Btk Baskani Omer Fatih Sayan Haberleri

Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlatıldığını açıkladı! ''Bunu yaparak basın etiği ve dürüst habercilik ilkesini yok sayan...''

Galatasaray Kulübü, hakem toplantısının sızdırılmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ünlü gazeteci Fatih Portakal'a sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösteren sarı-kırmızılılar resmi işlemin başlatıldığını ifade etti.

Spor 2024-03-27 19:03:38

iPhone ve iPad kullananlara iOS uyarısı! Bakanlık soruşturma başlattı: 'Gerekirse devre dışı bırakın...'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin iOS işletim sistemi yüklü cihazları etkileyen ciddi güvenlik açıkları tespit ettiğini belirterek, Apple'dan açıklama talep ettiklerini ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Finans 2023-12-30 15:42:09

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 2023-10-11 10:36:02

SON DAKİKA | BTK duyurdu! Twitter'a reklam yasağı kararı... Üç ay içinde temsilci belirlemezse bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek

Son dakika: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmediği gerekçesiyle Twitter'a, Türkiye'deki vergi mükellefi gerçek ve tüzel kişiler tarafından yeni reklam verilmesini yasakladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise yasağa ilişkin, "Üç ay içinde temsilci belirlemezse Twitter’ın bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek” dedi.

Haber 2023-07-21 08:58:32

Türkiye'den Twitter yönetimine 'deprem' uyarısı! Elon Musk açıklama yaptı

Twitter'a Türkiye'de erişim kısıtlamasının ardından peş peşe açıklamalar geliyor. Cüneyt Özdemir'in yasalar gereğince BTK'nın Twitter'ı kestiğini duyurmasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da bazı teknik sorunların olduğunu duyurmuştu. Twitter'ın sahibi Elon Musk da bir açıklama yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise gece saatlerinde yaptığı açıklamayla, Twitter yönetimiyle mutabakat sağlandığını ve 01.00 itibariyle yeniden erişime açıldığını duyurdu.

Haber 08-02-23 22:57

Operatörlere talimat verildi! Deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet... AFAD'dan ise deprem sonrası çok önemli uyarı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, deprem bölgesindeki vatandaşların kesintisiz iletişim sağlaması için operatörlere talimat verildiğini ve bölgedeki tüm vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet yüklendiğini, borcundan dolayı kapalı olan hatların hepsinin açıldığını, ankesörlü telefonlardan ücretsiz görüşme sağlanabileceğini söyledi. AFAD'dan ise önemli bir uyarı yapıldı.

Haber 06-02-23 06:58

Türkiye'den Elon Musk'a sürpriz yanıt! Türkiye'de de Kuş bizim kurallarımıza göre uçacak

Elon Musk'ın "kuş artık özgür" tweet'ine dünya çapından yanıt gelmeye devam ediyor. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun İç Pazardan Sorumlu Üyesi Fransız Thierry Breton, ünlü milyarderin tweet'ini alıntılayıp "Avrupa'da kuş bizim kurallarımıza göre uçacak" demişti. Breton'ın tweet'i sosyal medyanın radarına girerken, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan da Musk'a benzer bir yanıt geldi. Sayan, "Türkiye'de de Kuş bizim kurallarımıza göre uçacak" dedi.

Haber 28-10-22 13:59

Türkiye'nin başına 'metaverse' kuşu kondu! Ekonomiye 37,5 milyar dolar katkı sağlayabilir

Metaverse'ün Türkiye'deki paydaşları İstanbul'da bir araya geldi. Etkinlikteki veriler göre, metaverse, 2035 yılına kadar ekonomimize 37,5 milyar dolar katabilir. On yıl içerisinde 1 milyar kişiye ulaşacağı vurgulanan metaverse, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'a göre ise sosyalleşmeden ticarete, eğitimden sanata birçok noktada sonsuz imkan sağlayacak. Sayan, "Dijital Ofisimiz önderliğinde de bu konularda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Haber 05-10-22 16:37

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-22 11:57

Son Dakika: Resmi açıklama geldi! Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Bakan Yardımcısı Sayan da paylaştı

Son dakika haberi: Bazı kullanıcılar sosyal medya platformu Instagram ile ilgili sorun yaşadı. Bu nedenle "Instagram çöktü mü?" sorusunun yanıtı araştırıldı. Kullanıcıların bir kısmı "Akış yenilenemedi" hatasıyla karşılaşırken bir kısmı ise profiline giremediğini belirtti. Peki, Instagram neden açılmıyor? Instagram'da yaşanan kesintiyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan da paylaşım yaptı. Öte yandan Instagram'dan resmi açıklama geldi.

Haber 22-09-22 19:53

Türkiye'nin 5G yolculuğu İstanbul Havalimanı'ndan başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bizim için önemli olan bu teknolojiyi sadece kullanan bir ülke olmak değil, yerli ve milli imkanlarla bu teknolojinin üretiminde yer almaktır" - Kalyon Holding ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu: - "(Sistemlerimizi) Bundan sonra 5G altyapısı sayesinde çok daha mükemmel bir noktaya taşıyacağız. Türkiye'nin 5G yolculuğu İstanbul Havalimanı'ndan başlıyor olacak"

Yurthaber 29-07-22 14:48

Türkiye’nin devlerinden Sanayi 4.0 için 5G iş birliği

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır: - "Kamu ve özel sektörün iş birliği ile hayata geçirdiğimiz 5G@EndTech ile öncelikli uygulama alanlarından ilki için önemli bir iş birliğine gidiyoruz. Akıllı üretim teknolojileri ürün ve hizmetlerini geliştiren girişimlerimize 5G'nin uygulandığı gerçek bir üretim alanı sunuyoruz" - Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan: - "Hem Arçelik'in üretim kapasitesini geliştirecek hem de özelikle startuplarımızın ürünlerini deneyimleyebilecekleri bir ortam oluşturacak bir çalışmaya daha şahitlik ediyoruz. Bu iş birliğinin diğer firmalara da örnek olmasını diliyorum"

Yurthaber 07-06-22 14:56

Bakan Yardımcısı Sayan, Kocaeli'de İnovasyon ve Teknoloji Zirvesinde konuştu:

"Yeni ve dijital becerileri öğrenmek, dönüşen mesleklere adapte olabilmek için mutlaka eğitimi en sağlam biçimde almak gerekiyor. 2017'de kurulan BTK Akademi, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla insan kaynağını yetiştirmek hedefiyle çalışıyor"

Yurthaber 02-06-22 14:38

Bakan Yardımcısı Sayan'dan metaverse açıklaması: Siber suçların cirit attığı bir yer olacak

Metaverse adını duyurduğundan beri gündemden düşmüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise Hacktrick Siber Güvenlik Konferansı'nda yaptığı açıklamada metaverse'teki tehlikeye dikkat çekti. Bakan Yardımcısı Sayan, “Herkesin eğlenceden ibaret gördüğü Metaverse de siber suçların adeta cirit attığı bir yer olacak yakın zamanda” dedi.

Haber 29-05-22 16:08

Anlık mesajlaşma uygulamalarını kullananlar dikkat! Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Sayan, şebekeler üstü hizmetlerin (anlık mesajlaşma uygulamaları) yetkilendirileceğini belirterek, "Bu platformlar Türkiye'deki kullanıcılar açısından daha güvenli hale getirilecek." ifadesini kullandı.

Haber 27-05-22 13:56

Resmi Gazete'de yayımlandı: İnternet ve telefon aboneliklerinde yeni dönem! Artık e-Devlet üzerinden başlatılabilecek

İnternet ve telefon gibi elektronik haberleşme abonelikleri, e-imza, kimlik kartı veya internet bankacılığı bilgileriyle e-Devlet Kapısı üzerinden başlatılabilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Talep olmadan dolaylı yollardan yapılan aboneliklerin önüne geçilecek. Artık verilen tüm onaylar çevrim içi görüntülenebilecek. Aboneye duyurulan internet hızının sağlanamaması halinde, vatandaşımız ceza ödemeden sözleşmeyi feshedebilecek" dedi. İşte yeni uygulamanın detayları!

Haber 18-01-22 10:10

Kimliklerde yeni dönem! Güvenli elektronik imza atabilmek için de kullanılabilecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Nitelikli Elektronik Sertifika (NES) başvuru sahiplerinin kimliklerinin TC Kimlik Kartı vasıtasıyla uzaktan doğrulanarak TC Kimlik Kartlarına uzaktan NES yüklenebileceğini, böylece kimlik kartlarının güvenli elektronik imza atabilmek için de kullanılabileceğini bildirdi.

Haber 15-10-21 20:15

KDV yüzde 1'e indirilmişti! İkinci el telefonda fiyatlar düşecek mi?

Yenileme merkezleri tarafından satışa sunulan ikinci el cep telefonlarında KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise oluşacak vergi avantajı fiyatlara yansıyacağından tüketicilerin daha uygun fiyatlarla yenilenmiş cep telefonu satın alabileceğini bildirdi.

Haber 01-10-21 10:01

Seda Sayan yine gündem oldu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Bodrum’da sahne aldı. Geceye Seda Sayan da katıldı. Son dönemde fotoşoplu fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Sayan, mekana girmeden önce gazetecilere poz verdi. Sayan'ın paylaştığı kareler ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan fotoğraflar arasındaki fark sosyal medyada yine çok konuşuldu.

Magazin 18-07-21 23:26

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan açıkladı! Türkiye, Avrupa'da 6'ncı sırada

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'nin Global Siber Güvenlik Endeksi Raporu'na göre, siber güvenlik alanında Avrupa'da 6'ncı, dünyada ise 11'inci sırada yer aldığını bildirdi.

Haber 29-06-21 16:33

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan 'fiber internet' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, bu yılın sonuna kadar Türkiye'deki her mahallenin yüzde 90'ında fiber olacağını belirterek, "Yüzde 90'ı yeterli görmüyoruz. 2023 hedefimiz yüzde 100 olacak şekilde, bütün mahallelerimizde fiberin olması." dedi.

Haber 27-05-21 15:31

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan'dan 20'li yaşlar challengeı uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, son günlerde popüler olan "20'li yaşlar challenge" ve benzeri akımlara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, "Kişisel verilerimiz bizi belirli veya belirlenebilir hale getiren, bizi tanımlayan ve bize ait olan bilgilerimiz. Bu sebeple kişisel verilerimizi korurken, özellikle de sosyal medyada paylaşırken daha hassas davranmalıyız." ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-21 11:33

Türkiye'de 5G için tarih belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 2022 yılında 5G frekans ihalesini tamamlamayı, 2023 yılında da ilk sinyali vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Finans 28-04-21 14:11

Türkiye'de temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getiren Twitter'ın reklam yasağı kaldırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'a verilen reklam yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Haber 24-04-21 01:07

Bakan Yardımcısı Sayan: Vatandaşlar artık 'Unutulma Hakkı'nı kullanabilecek (Unutulma Hakkı nedir?)

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 1 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe giren 7253 sayılı kanun çerçevesinde, vatandaşların artık 'Unutulma Hakkı'nı kullanabileceklerini bildirdi.

Haber 13-04-21 07:27

Pinterest'ten flaş Türkiye kararı!

Son dakika haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'de günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcısı Pinterest'in bugün temsilci atadığını duyurdu.

Haber 09-04-21 12:43

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Facebook uyarısı: Belirlediğimiz önlemleri alın

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook'taki veri skandalına ilişkin "20 milyona yakın vatandaşımızın telefon, konum, doğum tarihleri, e-posta verileri bir hacker platformunda yayınlandı. Tüm vatandaşlarımızın USOM'un yayınladığı önlemleri almaları büyük önem taşıyor." dedi.

Haber 05-04-21 23:21

Bakanlık duyurdu: Twitter, Türkiye'ye temsilci atayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'ın Türkiye'ye temsilci atayacağını açıkladı.

Haber 20-03-21 00:22

WhatsApp ve Instagram tekrar erişime açıldı

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ve fotoğraf paylaşma uygulaması Instagram'a erişim sorunu yaşandı. Yaklaşık 50 dakika ulaşılamayan sosyal medya platformları tekrar erişime açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan "USOM raporuna göre WhatsApp ve Instagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurt dışı kaynaklıdır" dedi.

Haber 19-03-21 20:43

Netaş'ın yüksek iletişim teknolojileri merkezi N.visionLab açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "ZTE'nin dünyadaki 5G tecrübesini ülkemizde Netaş aracılığıyla aktaracak olmasını ülkemizin yerli ve milli 5G teknolojisini geliştirme çalışmalarına yapacağı katkı bakımından önemli görüyorum"

Yurthaber 02-03-21 16:02

UYARSİS'in kurulması ve işletilmesine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de

Ulusal Mobil Uyarı Sistemi'nin (UYARSİS) kurulması ve işletilmesine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "UYARSİS sayesinde afet veya acil durumlarda, coğrafi alan içindeki kişilerin erken uyarı mesajlarını alabilmesi mümkün olacak" dedi.

Haber 26-02-21 03:04

Bakan Yardımcısı Sayan'dan 'kripto para' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, kripto para birimleri ve blok zincir teknolojisinin, dünya ekonomisine yepyeni bir boyut kazandırdığını söyledi.

Finans 17-02-21 15:06

Sakarya Üniversitesinde Kritik Altyapılar Ulusal Test Yatağı Merkezi açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Siber güvenlik alanındaki çalışmaların etkisini uluslararası endekslere baktığımızda görebiliyoruz. Bir önceki yıl ülkemiz dünya sıralamasında 23 sıra birden yükselerek dünyada 20'nci, Avrupa'da ise 11'inci sıraya geldi" - "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Teknoloji Hamlesi doğrultusunda bilgi ve iletişim teknolojileri alanında sürdürülebilir yerli ve milli ekosistemin geliştirilmesini stratejik hedef olarak gördük ve bu alanda yapılan çalışmaları önemsiyoruz"

Yurthaber 02-02-21 18:28

Uçtan Uca Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi'nde ilk faz yılın birinci çeyreğinde tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "4,5G kapsamında işletmeciler tarafından yıllık ortalama 1,6 milyar liralık donanım ve yazılım yatırımı yapılıyor, 5G ile bu rakam daha da yüksek olacak"

Yurthaber 20-01-21 15:28
5G

Türkiye'ye temsilcilik atamayan Twitter'ın Türkiye'den reklam alması durduruldu

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan karardan, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya ağları etkilendi. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Dileriz ki hala temsilcisini bildirmeyen Twitter ve Pinterest de ivedilikle gerekli adımları atarlar" dedi.

Haber 19-01-21 07:57

Facebook'un kararı sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook ve Instagram'ın, Türkiye'de temsilcilik açacaklarını bildirdiklerini belirterek, "Temsilcilerini bildirmeyen Twitter ve diğer ağlardan da benzer ve güzel bir haber bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Haber 18-01-21 16:29

LinkedIn'in de Türkiye'ye temsilci atayacağı açıklandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal iş ağı ve paylaşım platformu olarak faaliyet gösteren "LinkedIn'in de Türkiye'ye temsilci atayacağını bildirdi.

Haber 16-01-21 14:58

Bakan Yardımcısı Sayan açıkladı: TikTok da Türkiye'ye temsilci atayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, TikTok'un da Türkiye'ye temsilci atayacağını açıkladığını belirtti.

Haber 08-01-21 17:54

Yerli ve milli 'eSIM' tanıtıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, mobil telekomünikasyon alanında 25 yıldan fazla kullanılan mevcut fiziksel SIM kartların yerine, artık cihazlara uzaktan yüklenebilen eSIM sayesinde mobil haberleşmede önemli bir adım daha atıldığını belirterek, "eSIM evimizdeki beyaz eşyadan tutun da iş yerlerimizdeki cihazlara kadar her alanda hayatımızda büyük kolaylıklar sağlayacak." dedi.

Finans 24-12-20 13:53

Bakan Yardımcısı Sayan: Youtube'un yaklaşımı diğer sosyal medya şirketlerine örnek olmalı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Youtube'un Türkiye'ye temsilci atamasına ilişkin, bu yaklaşımın diğer sosyal medya şirketlerine de örnek olmasını dilediklerini kaydetti.

Haber 21-12-20 17:21

Hisarcık’ta yanan orman alanı ağaçlandırılıyor

Kütahya’nın Hisarcık İlçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Geleceğe Nefes” sloganıyla hayata geçirilen “81 ilde 11 milyon fidan dikim” etkinliği 1,5 ay önce yanan ormanlık alanda gerçekleştirildi.Kaymakam Buğra Karadağ, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Hisarcık Orman İşletme Şefi Samet Sayan, Esire Orman İşletme Şefi Bilal Acar ile protokol üyeleri ve öğrenciler “81 ilde 11 milyon fidan dikim” etkinliği için Örenköy Arıkaltı mevkiinde 1,5 ay önce çıkan orman yangını sonunda yanan alanda bir araya gelerek karaçam fidanı dikimi gerçekleştirdiler.Fidan dikimi öncesi Esire Orman İşletme Şefi Bilal Acar, öğrencilere yanan orman alanı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Yurthaber 11-11-20 14:51

Türkiye'de temsilcilik açmayan sosyal medya platformlarına 10'ar milyon TL ceza kesildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yeni sosyal medya yasası kapsamında Türkiye'de resmi temsilci bulundurma şartını yerine getirmediği için Facebook, Instagram, Periscope, TikTok, YouTube ve Twitter'a 10'ar milyon TL ceza kesildiğini duyurdu.

Haber 04-11-20 14:23

Bakan Yardımcısı açıkladı! Sosyal medya ağlarına milyonlarca lira ceza

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Sosyal medya yasası hakkında resmi Twitter hesabı üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Sayan, Facebook, Instagram, Twitter, Periscope, YouTube ve TikTok gibi sosyal ağ platformlarına 10'ar milyon TL'lik ceza kesildiğini açıkladı.

Haber 04-11-20 12:25

Türkiye eSIM teknolojisi için gün sayıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türk mühendislerince geliştirilen ve fiziksel SIM kartın yerine kullanılacak "eSIM"in, yakın zamanda hayata geçeceğini bildirdi.

Haber 21-10-20 13:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih sondaj gemisindeki incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu: (2)

"Karadeniz'de keşfettiğimiz rezerv, ülkemizin bugüne kadarki en büyük hidrokarbon kaynağıdır. Devamının da geleceğine inandığım bu keşiflerle inşallah ülkemizin doğal gazda dışarıya bağlılığı önemli ölçüde azalacaktır" - "Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon kaynaklarını paylaşım mücadelesinden Türkiye'yi dışlama çabalarına rıza göstermeyerek yeni bir dönemin kapısını açtık. Ülkemizin ve Kıbrıs Türklerinin haklarını yok sayan hiçbir plana, hiçbir girişime, hiçbir oldubittiye izin vermemekte kararlıyız" - "Doğu Akdeniz'de barışı, huzuru, istikrarı egemen kılmanın yolu Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin haklarına saygılı olmaktan, tanımaktan, teslim etmekten geçiyor. Bunun dışındaki hiçbir zorbalığa ve komedi düzeyine varan oyunlara eyvallah etmeyeceğiz" - "Biz her şeye rağmen Avrupa ile kadim tarihi geçmişe sahip siyasi, ekonomik, kültürel ilişkilerimizi geliştirerek sürdürmekten yanayız. Burada cevap bekleyen tek soru: Avrupa Birliği'nin bunu isteyip istemediğidir. Salgının da etkisiyle küresel ve bölgesel düzeyde bir yeniden yapılanma sürecinden geçildiği şu kritik dönemde bunun cevabını Avrupa Birliği'nden başka verebilecek merci yoktur"

Yurthaber 17-10-20 17:59

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Seda Sayan mı? Fatih Ürek yerine Seda Sayan mı geçti?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusunun belli olduğu iddia edildi. İddialara göre Fatih Ürek yerine Seda Sayan getirilmişti. Seda Sayan bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 20-08-20 14:17

Fatih Ürek filtreyi abarttı! Paylaştığı Seda Sayan'lı fotoğrafıyla şaşırttı!

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Fatih Ürek son paylaşımıyla şaşırttı. Seda Sayan ile olan tatil fotoğrafını paylaşan Fatih Ürek'in filtreyi fazla kaçırması dikkat çekti.

Magazin 21-07-20 00:37

Seda Sayan teknesinde ağır misafirlerini ağırladı

Karantina sürecini Bodrum’da demir atan teknesinde geçirmeyi seçen başarılı sanatçı Seda Sayan’ı arkadaşları yalnız bırakmadı. Bodrum’da sahne alarak konser sezonunu açan Seda Sayan şimdi de arkadaşlarıyla hasret giderdi. Seda Sayan’ın misafirleri arasında yakın arkadaşları Fatih Ürek ve Safiye Soyman yer aldı.

Magazin 20-07-20 14:55

WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta global kaynaklı sorun

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "WhatsApp, Instagram ve Facebook servislerinde global kaynaklı sorun yaşandığını açıkladı. Sayan açıklamasında ülkemizdeki kullanıcıların da kısmen etkilenmekte olduğunu açıkladı.

Haber 02-04-20 01:07