Bose Haberleri

Müziği dinlemekten öte adeta yaşamanızı sağlayacak! Çok satan Bose kulaklıkta 4880 TL indirim

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds size göre olabilir. Piyasadaki en çok satan kulaklık modelleri içinde yer alan bu ürün, Bahar Fırsatları kapsamında 4880 TL indirimle kısa süreliğine satışta. Sizin için ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-2024 15:48

Uzun pil ömrü, ergonomik tasarım... Bose QuietComfort Earbuds II günün fırsat ürünü

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, suya dayanıklı, uzun pil ömrüyle kesintisiz müzik keyfi sunan, etkileyici ses performansıyla öne çıkan kaliteli bir kablosuz kulaklık arıyorsanız Bose QuietComfort Earbuds II size göre olabilir. Sadece geçen ay Amazon'da 50 adetten fazla satılan ürün, bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 22-01-2024 12:29

Yüksek teknoloji, üstün ses kalitesi, ergonomik tasarım! Bose kulaklıklarda %50'ye varan indirim

Üstün ses kalitesi ve mükemmel tasarımıyla adından sıkça söz ettiren Bose kulaklıklar, Amazon Prime fırsatları kapsamında %50 indirimle sizleri bekliyor. Yılın Son Fırsatları'ndan yararlanmanın şimdi tam zamanı! En iyi ses deneyimini yaşamak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 13-12-2023 15:09

Fiyatı 4949 TL'ye düştü! Bose kulak içi kulaklıkta kaçırılmayacak fırsat!

Bose QuietComfort Earbuds, güvenilir ses kalitesi ve devrim niteliğindeki ses azaltma özelliğiyle tanıyor. Bu kulaklıklar şimdi Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirimli olarak müzik severler ile buluşuyor. Siz de bu özel indirimden yararlanmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 15-09-2023 15:56

Diğer Haber Etiketleri

Bose

Bose Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bose Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.