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i başrolde buluşturan Hayatımın Neşesi'nin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar merak edildi. Peki, Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Magazin 07-07-23 19:35

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Beren Gökyıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız'ın biyografisi!

Beren Gökyıldız, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi nedeniyle merak konusu oldu. Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde oynayan Beren Gökyıldız; Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi ile ekrana dönüyor. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız kimdir?

Magazin 03-07-23 10:16

Sevindirici haber! Uzmanlar da şaşkın... Marmara'da görülmeye başlandı! Kimse beklemiyordu

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesince Marmara Denizi'nde yapılan çalışmalarda, nesli tükenme tehlikesi altındaki müsilaja çare olarak görülen "pina"ların (kalem kabuklu yumuşakça) popülasyonunun arttığı tespit edildi. Yeni pina bireylerini gözlemlediklerini söyleyen Dr. Benal Gül "Bu bizim için sevindirici, önemli haber" dedi. Pinaların korunmasının deniz ekosistemi için önemli olduğunu vurgulayan Gül, pina popülasyonunun kendisini üremeye açtığını ve sayılarının artabileceğini ekledi.

Haber 27-06-23 14:59

O ilçeyi heyecan sardı! Müjdeyi bir an önce almak istiyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il" açıklaması Sivereklileri heyecanlandırdı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi, 97 yıl sonra yeniden il olmak, il müjdesini bir an önce almak istiyor. Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) Başkanı Ayhan Ekinci, "Bizim yeni bir talebimiz yoktur, biz elimizden alınan bir hakkın geri verilmesini istiyoruz. İnşallah bu da Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin girişimleriyle bize iade edilecektir." diye konuştu.

Haber 18-06-23 17:08

Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Beren Gökyıldız son hali

Beren Gökyıldız, 9 Haziran 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının sezon finaline konuk oldu. Bir dönemin çocuk yıldızı Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde sergilediği performansla adından söz ettirmişti. Peki, Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2. Sayfa konuğu bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız son hali...

Magazin 09-06-23 10:24

Atatürk Havalimanı için projesini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu: NASA'da çalışan bir Türk yine telefon etti Amerika'dan...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı için yeni projesini duyurarak "Havacılık ve Uzay Çalışmaları Merkezi haline getireceğiz" demişti. Kocaeli'de halka hitap eden Kılıçdaroğlu, "Bugün NASA'da çalışan bir Türk yine telefon etti Amerika'dan. Siz bunu yaparsanız ben de NASA'dan ayrılacağım ve geleceğim o uzay merkezinde çalışacağım diye. Bizim hayallerimize onlar yetişemezler." ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-23 21:50

'Şampanya' sözleri gündem olmuştu! Bekir Bozdağ'dan yeni açıklama: Seçim sonuçlarını insanların nasıl kutlayacağına dair bir değerlendirme

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, çok konuşulan 'şampanya' sözlerine dair yeni bir açıklama yaptı. Bozdağ, "Bizim söylediğimizde ne var? Seçim sonuçlarını insanların nasıl kutlayacağına dair bir değerlendirme. Bu da benden kaynaklanmıyor. İngiliz The Guardian gazetesinin dış haberler şefi '14 Mayıs akşamı Erdoğan kaybederse Washington'dan Berlin'e kadar şampanya ile kutlamalar olacak' şeklinde açıklamalar yaptı. Bunda anormal olan, yanlış olan ne var?" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-23 20:55

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu Ben hikaye anlatmıyorum deyip duyurdu: Kılıçdaroğlu makamına oturduğunda...

Saadet Partisi'nin lideri Temel Karamollaoğlu, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Ben hikaye anlatmıyorum" diyen Karamollaoğlu, "Biz memleketimizde huzuru, barışı tesis edelim. Adaletin kamil manada sağlandığını herkese gösterelim. Türkiye'ye yabancı sermaye akın akın gelir. Ama bizim memleketimize güvenmiyor ki. Biz iktidara geldiğimizde mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı olarak Kılıçdaroğlu makamına oturduğunda bu politikaların hepsi değişecek" dedi.

Haber 25-04-23 01:17

Merak edilen sorular yanıt buldu! Ücret ödenecek mi? 'Yarısı Bizden' kampanyasında 'İstanbul' detayı...

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda açıkladı. Bakan Kurum paylaşımında “Asrın felaketi bir milat bizim için. Aynı acıyı bir daha yaşayamayız, kararlıyız, İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü ile sağlıksız, riskli yapı bırakmayacağız. Yarısı Bizden kampanyamızla İstanbulumuzu birlikte dönüştüreceğiz, 20 soruda Yarısı Bizden” dedi.

Finans 24-04-23 10:38

TETİKÇİNİN OĞLU OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Tetikçinin Oğlu dizisi konusu ve oyuncuları için araştırmalar hız kazandı. Yeni dizi Tetikçinin Oğlu bu akşam başlayacak. Dizi her hafta salı akşamları ekrana gelecek. . Yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak’ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek oturuyor. Peki, Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 11-04-23 18:34

Uzman isimden uyarı geldi! Kuraklık nedeniyle müsilaj tehlikesi yeniden kapıda

Prof. Dr. Mustafa Sarı'dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Sarı, kuraklık nedeniyle müsilaj riskinin arttığını söyledi. Geçen yıl 24 Mart'tan bu yana Marmara Denizi'nin 4 derece daha ısındığını belirten Sarı, "Deniz yüzeyi sıcaklıkları 2021 yılına benzer şekilde ilerliyor. Deniz yüzeyi sıcaklıkları artmaya devam ediyor çünkü bütün dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde de korkunç bir kuraklık yaşıyoruz. Bu kuraklık şartlarında yeni bir müsilaj oluşumu her an kapımızı çalabilir" dedi. İşte detaylar...

Haber 02-04-23 09:30

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-23 20:00

Naci Görür'den İstanbul depremi için yeni uyarı! 7 madde sıraladı: 'Eğer dinlerlerse...'

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. "Bu tweetler eğer dinlerlerse idareci ve siyasilere yönelik olacak. Yazarsam belki okurlar diyorum. Bizim öyle danışma komisyonlarına seçilmemizden bir şey çıkmıyor. Kendi bildiklerini yapıyor, bizi de süs gibi vitrine koyuyorlar" diyen Görür, 'İstanbul'un depreme hazırlanması' başlığı altında 7 madde sıralayarak yetkililere seslendi. İşte Görür'ün İstanbul için dikkat çeken deprem uyarıları!

Haber 26-03-23 10:30

Psikologlardan çok tepki almıştı! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan şaşırtan dizi açıklaması! Bende çok hikaye var...

Gülseren Budayıcıoğlu, hikayeleriyle televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Çöp Adam, Camdaki Kız ve Yalı Çapkını dizileri ile izleyicileri ekrana kilitleyen Budayıcıoğlu'na özel hayatın ifşası nedeniyle birçok psikolog tepki göstermişti. Budayıcıoğlu'dan dizilerle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Magazin 07-03-23 17:55

Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Veda Mektubu dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sezonun yeni dizisi Veda Mektubu Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Veda Mektubu dizisinin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Peki, Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu gerçek hikaye mi?

Magazin 06-03-23 19:16

Son dakika: İYİ Parti'nin altılı masa çıkışı sonrası... AK Parti'nin önemli ismi Yazıcı herkesin merak ettiği soruya yanıt verdi! 'Gönlümüz açık'

İYİ Parti'nin altılı masadan ayrılmasından sonra son dakika haberleri peş peşe geliyor. BBP lideri Mustafa Destici'nin Akşener sözleri sonrası bu kez bir açıklama da AK Parti'den geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İYİ Parti ile ilgili soruya 'Önümüzdeki günlerde ilginç şeyler göreceğiz. Bizim kapımız da gönlümüz de herkese açık, el veren herkesin elini tutmaktan yanayız' dedi. Bu açıklamalar sonrası siyaset sahnesinde yeni gelişmelerin olabileceği ifade edildi.

Haber 03-03-23 17:42

Oğuzhan Uğur, Meral Akşener’in açıklamasına kayıtsız kalamadı! Hikaye bizim, senaryoyu başkaları yazıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu ve altılı masadan ayrıldıklarını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Oğuzhan Uğur’dan imalı bir paylaşım geldi.

Magazin 03-03-23 16:11