Borsa Sirketlerinin Piyasa Degeri Haberleri

Borsa neden düşüyor? Bir günlük kayıp 520 milyar Türk Lirası! Noel tatili işleri zora soktu, 435 bin yatırımcı geri adım attı

Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri 22 Aralık Cuma günü hisse senedi piyasalarındaki toplam yatırımcı sayısının 25 Aralık Pazartesi kapanışta 435 bin 429 kişi azaldığını ortaya koydu. Veriler toplam pay senedi piyasa değerinin de 520 milyar lira azaldığını gösterdi. Borsa İstanbul'da yaşanan bu durumun sebebinin ise Noel tatili olduğu ifade edildi.

Finans 2023-12-27 09:30:33

Darphane altın sertifikası fiyatı da arayı açtı! 1 gram altın 1.444 TL oldu: 5 ayda yüzde 37 kâr

Altına olan ilgi Borsa İstanbul’da da kendisini göstermeye başladı. Alım satımının kolay ve hızlı olması nedeniyle son günlerde çokça tercih edilmeye başlanan ve Borsa İstanbul'da ALTIN.S1 koduyla işlem gören Darphane Altın Sertifikaları’nda makas 200 liraya kadar açıldı. 5 ayda yüzde 37’lik getiri sağlayan altın sertifikasında yaşanan bu durumun nedeni olarak serbest piyasa kurunun dikkate alınmaya başlandığı ifade edildi.

Finans 2023-04-26 07:19:00

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul açıkladı: İşte alınacak tedbirler...

Borsa İstanbul’un açılışı için geri sayım devam ediyor. 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası 8 Şubat’ta devre kesici uygulanmış ve o günkü işlemler iptal edilmişti. Borsa İstanbul, piyasaların açılışı ile birlikte piyasa işleyiş esaslarında yapılacak değişiklikleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımladı. Peki, borsa ne zaman açılacak? İşte alınan önlemlere ilişkin yapılan açıklama ve detaylar...

Finans 2023-02-15 08:02:19

BORSA NE ZAMAN AÇILACAK, bugün açılır mı? Borsa İstanbul ne zamana kadar kapalı? Açılış öncesi Bakanlığa liste iletildi!

Borsanın ne zaman açılacağı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye, Kahramanmaraş’taki depremin yaralarını sarmaya çalışırken piyasa açılışın ertelenmesini talep ediyor. Şirketler ‘önce hasar tespiti yapılmalı’ derken, piyasa uzmanları ise Borsa İstanbul için 17 maddelik bir talep iletti. Peki, borsa ne zaman açılacak, bugün açılacak mı? Borsa İstanbul ne zamana kadar kapalı? İşte detaylar...

Finans 2023-02-14 08:05:39

Yarın açılması öngörülen Borsa İstanbul için 17 maddelik talep! Bakanlığa liste ilettiler…

Geçtiğimiz hafta işlemleri durdurulan Borsa İstanbul’un yarın yeniden açılması öngörülüyor. Ancak Türkiye Kahramanmaraş’taki depremin yaralarını sarmaya çalışırken piyasa açılışın ertelenmesini talep ediyor. Şirketler ‘önce hasar tespiti yapılmalı’ derken, piyasa uzmanları ise Borsa İstanbul için 17 maddelik bir talep listesini bakanlığa iletti.

Finans 14-02-23 07:59

BIST 30 hisseleri hangileri, BIST 30 hisse senetleri nedir? BIST 30 hisseleri nasıl alınır?

BIST 30 temel olarak Borsa İstanbul (BIST) üzerinden işlem gören ve en değerli 30 şirketi ifade eden bir göstergedir. BIST 30, BIST'de işlem gören, piyasa ve hacim bakımından en yüksek olan şirketlerin hisse senetlerinin performansının değerlendirilip ölçümlenmesiyle oluşturulur. XU030 işlem koduyla borsada yer alan BIST 30 hisseleri nedir ve BIST 30'a nasıl yatırım yapılır?

Finans 20-01-23 17:16

Borsada emir gerçekleşmezse komisyon alınır mı? Borsada verilen emir gerçekleşmezse ne olur, hisse alım emri neden gerçekleşmez?

Borsa hisse senetleri ve finansal ürünlerin işlemden geçirildiği piyasa sistemine verilen isimdir. Yani hisse senetleri alım satım işlemlerinin yapılmış olduğu organizasyonların bütünü borsadır. Hem alıcıların hem de satıcıların buluşmalarına gerek olmadan borsa satış işlemlerinde belli emirler verilir ve bu emirler de borsa dünyasına dâhil olan bir havuz içerisinde toplanır. Peki, borsada emir gerçekleşmezse komisyon alınır mı?

Finans 06-01-23 09:40

Hisse satışı neden gerçekleşmez? Hisse senedi satışı neden iptal olur, iptal çeşitleri nedir?

Finansal ürünler ve hisse senetlerinin işlemlerden geçtiği ve kurumsal olan piyasa işlemlerine genel anlamda borsa adı verilir. Bu tanım daha kısa ve anlaşılır bir şekilde yapılacak olursa hisse senetleri ile alakalı alım satım işlemlerinin yapılmasıdır denilebilir. Alıcı ve satıcıyı bir araya gelmeye ihtiyaç duymadan verilen emirler ile bu işlemlerin gerçekleştirilmesi sağlanır. Peki, hisse senedi satışı neden gerçekleşmez?

Finans 06-01-23 09:39

İndikatör nedir, al sat indikatörü nedir? Borsa piyasalarında indikatör ne işe yarar?

Finansal işlemlerin gerçekleştirildiği borsa, yatırımcılar açısından önemli bir hâle gelmiştir. Borsa ve finans alanları içerisinde yer alan kavramların ne olduğuna dair elde edilen bilgiler de bilhassa yatırımcılar için piyasa içerisinde bulunan varlıklarının sürdürülebilmesi ve bu alanda doğru işlemler yapılması için oldukça önemlidir. Finansal alanda yapılan işlemler veya yatırımlar hakkında doğru kararlar vermek için birçok araç kullanılır. Borsa piyasalarında indikatör ne işe yarar?

Finans 06-01-23 09:24

Yüzde 196,57 değer kazandı: Uzman isimden kritik uyarı! Yıl sonunda bu fiyatlar çok komik gelebilir

Dünya piyasalarındaki hareketlilik devam ediyor. Yatırımcıların ve piyasa izleyicilerin gözleri 2022'de en çok kazandıran dolar, borsa, altın gibi varlıklara çevrildi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Senol Kaan, yatırım tavsiyesi vermemekle beraber 2023 yılında yükseliş potansiyeli olan o emtiayı paylaştı.

Finans 03-01-23 10:56

BIST 100 artarsa ne olur, yüksek olması ne anlama gelir? BIST 100 neye göre artar?

Finans, borsa ve hisse gibi konuları takip eden kişilerin sıklıkla rastladığı terimler vardır. Bu terimlerden biri de BIST 100’dür. Borsa İstanbul’da listelenen, piyasa değeri en yüksek 100 şirketin bulunduğu hisse endeksine BIST 100 denir. Borsadaki işlem hacminin neredeyse %90’ı bu hisse senetlerinde gerçekleşir. Bu hisselerin büyük çoğunluğunun piyasa değeri 1 milyar TL’nin üzerindedir. Yatırımcıların yakından takip ettiği BIST 100 artarsa ne olur, neye göre artar?

Finans 23-12-22 16:20

Dolar bazında BIST 100 nasıl hesaplanır? BIST 100 dolar endeksi hesaplama nasıl yapılır, neye göre belirlenir?

Borsada sık rastlanılan terimlerden biri endekstir. Endeks içinde birden fazla hisse senedi olan, hisselerin ağırlıklarına göre hesaplanmış olan oransal değişimleri ölçen bir gösterge olarak tanımlanır. Borsa İstanbul’da 3 farklı endeks bulunur. Endekslerde bulunan hisselerin değer kazanması ve kaybetmesi ile endeksin fiyatı belirlenir. İşlem gören ve en yüksek piyasa değerine sahip ilk 100 hisseyi gösteren BIST 100 dolar endeksi nasıl hesaplanır?

Finans 23-12-22 16:18

PD ve DD nedir, kaç olmalı, PD/DD neden önemlidir? Defter değeri hesaplama nasıl yapılır?

PD (Piyasa Değeri) ve DD (Defter Değeri) yatırımcıların sıklıkla merak ettiği konular arasındadır. Borsa ile ilgilenen kişiler, bir şirketin PD ve DD'nin ne olduğunu ve bu değerin nasıl hesaplandığı ile ilgili bilgilere sahip olması oldukça önemlidir. PD ve DD oranı bir hissenin pahalılığı, yatırım yapmaya değer olup olmadığı ve benzer hisselere göre performansının nasıl olduğu konularında önemli bilgiler verir. Peki, PD ve DD nedir, yatırımcılar için neden önemlidir?

Finans 23-12-22 16:02

ALTIN FİYATLARI GÜNCEL! 30 Kasım tam, yarım, gram, çeyrek altın ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Ayrıca, Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın sertifikalarının, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladığını ifade ederek bu yatırım aracının gram altına alternatif olduğunu belirtti. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. İşte 30 Kasım 2022 Çarşamba günü güncel altın fiyatları ve ayrıntılar...

Finans 30-11-22 14:40

ALTIN BİLEZİK FİYATLARI GÜNCEL! 30 Kasım Çarşamba 14, 18, 22 ayar altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın üçüncü işlem gününde hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın sertifikalarının, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladığını ifade ederek bu yatırım aracının gram altına alternatif olduğunu vurguladı. Peki, 30 Kasım 14 ayar altın bilezik ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 Çarşamba günü 14, 18, 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Finans 30-11-22 08:11

Gram altına alternatif olacak! İslam Memiş, ‘500 milyon adet piyasaya sürüldü’ dedi: Bunu yapan daha çok kazanacak…

Yatırım yapmak isteyip de kafa karışıklığı yaşayanlar için Darphane’den çok kritik bir hamle geldi. Fiziki olarak da teslim alınabilecek Altın Sertifikaları, Borsa İstanbul Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda işlem görmeye başladı. Piyasa uzmanı ünlü isim İslam Memiş, bu yatırım aracının gram altına alternatif olduğunu ifade ederek, “Alım-satım makas aralığı yüzde 5. Bankalar gibi değil” uyarısında bulundu.

Finans 29-11-22 15:20

GÜNCELLEME - Borsa işlemlerinde usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 8 şüpheli adliyede

Borsa İstanbul'da son dönemlerde meydana gelen yükseliş sonrası ani satış baskısıyla oluşan manipülatif olaya sebebiyet veren kişi ve kurumlarla ilgili SPK tarafından hazırlanan rapor kapsamında başlatılan soruşturmada, şüphelilerin "işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı" suçunu işledikleri tespit edildi - SPK uzmanlarınca yapılan çalışmalar kapsamında, şüphelilerin realize karlarının 2,5 milyar lira olduğu değerlendirildi DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 04-10-22 16:47

SPK'dan borsa açıklaması: Piyasa bozucu hareketler radarımızda

SPK'den borsadaki işlemlere ilişkin çıkan haberlere dair açıklama geldi. Gözetim ve denetime vurgu yapılan açıklamada, “Pay senetlerinde yapılan işlemler Borsa İstanbul tarafından anlık takip edilirken, Kurulumuz da gerçek ve tüzel kişilerin piyasa bozucu hareketlerine karşı gözetim ve denetimini sürekli olarak yapmaktadır” denildi.

Finans 19-09-22 10:11

Facebook'un çatı şirketi Meta, tarihindeki en büyük borsa kaybını yaşadı

Facebook'un çatı şirketi Meta'nın piyasa değeri hisse senetlerindeki düşüş ile Perşembe günü 230 milyar dolar kayba uğradı; bu, şirketin bir günde yaşadığı en büyük düşüş oldu.

Haber 12-04-22 03:14

Facebook'un çatı şirketi Meta, tarihindeki en büyük borsa kaybını yaşadı

Facebook'un çatı şirketi Meta'nın piyasa değeri hisse senetlerindeki düşüş ile Perşembe günü 230 milyar dolar kayba uğradı; bu, şirketin bir günde yaşadığı en büyük düşüş oldu.

Haber 23-03-22 00:34

Facebook'un çatı şirketi Meta, tarihindeki en büyük borsa kaybını yaşadı

Facebook'un çatı şirketi Meta'nın piyasa değeri hisse senetlerindeki düşüş ile Perşembe günü 230 milyar dolar kayba uğradı; bu, şirketin bir günde yaşadığı en büyük düşüş oldu.

Haber 02-03-22 23:18

Facebook'un çatı şirketi Meta, tarihindeki en büyük borsa kaybını yaşadı

Facebook'un çatı şirketi Meta'nın piyasa değeri hisse senetlerindeki düşüş ile perşembe günü 230 milyar dolar kayba uğradı; bu şirketin bir günde yaşadığı en büyük düşüş oldu.

Haber 04-02-22 19:45

Kriptoda Bitcoin’in tekeli kırıldı! Piyasa ağırlığı yüzde 40’a geriledi

2021’de 2 trilyon doların üzerine çıkan kripto para piyasasında Bitcoin’in hakimiyetinin yüzde 95’ten yüzde 40’lara gerilemesiyle balinaların işlem hacimlerinin küçülmesinin sonucunda piyasa dengesi kuruldu. Ekosistemdeki altın ve borsa gibi diğer yatırım araçlarının getirileriyle dengeli bir seyir izleyen piyasada yasadışı faaliyetler de yüzde 1’in altına indi. 2022’de devreye alınacak regülasyonların da etkisiyle piyasanın spekülatif imajının tümüyle kırılması bekleniyor.

Finans 25-01-22 11:25

Kripto paralarda yükseliş! Bitcoin 20 Ekim'deki son rekorunu kırdı

Ethereum'un dün yaptığı tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunun ardından Bitcoin de yükselişine devam ederek kendi rekorunu kırdı. Dünyanın en yüksek piyasa değerine sahip olan Bitcoin en yüksek 68 bin 524 dolara yükselerek rekor tazeledi. Bitcoin, en son ProShares'in borsa yatırım fonunun işlem görmesiyle 20 Ekim'de 66 bin 976 doları görmüştü.

Finans 09-11-21 08:37

ABD'de şaşırtan gelişme: Kripto para kabul edecek

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) repo hamlesi ve Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanakları sonrasında El Salvador belirsizliği ve Elon Musk ile küresel bir borsa CEO’sunun atışmasıyla satış baskısı süren Bitcoin 35,000 doların da altına, piyasalarda toplam hacim de 1.5 trilyon doların altına indi. Öte yandan ABD’de Ulusal Cumhuriyetçi Kongre Komitesi oy almak için yürüttüğü çalışmalar için kripto para kabul edecek.

Finans 21-06-21 09:00

Coinbase halka arz oldu! Piyasa değeri uçtu!

ABD'li kripto para borsası Coinbase, ABD borsası Nasdaq'da işlem görmek üzere halka arz oldu. Kripto paraların işlem gördüğü borsa için Nasdaq'da listelenmek üzere SEC'e başvuru yapan ve başvurusu kabul gören Coinbase, yeni dönemde ABD borsalarında işlem gören kripto para borsası olacak.

Finans 27-04-21 16:37

Korkmaz Enes Ergun kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hayat hikâyesi nedir?

Hakan Atilla’nın görevden ayrılmasının ardından boşalan Borsa İstanbul Genel Müdürlüğüne Korkmaz Enes Ergun getirildi. 24 yıllık borsa kariyeri bulunan Korkmaz Enes Ergun, şirketin halka arz ile işlem gören şirketlerin incelenmesi ve piyasa faaliyetlerini yönetmesiyle dikkat çekiyor.

Finans 26-03-21 16:51

Borsa İstanbul halka arz şartlarını değiştirdi: İşte 2021 güncel halka arz şartları! Halka arz nedir?

Borsa İstanbul'un yayımladığı Kotasyon Yönergesi'nde değişikliğe gidilerek, “Halka arz edilen payların piyasa değeri” şartı değiştirildi. Alt Pazar için 20 milyon TL'den 40 milyon TL’ye çıkarken, Ana Pazar için 50 milyon TL'den 75 milyon TL’ye, Yıldız Pazar ise 200 milyon TL'den 300 milyon TL’ye yükseltildi. Peki halka arz nedir? İşte Borsa İstanbul'da güncel halka arz şartları...

Finans 15-02-21 09:48

FENER hisselerine Mesut Özil etkisi: Borsa liginde ocak ayının şampiyonu Fenerbahçe oldu

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında en yüksek kazandıran FENER ismiyle Fenerbahçe hissesi oldu. Fenerbahçe hissesi yüzde 28,6 ile en yüksek kar yapan şirket oldu. Öte yandan Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar'ın hisseleri geçtiğimiz ay yüzde 9,4 değer kaybetti. İlk dört büyük takım arasında Fenerbahçe, ocak ayını 3 milyar 761 milyon 240 bin lira piyasa değeriyle tamamlayarak ilk sırada yerini aldı.

Finans 01-02-21 13:46

WhatsApp ve Telegram'dan hisse önerisi yapanlara hapis cezası... Yatırım tavsiyesi yapanlara ceza! Sosyal medyadan hisse önermenin cezası!

Borsa İstanbul'da yerli yatırımcının dikkat çekecek kadar artışından dolayı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) sosyal medya hesaplarından borsada hisse senedi önerisi yapanları mercek altına altı. WhatsApp ve Telegram gruplarından hisse senedi önerisi yapan kişileri piyasa dolandırıcılığının da aralarında bulunduğu birçok suçtan ceza alacak. Peki sosyal medyadan yatırım tavsiyesi yapanların cezası ne olacak? Hisse önermek suç mu? İşte SPK'nın yatırım tavsiyesi verenler için yapacağı işlemler.

Finans 11-01-21 12:01

2021'in en değerli hisseleri... 2021'de hangi hisseye yatırım yapılır? 2021'de borsada hangi sektör kazanacak?

ABD hisseleri geçtiğimiz hafta piyasalarda büyük bir döngü yaşadı. Teknoloji ve büyüme odaklı hisseler, ekonomik hareketliliğe duyarlı hisselerin oldukça gerisinde kaldı. Sürekli değişen piyasa döngüsü içinde 2021'de borsada hangi hisseler kar edecek, 2021'de hangi sektörün hisseleri öne çıkacak araştırılıyor. Borsa Stratejisti Art Hogan CNBC’ye yaptığı röportajda 2021'de hangi hisseye yatırım yapılmasına dair yorum yaptı. İşte uzmanından 2021 hisse senetlerine dair öneriler ve yorumlar.

Finans 16-12-20 15:23

Uzmandan aşı sonrasında altın ve borsa tahmini... Aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi ne olur? Uzmandan borsa ve altın beklentisi yorumu!

Aşı haberlerinin küresel piyasalarda etkili olmasının ardından uzmanlardan aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi nasıl olacak tahminleri gelmeye başladı. Yerel piyasalarda Merkez Bankası faiz kararının altın, döviz ve borsaya etkisi tartışılırken, küresel piyasalar aşı haberlerinden etkilenmeye devam ediyor. IG Asia Piyasa Stratejisti Jingyi Pan aşının altın ve borsaya etkisini yorumladı. İşte uzmandan aşının altın ve borsaya beklentisi!

Finans 19-11-20 10:00

WhatsApp ve Telegram'dan hisse önerisi yapanlara hapis cezası... İşte yatırım tavsiyesi yapanlara ceza! Sosyal medyadan hisse önermenin cezası nedir?

Borsa İstanbul'da yerli yatırımcının dikkat çekecek kadar artışından dolayı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) sosyal medya hesaplarından borsada hisse senedi önerisi yapanları mercek altına altı. WhatsApp ve Telegram gruplarından hisse senedi önerisi yapan kişileri piyasa dolandırıcılığının da aralarında bulunduğu birçok suçtan ceza alacak. Peki sosyal medyadan yatırım tavsiyesi yapanların cezası ne olacak? Hisse önermek suç mu? İşte SPK'nın yatırım tavsiyesi verenler için yapacağı işlemler.

Finans 18-11-20 13:19

2021'de hangi hisseye yatırım yapılır... Uzman Borsa Stratejisti'nden dikkat çeken öneri! 2021'de borsada hangi sektör kazanacak?

ABD hisseleri geçtiğimiz hafta piyasalarda büyük bir döngü yaşadı. Teknoloji ve büyüme odaklı hisseler, ekonomik hareketliliğe duyarlı hisselerin oldukça gerisinde kaldı. Sürekli değişen piyasa döngüsü içinde 2021'de borsada hangi hisseler kar edecek, 2021'de hangi sektörün hisseleri öne çıkacak araştırılıyor. Borsa Stratejisti Art Hogan CNBC’ye yaptığı röportajda 2021'de hangi hisseye yatırım yapılmasına dair yorum yaptı. İşte uzmanından 2021 hisse senetlerine dair öneriler ve yorumlar.

Finans 17-11-20 13:25

Borsa haftaya çöküşle başladı... İşte borsa şirketlerinin piyasa değeri!

Borsa yeni haftaya düşüşle başladı. Sabah saatlerinde ilk güncellemelerde borsada birçok sektörün hisse fiyatlarında düşüş yaşandı. Öğleden sonra yavaş yavaş toparlanmaya başlayan İstanbul borsasında şirketlerin piyasa değeri haberimizde..

Finans 26-10-20 15:16

Borsa İstanbul'dan 'manipülatörlere kulak asmayın' uyarısı

Borsa İstanbul, borsada yatırım yaparken ve hisse alırken piyasa dolandırıcılarının dikkat edilmesi gereken uyarıların yer aldığı bir video hazırlayarak sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Finans 04-06-20 12:30

Trabzon Ticaret Borsası üyelerine 25 milyonluk nefes...

Korona virüs salgını nedeniyle yaşanılan ekonomik kısıtlamanın getirdiği olumsuz sonuçları kısmen de olsa ortadan kaldırıp, iş dünyasını rahatlatabilmek için çeşitli kesimlerce çalışmalar yapılıyor.Bünyesinde 365 oda ve borsayı barındıran TOBB’nin öncülüğünde geçtiğimiz yıllarda zaman zaman uygulamaya konulan Nefes Kredisi, koronavirüs nedeniyle yaşanılan piyasa daralması sonucu daha da arttırılarak sürdürülüyor.Odalar ve borsalar üzerinden gerçekleştirilen “TOBB Nefes Kredisi” için ilk etap da Denizbank ile anlaşma sağlanarak kredi tahsisine başlandı.Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ın verdiği bilgiye göre, Denizbank ile yapılan işbirliği sonucu ayrılan kaynağın kullandırılmasına başlandı.Nefes Kredisinde cirosu 25 milyon TL’nin altında olan borsa üyesi işletmelerin faydalanacağını belirten Ergan “Üyelerimiz borsadan alacakları faaliyet belgesi ile başvuru yapabilecekler.

Yurthaber 29-04-20 15:44

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 31-01-20 18:57

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 31-01-20 14:59

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 30-01-20 18:49

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 30-01-20 14:44

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 29-01-20 18:40

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 29-01-20 14:44

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 28-01-20 18:40

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 28-01-20 15:14

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 27-01-20 18:41

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 27-01-20 14:54

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 24-01-20 18:52

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Borsa şirketlerinin piyasa değeri

Finans 24-01-20 14:34