Blackberry Motion Haberleri

96'ncı Oscar ödüllerini kazananlar belli oldu! 2024'e Oppenheimer damga vurdu, Robert Downey Jr. bir ilki yaşadı

Tüm dünyanın merakla beklediği 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen gece Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) tarafından organize edilen geceye 7 ödül alan Oppenheimer damga vurdu. En iyi film, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ödüllerinin dağıtıldığı gecede Robert Downey Jr. da bir ilki yaşadı.

Magazin 2024-03-11 09:41:14

Instagram ağır çekim efekti nasıl kullanılır? Instagram hikayede stop motion animasyon kullanımı adımları nelerdir?

Instagram video yavaşlatma, uygulamanın sıkça kullanılan özelliklerindendir. Paylaşılan videoları dikkat çekici kılan bu özelliği kullanarak içerik üretmek isteyen kişilerin, Instagram ağır çekim efekti hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Hikaye bölümünden Stop-Motion butonuna basarak geçiş yapılan ağır çekim efekti ile Instagram video yavaşlatma işlemi nasıl kullanılır?

Haber 2022-10-08 19:44:04

Blackberry kullananlara kötü haber geldi! 4 Ocak son gün

Bir zamanların en güçlü telefon üreticilerinden biri olan BlackBerry, aldığı önemli bir kararı duyurdu. Buna göre, BlackBerry kullanıcıları için 4 Ocak'ta bir dönem sona erecek.

Haber 2021-12-31 15:24:06

BlackBerry kollarını sıvadı! Yeni telefon yolda

Özellikle 30’lu yaşlardaki insanların çok iyi bildiği BlackBerry telefonları bir dönem oldukça popülerdi. Hem kendine has tasarımı hem de kendine özgü uygulamaları ile üst segment telefonlar arasında ilk sıralarda yer alıyorlardı. Yeni gelen iddialara göre, BlackBerry yeni bir model ile küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Haber 2021-07-28 10:14:16

iPhone 13'ün muhtemel özellikleri sıralandı!

Muhtemel iPhone 13 özellikleri bir YouTube kanalı vasıtasıyla gün yüzüne çıktı. Kanalın iPhone 13/iPhone 12S ailesi için dile getirdiği iddiaların arasında ise Pro Motion ekran ve astrofotografi modu var. Üstelik iddialara göre Apple'dan Always on Display sürprizi de gelebilir.

Haber 15-02-21 10:52

BlackBerry yeni bir amiral gemisi modeli geliştiriyor

Akıllı telefonlar sektörü domine etmeden önce cep telefonu pazarına hakim isimler tamamen farklıydı. Günümüzde ise mobil pazarda Apple, Samsung, Xiaomi ve Oppo gibi isimlerin başı çektiğini görüyoruz.

Haber 15-02-21 09:10

Blackberry tüm varlığını lisans anlaşmalarına yatırıyor

BlackBerry on yıl önce çok büyük bir şirketti. Artık adından söz edilmese de o zamanlar markanın cihazları en popülerler ürünler arasındaydı. Marka 2021 yılına kadar geçen sürede, yeni akıllı telefon gerçeklerine uyum sağlayamadığı için geçmişindeki ününü koruyamadı.

Haber 16-01-21 10:15

BlackBerry akıllı telefon sektörüne geri dönüyor!

BlackBerry, küllerinden doğruyor. Bir dönem ürettiği telefonlarla akıllara kazınan ve BlackBerry Messenger ile WhatsApp'tan önce ilgi odağı olan BlackBerry, Onward Mobility'nin açıklamasına göre tekrar akıllı telefon üretmeye başlayacak.

Haber 19-08-20 18:00

Üniversite Öğrencilerine 2 Ödül Birden

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Girişimcilik Günleri kapsamında “Küresel Sorunlara Teknolojik Çözümler” başlıklı hackathonda 2 farklı proje ile ödül aldı.Antalya’da ilk kez gerçekleştirilen “Antalya IoT Hackathonu”na Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM) aracılığıyla başvuru yapan Mühendislik Fakültesi öğrencileri Eyüp Furkan Karadağ, Nasuh Erol, Uygulamalı Bilimler Fakültesi aracılığıyla başvuru yapan öğrencilerden Vildan Gürcü, Alim Gönül, Cavidan İsmailov’dan oluşan ekibe “İşitme Engelli insanların iletişimlerini kolaylaştırmak için sesi işaret diline, işaret dilini sese dönüştüren bir cihaz olan S-Motion” projesiyle ikincilik ödülü verildi.Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden Recep Tayyip Çam da “Geri dönüşüm konteynerlerinin ve tüm toplama unsurlarının gerçek zamanlı takip uygulaması olan Akıllı Geri Dönüşüm Projesi” ile üçüncülük ödülüne layık görüldü.Öğrenciler, Antalya Teknokent A.Ş.-Kuluçka Merkezi ev sahipliğinde teknolojiyi ve sosyal yeteneklerini kullanarak dijital ve yenilikçi çözümler geliştirmek üzere, kesintisiz 48 saat süren çalışma sonucunda “Antalya IoT Hackathonu”nda başarıya imza attı.

Yurthaber 16-12-19 15:06

Şok! Facebook, Instagram ve WhatsApp yasaklanabilir

BlackBerry’nin patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle Almanya’da Facebook, Instagram ve WhatsApp’a karşı açtığı davada ilk karar verildi. Mahkemenin ilk kararı Facebook, WhatsApp ve Instagram lehine değil BlackBerry lehine oldu.

Trend 07-12-19 16:05

Red Bull Art of Motion 5 Ekim’de İtalya’da yapılacak

Son yılların en dikkat çeken sporlarından freerun sporunun dünyadaki en önemli organizasyonlarından olan Red Bull Art of Motion, 5 Ekim’de İtalya’nın UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde de yer alan tarihi Matera kentinde gerçekleştirilecek.

Haber 03-10-19 14:56

Espark Stop Motion Animasyon Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak

ECE tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine eğlence dolu anlar sunduğu etkinliklere, Stop Motion Animasyon Atölyesi ile bir yenisini daha ekleyecek.Çocukların sevgilisi Kral Şakir’in yapımcısı karikatürist Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte çocuklar animasyon tekniklerini uygulamalı olarak öğrenebilecek.

Yurthaber 12-09-19 17:40

StartersHub ve VINCI Girişim Sermayesi’nin son yatırımıyla Thread in Motion’ın şirket değeri 50 milyon TL’yi geçti

Geliştirdiği giyilebilir teknoloji platformu ile endüstriyel alanları dijitalleştirerek optimize eden, kısa süre içerisinde birçok global markanın teknoloji tedarikçisi olmayı başaran Thread in Motion yeni yatırım turunu tamamladı. Türkiye'nin önde gelen erken aşama teknoloji yatırımcılarından StartersHub’ın ve Vinci Girişim Sermayesi’nin liderlik ettiği Thread in Motion’ın son yatırım turuna Melek Yatırımcılar Ebru Dorman, Onur Topaç, Murat Balcı da katıldı.

Trend 06-07-19 15:53

Küçük tasarımcılar sertifikalarını aldı

Kardeş kent olan Ataşehir ve Almanya’dan Monheim belediyelerinin işbirliğiyle hizmet vermeye başlayan Ataşehir Monheim Tasarım Okulu ilk mezunlarını verdi.2018 yılının Aralık ayında Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde faaliyete geçen okulda, 8-14 yaş aralığında çocuklara, günümüz teknolojisine uygun çağdaş bir eğitim sunuluyor.Türkiye’de bir ilk olan Ataşehir Monheim Tasarım Okulu’nda eğitim alan 180 öğrenci, küçük yaşlarına rağmen yetişkinler gibi tasarlayarak ve üreterek teknoloji kullanmayı başardılar.Öğrenciler Ataşehir Monheim Tasarım Okulu’nda; 3 boyutlu animasyon, 2 boyutlu animasyon, stop motion, moda üretimi ve moda tasarımı derslerinden 3 gruptan oluşan 8’er kişilik sınıflarda eğitim gördüler.Öğrencilere katılım sertifikalarını veren Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü T.

Yurthaber 15-06-19 12:25

Ataşehir Belediyesi ve AIESEC’in hazırladığı yaz okulu için kayıtlar başlıyor

Ataşehir Belediyesi ile AIESEC, bu yaz da gençlere harika bir fırsat sunuyor.Dünyanın birçok ülkesinde gençler için dünya sorunları üzerine aylık eğitimler planlayan AIESEC ile Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı yaz okulunda; gençlerin dünyayı farklı açılardan görmelerine ve değişime açık bireyler olmalarına katkı sağlanacak.Bu yılki yaz okulu kapsamında yurt dışından gelecek 140 öğrenci ile birlikte 8 farklı merkezde 8 farklı proje gerçekleştirilecek.Ataşehir’e gelen yabancı öğrenciler ile Ataşehirli öğrenciler, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve Birleşmiş Milletlerin belirlediği dünya sorunları üzerine çalışmalar yaparak vizyon ve duyarlılıklarını geliştirecekler.Eğitim dilinin İngilizce olacağı projelerde öğrenciler; etkili konuşma, iletişim becerileri, kişisel becerilerinin gelişimi adına eğlenceli bir yaz okulu deneyimi yaşayacaklar.Ataşehir Belediyesi tarafından görevlendirilmiş koordinatörler eşliğinde, okudukları bölümlere göre sınıflandırılmış yabancı katılımcılarla birlikte eğitimlere katılanlar, hem yeni arkadaşlıklar kuracak hem de İngilizcelerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.Projeye katkı sağlayan Yeditepe Üniversitesi de yurt dışından gelen öğrencilerin konaklaması için yurt desteği veriyor.Yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler 26 Haziran - 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında yüz yüze, internet ve telefon üzerinden kayıt yaptırabilecekler.8 Temmuz 2019 Pazartesi günü başlayacak yaz okulları 2 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek.Hem eğlenceli hem bilgilendirici 8 farklı proje yapılacakEverybody Deserves (Herkes Hak Eder) isimli projede kısa film çekimi ve fotoğraf sergisi hazırlama eğitimleri verilecek.Go Green (Yeşil Dünya) projesinde tarım ve iklimlendirme üzerine çalışmalar ve botanik bahçe incelemeleri yapılacak.Injustice League (Adalet Sizsiniz) projesinde adalet üzerine çalışmalar yapmak, drama ve tiyatro atölyeleri yapmak ve proje sonunda bir sahne sanatları çalışması üretmek üzerine eğitimler verilecek.Light For Lives (Sağlıklı Yaşam) projesinde ise; yoga, meditasyon, dans çalışmaları yapmak, beden ve zihin sağlığı için çalışmalar yapmak üzerine eğitimler verilecek.Minia World (Miniadünya) projesinde dünyanın kültürel ve doğal mirasları hakkında el sanat çalışmaları yapılacak.Peace Press (Barış Basını) projesinde; Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında materyaller hazırlanacak, dünya barışı üzerine çalışmalar yapılacak ve proje sonunda gazete oluşturulacak.Silver Horizons (Gümüş Ufuklar) projesinde; sürdürülebilir yaşam için eğitim, insan hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği, barış ve şiddet içermeyen bir kültürün sağlanabilmesi adına çalışmalar yapılacak ve proje sonunda bir gösteri hazırlanacak.Techno Kids (Teknoloji Çocukları) projesinde ise; 3D tasarım, Stop Motion, Kodlama, Deney, 2B animasyon eğitimlerine katılacak.

Yurthaber 14-06-19 10:10

El titreme hastalığında erken teşhis

Siirt Üniversitesinde el titremesine erken teşhis amacıyla "Leap Motion" cihaz üzerinde çalışma yapıldı - Doç. Dr. Musa Ataş: "Cihazı Türkiye'de ilk olarak el titremesi hastalığının ön tanısında kullanmaya çalıştık. İlk izlenimimiz olumlu, ümit verici"

Yurthaber 03-06-19 12:16

El titreme hastalığında erken teşhis

Siirt Üniversitesinde el titremesine erken teşhis amacıyla "Leap Motion" cihaz üzerinde çalışma yapıldı - Doç. Dr. Musa Ataş: "Cihazı Türkiye'de ilk olarak el titremesi hastalığının ön tanısında kullanmaya çalıştık. İlk izlenimimiz olumlu, ümit verici"

Haber 03-06-19 12:16

Dead Cells, Bu Yaz Mobil Platformlara Geliyor

Geliştirici Motion Twin ve yayıncı Playdigious, bu yaz Dead Cells’i iPhone ve iPad cihazlarına getirebilmek için ortaklık yaptıklarını açıkladı.

Trend 09-05-19 06:36

BlackBerry Messenger kapatılıyor

Blackberrye telefon kullanıcılarının kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) kapatılıyor.

Finans 19-04-19 12:22

BlackBerry Messenger kapatılıyor

BLACKBERRY telefon kullanıcılarının kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) kapatılıyor.

Haber 19-04-19 10:09

’Perfect Sweat’ serisinin Türkiye çekimlerine başlandı

’Perfect Sweat’ serisinin Türkiye çekimlerinin İstanbul Çırağan Sarayı’nda başlandığı açıklandı.’Perfect Sweat’ serisinin, Bray’s Run Productions ve Motion Films İstanbul ile birlikte Çırağan Sarayı Kempinski’nin tarihi Sultan Hamamı’ndaki çekimlerine başlandığı belirtildi.

Haber 16-04-19 16:41

Çizgi film karakterleri çocuklarla konuşuyor

Konya'da bir teknoloji firması, üç boyutlu modelleme ile insan ve hayvan hareketlerini dijital ortama aktaran "motion capture" sistemi ile çizgi film karakterlerini çocuklarla konuşturuyor - Firmanın sahibi Muhammed Said Çelik: - "Çocuklar, hayranlıkla izledikleri çizgi film ve animasyon karakterleriyle rahatlıkla konuşabiliyor. Biz de bu konuşmanın arasına eğitici ve öğretici bilgiler yerleştiriyoruz. Böylece bu bilgiler çocukların zihin dünyasında daha kalıcı hale geliyor. Çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor"

Haber 16-04-19 11:04

Çizgi film karakterleri çocuklarla konuşuyor

Konya'da bir teknoloji firması, üç boyutlu modelleme ile insan ve hayvan hareketlerini dijital ortama aktaran "motion capture" sistemi ile çizgi film karakterlerini çocuklarla konuşturuyor - Firmanın sahibi Muhammed Said Çelik: - "Çocuklar, hayranlıkla izledikleri çizgi film ve animasyon karakterleriyle rahatlıkla konuşabiliyor. Biz de bu konuşmanın arasına eğitici ve öğretici bilgiler yerleştiriyoruz. Böylece bu bilgiler çocukların zihin dünyasında daha kalıcı hale geliyor. Çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor"

Yurthaber 16-04-19 11:03

ASUS, en yeni oyuncu ürünlerini ROG Convention 2019’da duyurdu

ASUS Republic of Gamers (ROG), ROG aktif gürültü önleyici kulak içi kulaklıkları, ROG Throne Qi kulaklık standı ve premium mid-tower PC kasası ROG Strix Helios da dâhil olmak üzere yeni ürünlerini ROG Convention 2019'da tanıttı. ASUS, buluşmadaki ROG ürün duyurularına ek olarak, dünyanın Motion Blur Reduction ve Adaptive-Sync özelliklerine sahip ilk monitörü olan VG32VQ TUF Oyun monitörünü tanıttı.

Trend 14-04-19 04:37

Maker ve Bilim Festivali Watergarden İstanbul’da başlıyor

Üretmeye, keşfetmeye, teknolojiye, bilime meraklı gençlerin festivali “Maker ve Bilim Festivali” 8 Nisan’da Watergarden İstanbul’da başlıyor.Watergaden İstanbul’un 8 Nisan- 5 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Maker ve Bilim Festivali bilime ve üretmeye meraklı lise ve üniversite öğrencilerini bir araya getirecek.Geri dönüşüm- İleri dönüşüm, Drone Up, Lot, 3D Tasarım Modelleme, Stop Motion, Design Thinnking, Oyunlaştırma konularında 4 hafta boyunca her gün atölye çalışmaları gerçekleştirecek olan Watergarden İstanbul’da icatlar ortaya koymayı seven, üretmeye meraklı gençler hünerlerini sergileyecek.Yapılan atölye çalışmalarının sonunda 101 ve 201 derslerini tamamlayan katılımcılar sertifika ve sürpriz ödüllerin sahibi olacak.Maker ve bilim hareketinin bir parçası olmak isteyenler için başvurular www.watergarden.com.tr adresi üzerinden sağlanacak.

Haber 05-04-19 10:26

Türk yapımı belgesele ABD'den en prestijli ödül

Bohemian Rhapsody'den Roma'ya yılın en beğenilen yapımlarının ödüllendirildiği ve Los Angeles’ta düzenlenen Motion Pictures Sound Editors (MPSE) Golden Reel Awards'da Red Bull Media House Türkiye ekibi tarafından hazırlanan belgesel ‘Searching For Sound’ Non-Theatrical Documentary dalında ödüle layık görüldü.

Haber 26-02-19 10:26

‘Searching For Sound’ belgeseline prestijli ödül

Bohemian Rhapsody’den Roma’ya yılın en beğenilen yapımlarının ödüllendirildiği ve Los Angeles’ta düzenlenen Motion Pictures Sound Editors (MPSE) Golden Reel Awards’da Red Bull Media House Türkiye ekibi tarafından hazırlanan belgesel ‘Searching For Sound’ Non-Theatrical Documentary dalında ödüle layık görüldü.

Haber 26-02-19 10:26

Yarıyıl tatiline özel programlar

Akasya, yarıyıl tatilinde minik misafirleri ve ebeveynlerini ağırlayacağı bir dizi program organize ediyor.İstanbul’daki AVM’de, yarıyıl tatili boyunca ‘Sömestir’de Doya Doya Eğlence Akasya’da’ etkinlikleri kapsamında 18 Ocak’ta başlayarak 26 Ocak’a kadar her gün K’nex yapım atölyesi, Stop Motion film yapım atölyesi, K’Force atölyesi gerçekleşecek.

Yurthaber 14-01-19 12:30

Yarıyıl tatiline özel programlar

Akasya, yarıyıl tatilinde minik misafirleri ve ebeveynlerini ağırlayacağı bir dizi program organize ediyor.İstanbul’daki AVM’de, yarıyıl tatili boyunca ‘Sömestir’de Doya Doya Eğlence Akasya’da’ etkinlikleri kapsamında 18 Ocak’ta başlayarak 26 Ocak’a kadar her gün K’nex yapım atölyesi, Stop Motion film yapım atölyesi, K’Force atölyesi gerçekleşecek.

Yurthaber 14-01-19 12:30

BBC Türkçe hareketli grafik tasarımcılar (Motion Graphic Designer) arıyor

BBC Türkçe, Londra'daki haber merkezinde istihdam edilmek üzere; After Effects, Cinema 4D, Final Cut gibi yazılımlarda uzmanlık derecesinde yetkin hareketli grafik tasarımcılar (Motion Graphic Designer) arıyor.

Haber 13-12-18 17:44

Bir ikon yeniden doğuyor: BlackBerry Key2 LE

Bir ikon yeniden doğuyor sloganıyla tanıttığı yeni ürünü BlackBerry Key2 LE, hem akıllı telefon deneyimini yaşamak hem de fiziksel klavye tecrübesini sürdürmek isteyen teknoloji severleri hedefliyor.

Haber 04-09-18 09:52

Klavyeli Blackberry Key2 LE gözüktü

Blackberry’nin klasikleşen klavyeli tasarımı Blackberry KEY2 LE ile geliyor! Şirketin özellikle batı pazarı için hazırladığı modelin detayları netleşmeye başladı.

Haber 17-08-18 08:58

BlackBerry Key2 LE, IFA sonrası satışa çıkacak

Kısa süre önce Key2 modelini satışa sunan BlackBerry, IFA 2018’de daha uygun fiyatlı modeli BlackBerry Key2 LE ile teknoloji severlerin karşısına çıkacak. İşte detaylar.

Haber 15-08-18 09:36

Çarpıcı özellikleriyle Blackberry Evolve yolda!

Blackberry yeni bir lansmana hazırlanıyor. 2 Ağustos’ta duyurulacağı resmen onaylanan Blackberry Evolve ve Evolve X için bir ön tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haber 02-08-18 07:59

BlackBerry Key2, IFA 2018’de tanıtılabilir

Haziran ayında satışa çıkan BlackBerry Key2’nun Lite versiyonu ortaya çıktı. Telefonun önümüzdeki ay düzenlenecek IFA 2018’de tanıtılması bekleniyor.

Haber 23-07-18 09:52

Slow Motion ile zamanı yavaşlat!

Herkes gördüğü ve yaşadığı her anı kaydetmek ister. Yağmur damlalarının yere düşüşü veya zıplarken havada uçuşunu Slow Motion tekniği ile ölümsüzleştirin.

Haber 12-07-18 09:20

BlackBerry KEY2’nin Avrupa fiyatı beli oldu

Tanıtımının üzerinden 1 ay geçen BlackBerry KEY2, Avrupa’da ön siparişe sunuldu. İşte telefonun Avrupa fiyatı!

Haber 11-07-18 12:17

BlackBerry Key2, çift arka kamerayla geliyor

Bu hafta resmen tanıtılması beklenen BlackBerry Key2’nun basın görselleri sızdırıldı. Görüntülerde Key2 net bir şekilde görülüyor.

Haber 08-06-18 07:37

BlackBerry Key2 global olarak satışa sunulabilir

BlackBerry fiziksel tuş takımı ve tatminkar donanımıyla ön plana çıkan yeni modeli ile daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmek istiyor. İşte BlackBerry Key2 hakkındaki son detaylar.

Haber 05-06-18 08:52

Facebook'un kullanıcı verilerini cep telefonu üreticileriyle paylaştığı iddiası

Şirketin Apple, Microsoft, Samsung ve BlackBerry gibi cihaz üreticilerinin kullanıcı verilerine izinsiz olarak erişmesine izin verdiği iddia edildi

Haber 04-06-18 18:03

BlackBerry Key2 yakında geliyor

7 Haziran‘da çıkışı planlanan BlackBerry’nin yeni klavyeli orta seviye telefonu, şimdi de sertifika aldı. FCC’nin onayından geçen Key2’nin tüm detayları gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Haber 23-05-18 08:45

BlackBerry Key2 çıkış tarihi açıklandı

Son dönemde başarılı bir çizgi yakalayan BlackBerry, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamada BlackBerry Key2 çıkış tarihi hakkında da bilgi verildi. İşte detaylar.

Haber 15-05-18 08:52

Motion Gestures launches breakthrough gesture recognition platform

Motion Gestures, a Canadian machine learning startup specializing in gesture recognition software, today launched a breakthrough platform for gesture recognition applications.

Haber 10-05-18 16:55

Çocuklar Animasyon Film Yapımını Öğrendi

Nilüfer Belediyesi’nin Aykırı Sinema Derneği ile birlikte Çalı Kadın ve Çocuk Akademisi’nde düzenlediği Stop-Motion Animasyon...

Yurthaber 03-05-18 15:36

Neredeyse çerçevesiz Android telefon

BlackBerry’nin üzerinde çalıştığı yeni cihazlarından olan BlackBerry Ghost Pro için yeni bir sızıntı var. Ghost modeliyle birlikte neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip olması beklenen cihaz, BlackBerry markasına olan bakış açınızı değiştirebilir.

Haber 29-03-18 16:35

Uyuşturucu kartellerine şifreli Blackberry yapan şirket

Meksikalı uyuşturucu kartelleri gibi dünyanın başlıca suç örgütleri için şifreli akıllı telefon yapan bir şirketin yöneticilerine suçlama yöneltildi. Kanada merkezli Phantom Secure adlı şirketin, üzerinde değişiklik yaptıkları Blackberry akıllı telefonları Meksika'daki Sinaloa Karteli gibi suç örgütlerine sattıkları ileri sürüldü.

Haber 16-03-18 10:35

WhatsApp'a yargı şoku!

Bir zamanların popüler şirketi Blackberry, WhatsApp yüzünden Facebook ile karşı karşıya geldi. Blackberry, WhatsApp’ın haklarını ihlal ettiğini söyleyerek WhatsApp’ın sahibi Facebook’u mahkeme salonuna davet etti.

Haber 07-03-18 22:16

Turkey strongly condemns Dutch view of 1915 events

Reaction comes after Dutch parliament passes motion recognizing Armenian allegations of 'genocide' during 1915 events

Haber 22-02-18 23:45

BlackBerry tarihe karışıyor!

BlackBerry efsanesi 31 Aralık 2019'da tarihe karışacak. Eğer hala Blackberry kullanıyorsanız iki yılınız kaldı.

Haber 21-12-17 09:11