Bo Silai Haberleri

Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Sammo Kam-bo Hung ve Eddie Peng'in başrolü paylaştığı film Universal Pictures, EDKO Film ve China Film Group Corporation yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Magazin 2023-08-26 18:52:46

Netflix çok izlenen dizisi 1899'u iptal etti

Dijital yayın platformu Netflix, bilimkurgu dizisi Dark’ın yaratıcıları Baran Bo Odar ve Jantje Friese’in yeni dizisi ‘1899‘u iptal etti, dizinin planlanan ikinci ve üçüncü sezonu çekilmeyecek.

Magazin 2023-01-03 16:33:42

1899 dizisinden sonra herkes merak etmeye başladı! Acaba bir simülasyonda mı yaşıyoruz? Fizikçi Melvin Vopson'dan çılgın fikir...

Netflix'in geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni gizem dizisi 1899 büyük ilgi gördü. Dark'ın yapımcıları olan Baran bo Odar ve Jantje Friese'in çok dilli projesi 1899'un yayınlanması sonrası simülasyon teorisi tekrar gündeme geldi. Herkes "Acaba bir simülasyonda mı yaşıyoruz?", "Yaşadığımız evren bir simülasyon mu?" şeklindeki soruların cevaplarını merak etmeye başlarken, Fizikçi Melvin Vopson'dan çılgın bir fikir geldi. Vopson, bu fikri gerçeğe dönüştürmek için şu sıralar bağış topluyor.

Haber 2022-11-30 13:42:08

1899 dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Dark dizisinin yaratıcı ekibinden Netflix'e yeni dizi! İşte 1899'un oyuncu kadrosu ve konusu!

1899 dizisi Netflix'te yerini aldı. Dark dizisinin yaratıcı ekibi Jantje Friese ve Baran bo Odar'ın şaheseri olan yeni Netflix dizisinde Atlas Okyanusu'nu geçerken bir göçmen gemisinde patlak veren esrarengiz olayları işliyor. Birçok kişi internette "1899 dizisinin konusu nedir?" sorusunu araştırıyor. İşte Netflix'in yeni dizisi 1899'un oyuncu kadrosu ve konusu...

Magazin 2022-11-18 10:15:53

Norveç'te NATO'ya ait bir Amerikan uçağı düştü! 4 kişi hayatını kaybetti

Norveç'in kuzeyinde Beiarn bölgesinde düşen NATO'ya ait askeri uçaktaki 4 kişinin öldüğü bildirildi. Nordland Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Ivar Bo Nilsson, yapılan aramaların ardından uçağın enkazına ulaşıldığını kaydetti.

Haber 19-03-22 11:25

Van'da Huawei Ar-Ge Buluşması programı düzenlendi

Huawei Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ve Ar-Ge Merkezi Direktörü Hussein Hai Bo: - "Sadece 2021 yılında 100'ün üzerinde yeni mezun mühendisi bünyemize kattığımız merkezimizde, 900'den fazla Türk mühendis, hem yurt içi hem de yurt dışı pazar için geliştirdikleri çözümlerle bizi gururlandırıyor" - BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu: - "Şu an 750 bin civarında olan öğrenci sayımızı yakın sürede artan eğitimlerimizle 1 milyona ulaştırmak için çalışıyoruz. İstiyoruz ki eğitimlerimizden faydalanan her vatandaşımız kendine yeni değer katsın ve eğitim aldığı alanda istihdam edilsin"

Yurthaber 16-02-22 16:24
Van

Sörloth adım adım Türkiye'ye geliyor!

Mainz teknik direktörü Bo Svensson, Alexander Sörloth'un maaşını karşılayamayacaklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe gaza bastı.

Spor 27-07-21 08:13

Danimarka Başbakanı Frederiksen evlendi

Geçen yıl yapılan parlamento seçiminden zaferle ayrılarak başbakan olan 43 yaşındaki Mette Frederiksen, 55 yaşındaki film yönetmeni Bo Tengberg ile Mön kasabasındaki Magleby Kilisesi'nde yapılan nikahla evlendi.

Haber 16-07-20 10:30

Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı Fortuna Sittard'da Bo Breukers, futbolu bıraktı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın almayı planladığı Fortuna Sittard'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hollanda ekibinin 21 yaşındaki oyuncusu Bo Breukers, aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını ve eğitim hayatına ağırlık vermek istediğini söyledi.

Spor 01-07-20 20:45

Kaçak yapılar bir yandan yıkılırken, diğer yandan yeniden yapılıyor

Bodrum’daki The Bo Viera projesindeki kaçak yapıların yıkımı yapılırken, sahil kısmındaki projenin ikinci ayağının yapımına başlandığı görüldü.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından Türkiye genelindeki kaçak yapılarla ilgili mücadelede en çok ses getiren bölgelerden biri Bodrum olmuştu.

Haber 18-01-20 14:25

Tarsus Belediyesi, aşırı tuz tüketmemeleri konusunda vatandaşları bilgilendiriyor

Tarsus Belediyesi Sagˆlık I·s¸leri Mu¨du¨rlu¨gˆu¨, gıda gu¨venligˆi ve halk sagˆlıgˆı yo¨neticiligˆine bağlı ekipler, Belediye Bas¸kan Yardımcısı Fu¨sun Kaleli ile birlikte vatandas¸ların as¸ırı tuz tu¨ketimini azaltmak amacıyla bilgilendirme c¸alıs¸malarına devam ediyor.Tuzun fazla kullanılmasının çok ciddi rahatsızlıklara yol açacağını belirten Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Du¨nya Sagˆlık O¨rgu¨tu¨; hipertansiyon, kalp hastalıkları, bo¨brek hastalıkları bas¸ta olmak u¨zere obezite, diyabet ve bazı kanser tu¨rlerinden korunmak ve kemik sagˆlıgˆını olumsuz etkilememek amacıyla gu¨nlu¨k olarak tu¨ketilmesi gereken tuz miktarını gu¨nde 5 gram olarak o¨nermektedir" dedi.Türkiye’de kişi başına düşen günlük tüketiminin 18 gram olduğunu belirten Bozdoğan, "Hic¸bir genetik yatkınlıgˆa dayanmayan ve sonradan kazanılan tuzlu yeme alıs¸kanlıgˆından kurtulmak, tuzun dogˆrudan ve dolaylı olarak neden oldugˆu hastalıklardan korunmak gerekiyor.

Yurthaber 14-11-19 16:15

Kartallılar pazar sabahına tae-bo yaparak başladı

Kartal Belediyesi’nin sporu yaygınlaştırmak amacıyla yaptığı tae-bo etkinliğinde vatandaşlar, pazar sabahını Kartal sahilinde spor yaparak geçirdi.

Yurthaber 29-09-19 10:56

Kartallılar, dövüş sanatının dansla buluştuğu Tae Bo ile form tutacak

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde her yaştan Kartallının sporla buluşabilmesi, sağlıklı ve zinde olabilmesi için çalışmalarını sürdüren Spor İşleri Müdürlüğü’nün ‘Tae Bo’ etkinliği kapsamında Kartallılar, dövüş sanatı ile dans ederek tanışacak.Kartal Belediyesi ve İstanbul Gönüllüleri; vatandaşları müzik, dans ve kick boksun karışımından oluşan ‘Tae Bo’ etkinliği ile buluşturuyor.

Yurthaber 25-09-19 09:50

Bodrum'daki o projenin rezidans kısmındaki blokları yıkılıyor (2)

'PROJEYİ REVİZE EDİYORUZ' Bodrum'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı rezidans kısmındaki blokların yıkım çalışmaları sürüyor.

Haber 21-09-19 17:20

The Bo Viera projesinde kaçak bölümün yıkımına devam edildi

BODRUM'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi bugün de sürdürüldü.

Haber 09-09-19 15:53

The Bo Viera projesinde kaçak bölümün yıkımına devam edildi

BODRUM'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi bugün de sürdürüldü.

Haber 09-09-19 13:44

Bodrum'daki The Bo Viera Projesi'nin kaçak bölümlerinde yıkım başladı

BODRUM'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımına, şirket tarafından araçların yetersiz olduğunun belirtilmesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince bugün başlandı.

Haber 08-09-19 17:16

Bodrum'daki The Bo Viera Projesi'nin kaçak bölümlerinde yıkım başladı

BODRUM'da inşaatı durdurulan The Bo Viera Projesi'nin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımına, şirket tarafından araçların yetersiz olduğunun belirtilmesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerince bugün başlandı.

Haber 08-09-19 16:19

Bodrum'daki kaçak yapıyla ilgili yeni gelişme! O projeyi bakanlık yıkacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımının, inşaat şirketinin araçlarının yetersiz olduğunu belirtmesi üzerine bakanlık ekiplerince gerçekleştirileceği belirtildi.

Trend 07-09-19 13:59

Bodrum'da o projeyi bakanlık yıkacak

 MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımının, inşaat şirketinin araçlarının yetersiz olduğunu belirtmesi üzerine bakanlık ekiplerince gerçekleştirileceği belirtildi.

Haber 07-09-19 13:11

Bodrum'da o projede yıkım sürüyor

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi Gündoğan Mahallesi'ndeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemelerinden sonra inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımı 24 Ağustos'tan beri devam ediyor.

Haber 05-09-19 17:42

Bodrum'da inşaatı durdurulan projenin imara aykırı bölümlerinin yıkımı sürdü

 BODRUM'un Gündoğan Mahallesi'ndeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemelerinden sonra inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımı, bugün de sürdürüldü.

Haber 25-08-19 16:29

Bodrum'da inşaatı durdurulan projenin imara aykırı bölümlerinin yıkımı sürdü

 BODRUM'un Gündoğan Mahallesi'ndeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemelerinden sonra inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin imar ile yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkımı, bugün de sürdürüldü.

Haber 25-08-19 15:33

Bodrum'da inşaatı durdurulan projenin imara aykırı bölümleri yıkılıyor

 BODRUM'un Gündoğan Mahallesi'ndeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un incelemelerinden sonra inşaatı durdurulan The Bo Viera projesinin, imar ile yapı ruhsatına aykırı olan bölümlerinin yıkımı için çalışmalara başlandı.

Haber 24-08-19 13:40

Bodrum'da lüks villaların yer aldığı dev projeye tepki

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün Bodrum'daki koylarda incelemelerde bulunduktan sonra, tartışılan The Bo Viera projesinin de aralarında bulunduğu 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı.

Haber 21-08-19 12:43

Bodrum'da lüks villaların yer aldığı dev projeye tepki

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün Bodrum'daki koylarda incelemelerde bulunduktan sonra, tartışılan The Bo Viera projesinin de aralarında bulunduğu 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı. İnşaat hafriyatıyla denizde 31 dönümlük dolgu alanıyla oluşturulan 365 villa ve bir otelin yer alacağı 'The Bo Viera' projesini tepki gösteren Peynir Çiçeği Gündoğan Gönüllüleri Derneği Başkanı Sema Höcek, "Kıyı dolgusu kaçaktır. Çevre suçu işliyorlar. Görüntü her şeyi gösteriyor" dedi

Trend 21-08-19 11:45

Bodrum'da lüks villaların yer aldığı dev projeye tepki

 ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dün Bodrum'daki koylarda incelemelerde bulunduktan sonra, tartışılan The Bo Viera projesinin de aralarında bulunduğu 1611 konut ve 4 otel inşaatının durdurulduğunu açıkladı.

Haber 21-08-19 11:37

Çin heyetinin Ankara Kalkınma Ajansına çalışma ziyareti

Çin Tongzhou Belediyesi Başkan Yardımcısı Yang Bo ve Beijing Yatırım Grubu Genel Müdür Yardımcısı Xang Xuefeng başkanlığındaki heyete Ankara Kalkınma Ajansında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Altındağ Belediyesi yetkilileriyle birlikte Ankara ve tarihi alan yenileme çalışmaları aktarıldı.Toplantı sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Altındağ Belediyesi yetkilileri, eski şehir yenileme ve geliştirme, kentsel gelişimde eski kent koruma, tarihi mimari koruma ve eski kent yenileme projeleri üzerine sunum gerçekleştirdi.

Haber 16-07-19 11:27

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Narkotik Suçlar Ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması”

Emniyet Genel Mu¨du¨rlu¨gˆu¨, Jandarma Genel Komutanlıgˆı ve Sahil Gu¨venlik Komutanlıgˆı koordinesinde uyus¸turucu ve uyarıcı madde ticareti kullanımının ve go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆının o¨nlenmesi amacıyla 28.06.2019 tarihinde Narkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı adı altından uygulama yapıldı.Uygulama; 00:00-18:00 saatleri arasında izinsiz olarak ülkemizde bulunan yabancı uyruklu s¸ahısların kalabilecegˆi metruk yerler, yogˆunlukla ikamet ettikleri ve c¸alıs¸abilecekleri degˆerlendirilen bo¨lgeler (umuma ac¸ık egˆlence mekanları, tekstil ato¨lyeleri vb.), tır garajları, terminaller, limanlar ve balıkc¸ı barınaklarında go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆına yo¨nelik, 09:00-12:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabilecegˆi degˆerlendirilen riskli bo¨lgelerdeki parklarda, elektronik oyun salonları ve internet kafelerde s¸u¨pheli go¨ru¨len s¸ahıslara yo¨nelik,13:00-19:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olabileceği ve suc¸un odagˆı haline gelebileceği değerlendirilen metruk binalar ve yapımı devam eden/tamamlanamayan ins¸aatların bulundugˆu bo¨lgede s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik,21:00-23:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabileceği degˆerlendirilen mahalle, sokak, umuma ac¸ık egˆlence mekanları ile s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik 50 bin 476 personel ve 238 dedekto¨r ko¨pegˆi ile 14 bin 606 noktada yapıldı.416 bin 944 şahıs sorgulandıNarkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı uygulamasında 847 ikamet, 369 istasyon/gar/terminal, 278 liman/marina/balıkc¸ı barınagˆı, 5 bin 938 park, 7 bin 748 metruk bina kontrol edildi, 416 bin 944 s¸ahıs sorgulandı.Aranan 931 şahıs yakalandıYapılan denetimlerde; 6 s¸ahıs adam o¨ldu¨rme,41 s¸ahıs yaralama,2 s¸ahıs cinsel taciz,2 s¸ahıs c¸ocugˆun cinsel istismarı, 38 s¸ahıs hırsızlık,3 s¸ahıs yagˆma/gasp, 16 s¸ahıs dolandırıcılık,34 s¸ahıs uyus¸turucu madde ticareti yapmak, 19 s¸ahıs kac¸akc¸ılık,3 s¸ahıs PKK tero¨r o¨rgu¨tu¨ ile bagˆlantılı olmak, 2 s¸ahıs trafik gu¨venligˆini tehlikeye du¨s¸u¨rmek,14 s¸ahıs tehdit/hakaret, 8 s¸ahıs mala zarar verme,710 digˆer suc¸lardan ve 6’sı c¸ocuk 33 kayıp olarak aranan s¸ahıs olmak u¨zere toplam 931 aranan s¸ahıs yakalandı.41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalandıYapılan uygulama sonucunda; 41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalanırken, 11 adet sahte pasaport, 5 adet sahte kimlik ve 18 adet sahte yol izin belgesi formu, 2 adet göçmen kaçakçılığı suçunda kullanılan tekne ve yine bu suçta kullanılan 20 adet arac¸ ele gec¸irildi.

Haber 29-06-19 10:02

Güney Afrika'da Bo Kaap Mahallesi'nin tarihi ve dini dokusu korunacak

Güney Afrika'da Bo Kaap Mahallesi'nin tarihi ve dini dokusu korunacak

Haber 29-03-19 13:57

Türkiye’de iş yapacak Çinli firma yeli sanayinin kapısını çaldı

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin metro ihalesi alan Çinli firma yüzde 51 yerli üretim şartını yerine getirebilmek için yerli firmalar ile işbirliğini değerlendirmek üzere Sivas’a geldi.Çin’li CRRC firmasından Hou Bo, Liu Huanjun ve Yang Lie ile Zeer firmasından Liu Hao, Türkiye Cumhuriyeti Demir Yolları’na (TCDD) bağlı olan, yerli lokomotif üretimi yapan TÜDEMSAŞ’ı ziyaret etti.

Yurthaber 28-01-19 22:46

Çin'de elit yolsuzluk mahkumlarına ayrıcalıklı hapishane şartları

Ülkede üst düzey görevlerdeyken karıştıkları yolsuzluklarla ses getiren mahkumlara "ayrıcalıklı" hapishane şartları sunuluyor - Eski güvenlik çarı Cou Yongkang, bahçesinde sebze meyve ekerken, ÇKP Çongçing eski Sekreteri Bo da kaligrafi yapıyor

Haber 15-01-19 12:07

Güney Afrikalı bakandan Bo Kaap Mahallesi'ni koruma sözü

Güney Afrika Kültür ve Sanat Bakanı Nathi Mthetwa: - "Bo Kaap Mahallesi apartheide karşı verilen mücadelede Güney Afrika tarihinde sembolik bir öneme sahip ve mahallenin UNESCO dünya kültürel miras alanı ilan edilmesi için çalışma başlattık" - "Bu mahalle, sömürgecilik ve kölelik tarihi açısından dünya tarihinde önemli bir yere sahiptir. Burayı korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Haber 17-12-18 20:20

ANALİZ - Cape Town'da Müslümanlara yönelik yeni tahrik

Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde renkli evleriyle meşhur en eski Müslüman mahallesi Bo-Kaap semti, kentsel dönüşüm adı altında tahrip edilme tehlikesi ile karşı karşıya - Yöre sakinleri tarafından tepkiyle karşılanan karara rağmen belediye yönetimi projede geri adım atmazken, uygulamaya geçmek için tepkilerin dinmesini bekliyor

Haber 14-12-18 14:33

Güney Afrikalı Müslümanların kentsel dönüşümle mücadelesi

Güney Afrika'ya 1650'li yıllarda Hindistan, Endonezya ve Malezya'dan köle olarak getirilen Müslümanlar, 1750'lerde kurdukları Bo-Kaap Mahallesi'nin tarihi ve dini dokusunu korumak için kentsel dönüşüme karşı mücadele ediyor - Mahalle sakinlerinden Yusuf Larney Bo-Kaap: - "Bo-Kaaplılar olarak burada müteahhit istemiyoruz çünkü onlar buraya girerse mahallenin mimarisine uygun olmayan evler yapacaklar. Bunun örneklerini başka yerleşim yerlerinde de gördük" - Mahalle sakinlerinden Aziza Achmat: - "Mahallemiz Güney Afrika'da İslam'ın yayılmaya başladığı yer. Kültürel varlığımızın paraya yenik düşmesine müsaade etmeyeceğiz ve ömrümün sonuna kadar da sürse mücadele edeceğim"

Haber 10-12-18 11:07

Dark'ın yapımcılarından Netflix için yeni dizi: 1899

Jantje Friese ve Baran bo Odar, Netflix için hazırladıkları 1899 isimli yeni projelerini duyurdu.

Magazin 15-11-18 16:14

Göbeklitepe Belçika’da

Belçika’nın Başkenti Brüksel’de düzenlenen TUR&BO 2018 Kültürel Miras Yılı kapsamında Göbeklitepe ve 12 Bin yıllık mutfağı Avrupa Parlamentosunda tanıtıldı.Gastronomi şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa, tarihi damak lezzetini her platformda tanıtmaya devam ediyor.

Yurthaber 11-11-18 14:46

Michael Kasırgası Karaya Ulaştı

Kasırganın ilk etkisi eyaletin kıyı kasabalarından Port St. Joe’da hissedildi. Port St. Joe Valisi Bo Patterson, 3 bin 500 nüfuslu kasabada tahliye emrini dinlemeyen 2 bin 500 kişinin halen bölgede olduğunu söyledi

Haber 10-10-18 20:12

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Hilton ve BESA Group "The BO Vue" Anlaşması İmza Töreni Yer: Hilton Bomonti Tarih: 18 Temmuz  Saat: 09:30   İKV "ABD'nin Küresel Rolü ve AB İle İlişkier" Paneli Yer: TOBB İstanbul Hizmet Binası / İbrahim Çağlar Toplantı Salonu Tarih: 19 Temmuz Saat: 09:30   Kordsa Basın Toplantısı  Yer: Grand Hyatt İstanbul / Efes Bizans Salonu Tarih: 25 Temmuz Saat: 09:00  

Finans 16-07-18 09:15

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Hilton ve BESA Group "The BO Vue" Anlaşması İmza Töreni Yer: Hilton Bomonti Tarih: 18 Temmuz  Saat: 09:30   İKV "ABD'nin Küresel Rolü ve AB İle İlişkier" Paneli Yer: TOBB İstanbul Hizmet Binası / İbrahim Çağlar Toplantı Salonu Tarih: 19 Temmuz Saat: 09:30   Kordsa Basın Toplantısı  Yer: Grand Hyatt İstanbul / Efes Bizans Salonu Tarih: 25 Temmuz Saat: 09:00  

Finans 13-07-18 18:46

Lübnan'da Suriyeli sığınmacıların geleceği tartışmaları

Lübnan Sosyal İşler Bakanı Piyer Bo Asi, Esed rejimi tarafından çıkarılan ve Suriyelilerin ülkelerinde bıraktıkları gayrimenkullere el konulmasını öngören yasanın sığınmacıların ülkelerine geri dönüşünü engelleyeceğini belirtti

Haber 22-05-18 18:11

Bisikletçiler Gece Pedal Çevirdi

İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği ile Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen BO-CE dağ bisikleti...

Yurthaber 18-02-18 10:38

Bisikletçiler gece pedal çevirdi

İstanbul Bisiklet İl Temsilciliği ile Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen BO-CE dağ bisikleti gece yarışı yapıldı.

Haber 18-02-18 09:56

Myanmar kardinalinden etnik temizlik unsurları açıklaması

Myanmar'ın Katolik Kardinali Bo, Rohingyaların Arakan eyaletinden kaçmasında "etnik temizlik unsurlarının" artık aşikar olduğu değerlendirmesini yaptı

Haber 09-02-18 21:17

Aşk Acısını Unutmak İçin 6 Aydır Pedal Çeviriyor

Tayvan’lı 29 yaşındaki Patalog Yan Bo, kız arkadaşının kendisini terk etmesinin acısını unutmak için 6...

Yurthaber 17-10-17 10:08

Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Barcelona çeyrek finalde: 61

Barcelona, Fransa'da 4-0 kaybettiği maçın rövanşında Paris Saint-Germain'i uzatma dakikalarında attığı iki golle 6-1 mağlup etti ve son sekize kaldı. Şampiyonlar Ligi'nin tarihinde daha önce hiçbir takım ilk maçı 4-0 kaybettikten sonra tur atlamamıştı. Bo

Haber 09-03-17 02:45

Rusya, Türk Akımı için neden bastırdı?

Türkiye ve Rusya arasındaki yakınlaşmanın en önemli ayaklarından birisi olan enerji alanındaki işbirlikleri, Erdoğan ve Putin'in imzalarıyla resmiyete döküldü. Türk Akımı boru hattı projesi hayata geçiyor. Enerji uzmanı Cüneyt Kazokoğlu, Rusya'nın yeni bo

Haber 11-10-16 13:15

Depresyona giren adamın umudu silikon bebek

Çinli Song Bo isimli adam 2 yıl önce şiddetli baş ağrısı ve depresyon tedavisi görmeye başladı.

Haber 08-05-15 15:24

Akademinin 2 köpeği av tüfeği ile öldürüldü

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, Uluslararası Knidos Kültür ve Sanat Akademisi'nin maskotu olan 2 yaşındaki 'Çarşı' ve 'Bo' adlı köpekler, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce av tüfeğiyle öldürüldü.

Haber 14-11-14 10:10