Bomba Ihbari Haberleri

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan özel hayat sorusuna bomba yanıt: Hayranımla....

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedyen yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Kaya, bu kez aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 2024-03-29 13:49:20

Bomba iddia... Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar'a mı dahil oluyor?

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 2024-03-29 10:53:40

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 2024-03-28 15:39:42

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 2024-03-28 13:10:50

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17

Otomobilin LPG tüpü bomba gibi patladı: 1 kişi yaralandı

Gaziantep’te otomobili tamir etmek isteyen bir kişi araçtaki LPG tüpünün patlaması sonucu yaralandı.

Yurthaber 26-03-24 14:53

Nihat Hatipoğlu'ndan sorulan piercing sorusuna bomba yanıt! Beni bağışlayın ama...

Ramazan denince televizyon seyircisi için akla gelen ilk isimlerden biri Nihat Hatipoğlu oluyor. Hatipoğlu, sunduğu İftar programında sorulan piercing sorusuna yanıt verdi. Ünlü sunucunun verdiği yanıt gündem oldu.

Magazin 26-03-24 10:31

'GS TV Youtube kanalı Acun Ilıcalı'ya satılıyor' iddiası ortalığı karıştı! Taraftar bu haber sonrası ayağa kalktı, o isimden ilk açıklama geldi!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen iş insanı Acun Ilıcalı'nın GSTV Youtube kanalını alacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray Kongre Üyesi Eray Yazgan'dan konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 07:39

Hülya Avşar'a bomba partner! Saplantılı aşığı bakın kim olacak

Hülya Avşar, yıllar sonra sinemaya dönmeye karar verdi. Son dönemde YouTube'da yaptığı programla adından söz ettiren Avşar iddialara göre imkansız aşk konulu bir filmde rol alacak ve saplantılı bir gencin aşığı rolünde oynayacak. Hülya Avşar'ın partneri ise bakın kim olacak.

Magazin 23-03-24 09:54

Trabzon'da yumruk atılmıştı! Yaşananlar sonrası Livakovic'in kararı Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı... Benim için burası bitti

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin son düdüğünün ardından yaşananlar gündeme bomba gibi düşerken, Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli file bekçisi Livakovic'in takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 18:46

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizide bomba bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 22-03-24 08:26

Sandık Kokusu'ndaki yatak sahnesi sosyal medyayı salladı! Filiz kızıyla evlenen eski eşini basınca...

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Sandık Kokusu son bölümde bomba anlar yaşandı. Eski eşi şimdi ise damadı olan Adnan'ı yatakta basan Filiz büyük bir şok yaşadı. O anlar sosyal medyayı da salladı.

Magazin 21-03-24 14:08

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin 19-03-24 16:50

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

Gökhan Zan'a 3 milyon dolarlık teklif! Telefonda 5 olmaz mı diyerek pazarlık yaptığı iddiası gündemi sarstı: Lütfü Savaş adına geldiler

Dün gece TİP'in Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesi gündeme bomba gibi düştü. Ardından peş peşe açıklamalar ve Gökhan Zan'dan şantaj, montaj iddiaları geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, Gökhan Zan'a 3 milyon dolarlık bir teklif geldiğini, Zan'ın "5 olmaz mı" diyerek pazarlığa giriştiği iddiasını dile getirdi.

Haber 18-03-24 07:58

Trabzonspor Fenrbahçe maçının yankıları sürüyor! 3 holigan havalanına giderek Fenerbahçeli futbolcuları açık açık tehdit etti, izleyenlerin kanı dondu

Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düşerken, Trabzonsporlu 3 taraftar, havalimanına giderek Fenerbahçeli futbolculara tehditler savurdu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 00:40

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-24 11:52

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-24 14:07

Konuşanlar'da bomba anlar! Hasan Can 'Sevgiline hangi organını vermek isterdin?' diye sordu! Aldığı cevap şaşırttı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 137. bölüm shot tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın 'Sevgiline eşine hangi organını 15 günlüğüne vermek isterdin?' sorusu damga vurdu. Kadın konuğun cevabı sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-03-24 15:01

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

10 yıl önceden tüm olacakları bilmiş! Arsenal'ın çeyrek finali sonrası atılan tweet gündeme bomba gibi düştü

Arsenal'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Porto'yu penaltılarla eleyerek üst tura çıkmasının ardından sosyal medyada yazılan bir yazı gündeme bomba gibi düştü.

Spor 14-03-24 12:23

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-24 14:57

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-24 09:50

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09

'Survivor'da yaşananlar senaryo mu?' Hande Sarıoğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya olay sözler! 'Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi'

Survivor All Star'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması herkesi şoke etti. Survivor'da yaşanan bu olaylar Söylemezsem Olmaz da masaya yatırıldı. Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı yorumu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-03-24 15:01

Hafsanur Sancaktutan Sadri Alışık ile aşk mı yaşıyor? Bomba iddia

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan yeni aşka mı yelken açtı? İddialara göre; güzel oyuncu Turist Ömer’le tanıdığımız usta sanatçı Sadri Alışık’ın adını taşıyan torunu Sadri Alışık ile yakınlaştı.

Magazin 12-03-24 13:52

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye girememişti... Eleştirilere bomba yanıt!

Miss Türkiye 2022 birincisi Nursena Say, 71'incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Say, dereceye giremedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 12-03-24 12:37

Survivor Sahra, Poyraz'ın hırsızlık olayıyla ilgili tüm takımı ilgilendiren bomba iddialarda bulundu! İsim vererek ifşa etti

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yapması herkesi şok ederken Survivor'a veda eden Sahra, bu olayla ilgili daha büyük şaşkınlık yaratacak iddialar ortaya attı.

Magazin 12-03-24 09:12

Elektrik kabloları bomba gibi patladı: 10 sokak karanlığa gömüldü

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde trafoda çıkan yangın elektrik kablolarına sirayet etti.

Yurthaber 12-03-24 07:32

Siverek’te elektrik panosu bomba gibi patladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, gece geç saatlerde patlayan elektrik panosu mahallede korkuya neden oldu.

Yurthaber 12-03-24 07:18

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-24 07:54

Hülya Avşar Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun? diye sordu! Cinsiyet değiştiren isimden bomba yanıt

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" ve viagra sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 15:25

Aile dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizisinde

RTÜK tarafından incelemeye alınan sahneleriyle gündeme gelen Taş Kağıt Makas dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Aile dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik dizide rol alacak.

Magazin 10-03-24 14:01

Dani Alves intihar etti iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü! Avukatından ilk açıklama geldi

Dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddiaları uluslararası basında büyük yankı uyandırmıştı. Portekiz basınından Paulo Albuquerque'nin iddialarına Dani Alves'in avukatından ilk açıklama geldi.

Spor 10-03-24 13:24

Pınar Altuğ'un bir takipçisi kıyafetini eleştirdi! Bomba yanıt geldi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 09-03-24 17:45

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-24 17:21

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 08-03-24 16:51

'Tekrar evlenmek isterim' sözleri ailede kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin'e rest çekti! 'Oğlumla yaşları yakın...'

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı ailede kriz çıkarmıştı. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'e rest çekti. Mehmet Ali Erbil'den bomba sözler...

Magazin 08-03-24 10:00

Hasan Can Kaya'da açık açık anlattı! Hayatında ilk kez Tinder açtı bomba olay...

Konuşanlar ile Exxen'de ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'ya katılan konuklardan biri özel hayatına dair bir olayı açık açık anlattı. Hayatında ilk kez Tinder açtığında yaşadığı olayı anlatan genç kadın herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-24 11:57

'Cumartesi gecesine kadar dikkat' diyerek uyardı! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı ilginç önerisiyle gündem oldu! 'Ayvayı alın...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı bomba açıklamalar yaptı. 'Cumartesi gecesine kadar bunlara dikkat' diyen Sayarı 'Ayva ritüeli' ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-03-24 09:15

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-24 19:56

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-24 15:30

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katılıyor

İnci Taneleri dizisi yayınlandığı dönemden beri gündemden düşmüyor. Dizinin 7. bölümüne oyuncu Menderes Samancılar konuk oluyor.

Magazin 06-03-24 13:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mahmut Abbas ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Filistin'deki son durumu etraflıca ele aldıklarını söyledi. Erdoğan "Masum insanların tepelerine bomba yağdırarak vahşice katlediyorlar. Son asrın en büyük barbarlıklarından birine şahit oluyoruz." dedi.

Haber 05-03-24 21:32

Yıllar sonra gelen kürtaj itirafı olay olmuştu! Yeliz Yeşilmen'den Zeynep Dizdar'a olay sözler

Zeynep Dizdar geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış eski aşkı Ümit Sayın'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Dizdar, "Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Öpüşerek çocuk olduğunu sanıyordum. Ümit Sayın'dan hamile kaldım ve evlenmediği için çocuğumu aldırdım" demişti. Dizdar'ın bu açıklamasının ardından Yeliz Yeşilmen'den bomba bir yorum geldi.

Magazin 05-03-24 10:53

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya evlilik için Survivor'ı bekliyor... Bomba iddia

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın evleneceği iddiası gündem oldu. Söylemezsem Olmaz programında yer alan iddiaya göre Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün için Survivor finalini bekliyor.

Magazin 05-03-24 08:14

Arka Sokaklar 666. bölümü gördü! Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'dan değişimine bomba yorum

Arka Sokaklar kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666. bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 04-03-24 08:46