Bulut Haberleri

Kişilik testi: Hangi bulutsun? Tercihini yap, karakterinin derinliğini keşfet!

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardandır. Bir kişilik testi sosyal medyada tekrar gündem oldu. Görselde 3 farklı bulut şekli bulunuyor. Görseli inceleyip seçiminizi yaptıktan sonra analizi okumayı unutmayın.

Trend 28-12-2023 15:03

Çankırı'da mercek bulutu görüntülendi

Çankırı semalarında mercek bulutu oluştu.

Yurthaber 25-12-2023 13:16

Uludağ'ın üzerinde mercek bulutu görüldü

Bursa semalarında Uludağ'ın üzerinde sabah saatlerinde mercek bulutu oluştu.

Yurthaber 28-11-2023 10:35

Anadolu Otoyolu'nda sis etkili oluyor

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber 15-03-2023 10:51

Bulut

Bulut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bulut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağrı’da esrarengiz görüntü! Yerden gökyüzüne doğru yükseldi...

Ağrı'da Ercan Uçar isimli vatandaşın kaydettiği esrarengiz görüntü gündem oldu. Akşam saatlerinde yerden gökyüzüne doğru yükselen bir ışık görüldü. O anları cep telefonuyla görüntüleyen Uçar, "Herkes gibi bende bunun ne olduğunu merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-02-2023 20:21

Depremin habercisi mi? Mercek bulutları 45 dakika boyunca kaldı, sosyal medyada gündem oldu

Türkiye, Kahramanmaraş'taki depremlerin yarasını sarmaya çalışırken dün akşam Hatay'da meydana gelen depremle sarsıldı. Bölgede artçı sarsıntılar günlerdir devam ederken, Van semalarında dün görülen ve 45 dakika bozulmadan kalan mercek bulutu gündem oldu. Birçok ilçede görülen mercek bulutu sosyal medyada 'deprem habercisi' olarak yorumlandı.

Haber 21-02-2023 08:06

Bu kez de Van semalarında görüldü! Vatandaşlar o anı ölümsüzleştirdi

Van'ın Gürpınar, Edremit ve Gevaş ilçelerinden görülen mercek bulutları merak konusu oldu. Sosyal medyada da gündem olan bulutlar bazı kullanıcılara tarafından depremin habercisi olarak yorumlandı. Öte yandan mercek bulutlarının meteorolojik bir olay olduğu ve herhangi bir deprem işaret etmediği biliniyor.

Haber 21-02-2023 01:10

Yer: Bursa... Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi! UFO'ya benzettiler

Bursa'da sabahın ilk ışıklarında mercek bulutu görüldü. UFO'ya benzetilen bulutu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bursa'daki mercek bulutu, Kestel, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinden görülebildi ve yaklaşık 1 saat bozulmadan kaldı. Birçok vatandaş ise bu ilginç doğa olayını kayıt altına almayı ihmal etmedi.

Haber 19-01-2023 10:03

Bursa'da mercek bulutu görüldü

Bursa semalarında sabah saatlerinde mercek bulutu görüldü.

Yurthaber 19-01-2023 09:20

Bulut eş anlamlısı nedir? Bulutun eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizdeki kelimeler çoğunlukla birden fazla anlam içerir. Bu duruma bağlı olarak da eş anlamlıları çeşitlilik gösterir. Bulut kelimesi de bu özelliklere sahiptir. İsim türündedir. Asıl anlamı dışında yan ve mecaz anlamları da bulunur. Bulut kelimesinin eş anlamlısı nedir? İşte bulut eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 29-10-2022 18:09

Gökyüzünü gören telefonuna sarıldı! Yağmur sonrası fırtına ile birlikte belirdi...

İlginç görüntü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinden geldi. Gök gürültülü sağanak yağış sonrası çıkan fırtına ile birlikte aniden beliren bulutları görenler telefonuna sarıldı. Bulut, gökyüzünde bir süre bozulmadan kalırken bölgedeki vatandaşlar tarafından merakla izlendi.

Haber 23-09-2022 21:49

Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu sıcaklıklar artıyor mu? Meteoroloji 30 Temmuz 31 Temmuz İstanbul, Ankara, İzmir il il hafta sonu hava durumu tahminleri!

30, 31 Temmuz hafta sonu hava nasıl? Hafta sonu dışarıya çıkmak isteyen vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını internette araştırmaya başladı. Meteorolojiye göre sıcaklıkların güney ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Hangi illerde bugün havanın nasıl olacağı, kaç derece olacağı araştırılıyor. Peki hafta sonu 30,31 Temmuz hava nasıl olacak? İşte 30,31 Temmuz İstanbul, Ankara, İzmir il il hava durumu..

Haber 30-07-2022 09:41