Bruno Le Maire Haberleri

Silah sesi duyunca duvarın üzerine tırmanarak bakmak istedi! Merakı sonu oldu... Serseri kurşunların hedefi olan adam vuruldu

33 yaşındaki Bruno Emídio da Silva Junior ve kız arkadaşı evlerinde parti düzenledikleri sırada dışarıdan gelen bir silah sesi duydular. Yan komşularından geldiğini düşündükleri silah sesi üzerine balkona çıkan ikiliden Junior, sesin geldiği yönü fark etmek için duvara tırmandı. O anda serseri kurşunların hedefi olan Junior vuruldu.

Trend 2024-03-16 14:44:23

Dünya bu olayı konuşuyor! Yıllardır aranan seri katil yarışma programına katılmış: Mektupla her şeyi itiraf etti

Fransa'da onlarca kişinin tecavüz ve ölümünden sorunlu tutulan seri katil François Verove'nin ölümünden öncesinde bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı. Ülkenin popüler yarışma programı Tout le monde veut prendre sa place'a (Herkes yerini almak istiyor) katılan Verove'nin intihar etmeden önce eşine bıraktığı itiraf mektubu tüm gerçekleri ortaya çıkarttı.

Trend 2024-03-14 13:32:49

İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'i geçti

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı, son yağışların ardından yüzde 70,05'le en yüksek doluluk oranına ulaştı.

Yurthaber 2024-01-31 11:21:52

Beşiktaş'ın yeni hocasının Muslera'ya attığı gol sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor! ''Sırf bu yüzden bile desteklerim''

Uzun süredir görüşme halinde olduğu Fransız teknik direktör Bruno Genesio’dan son temasların ardından olumsuz yanıt alan Beşiktaş, rotayı Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst’a çevirdi. Bu gelişme sonrası yıllar önce Giovanni van Bronckhorst'un Muslera'ya attığı gol gündeme geldi.

Spor 2024-01-03 07:43:50

Diğer Haber Etiketleri

Brezilya silah seri katil Fransa baraj İSKİ İstanbul su beşiktaş, hollandalı ligi Teknik Direktör uz yaşında beşiktaş muslera ekipleri Recep Tayyip Erdoğan besikta yıllık da, maçın manchester portekizli UEFA galatasaray Bruno Fernandes Manchester United son dakika 10 Avrupa iyet ronaldo Portekiz neymar, yapılan açıklama Neymar Hırsız nou bayern hamza akman deprem Malatya beşiktaş maç sonu beşiktaş maçı ne beşiktaş maçını Konyaspor maçı süper li Süper Lig Karşıyaka sezon verildi Müge Anlı kayıp Muğla ak dakika haberleri n dakika haberleri fenerbahçe twente konferans ligi Edin Dzeko son dakika haberleri haberler memur zammı memur maaşı Ahmet Davutoğlu gelecek partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özdağ Ekrem İmamoğlu Eren Erdem CHP dolunay ne zaman altın fiyatları çeyrek altın fiyatları gram altın altın fiyatları son dakika Altın altın bilezik Altın bilezik fiyatları 14 ayar altın bilezik fiyatları 18 ayar altın bilezik fiyatları 22 ayar altın bilezik atatürk olimpiyat manchester city şampiyonlar ligi real madrid Internazionale Yunanistan yunan adaları trabzonspor, yollar ayrıldı Trabzonspor naci ünüvar abd dolar aday kulübün transfer Adana antalya battaniye cansız manken ceset polis marine le pen rüyada cinsel ilişkiye girmek imza Cumhurbaşkanı Muharrem İnce Fatih Erbakan Doğu Perinçek uçak sevilla Jorge Jesus UEFA Avrupa Ligi bıraktı Zinedine Zidane istifa fransız Filistin Balıkesir spor to spor tot spor toto Emre Demir barcelona marda hentbol çocuk istismarı özel okul Zam premier lig Kylian Mbappe Gümüşhane traktör Ceza radar erden FIFA Dünya Kupası spor Fernando Muslera FIFA Uruguay Gana İstanbulspor

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Siyah-beyazlılar Bruno Genesio ile 1.5 yıl + 1 senelik anlaşma sağladı

Beşiktaş’ta teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ayrılığı sonrasında takımın başına 57 yaşındaki Fransız teknik adam Bruno Genesio'nun gelmesi bekleniyor.

Spor 01-01-24 16:56

Son dakika | Türkiye'nin 2024 hedeflerini ortaya koydu: Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! 2023 başlangıçtı, asıl çıkışımızı başlatıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yıl öncesi video mesaj yayımladı. Konuşmasında yeni yıl hedeflerine yer veren Erdoğan, "2023 hedefleri başlangıçtı; asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024'le birlikte başlatıyoruz" ifadeleriyle dikkat çekti.

Haber 31-12-23 12:05

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Bruno Genesio ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük konusu çözüme kavuştu. Siyah-beyazlılar Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma sağladı. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Bruno Genesio ile son detayları konuşmak için bugün Monaco'ya uçtu.

Spor 30-12-23 16:32

Manchester United maçına kısa bir süre kala yıldız isim Bruno Fernandes'ten itiraf: Galatasaray çok güçlü!

İngiliz ekibi Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında karşılaşacakları Galatasaray mücadelesi öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 17:18

Ronaldo'nun Bruno Fernandes'e tepkisi kameralara fena yakalandı! Ona yapılsa kıyamet kopar

Portekiz'in 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri J Grubu'nda İzlanda ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ikinci yarısının başlaması öncesi yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Bruno Fernandes'in arkadaşlarına taktik vermesine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Spor 21-11-23 21:12

Brezilyalı yıldız Neymar'a büyük şok! Sevgilisinin anne babasının ellerini bağlayıp kızını kaçırmaya çalıştılar

Kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren Neymar'ın sevgilisi Bruno Biancardi'nin evine giren hırsızlar Biancardi ve kızı Mavie'yi kaçırma girişiminde bulundu. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 15:20

Hamza Akman şov yaptı! Galatasaray'ın gençleri, Bayern Münih U19'u 2-1'le geçti...

UEFA Gençlik Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray U19 Takımı, konuk ettiği Bayern Münih U19 Takımı’nı 2-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Hamza Akman, 1 gol - 1 asistle galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Spor 24-10-23 16:50

Son dakika | Malatya güne depremle uyandı: Yeşilyurt 4.3'le sallandı! Çevre illerde de hissedildi

Son dakika haberi: Malatyalılar güne depremle uyandı. Deprem sonrası AFAD'dan açıklama geldi.

Haber 09-10-23 09:40

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Süper Lig Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Konyaspor Beşiktaş maç sonucu merak edildi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan bu Süper Lig karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Bruno Paz, Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir, siyah beyazlı ekibe karşlı forma giyemedi. Öte yandan Kara Kartal'da Emrecan Bulut, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Emrecan Uzunhan, Gökhan İnler, Mert Günok, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç bu karşılaşmada süre alamadı. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Spor 01-10-23 22:15

Tam Müge Anlı'lık olay! Yıldız oyuncu kayboldu, telefonlara cevap vermiyor

Karşıyaka'nın prensipte anlaştığı NBA patentli Brezilyalı Bruno Caboclo İtalya'ya transfer olmuştu. Sözleşme imzaladığı Reyer Venezia'nın kampına katılmayan Bruno Caboclo'dan haber alınamıyor.

Spor 17-09-23 08:31

250 araç denetlendi, 41 araç trafikten men edildi

Eğitim ve v öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 12-09-23 08:51

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, Hollanda'da Dzeko ile güldü! Kanarya, 6-1'le Konferans Ligi'nde grup etabına yükseldi...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Hollanda temsilcisi Twente ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. De Grolsch Veste'de oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf Fenerbahçe oldu. İlk maçtan da 5-1'lik galibiyetle ayrılan sarı - lacivertliler, bu müsabakayı da kazanarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını grup etabına yazdırdı. İşte maçtan detaylar...

Spor 31-08-23 21:59

Memur ve memur emeklilerinin gözü orada! 'Hakem Kurulu yüzde 45’lik fark üzerinden karar vermek zorunda' Memur zam oranını belirleyecek ilk toplantı yapıldı

7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerinde hükümet ve sendikalar arasında zam oranında uzlaşma sağlanamadığı için devreye giren Kamu Görevlileri Hakem Kurulu ilk toplantısını yaptı. SGK Başuzmanı İsa Karakaş da “Memur sendikaları 2024 için yüzde 70 oranında bir zamla pazarlığa oturdu. Ancak hükümetin 2024 için teklifi yüzde 25'le sınırlı kaldı. 2025 için 2 teklif arasındaki fark ise yüzde 45 oldu. Yani Hakem Kurulu bu aradaki yüzde 45’lik fark üzerinden karar vermek zorunda" açıklamasını yaptı.

Finans 26-08-23 13:27

Duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aramış! 'Gizli protokol' iddiası sonrası Davutoğlu'ndan dikkat çeken sözler: Üzüldüm, haberimiz yoktu!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapıldığı duyurulan "gizli protokol"le ilgili Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan açıklama geldi. Söz konusu iddiaları duyar duymaz Kılıçdaroğlu'nu aradığını açıklayan Davutoğlu, "Üzüldüm. Haberimiz yoktu" diye konuştu. Öte yandan İYİ Parti lideri Akşener'in de söz konusu protokolden habersiz olduğu belirtildi.

Haber 27-07-23 07:53

CHP'li Eren Erdem'den ses getirecek çıkış! 'İmamoğlu aday olursa' dedi ve ekledi: Alacağı oy oranı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, "Sayın İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları ve Eren Erdem'in açıklamaları...

Haber 18-07-23 00:01

Bugün dolunay mı, neden olur? Dolunay ritüeli nedir, duası nasıl yapılır? 3 Temmuz önemli!

Dolunay le ilgili aramalar hız kazandı. 3 Temmuz 2023 Pazartesi gerçekleşecek olan doğa olayının detayları araştırılıyor. Kullanıcılar 'Bugün dolunay mı?, dolunay ritüeli ve dolunay duası' gibi konuların yanıtlarını araştırıyor. Peki, Bugün dolunay mı, neden olur? Dolunay ritüeli nedir, duası nasıl yapılır? 3 Temmuz önemli!

Haber 03-07-23 00:24

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: FED faiz kararı öncesi 14 Haziran 2023 tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. ABD'de TÜFE mayıs ayında yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin altında artış gösterdi. Yılık TÜFE yüzde 4'e gerilerken, çekirdek TÜFE yüzde 0,4'le beklentilere paralel gerçekleşti. Böylece enflasyon 2 yılın en düşük seviyesine indi. Gözler saat 21.00'de yapılacak açıklamada. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 14 Haziran 2023 Çarşamba gününün altın fiyatları...

Finans 14-06-23 10:29

ALTIN BİLEZİK FİYATLARI SON DAKİKA: FED faiz kararı öncesi 14 Haziran 2023 Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. ABD'de TÜFE mayıs ayında yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin altında artış gösterdi. Yılık TÜFE yüzde 4'e gerilerken, çekirdek TÜFE yüzde 0,4'le beklentilere paralel gerçekleşti. Böylece enflasyon 2 yılın en düşük seviyesine indi. Gözler saat 21.00'de yapılacak açıklamada. Peki, 14 Haziran 2023 Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte güncel altın bilezik fiyatları...

Finans 14-06-23 10:27

Son dakika: Ve Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu! Manchester City, Real Madrid'i devirdi...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu'nda oynanan müsabaka, büyük bir heyecana sahne oldu. 90 dakikası nefes kesen karşılaşmada kazanan taraf 4-0'lık skorla Manchester City oldu. İlk maçtan 1-1'lik skorun çıkmasıyla birlikte rakibini toplamda 5-1'le geçen İngiliz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. İşte detaylar...

Spor 17-05-23 23:50

Fransız gazetesi Le Monde’un Türkiye seçim haritasındaki hata Yunanistan’ı kızdırdı! Haritayı kaldırdı ama...

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden biri olan Le Monde’un 14 Mayıs’ta Türkiye’de gerçekleşen seçimlere ilişkin olarak bilgi verdiği haberinde kullandığı harita Yunanistan’ı kızdırdı. Fransız gazetesinin internet sitesinde Türkiye seçimlerinde kullandığı haritada birçok Yunan adasını Türkiye sınırına dahil etmesi Atina’yı sinirlendirdi. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, hatanın düzeltilmesi çağrısında bulundu.

Trend 17-05-23 07:47

SON DAKİKA: Trabzonspor'da ayrılık! Naci Ünüvar'ın sözleşmesi feshedildi

Son dakika... Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Bordo-mavili ekipte Vitor Hugo ve Bruno Peres'in ardından Naci Ünüvar ile de yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 10-05-23 18:53

ABD'de tarım dışı istihdam beklentiyi aştı! Kritik veri sonrası dolar ve altın...

ABD'de tarım dışı istihdam nisan ayında 180 binlik beklentiye karşın 253 bin artış kaydetti. Ülkede işsizlik yüzde 3,4'le 1969'dan sonra en düşük düzeye geriledi. Kritik verinin açıklanmasının ardından dolar endeksi 101,3'ten 101,7'ye yükselirken, altının onsu yüzde 2 düşüşle 2 bin 34 dolardan 2 bin 15 dolara kadar geriledi.

Finans 05-05-23 16:08

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica’nın gönlündeki golcü belli oldu: Bruno Petkovic

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, gidecek ve kalacak oyuncuların durumunu netleştirmesinin ardından savunma, orta saha ve forvet hattına yapılması gereken takviyelerle ilgili geniş bir rapor sunacak. Hırvat teknik adamın forvet hattındaki adayı ise kariyerine katkıda bulunduğu Bruno Petkovic.

Spor 01-05-23 16:48

SON DAKİKA: Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı! Bruno Peres'in sözleşmesi feshedildi

Son dakika... Karadeniz ekibi Trabzonspor, Brezilyalı savunma oyuncusu Bruno Peres'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 27-04-23 17:38

SON DAKİKA | Adana'da deprem! Saimbeyli 4.1'le sallandı... AFAD duyurdu

Son dakika deprem haberi: Adana'da sabah saat 07.48'de korkutan bir deprem meydana geldi. Merkez üssünü Saimbeyli olarak açıklanan depremin büyüklüğünü AFAD, 4.1 olarak duyurdu.

Haber 26-04-23 08:16

Antalya'da içinde ceset olduğu düşünülen battaniyeden cansız manken çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, yol kenarında ceset ihbarı üzerine hareket geçen polis ekipleri, battaniyeye sarılı "cansız manken"le karşılaştı.

Yurthaber 19-04-23 14:41

Fransa'da aşırı sağcı siyasetçi Le Pen hastaneye kaldırıldı

Fransa'da aşırı sağcı partinin kurucularından 94 yaşındaki Jean-Marie Le Pen hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, Le Pen'in sağlık durumunun "ciddi" olduğu bildirildi.

Haber 16-04-23 01:26

Rüyada ilişkiye girmek ne anlama gelir? Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek ne demek?

Cinsel ilişki insanların en özel ve en mahrem konularından biridir. Rüyada görülmesi hem de normale göre beklenmedik birileriyle veya beklenmedik biçimlerde görülmesi insanların merakını uyandırır. Rüyada ilişkiye girmek yorumlanmasında diğer detaylar da önemlidir. Peki, rüyada ilişkiye girmek ne anlama gelir? Bunun için rüyada cinsel ilişkiye girmek le ilgili rüya tabirlerini sizin için derledik!

Trend 07-04-23 15:12

Cumhurbaşkanı adayları kaç imza topladı? Üçüncü gün sayıları açıklandı!

Seçmenler tarafından belirlenecek cumhurbaşkanları adayları için üçüncü gün atılan imza sayıları belli oldu. En çok imzayı 76 bin 901'le Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce aldı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ise 69 bin 79 imzayla ikinci sırada yer aldı. Öte yandan ATA İttifakı'nın ortak adayı Sinan Oğan da 39 bin 317 imza topladı. İşte haberin detayları...

Haber 24-03-23 20:36

Korkunç olay! Brezilya’da uçak iki katlı evin üzerine düştü: 2 ölü 4 yaralı

Brezilya’nın Goias eyaletinin en büyük şehri olan Goiania'da uçak iki katlı evin üzerine düştü. Olayın ardından 38 yaşındaki Bruno Rodrigues da Rocha ve 43 yaşındaki Leonardo Rodrigues da Rocha isimli iki kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığını belirtildi.

Trend 23-03-23 14:41

Cumhurbaşkanı adayları için ilk gün atılan imza sayıları belli oldu! Muharrem İnce ve Fatih Erbakan...

Seçmenler tarafından belirlenecek cumhurbaşkanları adayları için ilk gün atılan imza sayıları belli oldu. En çok imzayı 28 bin 235'le Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce aldı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ise 27 bin 910 imzayla ikinci sırada yer aldı.

Haber 22-03-23 20:34

Son dakika: Jorge Jesus seçimini yaptı! Fenerbahçe, Sevilla maçında hangi 11'le sahada olacak? Sarı - lacivertliler nasıl tur atlar?

Son dakika haberleri: Fenerbahçeliler için kritik gün geldi çattı! Sarı - lacivertliler, 2-0'ın rövanşında bugün Sevilla ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda oynanacak müsabaka öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un nasıl bir 11'le sahaya çıkacağı merak ediliyor. Öte yandan temsilcimizin nasıl tur atlayacağı da futbolseverlerin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. İşte maç öncesi tüm gelişmeler ve soruların cevapları...

Spor 16-03-23 07:31

Tırtıl ile mücadele başladı

Akdeniz ve Ege bölgesi ormanlarında sıkça görülen çam kese böceğine karşı Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin doğa le uyumlu biyolojik mücadelesi başladı. Bu çerçevede hazırlanan 120 adet tel kafes çam kese böceğinin yoğun olarak görüldüğü ormanlık alanlara bırakıldı.

Yurthaber 14-03-23 10:24

Eşya çıkarmak için girdikleri bina 6.4 ile yıkıldı! 15 yıl dargın kaldılar, deprem olunca barıştılar ama... 4 kişiden sadece 1'i sağ çıkarıldı

Uzun yıllar önce aile fertleri arasında husumet oluştu, araya dargınlık girdi. 20 Şubat günü Savaş Cünedioğlu, Hatay'daki İlkser Apartmanından eşyalarını çıkarmak istedi, yardım için de 15 yıl sonra barıştığı kuzenleri Hüseyin ve Servet Cünedioğlu kardeşleri çağırdı. O sırada Hatay 6.4'le sallandı, bina enkaz yığınına dönüştü, 4 kişinin bulunduğu binadan yalnızca bir kişi sağ çıkarılabildi. Anne Rüveyde Cünedioğlu, "Keşke hep küs kalsaydık akrabalarla" dedi.

Haber 14-03-23 09:10

Fransız futbolu fena karıştı! Zinedine Zidane hakkında yaptığı açıklama sonrası başkan Noel Le Graet istifa etti!

Fransa Futbol Federasyonu (FFF) Başkanı Noel Le Graet, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında görevinden ayrıldığını açıkladı. Federasyondan yayımlanan bildiride, "Noel Le Graet’e sportif ve ekonomik sonuçlarından dolayı teşekkür ederiz." ifadeleri kullanılırken sosyal medyada flaş bir iddia gündeme geldi. Le Graet'in istifasının altında Zinedine Zidane hakkında yaptığı açıklamaların olduğu öne sürüldü.

Spor 28-02-23 16:25

Fransız deprem bilimciden dikkat çeken açıklama! Bu imkansız dedi ve ekledi: Marmara'da 7,6 üzerinde tek bir depremin olacağını düşünüyorum

Fransız deprem bilimci Xavier Le Pichon, canlı yayında Kahramanmaraş merkezli depremleri değerlendirdi. 7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin tamamen öngörülemez bir deprem olduğunu ifade eden Le Pichon, "Burada deprem gerçekleşeceği söylenemezdi. Bu imkansız." ifadelerini kullandı. Le Pichon konuşmasının devamında, "Marmara’da 7,6 üzerinde tek bir depremin olacağını düşünüyorum." dedi. Le Pichon ayrıca Anadolu'nun yaklaşık 4 metre batıya kaydığını da ifade etti.

Haber 19-02-23 21:42

Filistin'den deprem haberi: 4,8'le sallandılar

Kahramanmaraş'taki iki büyük depremin ardından bir deprem haberi de Filistin'den geldi. Filistin resmi haber ajansı WAFA'dan yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Nablus kentinin 13 kilometre kuzeyinde 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 08-02-23 02:22

Son dakika: Balıkesir'de korkutan deprem! Marmara Denizi 3.5'le sallandı

Son dakika haberi: Balıkesir'in 16.83 km açıklarında saat 15.49'da deprem meydana geldi.

Haber 05-02-23 16:00

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi bugün İstanbul'a geliyor! Emre Demir, Barcelona'dan Kadıköy'e adım atıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 5-1'le geçen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler, Barcelona'dan Emre Demir'in transferi için İspanya La Liga devi ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştı. 2022 yılında Kayserispor'dan Barcelona'ya 2 milyon Euro'ya transfer olan Emre, istenilen performansı sergileyememiş ve sıçrama yapamamıştı. Genç yıldızın İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 30-01-23 14:25

Fransa Ulusal Hentbol Federasyonu Başkanı, iğrenç olay sebebiyle hapis cezası aldı!

Fransa Ulusal Hentbol Federasyonu Başkanı Bruno Martini, bir çocuğa cinsel istismarda bulunması nedeniyle hapis cezasına çarptırıldı. Çocuk istismarını içeren görseller bulundurmakla da suçlanan Martini için 5 yıl reşit olmayanlarla çalışmaktan men kararı da alındı.

Spor 25-01-23 19:33

Son dakika | Muğla'da korkutan deprem! AFAD duyurdu: Ege ve Akdeniz 5.4'le sallandı... Antalya'da da hissedildi

Son dakika haberi: Muğla'nın Seydikemer ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Antalya, Aydın ve çevre illerde de hissedildiği öğrenildi. AFAD'dan da depremle ilgili açıklama geldi. Depremin yaklaşık 20 saniye sürdüğünü aktaran DHA Muhabiri Ahmet İstek, "Yüksek katlı binalarda oturanlarda, iş yerlerinde bir panik havası var" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Haber 25-01-23 15:51

Zam sınırını da fırsata çevirdiler! Kendi uygulamalarıyla fiyatları uçuk rakamlara çıkarıyorlar: Özel okullarda 'erken kayıt' hilesi velileri isyan ettirdi

Özel okullarda zam oranı yüzde 65'le sınırlandı, bu adımla fahiş fiyatı artışının önüne geçilmesi amaçlandı. Ancak kimi okul yönetimleri bu sınırı aşabilmek için türlü yollar deniyor. Bunların başında yemek ve ek hizmet adı altında istenen ücretlerle gizli zam var. Okulların uyguladığı yeni bir yöntem ise tarih sınırı. Kendi getirdikleri bu uygulamayla velilere tanıdıkları süreye dek kayıt işlemi gerçekleşmezse, velilerden birinin deyişiyle fiyatları "çok uçuk rakamlara" çıkarıyorlar.

Finans 24-01-23 08:34

Dünya, Manchester United - Manchester City maçındaki bu pozisyonu konuşuyor! Bruno Fernandes'in golünde ofsayt var mı, yok mu? City cephesi adeta çılgına döndü...

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında oynanan derbide Manchester United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Manchester United'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maçın 78. dakikasında yaşanan pozisyon, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ev sahibi United'ın attığı ilk goldeki ofsayt tartışmaları büyük yankı uyandırdı. Hakem Stuart Attwell'ın VAR'a başvurduğu pozisyonda gol kararı çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-01-23 17:47

Fransa'da Zinedine Zidane krizi! Ülke bir anda karıştı...

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel le Graet’in, Fransız basınına Zinedine Zidane ile ilgili, "Milli takım için görüşmedik, arası bile telefonunu açmam" şeklinde yaptığı açıklama tepkilere yol açtı.

Spor 09-01-23 14:27

Hızı 30 km/s'i geçmiyor! Ama 720 kilometre ötede, aşırı hız nedeniyle ceza yedi: Oraya gitmesi imkansız

Gümüşhane’de yaşayan emekli öğretmen Muhsin Aslan'ın garajından çıkarmadığını söylediği traktörüne Şereflikoçhisar’da aşırı hız nedeniyle ceza kesildi. Aslan, hayatında Şereflikoçhisar’a dahi gitmediğini söyleyerek, cezanın iptali için dilekçeyle talepte bulundu. Plakasına gelen cezaya itiraz eden ve 'traktörün oraya gitmesinin imkansız olduğunu' dile getiren Aslan, "Traktörümün hızı zaten en fazla 30 kilometre ama 105’le radara girmiş" diye konuştu.

Haber 01-01-23 14:22