Boston Dynamics Haberleri

Taklacı güvercin gibi! Hünerlerini böyle sergiledi

ABD’li robotik şirketi Boston Dynamics’in geliştirdiği iki ayaklı insansı robot Atlas’ın inşaat iskelesinde sergilediği hünerler dikkat çekti. kenarda duran takım çantasını alıp iskeleye çıkan, çantayı işçiye ulaştıran ve taklacı güvercin gibi takla da atan robotun yeteneklerini sergilediği video büyük ilgi gördü.

Haber 19-01-2023 16:24

Robot üreticilerinden 'yüreklere su serpen' söz! Akıllara ise o görüntüler geldi

Ünlü dört ayaklı robot Spot'un üreticisi Boston Dynamics'in de içinde bulunduğu altı robotik şirketi, gelişmiş mobiliteye sahip genel amaçlı robotlarını silahlandırmama sözü verdi. Şirketlerin bu sözü, gelecekte robotların tehdit edici ve zarar verici yönlerinden korkanların yüreklerine su serpti. Ancak akıllara temmuz ayında viral olan bir görüntü geldi.

Haber 07-10-2022 15:28

Polis Departmanı'ndaki işinden olan robot köpek Spot'un artık yeni bir işi var!

Boston Dynamics'in Spot olarak bilinen 75 bin dolarlık robot köpekleri, arama ve kurtarma görevlerinde itfaiyecilere yardım etmek için kullanılacak. Robot köpekler, gizlilik endişeleri nedeniyle 1 yıldan daha kısa bir zaman önce New York Polis Departmanı'ndaki işini kaybetmişti.

Haber 23-03-2022 14:57

İnsan gibi hareket ediyorlar! Boston Dynamics'in Atlas robotu ağızları açık bıraktı

Boston Dynamics şirketi, insansı robotu Atlas'ın parkur yeteneklerini sergileyen yeni bir video yayınladı. Videoda iki Atlas robotu, denge kaybı yaşamadan zorlu parkuru katederek ağızları açık bırakıyor.

Haber 18-08-2021 09:21

Boston Dynamics

Boston Dynamics Hakkındaki Haberler Mynet'te. Boston Dynamics Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Boston Dynamics robotları K-Pop grubu BTS ile dans etti! Milyonlar onları izledi

Güney Kore merkezli Hyundai, ürettiği robotlar ile adını duyuran Boston Dynamics'i kendi bünyesine katmasını kutlamak için robotların ünlü K-Pop grubu BTS ile dans ettiği bir video yayınladı.

Haber 01-07-2021 12:35

Boston Dynamics'in Spot robotları kurtlarını döktü! İşte o anlar

Hyundai, Spot ve Atlas robotlarının üreticisi Boston Dynamics'i satın alma sürecini resmen tamamladı. Şirket bunu kutlamak için ise Spot robot köpeklerinin dans ettiği bir video yayınladı. Videoda robotlar deyim yerindeyse kurtlarını döktü.

Haber 30-06-2021 12:10

Boston Dynamics lojistik taşıma sisteminde robot gücü istiyor

Boston Dynamics robotlar için bazı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Şirket uzun vadede hedeflerine ulaşacak gibi görünüyor. İşte merak edilen detaylar.

Haber 01-04-2021 10:03

Boston Dynamics Stretch robotunu görücüye çıkardı! İşte özellikleri

Boston Dynamics, robot köpek Spot ve Atlas'ın ardından yeni robotu Stretch'i tanıttı. Stretch robotu, kutu taşıma konusunda son derece yetenekli.

Haber 30-03-2021 10:14

Boston Dynamics: Robot köpek Spot, artık her yerden kumanda edilebiliyor, ortalığı topluyor, ip atlıyor

Amerikan robot şirketi Boston Dynamics'in robot köpeği Spot, Scout adlı web tarayıcı tabanlı platformuyla dünyanın her yerinden kumanda edilebilecek. Spot'a eklenen bir metre uzunluğundaki bu kol sayesinde robot; vana açıyor, şalter indirip kapatabiliyor, beş metreye kadar ağırlık kaldırabiliyor.

Haber 03-02-2021 15:49