British Colombia Haberleri

Devasa ölçülerdeki göğüsleri sayesinde fenomen olmuştu! İdeal erkek tipini tanımladı... Sosyal medya kriterlerini konuştu

Geçirdiği sayısız estetik prosedürün sonrasında devasa ölçülerde göğüslere sahip olan Paige British sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hayranlarının sorularına cevapladı. Göğüsleri için 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 530 bin TL) harcayan British hangi tür erkeklerden hoşlandığını anlattı.

Trend 2024-01-18 15:05:01

Her kıyafeti gündem oluyor... Rita Ora arkasını dönünce olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiriyor. Rita Ora son olarak British Fashion Awards 2023 gecesinde iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 2023-12-05 12:19:14

Kedisi veteriner kliniğinde öldü, aldığı cevapla şaşkına döndü! 'Sen daha iyisine layıksın'

Bakırköy'de Gurbet Altıparmak'ın veteriner kliniğine tedavi için götürdüğü 7 aylık british shorthair cinsi kedisi, işlemlerden bir süre sonra öldü. Altıparmak, kedisinin cansız bedeninin kendisine gece boyunca verilmediğini, kliniğe polis ekipleriyle giderek sonraki sabah teslim aldığını iddia etti. Şikayetçi olacağını söyleyen Altıparmak, "Gittiğimde, bir de pişkin pişkin üç gün içerisinde ben sana bir kedi vereceğim, ismini de Thor koyarsın, sen daha iyisine layıksın dendi" diye konuştu.

Haber 2023-11-09 14:59:09

Türkiye onlar için harekete geçmişti: İngiltere'den resmen istendi! Londra cephesinden açıklama...

Türkiye, 30 yılda 2 bin kadar Anadolu kökenli eserin çalındığını ve bunların Londra'daki British Museum'da olduğunu ortaya çıkarmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Dairesi Başkanı Zeynep Boz, eserler için iade talebinde bulunduklarını açıkladı.

Haber 2023-09-06 12:13:26

Korkutan anlar! Kanada’daki orman yangınları sırasında ateş hortumu çıktı

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki orman yangınları sırasında ateş hortumu çıktı. British Columbia İtfaiye Servisinden yapılan açıklamada, ateş hortumunun nadiren görüldüğü vurgulandı.

Haber 24-08-23 17:36

Emre Kurttepeli Gave a Speech in British Technology Summit

Within the scope of the GREAT campaign to promote trade and investment between the United Kingdom and Turkey, Held on 27th November at the Grand Wyndham Hotel, Emre Kurttepeli participated as a speaker. Gave a speech titled as financing the technology.

Finans 06-07-23 11:48

Antalya semalarında arızalanan yolcu uçağı acil iniş yaptı

British Airways'e ait A320 tipi yolcu uçağı Antalya Havalimanı'na inişi sırasında arızalandı. Güvenli şekilde inişi gerçekleştirilen uçaktaki yolcular ise tahliye edildi.

Haber 16-04-23 23:44

Yıllar geçse de unutulmadı! Sosyal medyada yeniden gündem oldu... Uçuşun ortasında kokpitten fırladı

1990 yılında İngiltere’nin bir havayolu şirketi olan British Airways’ta gerçekleşen ilginç bir olay sosyal medyada yeniden gündem olmayı başardı. İngiltere’nin Birmingham kentinden İspanya’nın Malaga kentine hareket eden uçağın pilotu Tim Lancaster kokpit camlarının kırılması üzerine seyir halindeki uçağın camından fırladı. Mürettebatın bacaklarından tutarak düşmesini engellediği Lancaster’in yaşadığı tuhaf olayın görüntüleri yıllar sonra yeniden konuşuldu.

Trend 02-01-23 14:01

Teşhirci fotoğraflarıyla gündem olmuştu! Pozlarıyla dudak uçuklatan yetişkin içerik yıldızı Siew Pui Yi'nın kariyer değişikliği kararı şoke etti

Siew Pui Yi, British Museum, National Gallery ve Windsor Castle dahil olmak üzere çeşitli önemli noktalarda kendini sergilediği bir "sanat projesi" başlatarak yaptığı Instagram paylaşımlarıyla gündem olmuştu. 20 milyon Instagram takipçisi olan ve başarılı bir yetişkin içerik üreticisi olarak platformlarda nam salan genç yıldız şimdi "müzik endüstrisinde ana akım olmaya ve bir DJ olarak sektöre katılmaya" karar verdiğini açıkladı.

Trend 11-12-22 16:20

Yılın modeli seçilmişti! Bella Hadid'ten iddialı pozlar

Moda dünyasının enlerinin seçildiği British Fashion Awards gecesinde geçtiğimiz günlerde dünyanın en stil sahibi kadını unvanına layık görülen Bella Hadid, 'Yılın Modeli' seçildi. Model Hadid bu ödülden sonra iddialı bir paylaşım yaptı.

Magazin 08-12-22 09:21

Şarkıcı Rita Ora neredeyse çıplak geldi! Tanga iç çamaşırını gösterdi

Rita Ora, kırmızı transparan bir elbiseyle iç çamaşırını sergilerken, perde efektli tuhaf makyajıyla dikkatleri üzerine çekti. British Fashion Awards 2022 için iddialı bir seçim yapan Ora tanga iç çamaşırını kameralara göstermekten çekinmedi.

Magazin 06-12-22 09:55

Çırılçıplak tatiller! Çıplak festivallerden nüdist tatil köylerine kadar... Bu lokasyonlara valiz götürmenize bile gerek yok

British Naturism tarafından yapılan bir anket, son zamanlarda çıplak tatillerin insanların ilgisini çekmeye başladığı ortaya çıktı. Hem Birleşik Krallık'ta hem de yurtdışında çıplak festivaller, çıplak geziler ve isteğe bağlı tatil köyleri ortaya çıkarken bu tatil tarzını tercih edenlerin sayısı da her geçen gün artıyor.

Trend 07-11-22 17:46

Ölü bir kambur balina cesedi görenleri şaşkına çevirdi! Balon gibi şişen balık için uzmanlar uyardı... “Patlayabilir”

Kanada’nın British Columbi eyaletindeki Malcolm Adası’nda köpeklerini gezdiren bir aile tarafından ilginç bir keşif yapıldı. Aile kumsalda yürüyüş yaptıkları sırada kıyıya vuran ölü bir kambur balina cesedi gördü. Hayvanın içinde biriken gazlar nedeniyle şişen cesedini inceleyen uzmanlar uyarıda bulunarak balinanın patlayabileceğini ve sahilin kanla kaplanabileceğini söyledi.

Trend 28-10-22 08:26

Uçak mide bulandıran olay! Rötar yaptı ama sebebi hava koşulları değildi

Londra'dan kalkan ve Nijerya'nın Lagos kentine seyahat eden bir Boeing 777-336 British Airways yolcu uçağı, bir yolcunun yere dışkılaması ve sonra bunu koltuklara bulaştırması nedeniyle ertelendi. Kabin görevlilerine oldukça zorlu bir temizlik işi çıkaran bu durum, sosyal medyada gündem oldu. Yolcular için ise alternatif bir uçak ayarlandığı bildirildi.

Trend 20-10-22 15:29

Akciğer kanserinin en sık görülen belirtisi: Hemoptizi!

Akciğer kanseri, akciğer dokularındaki hücrelerin kontrolsüz çoğaldığı bir hastalıktır. British Medical Journal'a (BMJ) göre, anahtar semptom her yıl binlerce kanser hastasını etkiliyor. Akciğer kanseri belirtilerini takip etmek hayati önem taşıyor. Hastalığı erken evrelerde yakalamak hayatta kalma oranını önemli ölçüde artırıyor. Semptomlar akciğer kanseri açısından çok önemli rol oynuyor. Hemoptizi ise bu konuda çok kritik!

Haber 19-10-22 18:30

Kalça kemiği ve parmakları kırıldı! Saldırganlar hindi sürüsü çıktı... Ölüm cezasına çarptırıldılar

Kanada'nın British Columbia eyaletinde yaşayan ismi açıklanmayan bir adam horozun liderlik ettiği bir hindi sürüsünün saldırısına uğradı. Polise durumu haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda adamın kalçasını ve el parmaklarının kırıldığı belirtildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar bulunan adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 11-10-22 08:44

Hastalığı herkesi şaşırttı! “Yoğun duygulara alerjim var, gülmekten ölebilirim”

British Disability Gymnastics üyesi olan Natasha Coates, mast hücre aktivasyon sendromu olarak tanımlanan bir hastalıkla mücadele ediyor. Bu durum kadının güçlü duygulara alerjisi olduğu ve sadece gülerek, terleyerek ya da üzülerek ölebileceği anlamına geliyor. Çünkü yoğun duygular vücudunun statükosunda değişiklerin yaşanmasına neden oluyor ve yaşamını tehdit eden bir alerjik reaksiyona dönüşüyor.

Trend 05-07-22 16:01

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 02-07-22 19:40

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 11-06-22 12:45

Formula 1’in en çapkın ismi olarak anılıyordu! Lakabının hakkını verdi: 5 bin kadınla cinsel ilişki yaşadı

Formula 1’in efsane pilotlarından biri olarak kabul edilen James Hunt, yarışlardaki başarısının yanında öze hayatıyla da her daim gündemdeydi. F1'in en büyük playboyu James Hunt'ın yaşamı boyunca, F1 Dünya Sürücüler Şampiyonası zaferine giden günlerde 35 British Airways hostesi de dahil olmak üzere 5 bin kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Trend 07-06-22 15:14

Türkiye'nin ilk müzesi günde 3 bine yakın ziyaretçi ağırlıyor

İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Rahmi Asal: - "İstanbul Arkeoloji Müzeleri aslında dünyada gerçekten ilk 5 müze içinde. Mesela İngiltere için British Museum ne ifade ediyorsa, Fransa için Louvre Müzesi neyi ifade ediyorsa Türkiye için de İstanbul Arkeoloji Müzeleri aynı şeyi ifade ediyor. Enlerin ve ilkleri müzesi burası" - "Yeni teşhir tanzim çalışmalarından sonra uzun zamandır kapalı olan belli bölümlerin açılmasıyla müzeye yoğun bir ilgi oldu, ziyaretçi sayımız da artmaya başladı. Günlük ortalama 1500 civarında ziyaretçi geliyor, ancak bu sayı bazı günlerde 2 bini geçip 3 bine dayanıyor"

Yurthaber 28-05-22 11:00

İngiltere Boya Sanayicileri Derneğinin tek Türk boya markası üyesi Akçalı Boya oldu

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British Coatings Federation – İngiltere Boya Sanayicileri Derneği) ilk ve tek üye Türk Boya markası Akçalı Boya oldu.

Haber 26-05-22 14:33

Elektrik: ‘Vampir cihazlar’ faturayı yüzde 20 artırıyor

İngiltere’deki enerji şirketi British Gas’ın yaptığı bir araştırma, "vampir cihazların" hanelerdeki elektrik tüketimini yüzde 20 artırdığını ortaya koydu.

Haber 27-04-22 12:04

İzmirli Kadın Şef İngiltere’nin En İyi Kebap Ustası Seçildi

On yıldır İngiltere’de düzenlenen “British Kebap Awards- İngiltere Kebap Ödüller”inde bu yıl ilk kez bir kadın şef ödül aldı. Ödüle layık görülen Fatma Güngör İzmir’den 5 yıl önce Ankara Anlaşması adlı girişimci vizesiyle İngiltere’ye gelişini ve bu başarıyı nasıl elde ettiğini VOA Türkçe’ye anlattı

Haber 30-03-22 19:16

Saniye saniye kameraya yansıdı! Pilotun son hamlesi düşme tehlikesini önledi

Londra’da havaalanına iniş yapmak isteyen bir uçak, şiddetli rüzgar nedeniyle savruldu. Heathrow Havalimanı’na iniş yapmak isteyen British Airways’e ait bir uçağın pistte sürüklenme anları saniye saniye görüntülendi. Kameralara uçağın kuyruğundan çıkan dumanlar yansırken pilotun yeniden havalanarak son anda yaptığı manevra uçağın düşmesini engelledi ve olası bir felaketi önledi.

Trend 02-02-22 12:18

İsimleri henüz açıklanmadı! Kanada'da bir yatılı kilise okulunun bahçesinde daha 93 mezar bulundu

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulu bölgesinde 93 isimsiz mezar daha bulundu. British Columbia eyaletinin Williams Lake Bölgesi First Nation Şefi Willie Sellars, düzenlediği basın toplantısında, bölgedeki St. Joseph's Mission Yatılı Kilise Okulunun bahçesinde yeni mezarların keşfedildiğini duyurdu. Geçen yılda ülkedeki kiliselerin bahçelerinde benzer bir şekilde isimsiz çocuk mezarlarına rastlanmıştı.

Trend 26-01-22 13:52

Nebra Gökyüzü Diski: Londra'da sergilenecek 'dünyanın en eski yıldız haritası'

Dünyanın en eski yıldız haritası olduğu düşünülen Nebra Gökyüzü Diski, İngiltere'ye getirildi. Antik disk, Londra'daki British Museum'da sergilenecek.

Haber 18-10-21 14:41

Kanada'da ülkeyi ayağa kaldıran olay! Papaz çocuk pornosundan 14 ay hapis cezası aldı

Kanada'da çocuk pornografisi suçu ile yargılanan papaz, 14 ay hapis cezasına çarptırıldı. British Columbia eyaletine bağlı Chilliwack kentinde yaşanan olay ülkede büyük yankı uyandırdı.

Haber 14-10-21 08:24

Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’den olay pozlar! Çırılçıplak soyunup sevgilisinin cinsel organına silah doğrulttu

Hollywood oyuncusu Megan Fox, British GQ Style'ın Sonbahar/Kış sayısının 2021 sayısının kapağına özel sevgilisi Machine Gun Kelly ile objektif karşısına geçti. Birbirinden sansasyonel pozlar veren çift, yaptıkları açıklamalarla da bir kez daha dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

Magazin 12-10-21 08:30

Kanada’da orman yangınları sürüyor! Şehir merkezlerini tehdit etmeye başladı

Kanada’nın birçok eyaletinde çıkan orman yangınları devam ediyor. Kanada'nın batı eyaletleri British Columbia, Alberta, Saskatchewan ve Manitoba ile ülkenin orta kesimindeki Ontario eyaletinde çıkan orman yangınları, şehir merkezlerini de tehdit etmeye başladı.

Haber 08-08-21 21:56

Irak Kuveyt'i işgal ederken, British Airways uçağı 'askeri istihbarat' için kullanıldı mı?

1990 yılında Irak'ın Kuveyt'i işgali sırasında bir British Airways uçağı Kuveyt'e indi. Yolcular ve mürettebat 5 ay boyunca esir tutuldu, kötü muamele gördü. İngiltere hükümetinin uçağı gizli bir görev için kullandığı iddia edildi. British Airways'in 149 sefer sayılı uçuşu bu nedenle hep gizemli bir uçuş olarak hatırlandı. BBC Güvenlik Muhabiri Gordon Corera'nın haberi.

Haber 04-08-21 18:28

HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde popüler sitelerde erişim sorunu!

Bugün dünya genelinde pek çok önemli internet sitesinin servislerinde geniş çaplı bir kesinti yaşandı. Erişilemeyen siteler arasında HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation da bulunuyor. Kullanıcılar ise erişim sorununun nedenini merak etmeye başladı. Peki HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation çöktü mü, neden açılmıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 22-07-21 21:27

Kanada'da öldüren sıcaklık! Ölüm sayısı 808 kişi olarak güncellendi

Kanada’nın batı eyaletlerini etkisi altına alan aşırı sıcakların neden olduğu can kaybı sayısının açıklanandan fazla olduğu bildirildi. British Columbia Adli Tıp Kurumundan yapılan açıklamada, British Columbia eyaletinde aşırı sıcaklar nedeniyle 25 Haziran-1 Temmuz tarihlerini kapsayan dönem için daha önce 719 olarak açıklanan can kaybı sayısı 808 olarak güncellendi.

Haber 18-07-21 07:56

Kanada'da 160'tan fazla çocuk mezarı daha bulundu

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulunun bölgesinde, 160’tan fazla isimsiz çocuk mezarı bulunduğu bildirildi.

Haber 13-07-21 09:02

Kanada’daki aşırı sıcaklar, yüz milyonlarca deniz canlısının ölümüne neden oldu

Kanada’nın batı eyaletlerinde yaşanan aşırı sıcakların, yüz milyonlarca deniz canlısının ölümüne sebep olduğu bildirildi. British Columbia Üniversitesi (UBC) Deniz Ekoloğu Dr. Chris Harley, "Bu, benzeri yaşanmamış bir olay ancak çok geçmeden düzenli bir olay haline gelecek" dedi.

Haber 07-07-21 18:04

Kanada’da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 719’a yükseldi

Kanada’nın British Columbia eyaletini bir süreden beri etkisi altına alan aşırı sıcaklar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 719’a çıktı. Öte yandan British Columbia eyaletinde aşırı sıcaklar ve yıldırımlar nedeniyle orman yangınları da arttı. Orman yangını, sıcak hava dalgasının en etkili olduğu ve rekor sıcaklıkların kaydedildiği Lytton köyünü haritadan sildi.

Haber 03-07-21 02:38

Cinsel ilişki sırasında penisi kırıldı, tıp tarihine geçti: İlk dikey kırılma!

British Medical Journal da (Britanya Tıp Dergisi) yayınlanan bir vaka 'tıbbi ve cinsel tarih yazıldı' olarak kayıtlara geçti. 40 yaşındaki bir adamın kız arkadaşıyla seks yaparken penisinin kırılması, 'ilk dikey kırılma' olarak tanımlandı.

Haber 02-07-21 09:43

Kanada'da bir yatılı kilise okulundaki bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi

Kanada'da British Columbia ve Saskatchewan eyaletlerindeki 3 ayrı yatılı kilise okulunda bugüne kadar ulaşılan 1148 isimsiz çocuk mezarı için tartışmalar sürerken Ontario eyaletine bağlı Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulu'nda bazı çocuk cesetlerinin yakıldığı iddia edildi.

Haber 02-07-21 00:40

Kanada'da rekor sıcak hava dalgası: 5 günde 486 ölü

Kanada'nın British Columbia eyaletinde bu hafta hava sıcaklığı, ülkede verilerin tutulduğu dönemde daha önce görülmedik düzeye yükseldi. Sıcak hava sonucu 5 günde 486 kişi hayatını kaybetti.

Haber 01-07-21 12:55

Kanada'da eski yatılı okulun yakınıında yaklaşık 200 isimsiz mezar bulundu

Kanada'da yerli bir halk, British Columbia eyaletindeki eski bir yatılı okulun yanında, 182 kişiye ait kalıntılar bulduklarını açıkladı.

Haber 01-07-21 04:23

Kanada’da yine bir kilise okulunun yakınında 182 kayıt dışı çocuk mezarı bulundu

Kanada'nın British Columbia (B.C) eyaletinde faaliyet gösteren eski St. Eugene Misyon Okulunun yakınında 182 kayıt dışı mezar bulunduğu bildirildi.

Haber 30-06-21 21:51

Kanada sıcak hava yüzünden kavruluyor! Onlarca kişi öldü, asfalt ve kablolar eridi

Kanada'da rekorları alt üst eden, daha önce görülmemiş yükseklikteki sıcak hava dalgası nedeniyle onlarca kişi hayatını kaybetti. British Columbia eyaleti polisi, Pazartesi gününden bu yana yaklaşık 70 ani ölüm vakasının bildirildiğini ve bunların çoğunun yaşlılar olduğunu açıkladı. Öte yandan Seattle kentinde asfaltın, Porrland'ta ise kabloların eridiği görüldü.

Haber 30-06-21 10:34

Kanada'da rekor sıcak hava dalgasında onlarca kişi öldü

Kanada'da rekorları alt üst eden, daha önce görülmemiş yükseklikteki sıcak hava dalgası nedeniyle onlarca kişi hayatını kaybetti. British Columbia eyaletindeki Lytton'da üst üste üç gün sıcak hava rekoru kırıldı ve termometreler son olarak 49,4 dereceyi gösterdi.

Haber 30-06-21 05:41

Kanada ve ABD'nin kuzeybatısı kavruluyor: Hava sıcaklığı 46,6 santigrat ile rekor kırdı

Bu hafta boyunca devam edebilecek olan yüksek sıcaklıkların oluşturduğu tehlikeye karşı ABD ve Kanada vatandaşlarını uyardı. Pazar günü Kanada'nın Pasifik Okyanusu kıyısındaki British Columbia-Lytton'da yetkililer 46,6 santigrat dereceye varan sıcaklığın 84 yılın rekorunu kırdığını açıkladı.

Haber 28-06-21 18:58

Kanada'da yerlileri asimile etmek için kullanılan bir okulda isimsiz mezarlar bulundu

Saskatchewan eyaletinde, geçmişte yerlileri asimile etmek için kullanılan bir okulda yüzlerce isimsiz mezar bulduğu iddia edildi. British Columbia'da geçtiğimiz ay benzer bir okulda 215 çocuğun ceset kalıntıları bulunmuştu.

Haber 24-06-21 12:32

Kanada’da toplu mezar şoku! 215 çocuğa ait ceset kalıntıları bulundu

Kanada’nın British Columbia eyaletine bağlı Kamloops kentinde, eski bir yatılı kilise okuluna ait arazide 215 çocuk cesedi kalıntılarının olduğu mezarlık bulundu.

Haber 29-05-21 18:52

Kanada'da bir okuldaki toplu mezarda 215 'yerli çocuğun' kalıntıları bulundu

Kanada'nın British Columbia eyaletinde geçmişte yerlileri asimile etmekte kullanmış olan bir yatılı okulda, 215 çocuğun ceset kalıntıları bulundu.

Haber 29-05-21 13:33

Washington'da İnsanlar Erdoğan'dan Bıktı

VOA Türkçe'ye konuşan Colombia Üniversitesi İnsan Hakları Direktörü ve Dışişleri Bakanlığı'nda kıdemli danışman David Philips Washington'da insanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bıktığını söyledi. Filozof Noam Chomsky'e göre de Erdoğan rejiminin hakimiyeti genişledikçe özgürlükler kısıtlanıyor

Haber 02-05-21 21:49

ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikasına Uluslararası İş Güvenliği Ödülü

ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikası, British Safety Council tarafından düzenlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında ödüllendirildi.Arkoz Ağrı Çimento Fabrikası, British Safety Council tarafından düzenlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında “Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards)” ödüllendirildi.

Yurthaber 01-04-21 14:24