Breaking Haberleri

Katarsis'e katılan Emrullah Erdinç kara para aklama yöntemlerinde kullanılan o sistemi açıkladı! Breaking Bad detayı dikkat çekti

Katarsis programına katılan gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gündemde hızla yükselişe geçen kara para aklama olayları ile ilgili konuştu. Elde edilen haksız kazancın sisteme nasıl sokulduğuna dair detaylar veren Erdinç, açıklamaları ve verdiği örneklerle dikkat çekti.

Magazin 2023-11-26 11:38:48

Breaking Bad'in yıldızıydı! Usta oyuncu hayatını kaybetti! Sevenleri yasa boğuldu: Üstad nereye?

Mark Margolis, Breaking Bad ve Better Call Saul dizileri ile izleyicinin hafızasında silinmez iz bırakmıştı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakterine hayat veren ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Haberi alan sevenleri adeta yasa boğuldu.

Magazin 2023-08-04 20:48:51

Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis hayatını kaybetti! Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Breaking Bad yıldızı Mark Margolis ile ilgili aramalar hız kazandı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakteri ile hafızalarda silinmez bir iz bırakan ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Kullanıcılar Mark Margolis'in hayatını merak ediyorlar. Peki, Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Magazin 2023-08-04 20:24:45

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni'ne katılmaya hazırlanıyor! İkonik karakteri oynayacak

"Better Call Saul" ve "Breaking Bad"in Gus Fring'i, "The Mandalorian"ın Moff Gideon'u olarak kötü karakterler ile hafızalara kazınan Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne gözünü dikti. Ünlü oyuncu Professor X karakterini canlandırmak istediğini dile getirdi.

Trend 2022-08-09 17:57:53

Dipte filminin konusu nedir? Dipte oyuncuları kimlerdir? Breaking Surface kaç yapımı?

Dipte filminin konusu nedir? sorusunun yanıtı filmin 16 Nisan 2022 Cumartesi günü televizyon yayın akışında yer almasının ardından izleyiciler tarafından merak edildi. 14 Şubat 2020'de İsveç'te vizyona giren filmin orjinal adı Breaking Surface'tir. Peki Dipte filminin konusu nedir? Dipte oyuncuları kimlerdir? Breaking Surface kaç yapımı? İşte filme ilişkin detaylar...

Trend 16-04-22 19:28

Amerika'nın Sesi'ne 'Basın Özgürlüğü Ödülü'

Kurumun ödülü almasında rol oynayan yayınlar arasında, Baş Yapımcı Beth Mendelsen ile VOA Türkçe ekinin ortak çalışmasıyla hazırlanan ‘Turkey: Breaking the Silence’ (Türkiye: Sessizliği Bozmak) adlı belgesel de yer alıyor

Haber 13-11-21 21:16

Son 20 yılın en iyi 100 dizisi açıklandı!

BBC Culture tarafından hazırlanan ve 43 ülkeden 200'ü aşkın televizyon uzmanının katılımıyla yapılan anket sonucunda son 20 yılın en iyi 100 dizisi belli oldu. Amerikan suç draması The Wire, son 21 yılın en iyi dizisi seçilirken, ikinci sırada Mad Men ve üçüncü sırada Breaking Bad yer aldı.

Magazin 20-10-21 21:52

Son 20 yılın ‘En İyi 100 dizisi’ açıklandı! Zirevedeki yapım şaşırtmadı

BBC Culture tarafından hazırlanan anketin sonucunda son 20 yılın en iyi 100 dizisi belirlendi. 43 ülkeden 200’den fazla televizyon uzmanının katılımıyla gerçekleştirilen ankette Amerikan suç draması The Wire, son 20 yılın en iyi dizisi seçilirken, ikinci sırada Mad Men ve üçüncü sırada Breaking Bad yer aldı.

Trend 20-10-21 15:03

Sokaktan Olimpiyatlara breakdans

1970’li yılların başında ABD’de başlayan ve bir fırtına gibi bütün dünya gençliğini etkisi altına alan breakdans (breaking) son yıllarda hem bir dans hem de bir spor dalı olarak öne çıkıyor. O kadar ki çok yakında breakdansçıları Olimpiyatlar’da birer atlet olarak yarışırken görmek mümkün. Çünkü Uluslararası Olimpiyat Komitesi breakdansı (breaking) 2024 Paris Olimpiyatları'na kabul etti.

Trend 10-12-20 10:37

Breaking Bad’in yıldızı yeni filmi Dual’den fotoğraf paylaştı

Aaron Paul, Karen Gillan ve Jesse Eisenberg’in başrollerini paylaştığı bilimkurgu yapımı Dual’in çekimleri devam ediyor. Breaking Bad’in yıldızı Aaron Paul, setten ilk fotoğrafı paylaştı.

Trend 02-12-20 12:27

Red Bull BC One Dünya Finali heyecanı 28 Kasım’da

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One, en başarılı B-Boy ve B-Girl’lerin başa baş mücadelesine sahne olacak. Bu yıla özel olarak gerçekleşen yarışmada çeşitli ülkelerden 8 kadın ve 8 erkek breakdansçı ‘Dünya Şampiyonu’ olabilmek için hünerlerini gösterecek. 28 Kasım Cumartesi günü saat 22.00’da gerçekleşecek yarışma Redbull.com/BCOne adresinde dünyanın her yerinden izlenebilecek.

Trend 27-11-20 16:31

Red Bull BC One E-Battle final karşılaşmaları 10 Ekim’de

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One online olarak en iyi B-Boy ve B-Girl'leri arıyor. Elemeleri dünya çapında devam eden online yarışmada beklenen finale ise çok az zaman kaldı. 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek yarışmada, 16 B-Boy ve 16 B-Girl kıyasıya mücadele verecek.

Trend 08-10-20 16:22

21. Yüzyılın en iyi dizisi: Breaking Bad konusu ve oyuncuları

21. yüzyılın en iyi dizisi seçilen Breaking Bad, hayran kitlesi geniş ve başarılı bir yapım. Bir kimya öğretmeninin uyuşturucu baronuna dönüşümünü çarpıcı bir şekilde sunan dizide oyunculuklar da oldukça başarılı. İşte, birçok kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi dizi olarak tanımlanan Breaking Bad konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler...

Trend 01-09-20 13:55

Dünyanın en iyi breaking dansçıları Red Bull’da

Dünyanın en prestijli breaking yarışması Red Bull BC One bu yıla özel olarak online olarak en iyi B-Boy ve B-Girl'leri arıyor. Red Bull BC One E-Battle yarışması ile dünyanın her noktasından B-Boy ve B-Girl’lere yeteneklerini gösterme imkânı sunuluyor. Dünya çapında en yetenekli dansçıların performansını sunacağı yarışmaya başvurular, 31 Ağustos tarihine kadar devam ediyor.

Trend 21-08-20 14:23

Red Bull BC One E-Battle ile breakdans arenasını hareketlendiriyor

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One bu yıla özel olarak online bir yarışma düzenliyor ve dünya çapındaki en iyi B-Boy ve B-Girl'leri belirliyor. Dünyanın her noktasından yeteneğine güvenen katılımcılar için başvurular 7 Ağustos itibariyle açılacak. Online olarak tek kişilik performanslarını gösteren videolarla başvuru yapacak olan katılımcılar, deneyimli bir jürinin elemesinden geçirilecek.

Trend 06-08-20 17:12

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston koronavirüsü yendiğini açıkladı

Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle dünya çapında tanınan ABD’li Bryan Cranston, koronavirüse yakalandığını ve tedavi sonrasında hastalığı yendiğini duyurdu. Kurallara uymasına rağmen salgına yakalandığını belirten 64 yaşındaki Cranston, hastalığı hafif semptomlarla atlattığı için şanslı olduğunu vurguladı.

Magazin 31-07-20 22:02

Breaking Bad 21. yüzyılın en iyi dizisi seçildi

İngiltere merkezli internet yayın kuruluşu Lad Bible, son 20 yılın en iyi dizisini belirlemek üzere anket düzenledi. Anket sonuçlarına göre Breaking Bad, 21. yüzyılın en iyi dizisi seçildi.

Magazin 31-07-20 15:04

Breaking Bad dizisi Muğla'da gerçek oldu!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde narkotik ekiplerinin uzun süredir takibinde olan fen bilgisi öğretmeni uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Olay, dünyaca ünlü Breaking Bad dizisini anımsattı.

Haber 01-07-20 19:09

Red Bull BC One Breaking Records için b-boy ve b-girl’lerden tavsiyeler

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One bu yıl ilk kez online mecrada da bir yarışma düzenliyor. Evinde dans etmeye devam edenler için sosyal medya üzerinden başlatılan Red Bull BC One Breaking Records yarışmasında performanslarını video aracılığıyla gösterecek olan katılımcılardan beklenen ise; breakdans ile özdeşleşen imza figürlerden AirFlares’i gerçekleştirmek.

Trend 20-05-20 12:33

Red Bull BC One heyecanı devam ediyor

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One bu yıl ilk kez online mecrada da bir yarışma düzenleyecek. Evinde dans etmeye devam edenler için sosyal medya üzerinden başlatılan Red Bull BC One Breaking Records yarışmasında performanslarını video aracılığıyla gösterecek olan katılımcılardan beklenen ise; breakdans ile özdeşleşen imza figürlerden AirFlares’i gerçekleştirmek.

Trend 11-05-20 11:41

Red Bull BC One heyecanı devam ediyor

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One bu yıl ilk kez online mecrada da bir yarışma düzenleyecek. Evinde dans etmeye devam edenler için sosyal medya üzerinden başlatılan Red Bull BC One Breaking Records yarışmasında performanslarını video aracılığıyla gösterecek olan katılımcılardan beklenen ise; breakdans ile özdeşleşen imza figürlerden AirFlares’i gerçekleştirmek.

Trend 06-05-20 14:05

Red Bull BC One, yeni yeteneklerin peşine düştü

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One bu yıl ilk kez online mecrada da bir yarışma düzenleyecek. Evinde dans etmeye devam edenler için sosyal medya üzerinden başlatılan Red Bull BC One Breaking Records yarışmasında performanslarını video aracılığıyla gösterecek olan katılımcılardan beklenen ise; breakdans ile özdeşleşen imza figürleri gerçekleştirmek.

Trend 17-04-20 11:41

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti.

Trend 05-11-19 11:55

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti. Dans edecekleri şarkıyı piste çıktıkları anda öğrenen 16 dansçı teke tek performans göstererek finale çıkmak için mücadele verdi.

Trend 01-11-19 14:08

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti.

Trend 21-10-19 22:54

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi’nin kamera arkasından video yayınlandı

Bugün yayına çıkan El Camino: Bir Breaking Bad Filmi’nden kamera arkası video yayınlandı.

Trend 11-10-19 13:43

Breaking Bad filmi 'El Camino'dan yeni fragman

Breaking Bad hayranlarının uzun zamandır beklediği El Camino: A Breaking Bad Movie fragmanı nihayet gün yüzüne çıktı.

Trend 25-09-19 11:41

Netflix Türkiye sansür uygulamaya başladı

Sansür ilk defa El Camino: A Breaking Bad Movie filminin fragmanında uygulandı.

Trend 24-09-19 09:39

Breaking Bad dönüyor! Adı belli olan filmden ilk fragman geldi

Breaking Bad hayranlarının uzun zamandır beklediği filmle ilgili sevindirici gelişmeler peş peşe geldi. İşte filmden ilk fragman...

Trend 26-08-19 10:06

Red Bull Dance Your Style’da kazanan Aydan Uysal oldu

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style’da kazanan Aydan Uysal oldu.İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma; Red Bull Dance Your Style 7 Temmuz Pazar günü İzmir Karantina Parkı’nda bin 500 kadar izleyicinin katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 08-07-19 09:55

Red Bull Dance Your Style’da yarışacak dansçılar belli oldu

Breaking, hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü saat 18.00’da İzmir Karantina Parkı’nda başlayacak. Katılımcılar ter dökerken yarışta jürilik görevini ise izleyiciler üstlenecek.

Trend 02-07-19 13:42

Dansçılar yarışacak, seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz'da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleştirilecek

Yurthaber 21-06-19 14:16

Dansçılar yarışacak, seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz'da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleştirilecek

Finans 21-06-19 14:16

Dansçılar yarışacak seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin sergileneceği dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz’da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşecek.

Yurthaber 21-06-19 12:45

Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion artık PC’de

Private Division ve Squad firmaları Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion‘ın PC için hazır olduğunu duyurdu.

Trend 31-05-19 17:33

IMDb’nin zirvesini değiştiren dizi: Çernobil

ABD’li platform HBO ile İngiliz kanalı Sky’ın ortak yapımı, Breaking Bad ve Game of Thrones’u geride bırakarak listenin ilk sırasına yerleşti

Trend 29-05-19 15:21

Chernobyl dizisi gündeme bomba gibi düştü. Chernobyl nasıl izlenir?

Günlerdir sosyal medyada konuşulan dizi Chernobyl; Game Of Thrones ve Breaking Bad'in aldığı puanların da önüne geçti. 5 bölümlük mini diziyi izleyip etkilenmeyen yok gibi...

Trend 26-05-19 11:31

Red Bull BC One Cypher jürisi Hong 10 ile müzik ve “breaking” üzerine…

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Red Bull BC One’ın Türkiye ayağı 15-16 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek. 15 Mart Cuma günü Divan Çukurhan’da ön elemeler ve atölyelerle başlayacak olan yarışma; 16 Mart Cumartesi günü Milyon Performance Hall’da yapılacak final karşılaşmaları ile devam edecek.

Trend 12-03-19 10:29

Efsane dizi Breaking Bad’in filmi için kadro tamam

Bryan Cranston, sürpriz bir kararla Breaking Bad filminde rol alacağını açıkladı.

Trend 25-01-19 09:23

Breaking Bad mobil platformlara geliyor

Bir döneme damgasını vuran ve hala da en çok izlenen diziler arasında bulunan Breaking Bad şimdi de oyun dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. İşte Breaking Bad oyunu hakkındaki detaylar.

Trend 15-01-19 08:48

ADÜ’nün koordinatörü olduğu AB projesinde 3. buluşma İtalya’da gerçekleşti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi koordinatörlüğünde sürdürülen Kadın Yöneticiler Cam Tavanı Kırıyor (Breaking The Glass Ceiling For Women Administrators) adlı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklık projesinin 3.

Yurthaber 10-12-18 10:00

JPMorgan says record-breaking bull market could run until 2020

JPMorgan Chase & Co.'s asset management team, which forecasts U.S.

Haber 20-07-18 09:19

Red Bull Dance Your Style Antalya yarışması yapıldı

Yarışmada 16 finalist, breaking, hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerini sergiledi

Haber 01-07-18 21:50

Dans Türlerinin Yarıştığı Red Bull Dance Your Style Bu Pazar Antalya’ya Geliyor

Breaking, hip hop, popping, house dance gibi türleri içeren sokak dansı turnuvası Red Bull Dance...

Yurthaber 29-06-18 10:15

Amerikalı pop şarkıcısı Vic Damone hayatını kaybetti

You're Breaking My Heart, On the Street Where You Live ve My Heart Cries For You gibi şarkılarıyla bilinen Vic Damone 89 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 13-02-18 10:45

‪‪Metamfetamin‬, skunk‬ dehşet saçıyor! Sentetik esrar kabusu....Kristal meth nedir? Skunk nedir?

Breaking Bad dizisinden de aşina olunan son derece tehlikeli metamfetamin ve skunk, eroinden daha çok bağımlılık yapan bir tür sentetik esrar özelliği taşıyor. Metamfetamin özellikle Kuzey Kore'de meşhur olsa da artık ülkemizde de görülmeye başlandı. Bonzaiden sonra adeta yeni bir kabus olan ‪‪metamfetamin nedir, skunk‬ nedir ve zararları nelerdir iyi bilinmesi gerekiyor.

Haber 28-08-17 10:54

Hastalığı, oyunculuk hedefine yenik düştü

Adı Yaprak Türkatalay, 17 yaşında. Oyunculuk mesleğine aşkı çocukluk zamanlarından beri olan bir genç kız. Geçtiğimiz aylarda liseden mezun oldu. Doktor anne ve doktor babanın kızı. Onun hikayesi filmlere konu olacak türden. Yaprak yaşıtlarından daha olgun bir şekilde yaşadıklarını Breaking News Yayın Yönetmeni Savaş Uğurlu’ya anlattı. İşte o röportaj…

Magazin 19-07-17 15:17

Breaking Bad, PS VR’a geliyor

Sony PlayStation VR konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Son dedikodulara göre Breaking Bad, PS VR’da boy gösterecek.

Haber 10-06-17 16:56

Wesley Sneijder: 'Tehlikede değilim, tehlike benim!'

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta Breaking Bad dizisinin karakteri Walter White'ın sözünü paylaştı.

Spor 21-10-16 15:35