Bülent Turan Haberleri

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Çanakkale'de orman yangınından etkilenen köyleri ziyaret etti:

çişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale'de yaşanan orman yangınının ardından, bölgenin tekrar eski hale gelmesi için "seferberlik" başlatarak çok büyük mesai harcayacaklarını söyledi.

Yurthaber 24-08-2023 15:27

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan kimdir, kaç yaşındadır? Bülent Turan aslen nereli, evli mi?

Bülent Turan, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bülent Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. İşte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan hakkında bilgiler...

Haber 03-06-2023 16:06

AK Parti'den dikkat çeken 'ikinci tur' çıkışı! Görev biliriz diye açıkladı: Herkesle görüşmeye açığız

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitip bitmeyeceği gündemde en çok konuşulan meselelerden biri. Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken AK Parti'den gelen ikinci tur açıklaması dikkat çekti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Herkesle görüşmeye açığız" dedi.

Haber 02-05-2023 09:49

'Seçimlerde yenilmenin itirafı' AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki! 'Polemik olur, siyasi kavga olur, tartışma olur ama savaşa gitmiyoruz'

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere kısa bir süre kala siyasilerden peş peşe dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak AK Partili Bülent Turan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "YSK'ye güvenmiyorum." ifadesini üzüntüyle takip ettiklerini söyleyip tepki gösterdi. Bu ifade için "seçimlerde yenilmenin itirafı" tanımlamasını yapan Turan, "Polemik olur, siyasi kavga olur, tartışma olur ama savaşa gitmiyoruz." şeklinde konuştu.

Haber 29-04-2023 10:38

AK Partili Turan'dan Hazine ve Maliye Bakanlığına 'HDP' uyarısı! AYM'nin hazine yardımı kararına dikkat çekti: 3 kat fazla para...

Seçimlere Yeşil Sol Parti bünyesinde katılma kararı alan HDP ile ilgili AK Partili Bülent Turan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. HDP'nin kapatılması istemli davada Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karara dikkat çeken Turan, HDP'ye seçim yardımı verilmemesi gerektiğini savundu. Seçim döneminde partilere 3 kat fazla hazine yardımı verildiğine değinen Turan, "Maliye Bakanlığımızı uyarıyorum" diyerek çarpıcı açıklamalar yaptı. Turan ayrıca Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ı Bozcaada'ya davet etti.

Haber 16-04-2023 12:58

Şahan'la polemiği sonrası 'üslup' uyarısı! AK Parti'den Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki: Sadece işinize odaklansanız artık!

AK Partili Bülent Turan'dan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepki geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde AHBAP Derneği'ne çadır satılması sonrası son günlerde komedyen Şahan Gökbakar'la bir süredir polemik yaşayan Kınık'a tepki gösteren Turan, "Bu nasıl bir üslup? Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" dedi.

Haber 02-04-2023 14:07

Erdoğan'ın oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler: Sağduyulu yapılan anketler diyerek açıkladı! AK Partili Turan'dan 'Yavuz Ağıralioğlu' mesajı

Seçim atmosferinin son derece hareketlendiği son günlerde paylaşılan anket sonuçları dikkatle takip edilmeye devam ediyor. AK Partili Bülent Turan; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın oylarını açıkladığı konuşmasında "Bu halk Erdoğan'a siyasi tarihindeki en çok oyu verecektir" dedi. Geçtiğimiz günlerde İYİ Partili Ağıralioğlu'nun gündem yaratan sert mesajlarına da değinen Turan, "İYİ Parti'de vekil, seçmen düzeyinde arkadaşlarımız var. Görüşüyoruz, konuşuyoruz" dedi.

Haber 26-03-2023 08:40

Kılıçdaroğlu'nun 'Kürtçe' iddiasına Bülent Turan ve TBMM Başkanı Şentop'tan açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Meclis Genel Kurulu tutanaklarında Kürtçe'nin, "bilinmeyen dil" olarak yazıldığı iddiasına peş peş açıklamalar geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Ne demek bu? Resmi dili mi değiştireceksiniz?" diyerek tepki gösterirken söz konusu iddiaya TBMM Başkanı Mustafa Şentop da yanıt verdi.

Haber 21-03-2023 09:06

Üç yıl önceki sözleri gündem olmuştu! Davutoğlu'nun Gelecek Partisi, AK Partili Bülent Turan 'aday olsun' diye imza topluyor

Üç yıl önce kullandığı "Kılıçdaroğlu 2023'te aday olsun ben de adayım" ifadeleri yeniden gündem olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'la ilgili ilginç bir hamle geldi. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Turan'ın aday olabilmesi için imza toplamaya başladı.

Haber 09-03-2023 09:59

3 yıl önceki sözleri gündem olmuştu... Bülent Turan'dan yeni 'Kılıçdaroğlu' yorumu! 'İroni' diyerek açıkladı: Katkı sağladıysak ne mutlu bize!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından AK Partili Bülent Turan'ın 3 yıl önceki sözleri yeniden gündem oldu. "'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa ben de cumhurbaşkanlığına adayım" ifadelerinin yeniden paylaşılmasıyla ilgili Turan'dan yeni bir açıklama geldi. O dönem yaptığı açıklamaların bir 'ironi' olduğunu vurgulayan Turan, "Kemal beyin adaylık sürecinde katkımız varsa ne mutlu bize!" dedi.

Haber 07-03-2023 10:56

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu! AK Parti'den ilk açıklama geldi... Dikkat çeken Saadet Partisi tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Söz konusu gelişmeye ilişkin AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir." ifadelerini kullandı. Turan öte yandan Saadet Partisi'ne ise tepki gösterdi.

Haber 06-03-2023 21:07

Son dakika: AK Parti'den 'seçim tarihi' açıklaması! Kararı Cumhurbaşkanı verecek diyerek 2 günü işaret etti

Son dakika haberi: Merakla beklenen seçim tarihi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs'ı işaret etmesiyle netleşti. Kararın resmileşmesi beklenirken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 14 Mayıs'ı "büyük ihtimalle" diyerek doğruladı. Turan ayrıca seçim kararının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini ifade ederken kararın açıklanabileceği 2 günü de duyurdu.

Haber 20-01-2023 12:27

Son dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan İsveç'e tepki: Acilen adım atmaları gerekiyor

Son dakika haberine göre AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim tarihi, 6'lı masa ve gündemdeki konulara ilişkin konuşan Turan, İsveç'te terör örgütü PKK yandaşlarının skandal eylemine sert tepki gösterdi. Turan, İsveç'teki infial oluşturan görüntü nedeniyle İsveç hükümetinin acilen adım atması ve bu konuda net karar alması gerektiğini ifade etti.

Haber 13-01-2023 19:07

Son dakika: EYT'de ilk maaşlar için AK Parti'den tarih geldi! En geç diyerek duyurdu, geri sayım başladı

Son dakika haberi: Milyonlarca vatandaşın çözülmesini beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düğümü 2022'nin son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı düzenlemeyle çözülmüştü. Düzenlemenin önümüzdeki haftaya Meclis'e sunulması beklenirken EYT'liler maaşlarının ne zaman yatacağını merak etmeye başladı. Konuyla ilgili AK Parti'den gelen açıklamada tarih verildi.

Finans 08-01-2023 13:24

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan çok konuşulacak sözler! 'Altılı masanın dağıldığını düşünüyorum'

2023 seçimleri yaklaştıkça siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, altılı masa ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Turan, "Ortada altılı masa falan kalmadı, altılı masanın dağıldığını düşünüyorum." dedi.

Haber 18-12-2022 18:58

AK Partili Bülent Turan'dan İmamoğlu'na verilen cezayla ilgili açıklama! 'Kesinleşmeyen bir karar söz konusu'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verildi. Verilen cezaya ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu" ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç da yaptığı açıklamada, "İstinaf ve temyiz yolu açık olan bir karar üzerinden fırtına kopararak mağduriyet algısı oluşturmanın kimseye faydası yoktur." dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sürecin devam ettiğini belirtti.

Haber 14-12-2022 19:26

Partisinin oy oranını canlı yayında açıkladı! AK Partili Turan o rakamı Kesinlikle diyerek telaffuz etti: İşte Erdoğan'ın masasındaki anket...

Siyasi partiler ve vatandaşlar seçimler için kamuoyu araştırma şirketlerinin paylaştığı anket sonuçlarını dikkatle takip ederken partiler bir yandan da kendi araştırmalarını yürütüyor. Bu kapsamda AK Parti'den oy oranlarıyla ilgili ses getirecek bir rakam telaffuz edildi. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın oy oranlarıyla ilgili açıklamasının ardından bu kez de Grup Başkanvekili Bülent Turan AK Parti'nin oyunu açıkladı. İşte o açıklamanın detayları...

Haber 28-11-2022 12:59

AK Parti'den başörtüsü için anayasa düzenlemesi hakkında açıklama: Metin revize ediliyor, önümüzdeki hafta netleşir

AK Parti'nin başörtüsüne anayasal güvence için anayasa değişikliği teklifiyle ilgili çalışmaları sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan metnin revize edildiğini açıkladı.

Haber 08-11-2022 16:49

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de konuştu:

"(CHP'nin gazetecilere ilişkin raporu) Üzülerek söylüyorum ki çok özensiz hazırlanan, 11 sene önce olduğu iddia edilen o raporda tüm dünyaya bizi, devletimizi, 'Gazetecileri hapse atıyorlar' diye şikayet ettikleri rapordaki kişinin aslında gazeteci değil, bir terörist olduğunu herkes görmüş oldu"

Yurthaber 30-09-2022 17:56

AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı! 'Biz seninle beraberiz, aday ol kardeşim'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan, 'Benimle misiniz?' çıkışında bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken bir adaylık çağrısı geldi. Turan, "Bu millet Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Altılı masa Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Ama biz, onunla beraberiz. Aday ol kardeşim. Gel, hodri meydan, aday ol. Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün" dedi. İşte Turan'ın o açıklamaları...

Haber 25-09-2022 16:45

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı:

"Bu millet Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Altılı masa Kılıçdaroğlu ile beraber değil. Ama biz, onunla beraberiz. Aday ol kardeşim. Gel, hodri meydan, aday ol. Bu milletin irfanında, vicdanında, izanında karşılığı olmadığını bütün dünya görsün"

Yurthaber 25-09-2022 16:29

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Edirne'de fabrika açılışında konuştu:

"Bağ-Kur'lumuzun prim hesabına bağlı olarak az ücret alan emeklimizin en az asgari ücretli kadar maaş almasını sağlayacağız"

Yurthaber 23-09-2022 21:41

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'de açılışa katıldı:

"Türkiye'nin büyümesinden herkesin gurur duyması lazım. Artık Türkiye'de sağcı-solcu kavgası yok. Bugün Türkiye'de, Türkiye'nin büyümesinden gurur duyanlar ve duymayanlar kavgası var"

Yurthaber 23-09-2022 17:59

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 16 Eylül'de başlıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Kültür ve Turizm Bakanlığımızın öncülüğünde tüm Türkiye’ye hatta dünyaya örnek bir festivali açmaya hazırlanıyoruz"

Yurthaber 13-09-2022 12:27

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Tunç Soyer'e tepki:

"Sanki İzmir'in Yunanistan'dan kurtulmasını değil de Osmanlı'nın yıkılmasını kutlar bir dille konuşma yaptığını gördük. Adam sanki İzmir'in değil de Atina'nın belediye başkanı"

Yurthaber 10-09-2022 21:20

AK Parti Grup Başkan Vekili Turan'dan TİP Milletvekili Şık'ın açıklamalarına tepki:

"Maalesef vekil demekten utandığımız aynı malum şahıs yine bazı açıklamalar yapmış. ‘AK Parti kapatılacak, AK Partililer yargılanacak’ demiş. Son sözü baştan söyleyeyim; kapatmazsanız adam değilsiniz, yargılamazsanız adam değilsiniz"

Yurthaber 31-08-2022 17:46

Dardanel I Love Fish üçüncü şubesini Çanakkale'de açtı

Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen: - "Biz küçük bir I Love Fish şubesini açmıyoruz, bugün grup içinde çok önem verdiğimiz bu konsepti tüm Türkiye'ye ve dünyaya buradan ihraç edeceğiz" - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Dardanel 3 bin kişiye ekmek veren, 25 ülkeye ihracat yapan devasa bir firma. Ama isteriz ki Dardanellerin sayısı artsın, isteriz ki bu markalar daha fazla olsun"

Yurthaber 18-08-2022 16:56

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, yangın söndürme tankeri dağıtım töreninde konuştu:

"Mahkeme kararıyla küfürbazlığı tescil olan bir eski il başkanı (Canan Kaftancıoğlu) bugün Sayın Erdoğan'a utanmadan sıkılmadan 'diktatörü göndereceğiz' demiş. Bir defa diktatör olsa seçim mi olur? Diktatör olsa sen bu küfürleri edebilir misin?"

Yurthaber 13-08-2022 16:50

Babacan ve Davutoğlu'na sert sözler! 'AK Parti'den kopup giden zavallılar'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, isim vermeden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sert sözlerle yüklendi. Çanakkale'de vatandaşlarla bir araya gelen Turan "Şu an CHP'de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok. AK Parti'den kopup giden zavallılar için bir ara seçmenler 'Acaba bunlar kim?' diye baktılar. Gördüler ki CHP'nin taklidi olmuşlar, 'Zaten CHP var bunlara gerek kalmaz' diye düşündüler" dedi.

Haber 13-08-2022 14:37

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'deki ziyaretlerinde konuştu:

"Bu 6'lı masanın sohbetlerinin hiçbir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Kendi dertlerine yansınlar. Şu an CHP'de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok"

Yurthaber 13-08-2022 12:46

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Ayvacık'ta doğal gaz ilk kazı töreninde konuştu:

"Türkiye'nin durduğu yer doğru olmasa Rusya-Ukrayna krizinde tam ortada hakemlik yapabilir miydik? Dünya tahıl krizini çözebilir miydik? Türkiye güçlü bir ülke"

Yurthaber 12-08-2022 20:16

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Gümüşçay beldesini ziyaret etti:

"Bazı basın organlarının iki muhalefet partisi tarafından fonlandığı iddiası gündemde. Üstelik bu iddiayı ortaya atan, CHP’nin bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği isim. Çok vahim bir tablo. CHP'nin ve İYİ Parti'nin sessizliği ise ibretlik"

Yurthaber 11-08-2022 14:46

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki:

"Sayın Kılıçdaroğlu, seçim kazanmak uğruna devletin işleyişine zarar verecek adımları atmaktan çekinmiyor. Adeta toplumsal kaos hedefliyor"

Yurthaber 10-08-2022 14:12

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Lapseki Ziraat Odasını ziyaret etti:

"Dünyadaki konjonktürel sorunlara, girdi maliyetlerindeki artışlara rağmen bölgemizde, özellikle kuru tarımda çiftçimizin yüzü büyük oranda güldü, emeğinin karşılığını aldı"

Yurthaber 09-08-2022 18:58

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'de konuştu:

"Bugün yaşadığımız çevre, bir anlamda yarınlara bırakacağımız bir emanet. Dolayısıyla çevre konusuna bu hassasiyetle yaklaşıyoruz"

Yurthaber 06-08-2022 12:52

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun oy oranıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Hiçbir zaman olmadı

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimler için araştırma şirketlerinin kamuoyuyla paylaştığı seçim anketleri önemli fikirler verirken farklı anketlerden çıkan farklı sonuçlar kimi tartışmalara da yol açıyor. Bu bağlamda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan seçimlerde AK Parti'nin çok büyük bir farkla birinci parti olacağını savunurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun anketlerdeki oy oranlarıyla ilgili de dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 30-07-2022 16:00

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Gökçeada'da vatandaşlarla bir araya geldi:

"Polise tokat atan, terörist için yürüyen milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılmasın diye oy veren CHP, bu ülkenin başı olamaz, olmamalı. Yazık olur bu memlekete"

Yurthaber 30-07-2022 15:34

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, partisinin Gökçeada İlçe Başkanlığını ziyaret etti:

"Göreceksiniz partimiz ve ittifakımız kaldığı yerden aşkla şevkle devam edecek. Bu seçimler, bir kader seçimi. CHP, İYİ Parti hepsi bu ülkenin tabii ki partisi. Muhalefet demokrasiler için kıymetli. Ancak bakıyoruz, bunların ortak hiçbir değerleri yok"

Yurthaber 30-07-2022 10:40

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Gökçeada Devlet Hastanesi'nin açılışına katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Gökçeada Devlet Hastanesi'nin açılışına katıldı

Yurthaber 29-07-2022 17:03

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Gökçeada Metropolithanesi'ni ziyaret etti:

"Biz, Lozan Antlaşması gereği tüm vatandaşlarımızın, Rum vatandaşlarımızın tüm haklarına saygı duyuyoruz. Ama aynı saygıyı Yunan makamlarından bekliyoruz. Nasıl ki Rum vatandaşlarımız için Gökçeada'mızda kilisemiz var, okulumuz var. Gönül ister ki Atina'da da camimiz olsun"

Yurthaber 29-07-2022 14:38

Kale 65'inci Yıl Seramik Bayramı ve fabrika temel atma töreni

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Ülkemiz güçlü bir ülke, Türkiye güçlü olmasa, tarihten gelen bir hatıramız olmasa ne Kuzey Kıbrıs'ın kapalı Maraş'ı açık olurdu, ne Azerbaycan'ın Karabağ'ı bugün özgür olurdu, ne Libya'da Türk askeri anlı şanlı bayrağımızla orada olurdu" - Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay: - "Kale AR-GE bünyesinde geliştirdiğimiz milli turbojet motorumuz KTJ-3200’ün kalifikasyonu başarıyla tamamlandı ve seri üretime geçildi"

Yurthaber 27-07-2022 14:06

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de konuştu:

"Dün terör örgütü elebaşı Apo'nun heykelini dikeceklerini söyleyen, 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi, terörden mahkum bir eş başkan, tutmuş 'Çanakkale'ye gideceğim, şehitlikleri ziyaret edeceğim.' demiş. Günaydın, uyan da balığa gidelim" - "Çanakkale, sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir"

Yurthaber 21-07-2022 17:07

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de sanayi sitesi temel atma törenine katıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de sanayi sitesi temel atma törenine katıldı

Yurthaber 20-07-2022 12:45

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de konuştu:

"Her sorun bizim sorunumuz. Her problem bizim problemimiz. Nerede aşılması gereken bir mesele varsa aşmak için yoğun mesai harcayacağız"

Yurthaber 18-07-2022 20:45

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bayram namazını Lapseki'de kıldı:

"Kovid-19 salgını gölgesi altında geçirdiğimiz bayramlar, bizlere bir araya gelmenin, sarılıp kucaklaşmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Çok şükür o günleri geride bırakarak birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Yurthaber 09-07-2022 07:48

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, Çanakkale'de partisinin bayramlaşma törenine katıldı:

"Polise tokat atana dokunulmazlık vermez bizim dokunulmazlığımız. Bu dokunulmazlık oy kullanmaya gitme hakkıdır, fikir hürriyeti hakkıdır, ifade hürriyeti hakkıdır. Ama polise tokat atma hakkı değildir o"

Haber 08-07-2022 14:40

AK Parti'den yeni asgari ücret açıklaması: Bazı eleştiriler gördük diyerek yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma günü, yeni asgari ücretin 5 bin 500 lira olduğunu açıklamış ve işverene ilave 100 liralık destek verileceğini duyurmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, işverene desteğin az olduğu ile ilgili eleştirilere Çanakkale'de yanıt verdi. İşte detaylar...

Finans 03-07-2022 16:55

Aykut Erdoğdu-Tuba Torun olayı! Ses kayıtlarıyla ilgili AK Partili Turan'dan dikkat çeken CHP yorumu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin yayımladığı ses kayıtları siyaset gündemine bomba gibi düştü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, söz konusu kayıtlarda geçen 'Dolarla vekil olunuyor' ithamına dikkat çekti. Turan, "Bu itham tüm CHP grubunu zan altında bırakır. Böyle ağır bir iddia karşısında CHP sessiz kalamaz" diye konuştu.

Haber 27-06-2022 15:24

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Çanakkale'de konuştu:

"Biz Yunanistan'la olan meselelerimizi de görüşerek, konuşarak, müzakereyle çözmek isteriz. Ama Yunanistan başkalarının kuyruğuna takılarak kendilerinin sırtını sıvazlayanlara asla prim vermesin ve meseleleri içinden çıkılmaz, çözülmez bir hale getirmesin"

Yurthaber 27-06-2022 00:09