Bornoz Haberleri

Bornozunu giyip balkona çıktı! Mahalleyi birbirine katınca ekipler müdahale etti

Esenyurt'ta akşam saatlerinde yaşanan olay polis ekiplerini harekete geçirdi. Oturduğu apartmanın altında iş yeri çalışanlarıyla tartışan bir kişi bornoz giyip balkonda bağırmaya başladı. Mahalleyi birbirine katan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi. Ekiplerce ikna edilen şahıs gözaltına alındı.

Haber 17-08-2023 20:38

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Eski futbolcu yeni fenomen! Duştan yeni çıkıp bornozuyla paylaştı... Kendi sansürünü kendisi duyguladı

Bir dönemin ünlü kadın futbolcuları arasında kabul edilen Madelene Wright, futbol kariyerini bırakarak sosyal medya fenomenliğine yöneldi. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulamasında kendisine hesap açan Wright, cesur paylaşımlarıyla bir anda popüler oldu. Son olarak sosyal medyadan bornozuyla çekilen bir fotoğrafını paylaşan Wright göğüsleri gözükünce kendi sansürünü kendisi uyguladı.

Trend 31-12-2022 10:51

Giydiğinizde sizi çepeçevre saracak bornoz modelleri

Günün yorgunluğunu atmak için sıcak bir duş alma düşüncesiyle eve geliriz. Banyo sonrasında da yumuşacık bir bornoz eşliğinde yapılan televizyon keyfi gibisi yok. Keyfinizin yarıda kalmaması için bornozun suyu hemen emen ve vücudunuzu çepeçevre saran özellikte olması gerekir. O konforlu anın hayali gözünüzün önüne geldi bile, değil mi? Öyleyse size keyif sunacak en iyi bornoz modellerini incelemeye başlayabilirsiniz!

Haber 29-09-2022 12:12

Bornoz

Bornoz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bornoz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Göğüsleriyle ilgili soruya verdiği yanıt olay olmuştu! Şarkıcı İrem Derici bornozlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Güzel şarkıcı İrem Derici, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Instagram hesabından sık sık bikinili pozlarını paylaşan ve güzel fiziğini sergileyen ünlü şarkıcı, bornozlu paylaşımlarıyla takipçilerini resmen büyüledi.

Magazin 25-06-2022 12:10

Ünlü manken Didem Soydan bornozlu ayna pozuyla takipçilerini mest etti!

Ünlü manken Didem Soydan, Instagram hesabından sık sık özel hayatıyla ilgili pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün katıldığı ödül gecesine giydiği kırmızı elbiseyle damga vuran güzel manken, son olarak bornozuyla ayna pozu verdi. Bu pozunu takipçileriyle paylaşan Soydan olay yarattı.

Magazin 16-06-2022 11:07

Duştan sonraki rahatlamayla üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yıllarca kullabileceğiniz bornoz önerileri

Eve gelip kendini doğrudan duşa atanlardansanız çok kullanışlı, bir o kadar da şık bornoz seçeneklerine bakmanın zamanı gelmiş demektir. Duş alırken bedeninizi saran huzur dolu rahatlığı duş sonrasında da sürdürmek için bornozlara ihtiyaç duyuyorsanız yıllar boyu keyifle kullanabileceğiniz bornoz önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-05-2022 15:31

Çeyizlerin demirbaşı 200 TL altına bornoz takımı önerileri

Özellikle kış aylarında, banyo sonrası üşümeden kurumak ve keyif yapmak için birebir olan bornozları seçerken size en uygun parçayı bulmanız gerekiyor. Yumuşak dokuları ve verdikleri konfor hissiyle evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan bornozlar, işte tam da bu sebeple evlenecek çiftlerin çeyiz telaşında yerini alıyor. Gelin, çeyizlerin demirbaşı olan 200 TL altındaki bornoz takımı önerilerine birlikte göz atalım!

Kadin 13-12-2021 11:24

Duş sonrası keyif yapmak isteyenler için en iyi bornoz markası hangisi?

Banyo yapmak insanı hem rahatlatıyor hem kişinin negatif enerjisini atmasını sağlıyor. Sıcak bir duşun ardından yumuşacık bir bornoz ile sarmalanmak ise bu keyfin uzamasını sağlıyor. Her duş sonrası yumuşak dokusuyla size keyif sunacak en iyi bornoz takımı modellerini sizler için araştırdık.

Kadin 10-12-2021 11:08