Bolsa De Nueva York Haberleri

NewYork pozları olay oldu! Serenay Sarıkaya'ya beğeni yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Serenay Sarıkaya şimdi de New York pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-19 10:41:35

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 2024-04-16 07:41:49

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 2024-03-12 17:02:14

ABD'de korkunç olay! Benzin bidonu yüklü araç kalabalığın arasına daldı

ABD’nin New York kentinde yılbaşı gecesi konserden ayrılan kalabalığın arasına içerisinde çok sayıda benzin bidonu bulunan aracın dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. FBI, olayla ilgili terör soruşturması başlattı.

Haber 2024-01-03 11:23:34
abd

Gram altın fiyatları rekor sonrası ters köşe yaptı! 'Böyle bir istek var' diyen uzman isim rakam paylaştı: Altında 2700 lira koşusu

Altın fiyatları, New York Fed Başkanı John Williams'ın Cuma günü FED'in gevşeme politikasına dair yaptığı açıklamanın etkisiyle düşüş gösterdi ve haftanın ilk günü de aşağı yönlü seyretti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Bakın bu hafta ne olacak?" diyerek yatırımcılara ons altın ve gram altın için uyarıda bulundu. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 19 Aralık 2023 Salı günü ons, çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 19-12-23 13:16

ABD eski Başkanı Trump'ın davasında gergin anlar! Yargıç Bu siyasi bir miting değil diyerek uyardı

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD’nin New York kentinde hakkında açılan “sivil dolandırıcılık” davasında hakim karşısına çıktı. Duruşma sırasında gergin anlar da yaşandı. Davanın yargıcı Arthur Engoron, Trump’a “Bu siyasi bir miting değil. Müvekkilinizi kontrol edin. Burası bir mahkeme salonu" şeklinde uyarıda bulundu. Trump davayı kaybederse en az 250 milyon dolar para cezası ile karşı karşıya kalacak, diğer yandan ise çok sayıda mülkünün akıbeti de dava sonunda belli olacak.

Haber 06-11-23 23:26

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin kızını bir de şimdi görün! Annesinin kopyası

Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan isimlerden biri. Ünlü oyuncu, kızı Lara ile birlikte çektirdiği New York pozunu Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 19-10-23 14:43

Sinan Oğan'dan çok konuşulacak çıkış! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yorumu gündem oldu, o görevi işaret etti: Neden Bakan olayım ki...

Sinan Oğan'dan 28 Mayıs'taki seçimlere 10 gün kala dikkat çeken bir çıkış geldi. Yarın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Oğan, o göreve adeta 'yeşil ışık' yaktı. The New York Times gazetesine yaptığı açıklamada Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile ilgili kişisel düşüncelerini de paylaşan Oğan, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 18-05-23 15:55

Dua Lipa'nın 100 karatlık elmas kolyesi Met Gala'ya damga vurdu! Fiyatı dudak uçuklattı

Dünya modasının en önemli etkinliği olan Met Gala ABD’nin New York kentinde gerçekleşti. Gösteri dünyasının en büyük yıldızları her yıl olduğu gibi bu yıl da en şık halleri ile kırmızı halıda boy gösterdiler. Met Gala'nın en çok konuşulan isimlerinden biri de 100 karat elmasla süslenen kolyesiyle ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Lipa'nın elmas kolyesinin fiyatını duyanlar şoke oldu.

Magazin 03-05-23 10:48

NBA'de Heat ve Knicks konferans yarı finaline kaldı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'ları ilk turunda Miami Heat, Milwaukee Bucks'ı, New York Knicks de Cleveland Cavaliers'ı 4-1'lik skorla eleyerek konferans yarı finaline yükseldi.

Spor 27-04-23 11:30

Bir banka daha iflas etti! SVB'nin ardından şimdi de Signature Bank... Kayıplar karşılanmayacak

Silikon Vadisi Bankasının (SVB) ardından New York merkezli Signature Bank'a da kayyum atandığı bildirildi. ABD Hazine Bakanlığı ise Silikon Vadisi Bankası ve Signature Bank'ın iflası sonrasında kayıpların vergi mükellefleri tarafından karşılanmayacağını açıkladı.

Finans 13-03-23 08:41

ABD'de konserde izdiham çıktı: Ölü ve yaralılar var!

ABD'nin New York kentinde düzenlenen konserde yaşanan izdihamda 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. İzdihamın nedeni henüz belirlenememişken konuya ilişkin Rochester Polis Departmanı Şefi David Smith, "Kalabalığın paniğe kapılmasına silah seslerinin neden olduğuna dair bazı raporlar var." ifadelerini kullandı.

Haber 06-03-23 20:06

Red Bull Racing, Formula 1 2023 sezonunda kullanacağı RB19’u tanıttı

Geçtiğimiz sezonu Max Verstappen öncülüğünde şampiyon olarak tamamlayan Red Bull Racing, Formula 1'de 2023 sezonunda yarışacağı aracı RB19'u, ABD’nin New York şehrinde düzenlenen etkinlik ile tanıttı.

Spor 04-02-23 11:43

Filmlere konu olacak olay! 2012'de kaybolan kedi 10 yıl sonra ortaya çıktı

ABD'de filmlere konu olacak bir garip olay yaşandı. New York eyaletinde 2012 yılında kaybolan bir kedi tam 10 yıl sonra bulundu. 13 yaşındaki kedinin hala sağlıklı olması ise dikkatlerden kaçmadı. İsminin Mimi olduğu belirlenen kedinin sahibine teslim edileceği bildirildi.

Haber 21-12-22 19:45

3,4 milyon dolar değerinde! 192 tarihi eseri Pakistan'a iade edildi

ABD, Pakistan'ın New York Konsolosluğunda düzenlenen etkinlikte 3,4 milyon dolar değerindeki 192 tarihi eseri teslim etti. Parçalar arasında "Buda’nın aydınlanmış formu Maitreya’yı temsil eden Gandharan heykeli" de bulunuyor.

Haber 12-11-22 23:07

Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar! Önce Almanya Başbakanı Scholz ardından Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmenin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'le de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 20-09-22 18:18

Martı Kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem: New York Borsası’nda Türk bayrağını dalgalandıracağız

"Paylaşımlı yolculuk ve mikromobilite hem dünyada hem ülkemizde sürekli büyüyen bir sektör. Bu büyümeyi karşılayacak sermayeyi sağlamak için de ABD sermaye piyasalarına erişme ayrıcalığını yakalamayı ve üst düzey yatırımcıların desteğini almayı hedefledik"

Yurthaber 11-08-22 13:00

Böyle zalimlik görülmedi! Çarptıkları yetmezmiş gibi bir de...

New York Şehri Polis Departmanı tarafından Pazar günü yayınlanan rahatsız edici bir video, izleyenleri şoke etti. Kendisine bir arabanın çarpması üzerine yola fırlayan bir adamın hayatta kalma mücadelesi verdiği anlarda yerde yatarken, aracın içindeki adamlar tarafından soyulduğunu gösteren görüntüler herkesi dehşete düşürdü.

Trend 25-07-22 15:13

ABD medyası: Rupert Murdoch ve Jerry Hall boşanıyor

ABD medyasında çıkan haberlere göre, medya patronu Rupert Murdoch ve eski manken Jerry Hall boşanıyor. New York Times ve Washington Post gazetelerindeki haberlerde, boşanma kararının çiftin yakınları için de sürpriz olduğu belirtildi.

Haber 23-06-22 12:10

New York'ta 40'ıncı Deniz Kızı Yürüyüşü

New York şehri 40. kez Deniz Kızı Yürüyüşü'ne ev sahipliği yaptı. Geniş ilgi uyandıran festivalde katılımcılar renkli kostümleriyle ilgi odağı oldu. New York polisinin aldığı güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

Haber 19-06-22 20:38

Aşk iddiası: İşte Putin'in kızı Katerina'nın Zelenskiy'si!

Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski eşi Lyudmila ile evliliğinden kızı Katerina, Rusya'nın en genç milyarderi olan 40 yaşındaki Kirill Shamalov ile evliydi. 2017'de gerçekleşen ayrılıklarının ardından Katerina'nın New York ve Londra'da çalışmış bir Rus balerin olan 52 yaşındaki Igor Zelensky ile birlikte olduğu iddia edildi. Yeni bir iddia, çiftin iki yaşında bir kızı olduğunu söyledi.

Trend 19-05-22 11:52

Dünya, Mako ve Kei'nin evliliğini konuşmuştu! Yeni gelişme, listede yine yer alamadı

Japonya'nın eski Prensesi Mako'nun kocası Komuro Kei'nin ismi, New York Eyaleti baro sınavını geçenler listesinde yine yer almadı. New York merkezli bir firmada hukuk danışmanı olarak çalıştığı bilinen Komuro Kei, aynı sınava Temmuz 2021'de de girmişti.

Haber 15-04-22 06:52

SON DAKİKA: New York'ta metroya saldırı! Gaz maskeli katil aranıyor: 'Bir sonraki hedefi...'

Son dakika haberi: ABD'nin New York kentinde metroda bir saldırgan silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 8 kişi vurularak olmak üzere, 16 kişi yaralandı. Bölgede patlayıcıların da bulunduğu ifade edildi. Metro hattı komple kapatıldı. Olayın Brooklyn'de gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında. Eylemin trafiğin yoğun olduğu zamanda yapıldığı ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadesi ise kan dondurdu. İşte New York'ta yaşananlar...

Haber 12-04-22 16:45

Joy Corrigan üzerine küçük gelen bikinisiyle poz verdi

Joy Corrigan üzerine küçük gelen bikinisiyle poz verdi. Ünlü model iddialı tarzıyla her daim sosyal medyada dikkat çekmeyi başarıyor. Ten rengi bikinisiyle fiziğini sergileyen Corrigan New York Moda Haftası'nda çok üşüdüğünü de söylemeden edemedi.

Magazin 22-02-22 10:41

New York Belediyesi Aşısız Personelin İşine Son Veriyor

Eski New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun geçen yıl Covid-19 aşısı olmayan belediye çalışanlarının işlerine son vereceğiyle ilgili kararın uygulamasını yeni Belediye Başkan Eric Adams gerçekleştirecek

Haber 11-02-22 00:54

ABD’de Tırmanan Şiddetin Nedeni “Hayalet Silahlar”

ABD Başkanı Joe Biden, artan silah şiddetiyle mücadelede geçen hafta yardım isteyen New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın çağrısını yanıtsız bırakmadı. New York’a bir günlük ziyaret gerçekleştiren Başkan Biden’a Adalet Bakanı Merrick Garland ve bazı Kongre üyeleri de eşlik etti

Haber 04-02-22 01:38

New York'ta Bina Yangınında 19 Ölü

Amerika'nın New York kentinde bir binada çıkan yangında 9'u çocuk 19 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı. Yaralananlardan 32'sinin durumu ağır

Haber 09-01-22 23:56

2021 Yılında Rıza Sarraf Davasında Ne Oldu?

2016 yılında Miami’de yakalandıktan sonra New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde yargılanan Rıza Sarraf'ın davasına bu yıl, açılan gizli dosyalar damgasını vurdu. Yılın bir diğer önemli gelişmesi de New York Güney Bölgesi'ne yeni başsavcı atanması oldu

Haber 29-12-21 02:50

Uçuş İptalleri Devam Ediyor

Amerika’da havayolu şirketleri Pazar günü de yüzlerce uçuşu iptal etmek zorunda kaldı. Binlerce kişi uçuş iptalleri nedeniyle seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalıyor. Bu arada New York eyaletinde COVID nedeniyle hastaneye sevk edilen çocuk sayısında önemli oranda artış söz konusu

Haber 26-12-21 23:17

EKOTÜRK Stüdyo VOA 20 Aralık

ABD kışa ve Noel’e Omicron varyantının gölgesinde giriyor. Üçüncü doz aşılarını olanlar da hastalığa yakalanabiliyor. Başkan Biden’ın Salı günü Omicron açıklaması yapması bekleniyor. BioNTech kurucusu Uğur Şahin de üçüncü doz aşı olanların omicrona yakalanabileceğine dikkati çekti. Bununla birlikte diğer mRNA aşısı Moderna’nın üçüncü dozunun Omicron’a karşı koruduğu bildirildi. ABD’nin en kalabalık kenti New York, neredeyse pandeminin ilk günlerine dönmüş durumda. Üst üste vaka rekoru kıran...

Haber 20-12-21 23:37

2021 yılının ‘En İyi Oyuncuları’ seçildi! Listedeki isimler dikkatleri çekti

2021’in sonralarına doğru The New York Times dergisi, yılın en iyi oyuncularını açıkladığı listeyle sinema sektörüne yeni bir soluk getirdi. 2022 yılına az bir süre kala, koronavirüs pandemisi nedeniyle derin bir yara alan sinema sektörü yılın en iyi filmlerini, dizilerini, oyuncularını sıralayan listelerini peşi sıra yayınlıyor. The New York Times dergisi de 2021'in En İyi 13 oyuncusunu listeledi.

Trend 10-12-21 11:44

New York Çalışanlarına Zorunlu Aşı Kararına Tepki

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun tüm özel sektör çalışanlarına getirdiği zorunlu aşı kararı tartışma yarattı.Kentteki bazı iş ve ticaret kuruluşları ve odaları kararı desteklerken bazıları da karara tepki gösterdi.

Haber 08-12-21 00:58

New York’ta Özel Sektör Çalışanlarına Zorunlu Aşı

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, kentteki tüm özel sektör çalışanlarının zorunlu olarak aşı olması kararını aldıklarını açıkladı. Özel sektör çalışanlarının 27 Aralık tarihine kadar aşı yaptırmaları gerekiyor

Haber 07-12-21 00:10

New York'ta tüm özel sektör çalışanlarına aşı zorunluluğu geliyor

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, 27 Aralık'tan itibaren geçerli olacak şekilde özel sektör çalışanlarına Covid-19 aşısı zorunluluğu getirileceğini açıkladı.

Haber 06-12-21 19:54

EKOTÜRK Stüdyo VOA 26 Kasım

Güney Afrika’da Corona virüsünün yeni bir varyantının ortaya çıkması tüm dünyada kaygı yarattı. İngiltere de Corona virüsüyle mücadele kapsamında uyguladığı kırmızı listeyi yeniden devreye soktu. Almanya’da kurulacak yeni hükümette Yeşiller Partisi’nin eski eş başkanlarından Cem Özdemir tarım bakanı olacak. Wall Street’te uzun yıllardır vadeli borsalar uzmanı ve emtia analisti olarak çalışan New York ASA College öğretim üyelerinden Esen Ünal son ekonomik gelişmeleri değerlendirecek. İran ve...

Haber 26-11-21 23:40

New York Maratonu’nda Zafer Kenyalılar’ın

Bu yıl New York Maratonu’nda kadınlarda birinciliği Kenyalı Olimpiyat şampiyonu Peres Jepchirchir, erkeklerde de Albert Korir elde etti

Haber 07-11-21 20:17

EKOTÜRK Stüdyo VOA 3 Kasım

Amerika’nin iki önemli eyaletinde yapilan valilik seçimleri, sadece bir vali seçmekten öte Biden yönetiminin görevde birinci yılını doldurmadan, Demokrat Partinin halkta nasıl karşılık bulduğuna dair birçok yanıtı içeriyor. Seçim sonuçları iki parti için de ne anlama geliyor. Bir yıl sonraki ara seçimlere ilişkin beklentileri değiştirir mi? New York tarihinde ikinci kez siyah bir Amerikalı’yı belediye başkanı seçti. Amerika’daki Türk toplumunun yakindan tanidiği bir isim olan Eric Adams...

Haber 03-11-21 23:45

New York'a Türk Dostu Belediye Başkanı

New York Belediye Başkanlığı’na seçilen Eric Adams, daha önce Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Brooklyn’deki Türk toplumu ile kurduğu yakın ilişkilerle tanınıyor. Beşiktaş taraftarı olan Adams bir Türk komedi filminde de rol aldı

Haber 03-11-21 21:46

Rıza Sarraf Kefaletle Serbest Bırakılmış

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesinde yargılanan Rıza Sarraf’ın 2018 yılında mahkemeye kefalet karşılığında tutuksuz yargılanmak için başvurduğu, hakimin de başvuruyu kabul ettiği ortaya çıktı. Gizlililk kararı kaldırılan belgelere göre, Sarraf 5 milyon dolar karşılığında serbest bırakılmış

Haber 02-11-21 17:21

New York'ta Polis ve İtfaiyecilerin Aşı Direnişi

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun on binlerce belediye çalışanına, zorunlu aşı yaptırması için verdiği süre, bu akşamüstü 17:00’ de sona erecek. Aralarında polis ve itfaiyecilerin de bulunduğu binlerce belediye çalışanıysa uygulamayı protesto ediyor

Haber 29-10-21 12:46

Hande Erçel'in New York pozlarına milyonlarca beğeni geldi! Sevgilisi Kerem Bürsin de sessiz kalmadı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Erçel, New York'ta çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. Erçel'in paylaşımlarına sevgilisi Kerem Bürsin de yorum yaparken, pozlarına ise 3 milyona yakın beğeni geldi.

Magazin 28-10-21 02:13

Tamamen izole yaşıyorlar! Çok az kişinin bildiği dünyanın en ıssız yeri: Cape York Yarımadası

Koronavirüs pandemi hayatın bütün alışkanlıklarını olduğu gibi tatil rutinlerini de değiştirdi. Pek çok kişi turistik ve kalabalık yerler dışında daha izole lokasyonları tercih etmeye başladı. Bu durumda aslında dünyanın en ıssız yerlerine olan merakı arttırdı. Sizler için Avustralya'nın en izole yerlerinden birini araştırdık.

Trend 22-10-21 17:03

Erdoğan'ın New York ve Soçi'deki temaslarının arka planında neler yaşandı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eylül ayının sonunda önce New York'ta ardından Soçi'de kritik görüşmeler yaptı. Kabil Havalimanı için ABD ile yapılan görüşmelerde olumlu bir karşılık beklentisi olan Ankara, S-400 krizinin çözümü için önerilerde de bulundu. Ancak beklentiler karşılık bulmadı. Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşmede ise Suriye özelinde yeni bir karar alınmasa da stratejik önemdeki bazı yatırımlar için Rusya'yla birlikte çalışma konusunda fikir birliğine varıldı. BBC Türkçe'den Ece Göksedef, görüşmelerin arka planını Türk yetkililere sordu.

Haber 05-10-21 17:41

Michael K. Williams: 'The Wire' dizisinin yıldızı Amerikalı aktör evinde ölü bulundu

Özellikle Türkiye'de de yayımlanan "The Wire" ve "Boardwalk Empire" dizileriyle bilinen Amerikalı aktör Michael K. Williams, New York'taki evinde ölü bulundu. New York polisi, 54 yaşındaki Williams'ın aşırı doz uyuşturucu madde kullanımı sonucu ölmüş olabileceğini açıkladı.

Haber 07-09-21 12:39

EKOTÜRK Stüdyo VOA 2 Eylül

ABD’nin güneydoğu eyaletlerinde büyük yıkıma yol açan Ida kasırgası, sonradan tropik fırtına düzeyine düşse de ülkenin kuzeyine ilerledikçe can kayıpları ve tahribata devam ediyor. New York ve çevresinde ölenler var. Central Park ve New York metrosunu su bastı. Başkan Biden yarın Ida kasırgasının vurduğu Louisiana’ya giderek incelemelerde bulunacak. ABD’den koşullu da olsa tahliyeler için Taleban’la görüşmeye yeşil ışık. Teksas eyaletinde tartışmalı kürtaj yasası yürürlükte. ABD’de 15 milyon...

Haber 03-09-21 00:21

Taliban sözcüsü New York Times'a konuştu: Müzik de kadınların yalnız seyahat etmesi de yasak

New York Times'a konuşan Taliban sözcüsü Zabihullah Mücahid, 20 yıl öncesine göre daha 'hoşgörülü' olacaklarını belirterek, Taliban yönetiminin bundan sonra nasıl olacağını ana hatlarıyla anlattı. Mücahid, müziğin yasaklandığını, kadınların ise iş hayatına geri dönebileceklerini ancak başlarını örtmelerinin şart olacağının altını çizdi. Kadınların üç gün boyunca yalnız seyahat etmeleri halinde ise bir erkek refakatçiye ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

Haber 26-08-21 11:44

Fırtına ABD Kıyılarına Ulaştı

Henri Kasırgası tropik fırtınaya dönüşmesinin ardından Rhode Island'da etkisini gösteriyor. Fırtınanın etkisiyle ülkenin doğusundaki New York, New Jersey, Connecticut gibi bazı eyaletlerde de yağışlar etkili

Haber 22-08-21 21:00

ABD'de cinsel taciz skandalları! New York Valisi Cuomo'nun ardından iddialar yine gündemde

Eski New York Valisi Andrew Cuomo'nun hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle istifa etmesi ABD'de modacılar, siyasiler, film yapımcıları gibi ünlülerin adlarının karıştığı taciz olaylarını akla getirdi. Taciz iddialarında adı geçenler arasında eski başkan Donald Trump, ünlü komedyen Bill Cosby ve Hollywood yıldızı Kevin Spacey de var.

Haber 11-08-21 14:19

New York Valisi Cuomo İstifa Ettiğini Açıkladı

Cuomo hakkındaki cinsel taciz iddialarını kabul etmediğini ancak yargı sürecinin aylar süreceğini, eyaletin hem zamanı hem de parasının boşuna harcanacağını belirterek istifa kararı aldığını söyledi

Haber 10-08-21 21:29