Bolunun Mengenli Ascisi Haberleri

Sompo Sigorta'nın etkin İK uygulamalarına ödül

Sompo Sigorta İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür Yardımcısı Işın Mengenli: - "En değerli hazinenin insan kaynağı olduğunu biliyor ve bu bilinçle hareket ederek gerek çalışma arkadaşlarımız gerekse tüm paydaşlarımız için yenilikçi projeler hayata geçiriyoruz"

Yurthaber 2021-12-29 15:57:05

Sompo Sigorta, çalışan mutluluğuna odaklandı

Şirket, esnek yan haklar paketinden yurt dışı eğitimlere kadar birçok yeni proje hayata geçirdi - Sompo Sigorta İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür Yardımcısı Işın Mengenli: - "Çalışanlarımızla ilişkiler açısından son derece verimli bir yıl geçirdik. Onlara yatırım yapmayı yeni yılda da sürdüreceğiz"

Yurthaber 2021-12-14 10:28:33

YARIYIL TATİLİNİN GÖZDE ROTALARI - Kayak, doğa ve kaplıca turizminin merkezi: Bolu

Türkiye'nin en büyük iki şehri İstanbul ve Ankara arasında yer alan, Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolu ile ulaşımın rahat sağlandığı Bolu, önemli doğal güzelliklerini barındırmasının yanı sıra uluslararası standartlara sahip kayak merkeziyle yarıyıl tatilinde ziyaretçilerini dolu dolu ağırlayacak - Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Kartalkaya Kayak Merkezinde hem gündüz hem de gece kayak ve snowboard yapan tatilciler, gün içinde Abant, Gölcük ve Yedigöller'de doğayla başbaşa kalma imkanı bulacak - Yüz ölçümünün yüzde 65'i ormanlarla kaplı olan Bolu'yu tercih edenler, Mudurnu, Seben, Göynük, Karacasu ve Taşkesti'deki termal tesislerde konaklayabilecek, aynı zamanda dünyaca ünlü Mengenli aşçıların yöresel yemeklerini tatma imkanı elde edecek

Haber 2019-01-05 11:28:47

Mengenli çocuklar 'gezen sinema' ile ilk kez sinemaya heyecanı yaşadı

BOLU'nun Mengen ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş birliğinde hayata geçirilen 'Çocuklar İçin Gezen Sinema' projesi kapsamında çocuklar, ilk kez sinemaya giderek film izledi.

Haber 2018-12-20 18:04:15

Diğer Haber Etiketleri

Mengenli çocuklar 'Gezen sinema' ile ilk kez sinemaya gitme heyecanı yaşadı

BOLU'nun Mengen ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş birliğinde hayata geçirilen 'Çocuklar İçin Gezen Sinema' projesi kapsamında çocuklar, ilk kez sinemaya giderek film izledi.

Haber 20-12-18 17:11

Mengenli aşçı Çin'de Türk mutfağını tanıtıyor

Çalıştığı çeşitli ülkelerde dünya liderlerine yemek hazılarlayan Mengenli aşçı Birol Dinçli Çin’de kurduğu restoran ile Türk damak tadını tanıtıyor - Dinçli: "Bana göre bir ülkenin tanıtımı en kolay yemek kültürü ile başlar"

Haber 14-04-18 11:26

Kozmetikte dünya oyuncusu Türkiye olur

Acvit Kozmetik CEO’su İsmail Çetin, kozmetik sektöründe hammaddenin altyapısı olan endemik bitkilerin en kalitesi ve çeşit olarak en bolunun Türkiye’de olduğunu vurgulayarak, "Bizim ürettiğimiz kişisel bakım ürünleri ile ithal kozmetik markaları yarışamaz.

Haber 12-04-18 14:53

Mengenli Aşçılar, Yenimahalle’de Kurs Verecek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ev yemekleri kursumuzda kurs hocalarımız yöresel yemekleri Yenimahallelilere öğretiyor. Pasta...

Yurthaber 06-01-17 12:15

Konuralpli Aşçılar Osmanlı Mutfağı Açtı

Dünya Turizm Destinasyonu Projesi Kapsamında Mengenli aşçılar tarafından Konuralp’deki kursiyerlere Osmanlı Mutfağı öğretiliyor. Mengen Aşçılar...

Yurthaber 06-12-16 12:57

Bolu'da Sıcak Su Sondaj Çalışması

Bolunun Karacasu beldesinde yapılan sondaj çalışmasında 43 derece sıcaklıkta su bulundu.

Yurthaber 21-11-13 15:01

Mengen Belediye Başkanı Erarslan:

Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, "Mengenli üreticilere ve yetişen ürünlere pazar imkanı sağlayacağız" dedi.

Yurthaber 28-04-13 16:30

Muğla'da 63 kaçak yakalandı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Mengenli köyünde, kanunsuz yollarla Türkiye'ye giren sekizi kadın ve 15'i çocuk...

Yurthaber 07-10-11 11:53

Bill Gates'e Mengenli aşcıdan ikram

Amerikalı milyarderler Bill Gates ve Warren Buffet, Mengenli aşçı başı Birol Dinçli tarafından hazırlanan yemekle ağırlandı.

Haber 30-09-10 11:42