Budama Haberleri

Testeresini yenilemek isteyenler için en iyi testere zincirleri

Amatör ya da profesyonel düzeyde kullanıcı olmanız fark etmeksizin testerenize uygun envaiçeşit zincirden aradığınızı bulmaya hazır olun! Derlediğimiz testere zincirleri; elektrikli testerelerden ağaç budama testerelerine kadar pek çok ürüne uyum sağlarken yüksek performanslı zincirlerden uzun ömürlü zincirlere kadar uzanan seçenekler sunuyor. Siz de derlediğimiz listeyi inceleyerek ihtiyacınız olan testere zincirini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Haber 2024-04-01 18:17:30

Kuşadası Belediyesi’nden bayram temizliği

Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelinde park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çerçevede ekipler, son olarak Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerindeki yol kenarlarında budama, ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yurthaber 2023-06-22 09:29:05

Ağaçta kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde budama yapmak için ağaca çıkan şahıs, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yurthaber 2023-01-05 13:05:00

Mardin Valiliği ormanda budama işi yapan işçilere yönelik saldırıyla ilgili açıklama yaptı

Mardin Valiliği ormanda budama işi yapan işçilere yönelik saldırıyla ilgili açıklama yaptı

Yurthaber 2022-09-28 17:07:33

Ödemeler başladı! Bakan Kirişci duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Bugün itibarıyla 185 bin 241 çay üreticimize 749 milyon 488 bin 735 TL budama tazminatı ödemesi başladı” dedi.

Finans 08-07-22 22:12

ÇAYKUR yaş çay budama bedellerini ödedi

ÇAYKUR yaş çay budama bedellerini ödedi

Yurthaber 08-07-22 13:57

Budama ne demek? Budama kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin geliştirilmesi ve araştırmalar yapılması için kurulan TDK, kelimelerin kökenlerini ve anlamlarını incelerken yabancı kelimeleri de Türkçeleştirmek için çalışmalar yürütür. Bu nedenle kelime anlamları ile ilgili araştırma yapanlar için TDK pusula görevi görür. TDK’da açıklaması bulunan Budama kelimesi de anlamı merak edilen kelimeler arasında bulunur. TDK’nın çalışmaları doğrultusunda varılan sonuca göre Budama kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:32

Fındıkta verim kaybını önlemek için mücadele ve bahçe bakımı şart

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Özdemir: - "Bakımlı bahçeler, zararlılara karşı daha dirençli oluyor. O yüzden kültürel önlemler, bahçe temizliği ve budama çok önemli. Bunlara çok dikkat edilmesi gerekiyor" - "Şu an içinde bulunduğumuz mayıs ayı, özellikle fındık kurdu ve yeşil kokarca için çok uygun bir dönem"

Yurthaber 12-05-22 09:45

Fıstık üreticilerinin sorunlarını çözmek için köy köy dolaşıyorlar

Siirt'in önemli gelir kaynaklarından fıstık üretiminde verimin artması ve çiftçinin sorunlarının tespit edilerek çözülmesi için kurulan "Fıstıkçılık Birimi"nde görevli ziraat mühendisleri, 4 yılda 565 kez köy ziyareti yaptı, 1760 üreticiyle görüştü - Çiftçi Fahri Üzüm: - "Bahçemizde sorunlarımız vardı, arayıp destek istedik. Sağ olsunlar yardımcı oldular. Sulama, budama konusunda ne gerekiyorsa hepsini anlattılar"

Yurthaber 09-05-22 11:03

Zeytinburnu'nda yürekleri ağza getiren olay! Beline ip bağlayıp cama çıktı

İstanbul'da bir kişi evin penceresinden cama çıkıp ağaç budamaya kalktı. Kendini belinden iple bağlayan rahat tavırlarıyla dikkat çeken kişi, ikinci kattan budama yaparken, vatandaşlar korku dolu gözlerle olan biteni izledi.

Haber 01-04-22 09:15

Pratik ve kolay kesimlerde en büyük yardımcınız olacak en iyi el testereleri

Bahçenizdeki ağaçların dallarını belli dönemlerde kesmeniz gerekir. Kesim işlemini yaparken doğru testereyi seçmek oldukça önemli. Aksi takdirde budama ve kesme işlemi sizi zorlayabilir ve olması gerekenden daha uzun sürebilir. Bu da kendinize ayırdığınız zamandan çalabilir. Kesim işlemini hızlandıracak ve işinizi kolaylaştıracak el testeresi mi arıyorsunuz? O zaman en iyi el testerelerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-03-22 15:18

Tekirdağ'da üreticiler asma budama için yarıştı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım: -"1439 çeşit üzümümüz var, bunu övünerek söylüyoruz. Üzüm suyumuz, pekmezimiz, sirkemiz var"

Yurthaber 05-03-22 12:50

Ağaçlarınız için kullanabileceğiniz en iyi budama makası çeşitleri

Ağaçlar insana huzur verir ve insanın stres atmasını sağlar. Bu nedenle bahçelerde ağaçlara yer veririz. İster tarım amaçlı ister görsel olsun tüm ağaçların budanmaya ihtiyacı var. Siz de bahçenizde ağaçların bakımını yapabileceğiniz kaliteli bir budama makası arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Sizi yormadan ağaçlarınızı kolayca budayacak, kalitesiyle uzun yıllar size eşlik edecek birbirinden başarılı budama makası modellerini listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 24-02-22 18:10

Kazdağları'nda karlı çam ormanında metrelerce yüksekte budama mesaisi

Gençleştirme çalışması yapan budama işçisi Rahim Çetin: - "Ormandaki genç fidanların güneş görmesi, daha rahat büyümesi için gölgede kalmaması açısından ağaçların dallarını buduyoruz. Bir nevi büyük ağaçlara kuaförlük yapıyoruz"

Yurthaber 17-02-22 10:54

Çay budama paraları ne zaman ödenecek 2021? Çay budama parası ne kadar?

Karadeniz'in en büyük geçim kaynaklarından biri olan çay hasadının başlaması ile çay budama ücretlerinin ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. Her yıl Haziran ayında yapılan ödemelerin bu sene hangi tarihte yapılacağı araştırılmaya başlandı. Çay budama paraları ne zaman ödenecek 2021? Çay budama parası ne kadar?

Haber 11-07-21 13:57

ÇAYKUR, yaş çay budama bedellerini üretici hesaplarına aktardı

ÇAYKUR, yaş çay budama bedellerini üretici hesaplarına aktardı

Yurthaber 09-07-21 10:56

Budama sanatıyla ilgilenen emekli öğretmen, ağaçlarını simge camilere hediye etmek istiyor

Emekli olduktan sonra kendisini bahçe sanatlarına adayan Süleyman Sırrı Özaltın, bir dönümlük bahçede çeşitli biçimlerde budanmış 1500 ağaç yetiştirdi - Özaltın: - "Ağaçların, Çamlıca Camisi'nin giriş kapılarına, Ayasofya ve Sultan Ahmet camilerinin önüne, İstanbul'da özel yerlere dikilmesini istiyorum. İstiyorum ki gelen yabancı turistler ve vatandaşlarımız böyle bir sanatı buralarda görsün"

Yurthaber 21-05-21 12:31

Çatak’ta “Kurslarımızla Köylerdeyiz” projesi

Van’ın Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan "Kurslarımızla Köylerdeyiz" projesi başlatıldı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından gönderilen mektup doğrultusunda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce başlatılan "Kurslarımızla Köylerdeyiz" projesi kapsamında ilk olarak ilçeye bağlı Toyga Mahallesi’nde ‘Meyve Ağaçlarında Budama’ kursu açıldı.

Yurthaber 07-04-21 11:50

Kaz Dağı eteklerindeki zeytin ağaçlarına kadın eli değiyor

Zeytin ağacı budayanlardan Güllü Sarıoğlu: - "Bize 'Budamayı yapabilir misiniz?' dediler. Biz de 'Yaparız, neden yapmayalım.' dedik. Kadın olarak her şeyi yaparız biz, her şeyin üstesinden geliriz, geliyoruz da" - Ziraat Mühendisi Murat Küçükçakır: - "Türkiye'de budama işi genellikle erkek işi olarak görülüyor. Kadınlar sadece çalı çırpı toplamakta veya ufak tefek arka plan işlerde kullanılıyordu. Biz bu ekibimizle birlikte eğitim verildiği takdirde kadınların her türlü zorlu işi yapabileceğini gösterdik"

Yurthaber 06-04-21 11:02

Tarihi alanda kapsamlı çalışma

Bilecik Belediyesi tarafından tarihi saat kulesi arkasında yer alan bölgede ağaç budama çalışması, ot temizliği ve alan ıslahı çalışması yapıldı.Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yüzlerce ağaçta budama çalışması yapılırken, dikenli ve zararlı otlar da temizlendi.

Yurthaber 05-04-21 12:35

Van Büyükşehir Belediyesinden ağaç budama çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi kentteki park, cadde, refüj ve kaldırımlarda bulunan ağaçların sağlıklı gelişmesi için budama çalışması başlattı.Van Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde ağaç budama ve bitki bakımlarını yapmaya başladı.

Yurthaber 01-04-21 14:33

Budama kursiyerleri sertifikalarına kavuştu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde "Bağ ve Meyve Ağaçlarında Budama Kursu"nu tamamlayan üreticilere sertifikaları verildi.Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlü ile Bağcılık Araştırma Enstitüsü konu uzmanları tarafından, Muratlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında ortaklaşa verilen eğitimlerde kursiyerlere teorik olarak, bağ, meyve bahçesi tesisi, fizibilite, çeşit seçimi, budama ve terbiye şekilleriyle yetiştiricilik, meyve ağaçlarında görülen genel hastalık ve zararlılarla zirai mücadele konularında eğitimler yanı sıra Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan sertifikalı fidan kullanım desteklemeleri konularında bilgilendirilmeler yapıldı.Teorik eğitimlerin ardından Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü uygulama sahasında bağ, kiraz, armut, ceviz gibi türlerde uygulamalı budama eğitimi gösterildi.Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere düzenlenen sertifika töreninde; Muratlı Kaymakamı Dr.

Yurthaber 01-04-21 11:41

Çiftçilere budama eğitimi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde dağıtımı yapılan ceviz fidanlarında şekil budaması eğitimi verildi.Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi’nin ortaklaşa yürüttüğü "Meyveciliği Geliştirme Projesi" kapsamında Sincik ilçesinde dağıtımı yapılan ceviz fidanları ile tesis edilen meyve bahçelerinde şekil budaması yapıldı.Sincik İlçe Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü teknik elemanları tarafından yapılan bahçe kontrollerinde ceviz fidanlarına şekil budaması yapılarak form kazandırıldı.

Yurthaber 01-04-21 10:26

Tatvan’daki park ve bahçelerde bahar temizliği

Bitlis’in Tatvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşil alanlarda yürütülen temizlik ve ağaç budama çalışmaları devam ediyor.Bahar mevsimiyle birlikte Tatvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından parklarda ve yeşil alanlarda temizlik ve ağaç budama çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yurthaber 31-03-21 14:47

Kars’ta ağaçlar budanıyor

Kars’ta bahar ayı ile birlikte belediye ağaçları buduyor.Kars Belediye Başkanlığı’nca ağaçlara bahar bakımı yapıyor, kent genelinde budama yaparak, ağaçları yaz aylarına hazırlıyor.Vali/Belediye Başkan Türker Öksüz’ün talimatlarıyla belediye ekipleri tarafından yol güvenliğini, yaya güvenliğini tehlikeye sokacak ve görüntü kirliliği oluşturan ağaçların budama çalışmaları yapılıyor.

Yurthaber 31-03-21 11:26

Yüreğir’de bahar temizliği

Yüreğir Belediyesi park ve mesire alanlarında budama, peyzaj, bakım ve onarım çalışması yapıyor.Bahar mevsimi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler, parklarda rutin bir şekilde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor.Mahalle araları, parklar ve sokaklarda budama çalışmalarını sürdüren park bahçeler ekipleri, bir taraftan da bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor.Ekipler, tüm parkları, yeşil alanları elden geçiriyor, eksikliklerini gidererek bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Yurthaber 29-03-21 11:28

Yüreğir’de bahar temizliği

Yüreğir Belediyesi park ve mesire alanlarında budama, peyzaj, bakım ve onarım çalışması yapıyor.Bahar mevsimi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler, parklarda rutin bir şekilde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor.Mahalle araları, parklar ve sokaklarda budama çalışmalarını sürdüren park bahçeler ekipleri, bir taraftan da bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor.Ekipler, tüm parkları, yeşil alanları elden geçiriyor, eksikliklerini gidererek bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Yurthaber 29-03-21 11:28

“Kurslarımızla Köylerdeyiz” projesi imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde, kırsal mahallelerde ikamet edenlerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kursların açılması amacıyla “Kurslarımız ile Köylerdeyiz” projesi hayata geçirildi.Milas’ın kırsal mahallelerinde bahçecilik ve peyzaj, ağaç budama, sulama sistemleri, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, süt sığır yetiştiriciliği, süt hijyeni, arıcılık, ağaç boylama, ağaç kesimi gibi kursların açılması amacıyla “Kurslarımız ile Köylerimiz” projesi hazırlandı.

Yurthaber 26-03-21 10:44

Keban’da çiftçilere, bağ budama eğitimi

Elazığ’ın Keban ilçesinde çiftçilere uygulamayı bağ budama eğitimi verildi.İlçe Kaymakamlığı, Fırat Üniversitesi Keban Meslek Yüksekokulu ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğiyle çiftçilere “Uygulamalı Bağ Budama” eğitimi verildi.

Yurthaber 25-03-21 11:47

Keban’da çiftçilere, bağ budama eğitimi

Elazığ’ın Keban ilçesinde çiftçilere uygulamayı bağ budama eğitimi verildi.İlçe Kaymakamlığı, Fırat Üniversitesi Keban Meslek Yüksekokulu ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğiyle çiftçilere “Uygulamalı Bağ Budama” eğitimi verildi.

Yurthaber 25-03-21 11:47

Budanan dallar gübre olarak doğaya dönüyor

Körfez Belediyesi ekiplerince ilçede yapılan ağaç budama çalışmalarından arta kalan dallar, kompost gübre haline getirilerek tekrar doğaya kazandırılıyor.Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif noktalarında ve özellikle işlek caddeler üzerinde bulunan ağaçların budama işlemini gerçekleştirmeye başladı.

Yurthaber 25-03-21 11:16

Bağcılık yapan çiftçilere budama eğitimi verildi

Iğdır’da bağcılık ile ilgilenen çiftçilere budama eğitimi verildi.Erzincan ve Iğdır İlleri bağcılığında "Baran ve Toprağa Gömme Geleneksel Terbiye Sistemlerinde Budama Projesi" kapsamında Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü ve Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri ile beraber çiftçiler için eğitim düzenlendi.Ekipler Kadıkışlak ve Necefali Köylerinde bulunan bağ alanlarında çiftçilere bağ budamasının nasıl yapılacağı, nelere dikkat edileceği konularında eğitim verdi.

Yurthaber 24-03-21 09:47

Gümüşhane’de Halk Eğitimi Kursları köylünün ayağına kadar gidiyor

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde hizmet veren Aydın Doğan Halk Eğitimi Merkezi, köylerde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak kursları pandemi nedeniyle köylere taşımak için “Kurslarımızla köylerdeyiz” projesini hayata geçirdi.Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen projeyle Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili kurumlarla işbirliği yaparak köylerde vatandaşlar için ücretsiz kurslar düzenliyor.Vatandaşların köylerinden ilçeye gitmelerine gerek kalmadan ayaklarına kadar giden kurslar sayesinde Köse ilçesinde çeşitli köylerde fasulye yetiştiriciliği, baklagiller yetiştiriciliği, bilinçli sulama ve tasarruf konularında eğitim verildi.Son olarak köy muhtarlarına mektup yazarak projeyle ilgili bilgi veren Aydın Doğan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Talat Asan, mektubunda salgın sürecinin sağlık kadar köyün, tarımın, hayvancılığın, üretimin ne kadar hayati önemde olduğunu gösterdiğini anlattı.Mektubunda Köse Aydın Doğan Halk Eğitimi Merkezi olarak Milli Eğitim Bakanlığı-Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün başlattığı “Kurslarımızla Köylerdeyiz” projesi kapsamında köylerde bahçecilik, hayvan yetiştiriciliği, hayvan sağlığı, gıda ve tarım teknolojileri, sığır ve koyun yetiştiriciliği, kümes hayvanı yetiştiriciliği, arıcılık, sebze ve meyve yetiştiriciliği, mantar yetiştiriciliği, ağaç budama ve aşılama, süt ve süt ürünleri üretimi, tarım makinaları kullanımı ve bakımı kursları açmayı planladıklarını kaydeden Asan, “Ayrıca vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda da kurslar açılması planlanacaktır.

Yurthaber 23-03-21 14:15

Sincan Belediyesinden bahar hazırlığı

Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan alanlar başta olmak üzere şehrin her noktasında bakım, onarım, temizlik ve estetikle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Sincan Belediyesi, parklarda rutin bir şekilde yapılan temizlik çalışmaları ve ağaç budama işlemlerini gerçekleştirdi.

Yurthaber 23-03-21 13:11

Çiftçilere budama eğitimi

Kütahya’nın Emet ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere uygulamalı budama eğitimi verildiği bildirildi.Emet ilçesinde bahçelerde uygulamalı eğitim veren Bitkisel Üretim ve Sağlığı personelleri çiftçilere şekil budaması, budama teknikleri ve budamada dikkat edilmesi gereken hususlar ile elma, kiraz ve armut ağaçlarında bakım tekniklerini anlattılar.

Yurthaber 23-03-21 10:25

Çiftçilere budama eğitimi

Kütahya’nın Emet ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere uygulamalı budama eğitimi verildiği bildirildi.Emet ilçesinde bahçelerde uygulamalı eğitim veren Bitkisel Üretim ve Sağlığı personelleri çiftçilere şekil budaması, budama teknikleri ve budamada dikkat edilmesi gereken hususlar ile elma, kiraz ve armut ağaçlarında bakım tekniklerini anlattılar.

Yurthaber 23-03-21 10:24

Kahramanmaraş’ta minyatür ağaçlar budanıyor

Kahramanmaraş’ta arter, cadde, meydan ve bulvarlardaki minyatür ağaçlarda budama çalışmaları gerçekleştiriyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bahar mevsimiyle birlikte bitkilendirme, peyzaj ve ağaç budama uygulamalarını hızlandırdı.

Yurthaber 19-03-21 14:35

Efeler’de tehlike oluşturan ağaçlar budandı

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ata Mahallesi 1’inci Sanayi Bölgesi’ndeki tehlike arz eden ağaçları budadı.Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, rutin olarak sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra; rüzgarlı havalarda devrilme ihtimali bulunan, dolayısıyla vatandaşların can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan ağaçların da budama işlemlerini tamamlayarak, kenti güvenli hale getiriyor.

Yurthaber 19-03-21 10:06

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18

Erzincan’da uygulamalı “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi

Erzincan’da, meyve yetiştiren çiftçilere yönelik uygulamalı olarak “Meyve Ağacı Budama” kursu verildi.Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte 15 gün süren “Meyve Ağacı Budama” kursunun teorik eğitiminin ardından uygulamalı olarak budama eğitimi verildi.

Yurthaber 19-03-21 01:18