Borussia Dortmund Haberleri Ve Son Dakika Borussia Dortmund Haberleri

Borussia Dortmund Haberleri Ve Son Dakika Borussia Dortmund Haberleri

Almanya'nın kuzeyinde kurulmuş olan Borussia Dortmund, tüm dünyaya adını futbol takımı ile duyuran spor kulübüdür.

19 Aralık 1909 tarihinde kurulan Borussia Dortmund bünyesinde boks, hentbol, masa tenisi ve atletizm sporlarında da takım barındırır. Futbol takımının popüler olmasının sebebi kazandığı şampiyonluklardır. Borussia Dortmund, 1 UEFA Kupası, 8 Bundesliga Şampiyonluğu'nun yanı sıra 4 DFB-Pokal ve DFL-Supercup şampiyonluklarının da sahibidir.

Dortmund, spor hayatına mavi beyaz çizgili ve kuşak detayı bulunan bir forma ile başlamıştır. Bu forma 1913 yılında sarı-siyah çizgili olarak değiştirilmiştir. Takım halen bu renkleri kullanmaktadır. Genç ve dinamik bir ekiple çalışmayı hedefleyen Borussia Dortmund futbolcularının yaş ortalaması yirmi beştir.

Dünyanın en popüler takımlarından olan Dortmund, aktif olarak futbol faaliyetlerini sürdürmektedir.

Borussia Dortmund Haberleri

Parc des Princes'te inanılmaz gece, goller yağmur gibi geldi! İlkay Gündoğan yapacağını yaptı...

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı iki maç ile sürdü. Gecenin maçında Fransız devi Paris Saint-Germain sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelirken, gecenin bir diğer maçında Atletico Madrid ile Borussia Dortmund'u ağırladı. İki mücadelede müthiş bir heyecana sahne oldu. İşte detaylar...

Spor 10-04-2024 23:47

Son dakika: Galatasaray, transferi resmen açıkladı! Borussia Dortmund'dan genç futbolcuyla imza...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılar, Borussia Dortmund U-19 takımından Gökdeniz Gürpüz'ün transferi için anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Cimbom ayrıca oyuncunun maliyetini de duyurdu. İşte detaylar...

Spor 21-09-2023 20:41

PSG Şampiyonlar Ligi gruplarına galibiyetle başladı! Paris ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etti

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında heyecan resmen başladı. F grubu ilk maçında PSG sahasında konuk ettiği Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup ederek gruplara galibiyetle başladı.

Spor 20-09-2023 00:02

Fenerbahçe'nin sürprizi ortaya çıktı! Eden Hazard'ın kardeşi geliyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe; hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tete ve Cengiz Ünder takviyelerinde sona yaklaşan sarı - lacivertlilerin gündemine gelen sürpriz isim ortaya çıktı. Kanarya, dünyaca ünlü futbolcu Eden Hazard'ın kardeşi için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 30-07-2023 13:07

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Hakkındaki Haberler Mynet'te. Borussia Dortmund Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu! Emre Can resmi imzayı attı!

Almanya Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund, transfer döneminde adı farklı kulüplerle anılan 29 yaşındaki Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Emre Can’ın sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını bildirdi. Son 3 sezondur sarı-siyahlıların formasını giyen Emre Can, sözleşmesinin uzatılması sonrası Dortmund’da kendini çok rahat hissettiğini ve çok çalışarak takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak istediğini söyledi.

Spor 22-07-2023 15:19

Son dakika: Fenerbahçe, Dortmund'un Türk yıldızlarını topluyor! Salih Özcan ve Emre Can sürprizi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonu için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oldukça hızlı bir transfer dönemi geçiren sarı - lacivertlilerde frene basılmayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin gündeminde Salih Özcan ve Emre Can'ın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 21-07-2023 07:44

Ve transfer resmen açıkladı! Jude Bellingham'ın yeni durağı Real Madrid! Bonservisi...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, İngiliz futbolcusu Jude Bellingham'ın transferi konusunda İspanya ekibi Real Madrid ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Spor 07-06-2023 17:52

Jude Bellingham, Bundesliga'da yılın oyuncusu seçildi!

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğu Bayern Münih'e kaptıran Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Jude Bellingham, ligde yılın futbolcusu seçildi.

Spor 29-05-2023 15:22

Son dakika: Bundesliga'da inanılmaz bir son! Borussia Dortmund, şampiyonluğu Bayern Münih'e hediye etti!

Son dakika haberleri: Almanya Bundesliga'nın son haftasında Borussia Dortmund, Mainz'ı konuk etti. Bayern Münih ise Köln deplasmanına çıktı. Dortmund, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta büyük bir şoka uğradı ve berabere kaldı. Bayern Münih ise avucunun içine gelen şampiyonluk kupasını bırakmadı ve 89. dakikada attığı golle rakibi Köln'ü 2-1 mağlup ederek Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Spor 27-05-2023 18:28

Son dakika: Fenerbahçe ve Sevilla, sahadan önce transferde kapışacak! Borussia Dortmund'un yıldızı için büyük yarış...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nu lider olarak tamamlayan ve direkt olarak son 16 turuna yükselen Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla olmuştu. İki takım da bu maç özelinde hazırlıklarını sürdürürken, müsabaka öncesi transferde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Sevilla, Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Mahmoud Dahoud için yarış halinde. İşte detaylar...

Spor 03-03-2023 12:30

Borussia Dortmund, özel tasarım formaları depremzedeler yararına açık artırmaya çıkaracak

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, ligin 21. haftasında Hertha Berlin ile karışılacağı maçta futbolcuların giyeceği özel tasarım siyah renk formaları, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar görenler için açık artırmayla satışa çıkaracak.

Spor 17-02-2023 22:58

Borussia Dortmund Chelsea karşısında avantajı kaptı! Alman ekibi İngiliz devini tek golle geçti

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Son 16 turu ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund sahasında Chelsea ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip Borussia Dortmund oldu. İşte detaylar...

Spor 16-02-2023 00:56

'100 milyon sterlin!' Avrupa devleri onun için birbirine girdi: Jude Bellingham!

Avrupa’nın dev kulüpleri Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Chelsea ve Paris Saint Germain, Borussia Dortmund’un 19 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Jude Bellingham’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Spor 22-12-2022 16:08

Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Borussia Dortmund Manchester City maçı Şampiyonlar Ligi G grubu 5. haftasında gerçekleşecek. Mücadeleyi yakından takip etmek isteyen futbol severler Borussia Dortmund Manchester City maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisini araştırıyorlar. Peki, Borussia Dortmund Manchester City ne zaman, saat kaçta? Borussia Dortmund Manchester City hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 25-10-2022 21:53

Son dakika: Avrupa devleri pusuda! Miguel Crespo, Diego Rossi, Arda Güler, Attila Szalai, Miha Zajc ve Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri Fenerbahçe'yi terletiyor!

Son dakika haberleri: Sezon başında teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birlikte birçok futbolcunun performansında yükseliş yaşanmıştı. Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Diego Rossi ve Attila Szalai gibi isimler form grafiğini en üste çekerken, Miha Zajc ve Arda Güler de buldukları şansları iyi değerlendirmişti. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin bu 6 futbolcu için adeta pusuya geçti. Devre arası transfer döneminde harekete geçecek olan kulüpler, Fenerbahçe'nin canını sıkıyor.

Spor 25-10-2022 08:10

Son dakika: Avrupa devleri Galatasaray'ın yeni yıldızı için sıraya girdi! Yusuf Demir geldiği gibi gidebilir...

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, birçok önemli ismi kadrosuna katmıştı. Bu futbolcular arasında Rapid Wien'den bonservisi alınan Yusuf Demir dikkat çekti. Sarı - kırmızılıların 6 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Demir için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorluk yaşayan genç futbolcuyu Avrupa'nın önemli kulüplerinin takip ettiği öğrenildi.

Spor 23-10-2022 15:25

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ne çok rahat döndü! Kopenhag'a 3-0'lık tarife...

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Borussia Dortmund, Kopenhag'ı konuk etti. Alman temsilcisi, karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 06-09-2022 21:38

Son dakika: Borussia Dortmund'da Erling Haaland'ın yerine alınan Sebastian Haller'de testis tümörü çıktı! Herkes şaşkına döndü...

Son dakika haberleri: Erling Haaland'ın 75 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City'e transfer olmasının ardından Ajax'tan 31 milyon euro'ya Sebastien Haller'i kadrosuna katan Borussia Dortmund, imza sonrası şoke oldu. Fildişili golcüde hissettiği yüksek sancı sonucu gerçekleştirilen testler sonucunda testis tümörüne rastlandığı açıklandı.

Spor 19-07-2022 08:22

Son dakika: Nuri Şahin eski takım arkadaşını Antalyaspor'a getirdi! Ömer Toprak Antalyaspor'da...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 2021/22 sezonunda Nuri Şahin'in teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Antalyaspor, yeni sezon için flaş bir hamle yaptı. Teknik direktör Nuri Şahin, Borussia Dortmund ve Werder Bremen'de birlikte forma giydiği Ömer Toprak'ı transfer etti.

Spor 29-06-2022 20:39

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan'dan flaş itiraf! 2017'de...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te geçiren Emre Mor'un transferini resmen açıkladı. Sarı - lacivertlilerin açıklamasında, "Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır." ifadeleri kullanılırken, genç oyuncunun eski menajeri Muzzi Özcan'dan flaş bir paylaşım geldi.

Spor 29-06-2022 02:55

Erling Haaland resmen Manchester City'de

Erling Haaland resmen Manchester City'de

Yurthaber 13-06-2022 12:41

Son dakika: Görüntüler sızdırıldı; Manchester City, Haaland transferini resmen açıkladı!

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına Kylian Mbappe ile birlikte damga vurması beklenen Erling Haaland, 2021/22 sezonunun ardından 1,5 sezondur formasını giydiği Borussia Dortmund'a veda etmişti. Norveçli golcünün Manchester City ile anlaştığı belli olmuştu. Haaland'ın City formasıyla yeni sezon öncesi fotoğraf çekiminde yer aldığı görüntüler ortaya çıktı. Manchester City de bu olaydan kısa süre sonra transferi resmen açıkladı.

Spor 13-06-2022 09:38

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu bavulunu toplamaya başladı! Bundan sonra dünya devinde formasını terletecek...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın bu sezon yıldızlaşan ismi Kerem Aktürkoğlu yuvadan uçuyor. Gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Kerem'in talipleri her geçen gün artıyor. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılıp Avrupa'da top koşturmak isteyen genç oyuncu için dünya devi devreye girdi. Galatasaray Kerem için 20 milyon euro bonservis geliri bekliyor. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Spor 10-06-2022 08:09

Son dakika: Fenerbahçeli Arda Güler için ters köşe! PSG derken başka bir dünya devine...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a yapılan görkemli veda ile birlikte teknik direktörlük görevine Jorge Jesus getirilmişti. Taraftarlar, Portekizli çalıştırıcının takımın başına geçmesinin ardından yapılacak takviyeler ve takımdan ayrılacak olan oyunculara rotasını çevirdi. Geçtiğimiz sezon önce Vitor Pereira sonra ise İsmail Kartal ile birçok şans bulan ve gösterdiği performansla alkış alan Arda Güler için ise yeni bir iddia gündeme geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 08-06-2022 07:38

''Bu adam kafayı yemiş!'' Dortmund'un 17 yaşındaki yıldızı Moukoko'dan hayret veren talep

Dortmund çalkalanmaya devam ediyor. Haaland'ın takımdan ayrılmasının ardından 17 yaşındaki Youssoufa Moukoko yeni sözleşme için Borussia Dortmund yönetiminden takımın en çok kazananlarından biri olmayı talep etti. Bu olay yönetim tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösterilen Moukoko'nun bu talebi kabul edilirse 17 yaşında bu kadar çok para kazanan oyuncu olarak tarihe geçecek.

Spor 07-06-2022 17:43

Galatasaray ilk transferini yapıyor! Fransız basını duyurdu! Sarı-kırmızılı taraftarlar binlerce yorum yaptı

Fransa'nın prestijli gazetelerinden biri olan L'Equipe'in iddiasına göre Galatasaray, Dortmund'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha Axel Witsel'in işini bitirmek üzere. Sarı-kırmızılı taraftarların çok istediği yıldız oyuncu için her an resmi açıklama gelebilir. Galatasaraylı taraftarlar Axel Witsel'in sosyal medya hesabına binlerce yorum yağdırdı.

Spor 03-06-2022 10:20

Son dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu dönemi sona eriyor! Dünya devine gidiyor...

Son dakika haberleri: Bu sezonu kötü geçiren Galatasaray'da performansıyla taraftarlara adeta teselli olan Kerem Aktürkoğlu, ligin bitimiyle beraber yaptığı paylaşımla sarı - kırmızılı camiaya veda eder gibi bir paylaşımda bulunmuştu. Alman basını, Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Aktürkoğlu için flaş bir iddia ortaya attı.

Spor 26-05-2022 10:03

Borussia Dortmund'da Edin Terzic dönemi başladı

Borussia Dortmund, Marco Rose'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Edin Terzic'in getirildiğini duyurdu.

Spor 23-05-2022 16:38

Salih Özcan kimdir? Borussia Dortmund’a transfer olan Salih Özcan nereli ve kaç yaşında, bonservis bedeli ne kadar?

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Salih Özcan transferini resmen açıkladı. Borussia Dortmund, Köln forması giyen milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Vatandaşlar basında yer alan haberlerin ardından, Salih Özcan kimdir? Borussia Dortmund’a transfer olan Salih Özcan nereli ve kaç yaşında, bonservis bedeli ne kadar? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü futbolcunun hayatı ve biyografisi...

Spor 23-05-2022 13:28

Salih Özcan Dortmund'da! Haaland gitti, Türk yıldız geldi...

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Köln forması giyen Salih Özcan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Spor 23-05-2022 11:49

Borussia Dortmund teknik direktör Marco Rose ile yollarını ayırdı mı? Marco Rose kimdir? Hangi takımları çalıştırdı?

Borussia Dortmund'dan teknik direktör Marco Rose ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Bu açıklamanın ardından deneyimli Alman teknik direktör vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, Borussia Dortmund teknik direktör Marco Rose ile yollarını ayırdı mı? Marco Rose kimdir? Hangi takımları çalıştırdı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Borussia Dortmund'dan yapılan açıklama ve ünlü teknik direktörün hayatı ve biyografisi...

Spor 20-05-2022 13:57

Salih Özcan, Dortmund'a transfer oluyor! Bonservisi bile belli

Almanya'da Köln forması giyen milli oyuncu Salih Özcan, dünya devi Borussia Dortmund'a transfer oluyor. Alman basınında yer alan habere göre Salih Özcan Dortmund için sağlık kontrollerinden bile geçti.

Spor 19-05-2022 17:05

Haaland'ın gitmesini mi beklediniz? Ayrılır ayrılmaz Karim Adeyemi'yi aldılar

Borussia Dortmund, Karim Adeyemi transferini açıkladı. Haaland'ın Manchester City'ye transferi sonrası kolları sıvayan Dortmund yetkilileri genç oyuncuyu kadrolarına kattı.

Spor 10-05-2022 18:29

Son dakika: Galatasaray'a dünyaca ünlü yıldız Axel Witsel'i önerdiler! Taraftarı heyecanlandıran transfer...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentisini karşılayamayan Galatasaray, bir yandan seçim kaosu ile uğraşırken bir yandan da transferde hareketli günler geçiriyor. Bu sezon orta saha mevkisinden istediği verimi alamayan sarı - kırmızılılara dünyaca ünlü bir isim önerildi. Menajerler, sezon sonunda Erling Haaland'ın formasını giydiği Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan Axel Witsel'i Galatasaray'a teklif etti. İşte detaylar...

Spor 10-05-2022 07:16

Nuri Şahin hayalindeki takımı açıkladı

Antalyaspor’un Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, bir gün yetiştiği Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund’da teknik direktör olarak güney tribünün önünde bir galibiyeti kutlamayı hayal ettiğini söyledi.

Spor 09-05-2022 15:28

Son Dakika: Arda Güler'e dünya devleri talip oluyor! İlk teklifi Dortmund yaptı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e dünya devleri talip olmaya başladı bile... Alman ekibi Borussia Dortmund'un radarına giren Arda için başkan Ali Koç kapıyı 30 milyon Euro'dan açtı. Oyuncuya talip olan sadece Dortmund değil! Aynı ligden Leverkusen ve İtalya Ligi'nden Fiorentina'da Arda Güler ile yakından ilgileniyor. İşte detaylar...

Spor 26-04-2022 17:50

Bundesliga'da şampiyon Bayern Münih!

Bayern Münih, Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Borussia Dortmund’u 3-1 mağlup ederek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bavyera ekibi, böylece üst üste 10, toplamda ise 32. şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Spor 23-04-2022 23:01

Son dakika: Erling Haaland, yeni takımıyla el sıkıştı! Bonservisi şaşırttı...

Son dakika haberleri: Almanya Bundesliga takımı Borussia Dortmund'da oynayan ve gelecek yıllara damga vurması beklenen Norveçli santrfor Erling Haaland'ın yeni takımı belli oldu. Yıldız golcü, İngiltere Premier Lig devi Manchester City ile el sıkıştı.

Spor 19-04-2022 10:11

Son dakika: Fenerbahçeli Arda Güler, yuvadan uçabilir! Avrupa devi talip...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'la geçmiş ve oynadığı son 8 maçta 7. galibiyetini almıştı. Sarı - lacivertlilerin son haftalarda ortaya koyduğu oyun taraftarlar tarafından büyük beğeni toplarken, genç yıldız Arda Güler'in performansı da Avrupa kulüplerinin radarında yer alıyor. 17 yaşındaki futbolcu için en ciddi talibin Borussia Dortmund olduğu belirtildi.

Spor 13-04-2022 08:39

Erling Haaland için şoke eden iddia! Dünya futbolunu karıştıran transfer...

Dünya futbolunda PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe ile birlikte tarihe geçmesi beklenen bir diğer futbolcu olan Erling Haaland'ın sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılması bekleniyor. Norveçli santrforun olası yeni adresi ise futbolseverleri şaşırttı. Real Madrid'e transferine herkes "Tamam" gözüyle bakarken devreye yeni bir kulüp girdi...

Spor 06-04-2022 07:23

Son dakika Galatasaray transfer haberi! Muslera'nın yerine dünya devinin kalecisi geldi! Roman Bürki ile anlaşma tamam...

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da Muslera'nın sakatlığından sonra kaleci sorunu ortaya çıkmıştı. Giresunspor'da oynayan Okan Kocuk'un geri dönmesi için büyük çaba gösterilse de Giresunspor Okan'ı bırakmayınca bu transfer suya düştü. Domenec Torrent'in acil olarak transfer istediği bölge için anlaşma sağlandı. Alman devi Borussia Dortmun'un file bekçisi Roman Bürki ile anlaşma sağlandı. Fakat sözleşme süresi tüm taraftarı şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 28-01-2022 11:41

Bayern'de Lewandowski ve Coman'ın alternatifleri hazır!

Bundesliga devi Bayern Münih'in yaz transfer dönemi için planını şimdiden belirlediği ortaya çıktı.

Spor 15-12-2021 23:12

Bayern Münih, Borussia Dortmund'dan Bellingham'ın peşinde

Bundesliga ekibi Bayern Münih'in, Borussia Dortmund'da forma giyen Jude Bellingham ile ilgilendiği iddia edildi.

Spor 14-12-2021 17:37

Dortmund 5-0 Beşiktaş (Maç sonucu)

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde Borussia Dortmund sahasında Beşiktaş'ı 5-0 yendi. Siyah-beyazlılar bu skorla Avrupa arenasını puansız kapatmış oldu.

Spor 08-12-2021 00:51

Beşiktaş maçında kırmızı kart ve VAR!

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund ile oynadığı mücadelede dikkat çeken bir an yaşandı.

Spor 08-12-2021 00:08

Borussia Dortmund Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Dortmund Beşiktaş maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanıyor?

Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund'a konuk olacak olan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne puanla veda etmek istiyor. Şu ana kadar grupta puan alamayan Beşiktaş, Borussia Dortmund’u deplasmanda yenerek, moral bulmayı hedefliyor. Peki Borussia Dortmund Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta?

Spor 07-12-2021 14:15

Beşiktaş'ta Pjanic, Borussia Dortmund maçı kadrosundan çıkarıldı

Beşiktaş'ta Pjanic, Borussia Dortmund maçı kadrosundan çıkarıldı

Yurthaber 06-12-2021 12:37

Beşiktaş Avrupa'da istediğini bulamadı

Beşiktaş Avrupa'da istediğini bulamadı

Yurthaber 06-12-2021 09:10

Jude Bellingham'dan hakeme şike göndermesi

Almanya Bundesliga'nın 14. hafta mücadelesinde Bayern Münih'e 3-2 mağlup olan Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Jude Bellingham, karşılaşmanın ardından maçın hakemine tepki gösterdi.

Spor 05-12-2021 17:04