Boks Haberleri

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 28-03-2024 11:19

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-2024 17:26

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularına boks eldiveni giydirdi!

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularını barıştırmak için ilginç bir yöntem uyguladı.

Spor 22-02-2024 19:05

WBC Boks Şampiyonluk gecesi ilk kez İstanbul'da düzenleniyor!

Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye'de ilk resmi kemerini veriyor. 18 Şubat Pazar günü saat 19.00'da BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde düzenlenecek turnuvanın ayrıntıları belli oldu.

Spor 16-02-2024 13:58

Fenomenlerin boks sevdası faciaya dönüşüyordu! Yerde titremeye başlayınca salon buz kesti

Joseph Chris adındaki sosyal medya fenomeni ile yine fenomen olan arkadaşı Fox Townley İngiltere'nin Leeds şehrinde boks ringine çıktı. Townley tarafından nakavt edilen Küçük Spartalı Jay lakaplı Chris, aldığı darbeyle yere düşerek titremeye başladı.

Spor 21-01-2024 10:22

Türkiye'de 5 sporcuya 3'er yıl doping cezası!

Geleneksel güreş sporlarında (yağlı güreş) 2, halterde 2 ve boksta bir sporcuya 3'er yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.

Spor 02-11-2023 21:09

İster profesyonel ister hobi olarak boks yapanların kullanabileceği en iyi boks dişlikleri

Hem amatör hem profesyonel olarak yapılan dövüş sporlarından olan boks, yakın teması gerekli kılıyor. Bu nedenle spor yapan kişilerin çeşitli güvenlik önlemleri alması önemli! Bu doğrultuda karşı taraftan gelebilecek darbelere karşı ağzınızı ve dişlerinizi koruyabilmek için boks dişliği takmak hayati önem taşır. Siz de bu sporla ilgileniyor ve bu ürünlerden almayı düşünüyorsanız en iyi boks dişliği modellerini incelemeye hazır mısınız?

Haber 27-10-2023 17:17

Ünlü model Francia James, Mike Tyson ile karşı karşıya geldi!

Ünlü model Francia James, ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson ile karşı karşıya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaşırken, binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Spor 09-10-2023 13:30

14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı! Gazetecilerin sorusuna bu yanıtı verdi: ‘Boks da yapayım mı sana’

Konya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 14 yaşındaki kız, 66 yaşındaki dedesini bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından kaçan genç kız yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için getirildiği hastanede görüntülendi. Gazetecilerin neden yaptın sorusuna ise verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. Dedesini bıçaklayan kız gazetecilere “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” şeklinde karşılık verdi. İşte ilginç olayın detayları…

Haber 22-08-2023 07:41

Galibiyet sevincini göğüslerini göstererek yaşamıştı! Bluzunu kaldırmasını affetmediler: Final maçından men edildi

Dublin'deki Kingpyn şovunda boksör Danielle Hemsley, galibiyet sevincini kutlamak için bluzunu yukarı doğru kaldırarak göğüslerini göstermişti. Ünlü boksörün sevinç gösterisini affetmediler ve turnuvanın finalinden men edildiği açıklandı.

Trend 21-07-2023 09:11

Torununun boks maçını izlemek için tekerlekli sandalye ile salona geldi!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Boks Dostluk müsabakasına 14 yaş kategorisinde katılan torunu Efe'nin maçını izlemek için tekerlekli sandalyesiyle geldi. Rakibini mağlup eden Efe, kendisini izleyen ninesinin elini öperek sevincini paylaştı. İşte detaylar...

Spor 13-05-2023 16:13

Dünya şampiyonasında milli boksöre 'yer bildirimi' engeli

Milli boksör ve Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Kerem Özmen (20), Uluslararası Test Ajansı'nın (ITA) 'Bulunabilirlik Bildirimi'ni yapmadığı gerekçesiyle 30 Nisan-14 Mayıs tarihlerinde Özbekistan'ın Taşkent kentinde düzenlenecek 'Dünya Boks Şampiyonası'na katılma hakkını kaybetti. Özmen, "Testlerimi verdim ama yer bildirimlerini yapmadığım için bu durum yaşandı. Hayalimden vazgeçmedim fakat ertelemek zorunda kaldım. Çok üzgünüm" dedi.

Spor 19-04-2023 10:16

Profesyonel kick boksçu Dursun altın eldivenini depremzedeler için açık artırmaya çıkardı

Profesyonel kick boksçu Muhammed Dursun, geçen yıl Bosna Hersek'te düzenlenen uluslararası Kick Boks Şampiyonası'nda kazandığı altın eldiveni depremzedelere destek amacıyla açık artırmaya çıkardığını açıkladı.

Yurthaber 17-02-2023 10:09

Romanya'da görülmemiş olay! Eski İngiliz kick boksçu Andrew Tate suç örgütü kurdu! Kadınları porno yayınları için zorladı

Sosyal medyada oldukça popüler olan eski İngiliz kick boksçu Andrew Tate, Romanya savcılığı tarafından “insan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütü kurduğu” göz altında. Birçok şampiyonluğu bulunan sporcu için ortaya atılan suçlamalar ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 31-12-2022 12:34

İzleyiciler gözlerine inanamadı! Röportajın ortasında birdenbire bluzunu kaldırarak göğüslerini gösterdi

Boks dünyasının sansasyonel isimlerinden Ebanie Bridges bir röportaj esnasında yaptığı hareketle herkesi şaşkına çevirdi. Avustralyalı boksör bir anda bluzunu kaldırarak göğüslerini gösterdi. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 23-12-2022 11:50

Hayatında hiç yenilmedi! Rizeli sporcu Dünya Şampiyonu...

Rize'de yaşayan, hayatı boyunca çıktığı tüm müsabakalardan galibiyet ile ayrılan 18 yaşındaki Cemren Temizel, küçük yaşta özendiği babasına Dünya Kupası’nı getirdi. Temizel'in babası yaptığı açıklamada "Cemren artık Rize’nin çocuğu oldu. Kızım Rize’de bir ilki başardı. Dünya şampiyonluğunu Rize’ye getirdi. Ben bir baba olarak bundan çok gurur duydum" şeklinde konuştu.

Spor 22-10-2022 12:14

Son dakika: Herkesi duygulandırdı! Hakem, maç sonunda öyle bir şey yaptı ki...

Son dakika... Trabzon'daki Dünya Boks Şampiyonası'nda görevli hakem Nazan Savaş (30), eşi ve 2 çocuğu ile kente geldi. Dünya şampiyonluğu kemer maçını yöneten Savaş'ın, müsabaka sonunda tribünde sandalyede uyuyakalan, lösemi tedavisi gören oğlu Alp Rüzgar’ın (3) yanına koşarak üzerini örttüğü anlar, görenleri duygulandırdı. İşte detaylar...

Spor 14-10-2022 12:46

Milli kadın boksörler Karadağ'a gitti

Milli kadın boksörler Karadağ'a gitti

Yurthaber 11-10-2022 17:13

Kadın Boks Milli Takımı Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı

Kadın Boks Milli Takımı Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı

Yurthaber 10-10-2022 20:35

Şampiyon boksör Buse Naz Çakıroğlu, adını tekrar Avrupa'nın zirvesine yazdırma peşinde:

"Hedefimiz Dünya Şampiyonası'nda olduğu gibi Avrupa Şampiyonası'nda da takım halinde zirvede yer almak. Şu an gerçekten 9'da 9 yapabilecek bir takıma sahibiz"

Yurthaber 10-10-2022 11:04

Yıldız Kadın Boks Milli Takım Başantrenörü Çınar, Avrupa Şampiyonası'nı değerlendirdi:

"Dünyada söz sahibi ülkelerin yarıştığı böylesine önemli bir organizasyonda 7 madalya ile zirvede olmak, mutlulukların en büyüğü"

Yurthaber 07-10-2022 15:23

Hollanda Kadın Boks Milli Takımı, Türkiye'yle ortak kamp yapmaktan memnun

Hollanda Kadın Boks Milli Takımı'nın Türk başantrenörü Sait Yanık: - "Hollanda'dan, kadınlarda Türk boksu en üst seviyede görünüyor. Dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları burada. Daha üst seviyesi yok"

Yurthaber 01-10-2022 11:17

Türkiye, Hollanda ve İrlanda kadın boks milli takımları birlikte kamp yapıyor

Türkiye, Hollanda ve İrlanda kadın boks milli takımları birlikte kamp yapıyor

Yurthaber 30-09-2022 11:31

Kadın Boks Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası öncesi son kampı başladı

Kadın Boks Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası öncesi son kampı başladı

Yurthaber 28-09-2022 15:32

Kaçan topun peşinde başlayan boks hikayesini altın madalyayla taçlandırmak istiyor

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı sporcusu Refik Kartal: - "Bodrum katına kaçan bir topla başlayan hikayenin buraya kadar gelebileceğine ben de inanmıyordum. Bundan sonraki hedefim olimpiyat şampiyonluğu"

Yurthaber 25-09-2022 11:07

Yıldız milli boksörler, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı

Yıldız milli boksörler, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı

Yurthaber 24-09-2022 12:37

Avrupa üçüncüsü yıldız boksörler, bu kez altın madalya peşinde

Milli sporcu Yoncagül Yılmaz: - "Şimdi İtalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Orda hedefimiz altın madalya" - Ay-yıldızlı boksör Tusem Eylül Önem: - "İnşallah Avrupa'da şampiyon olup, İstiklal Marşı'mızı okutup, Türk milletinin gücünü göstereceğiz"

Yurthaber 24-09-2022 11:28

Milli boksör Rabia'nın hedefi geçen yıl yarım kalan şampiyonluk hayaline ulaşmak

Geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Rabia Eylül Duman: "Hayalim, 2021'de yarım bıraktığım işi tamamlayıp bu sene Avrupa şampiyonu olmak. Busenaz Sürmeneli ablam gibi olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil edip İstiklal Marşı'mızı okutmayı hedefliyorum"

Yurthaber 23-09-2022 11:08

Busenaz Sürmeneli, Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası hazırlıklarına Ordu'da başladı

Busenaz Sürmeneli, Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası hazırlıklarına Ordu'da başladı

Yurthaber 21-09-2022 19:30

Abla-kardeş Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya hedefliyor

Yıldızlar Kadın Milli Takımı sporcusu Esma Hüsna Babat: "İtalya'ya Avrupa şampiyonasına gidiyoruz. İnşallah abla-kardeş orayı sallayacağız" - Yıldızlar Erkek Milli Takımı sporcusu Hüseyin Babat: "Abla-kardeş İstiklal Marşı'mızı okutup, bayrağımızı en güzel şekilde dalgalandıracağımıza inanıyorum"

Yurthaber 21-09-2022 11:11

Boksun efsanesi Mike Tyson, milyonda bir yaşanan hastalığa yakalandı! ''Konuşamıyorum bile''

Boksun efsane ismi Mike Tyson, milyonda bir yaşanabilen hastalığa yakalandı. Sırtındaki sinir zedelenmesi nedeniyle tekerlekli sandalyede oturan Tyson, konuşamamasına neden olan bu hastalığı kendisi açıkladı.

Spor 20-09-2022 08:02

Milli boksörlerden çevre duyarlılığı

Kastamonu'da kamp yapan Yıldız Kadın Boks Milli Takımı sporcu ve antrenörleri boş zamanlarında çevre temizliği yapıyor - Milli Boksör Pınar Benek: - "Doğa bizim, çevre bizim. Herkesin bu konuda biraz daha bilinçli olmasını istiyoruz"

Yurthaber 18-09-2022 11:49

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı devam ediyor

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı'nın Kastamonu'daki kampı devam ediyor

Yurthaber 16-09-2022 13:50

Yıldız Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı devam ediyor

Yıldız Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı devam ediyor

Yurthaber 15-09-2022 11:35

Milli boksör Cem Kaya, Dünya Şampiyonası'na antrenör babasıyla hazırlanıyor

Samsun'da 25-30 Eylül'de yapılacak Üniversitelerarası Dünya Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanmayı amaçlayan Cem Kaya, antrenör babasıyla günde çift antrenman yapıyor - Milli boksörün babası ve antrenörü Bülent Kaya: - "Allah'ın izniyle Cem hem Fenerbahçe Kulübünü hem Iğdır'ımızı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, İstiklal Marşı'mızı okutup, bayrağımızı dalgalandıracaktır"

Yurthaber 12-09-2022 11:08

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi

Yıldız Erkek Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi

Yurthaber 10-09-2022 13:41

Yıldız Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi

Yıldız Kadın Boks Milli Takımı, Kastamonu'da kampa girdi

Yurthaber 08-09-2022 14:06

Böyle sevinç görülmedi! Rakibini yenince bluzunu kaldırdı, göğüslerini seyirciye gösterdi

Çıplak el boksu olarak bilinen ve pek çok ülkede yasak olan BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) maçı sosyal medyanın gündemine oturdu. Tayland’ın başkentinde düzenlenen maçta Tai Emery ve Rung-Aroon Khunchai karşı karşıya geldi. Rakibini nakavt etmeyi başaran Tai Emery’in sevinci sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 05-09-2022 16:18

Dört ay önce başladığı boksta Türkiye şampiyonluğuna ulaştı

Milli sporcu Ayla Fırat: "Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşı'mızı okutmak"

Yurthaber 22-08-2022 11:39

Oleksandr Usyk ile Anthony Joshua arasında tarihe geçen maç!

Tüm dünya Oleksandr Usyk ile Anthony Joshua arasındaki karşılaşmaya odaklanmıştı. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti.

Spor 21-08-2022 12:02

Ukraynalı boksör Usyk unvanlarını korudu

Ukraynalı boksör Usyk unvanlarını korudu

Yurthaber 21-08-2022 06:06

Iğdırlı boksör Kader, Avrupa şampiyonu olmak için yumruk sallıyor

Yıldız Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonu Kader Ödün: "Günde sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenman yapıyorum. İnşallah ülkeme güzel derecelerle kazandıracağım"

Yurthaber 15-08-2022 11:24

Dubalarla boks yaparken görüntülenince hayatı değişti! 6 yaşındaki Muhammed Ali, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili isteğini açıkladı

6 yaşındaki Muhammed Ali İşcan'ın hayatı ağabeyinin oto yıkama dükkanına geldiği bir gün değişti. Dükkanın karşısındaki spor salonunda yapılan kick boks'tan etkilenen İşcan, dükkandaki plastik dubalar ile boks hareketleri sergilemeye başladı. Kamerayla görüntülenip sosyal medyada paylaşılan anlar gündem oldu ve İşcan, Milli Takım Antrenörü Hakan Kadıoğlu gözetiminde çalışmalara başladı. Muhammed Ali gibi şampiyon olmak isteyen İşcan'ın bir de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili isteği var...

Haber 14-08-2022 10:27

Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası, Erzurum'da sürüyor

Milli sporculardan Sıla Özkan, Batu Baş, Salih Babahanoğlu ile Cahit Emin Akyüz rakiplerini yenerek üs tura yükseldi

Yurthaber 13-08-2022 16:09

Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası Erzurum'da başladı

Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası Erzurum'da başladı

Yurthaber 12-08-2022 18:50

Kurtlar Vadisi aşkı ringlere sıçradı! Rakibini nakavt etti

Türk Cumhuriyetleri Uluslararası Profesyonel Kick Boks Turnuvası'nda 66.8 kilogramda kemerin sahibi Yunus Hilal oldu. Maça Kurtlar Vadisi müziğiyle çıkan Hilal, önce salonda büyük bir coşku oluşturdu, ardından KKTC’li rakibini nakavt etti.

Spor 01-08-2022 14:42

Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı

Yıldızlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı

Yurthaber 25-07-2022 21:21

Ebanie Bridges'in verdiği cevap sosyal medyayı alevlendirdi! ''En sevdiğim sayı...''

Boks dünyasının en iyi sporcuları arasında gösterilen Ebanie Bridges, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Twitter hesabında neden 69 kişiyi sorulması üzerine cevap veren Ebanie Bridges, ortalığı alevlendirdi.

Spor 24-07-2022 13:09

Arkadaşlarına ve yaşına aldırmadı! Parkinsonu boksla yeniyor: Yüzde 90 iyileşme kaydetti

Antalya'da yaşayan 67 yaşındaki emekli öğretmen Zerrin Tombuloğlu, 2 yıl önce yakalandığı Parkinson hastalığının ilerlemesini önlemek için 3 ay önce boksa başladı. Arkadaşlarının dalga geçmelerine ve yaşına aldırmayan Tombuloğlu, yüzde 80-90 oranında iyileşme kaydetti. Tombuloğlu, "Benim bir arkadaşım da bu hastalığı yaşıyor. Hiçbir spor aktivitesi yoktu. Şu an o tekerlekli sandalyede. Boks bu hastalığı iyileştiren bir spor dalı" dedi.

Haber 20-07-2022 11:26