Burak Mintas Haberleri

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 2024-03-28 09:02:25

Burak Deniz'in yeni dizisindeki partneri sosyal medyada gündem oldu! Aralarında 15 yaş fark var...

Şehrazad dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Deniz'e kadın başrol arayışları bir süredir devam ediyordu. Deniz'in partneri uzun uğraşlar sonucu belli oldu. Burak Deniz için kendisinden 15 yaş küçük partner seçilmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 2024-03-25 18:31:15

Yatırımlarını gayrimenkule yatırıyorlar! Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı!

2017 yılında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı sık sık kullanan ikiliden Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 2024-03-20 08:59:55

Arkadaş cinayetinde sözde hoca detayı! Büyüyü bozmak için dere kenarına götürüp...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Engin Yılmaz’ın, arkadaşı Burak Yavuz tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü olayın ilk duruşmasında tanık ifadeleriyle yeni detaylar ortaya çıktı. Tanık olarak dinlenen Engin Yılmaz’ın eşi B.Y., kocasıyla aralarının bozuk olduğunu, Burak Yavuz’un aracılığıyla İ.K. isimli sahte hocayla eşinin görüştüğünü anlattı. B.Y, büyüyü bozmak için sözde hocanın kendisini yalnız şekilde dere kenarına götürmek istediğini eşine anlattığını söyledi.

Haber 2024-03-19 21:12:27

Eylem Tok'un oğluna kötü örnek! Katil zanlısı 20 yıl sonra Türkiye'ye döndü, ilk durağı nikah masası oldu

Türkiye Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşurken 20 yıl önce işlenen bir cinayetle ilgili infial yaratan bir gelişme yaşandı. 2004'te 19 yaşındaki Burak Şengöçen'i bıçaklayarak öldüren Serhat Aslan, davanın zaman aşımına uğramasını fırsat bilip Türkiye'ye döndü. Üstelik döner dönmez de dünya evine girdi! O düğünden kareler de paylaşıldı.

Haber 17-03-24 09:02

Beşiktaş maçında futbol sahalarında ender görülecek bir an yaşandı! Rashica'nın attığı penaltı bakın nasıl iptal edildi...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin son saniyesinde penaltı kazanan Beşiktaş'ta çok ilginç bir an yaşandı. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez dokunduğunu işaret ederek ağlara giden golü iptal etti ve maç 2-1 sonuçlandı.

Spor 16-03-24 22:46

Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen şimdi oğlu Kerem ile verdiği pozlarla gündeme geldi. Minik Kerem'i gören herkes 'Babasının kopyası' yorumunu yaptı.

Magazin 15-03-24 15:35

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcıları, Ankara'da Siyasi Diyalog Toplantısı'nda görüştü

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Ankara'da düzenli Siyasi Diyalog Toplantısı'nda bir araya geldi.

Haber 11-03-24 19:44

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Gürgah, çalışan hükümlülere eşlik etti

Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Ziya Burak Gürgah, temizlik yapan hükümlülere eşlik etti.

Yurthaber 07-03-24 13:44

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlar! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler hayran kaldı

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Son dönemde reklam anlaşmaları ile gündemden düşmeyen ünlü çift bu defa lüks villaları ile gündem oldu. Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 06-03-24 09:35

Yeşilçam oyuncularının görselleriyle ağırlanan müşteriler geçmişe yolculuk yapıyor

Bayburt’ta kafe işletmecisi olan Osman Burak isimli vatandaş sinema, kitap ve nostalji tutkusunu işlettiği kafeye yansıttı.

Yurthaber 05-03-24 08:09

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın en zor günü! Ünlü isimler yanından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen, hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi son yolculuğuna uğurlandı. Tunca’yı zor gününde Enis Arıkan, Burak Deniz, Hande Erçel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Magazin 04-03-24 17:09

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı gençlerle buluştu! Fırlatma aşamasıyla ilgili konuştu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Antalya Diplomasi Forumu’nda (ADF) Dışişleri Bakan Yardımcısı Burak Akçapar’la birlikte gençlerin yer aldığı oturuma katıldı. Fırlatma aşamasıyla ilgili konuşan Gezeravcı, "Orası hissedilebilecek en son korku hissiyatının olduğu yer" diye konuştu.

Haber 02-03-24 23:53

Burak Yılmaz tribünle gerilim yaşadı! Maçın hakemi kırmızı kart gösterince saha iyice karıştı...

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Burak Yılmaz'ın mücadelenin son dakikalarında kırmızı kart görmesi maçın önüne geçti.

Spor 02-03-24 18:26

Balıkesirli dalış lideri, oltaya takılan martıyı kurtardı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Dalış Köyünde görevli dalış lideri Burak Gürcan, oltaya takılan martıyı kurtardı. Denizde çırpınan martıyı kurtaran Gürcan, takdir topladı.

Yurthaber 01-03-24 12:33

Balıkesir'de ilk! Hobisini gelire dönüştürdü, evinin bodrumunda üretiyor: Yurt dışından alıcılar var!

Balıkesir'de 5 yıl önce mantar üretimine merak salan İbrahim Burak Örs, evinin bodrumunda aslan yelesi mantarı üretimine başladı. Örs, Türkiye'deki piyasa değeri ise bin 200 TL ile 2 bin TL arasında değişirken, yurt dışında 35-60 dolar arasında talep gördüğünü belirtti.

Finans 28-02-24 14:56

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun’u Özge Törer tarzıyla ödül törenine damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Bala Hatun' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Törer Ayaklı Gazete ödül törenine damga vurdu. İddialı tarzıyla bakana bir daha baktıran Törer gecede 'Parlayan Yıldız' ödülünün sahibi oldu. Ünlü ismin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 27-02-24 12:33

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Rusya'da yoğun ilgi! Onu görmenin bedeli dudak uçuklattı

Kuruluş Osman dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Özçivit son dönemde yaptığı reklam anlaşmaları ile gündemde. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Özçivit yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip. Özçivit, son olarak Rusya'daki hayranlarıyla buluştu. Onu görmenin bedeli ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-24 08:41

Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor: Sona yaklaşıldı, düzenleme için 'kademeli geçiş' önerisi: 8-9 taksitten...

Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinesinde ilgili bakanlıklar, kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yürütülen kredi kartlarıyla ilgili düzenleme çalışmaları sürüyor. Kredi kartı düzenlemesi için uzmanlar da bazı önerilerini paylaştı. Prof. Dr. Burak Arzova, sert tedbirlerin ekonomiyi durdurma noktasına getirebileceğini söyleyerek taksit sınırlaması için kademeli geçiş uygulanmasını gerektiğini belirtti.

Finans 23-02-24 11:38

Hande Erçel rektörle poz verdi, sosyal medya yıkıldı! O fotoğrafları yorumlara kapattı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde hayat verdiği 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel'in oyunculuğu çok eleştirilmişti. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Erçel ise okula geri döndü. Hande Erçel bu defa rektörüyle poz verince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-02-24 10:06

Yılın transferi! Şehit Fethi Sekin’in oğlu resmen Galatasaray’da!

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Spor 16-02-24 14:28

Altın fiyatları ABD enflasyon verisini bekliyor! “Bavuluna altını koyan soluğu Türkiye'de alıyor” diyerek anlattılar: 3000 değil 2.942 TL…

Altın fiyatları için kritik gün geldi. ABD Ocak ayı enflasyon verisi bugün saat 16.30’da açıklanacak. Veri öncesi ise hem ons altın hem de gram altın fiyatları sakin bir güne uyandı. Mücevher İhracatçıları Birliği (MİB) Başkanı Burak Yakın ise altın gram fiyatı tahminini açıkladı. Yakın ayrıca, “Dubai’den 700 dolar ucuza alıp, gelip Türkiye’de 3 bin dolar karla satıyorlar” diyerek altın ihracatındaki kota sorununa dikkat çekti.

Finans 13-02-24 13:02

Ankara Büyükşehir Belediyesi yarışı kızıştı! Son adayı Memleket Partisi açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylarından biri daha açıklandı. 31 Mart yerel seçimlerinin en kritik noktalarından olan ABB yarışına Memleket Partisi, Burak Hasar ile dahil oldu.

Haber 13-02-24 11:54

Başroller projeden teker teker ayrılmıştı! Atv o dizinin fişini çekti

Atv'nin Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir hakkında final kararı verildi. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı fenomen dizide başroller teker teker projeden ayrılınca dizi hakkında karar verildi.

Magazin 13-02-24 10:33

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın ekibi Kayserispor ile berabere kaldı! Siyah-Beyazlılar son 5 maçta yalnızca 1 kez kazandı

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş rakibi ile golsüz berabere kaldı. Burak Yılmaz Kayserispor'un başında çıktığı 3. mücadeleden de 1 puanla ayrılırken, Siyah-Beyazlılar son 5 maçta yalnızca 1 kez kazandı. İşte detaylar...

Spor 12-02-24 21:51

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39

Galatasaray'da transferin son gününde bir ayrılık daha!

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'na talip oldu. Milli oyuncuyu ikna eden Burak Yılmaz, Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Spor 08-02-24 14:47

Burak Yılmaz, Galatasaray'ın yıldızını kapıyor! Sezon sonuna kadar kiralanıyor

Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Halil Dervişoğlu'na talip oldu. Milli oyuncuyu ikna eden Burak Yılmaz, Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Spor 07-02-24 20:32

Galatasaray'da tepkilerin odağındaki isim Halil Dervişoğlu'na sürpriz talip... Burak Yılmaz istedi, ilk teklif iletildi

Galatasaray'da performansıyla tepkilerin odağındaki isimlerden olan Halil Dervişoğlu için, Kayserispor'un yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz'ın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 07-02-24 13:28

Fahriye Evcen reklam anlaşmasından 80 bin TL almıştı! Sette lüks karavan krizi iddiası

Kuruluş Osman'ın yıldızı ünlü oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen hakkında yeni iddia gündem oldu. İddiaya göre Fahriye Evcen çekimlerde karavan isteyince sette kriz çıktı. Bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken Burak Özçivit'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 07-02-24 12:02

TİSK: Deprem bölgesi için desteklerimize devam edeceğiz

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, desteklerinin devam ettiğini duyurdu.

Finans 06-02-24 17:11

Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı... Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmiş

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yaptığı iyilik ortaya çıktı. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin aileisine Bağdat Caddesi’nde köşk tahsis eden Ceylan'ın bu iyiliği sosyal medyada gündem oldu. Depremzede öğretmen yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 06-02-24 14:40

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlardı! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti reklamdan öyle bir para kazandı ki...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti kazançlarıyla gündem olmaya devam ediyor. TV8'den Umut Ünver'in haberine göre Fahriye ve Burak Özçivit çifti rekor kıran bir reklam anlaşması imzaladı.

Magazin 04-02-24 15:21

Gözü kanlı, boynu yaralı halleri korkutmuştu! CZN Burak ne olduğunu açıkladı

CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Suratında, gözünde ve vücudunun çeşitli bölgelerindeki yaraları paylaşan Burak Özdemir bu haliyle sevenlerini korkuttu. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafların ardından CZN Burak'tan açıklama geldi.

Magazin 30-01-24 15:40

Burak Yılmaz ile Sergen Yalçın'ın karşılaşmasında kazanan çıkmadı! Yılmaz ilk maçında puanla başladı, Yalçın seriyi sürdürdü

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Kayserispor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Burak Yılmaz ilk maçında puanla tanışırken Sergen Yalçın yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 19:47

CZN Burak paylaşımıyla korkuttu! Yaralı hallerini paylaşınca... Bunu sana kim yaptı?

Çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ve restoranı CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Yaralı hallerini paylaşan fenomeni görenler "Sana ne oldu?" dedi.

Magazin 29-01-24 07:03

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-24 16:45

Kayserispor'da Burak Yılmaz dönemi başladı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Burak Yılmaz, "Futbolculuğum pes etmeyen, savaşan, mücadeleden korkamayan, büyük meydan okumalara yol açan bir kariyerim oldu. İnşallah hocalığım da böyle olacaktır. Kazanmaya yönelik pozitif futbol oynamak istiyoruz" dedi.

Spor 28-01-24 14:13

Burak Yılmaz resmen göreve başlıyor! Kayserispor'dan resmi açıklama geldi

Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığın ardından Kayserispor ile görüşen Burak Yılmaz, kısa süren pazarlıklar sonucu Kayseri ekibinin teklifini kabul etti. Kayserispor, teknik direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor 27-01-24 16:50

Kayserispor, Burak Yılmaz ile anlaşma sağladı! Sözleşmesinde kritik şart...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası geçici olarak göreve getirilen fakat istediği performansı sağlayamadığı için takımdan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Kayserispor ile görüşen Burak Yılmaz, kısa süren pazarlıklar sonucu Kayseri ekibinin teklifini kabul etti.

Spor 26-01-24 22:58

Ateş Kuşları dizisinde bomba ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Atv'nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in paylaştığı diziye ilk bölümünden beri kadroda yer alan bir isim veda edecek.

Magazin 20-01-24 13:13

Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi! Yorum yağdı! 'Babasının kopyası'

Fahriye Evcen kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit'le 2017 yılında dünya evine girdi. Bu mutlu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan ünlü çift evlilikleriyle örnek gösteriliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu bu defa minik oğlu Kerem'i paylaştı. Kerem Özçivit'i gören herkes aynı yorumu yaptı.

Magazin 18-01-24 18:06

İYİ Parti'den ses getirecek çıkış! Ankara için ayrı bir parantez açıp tarih verdi: Bu kez oran verdiler

Yerel seçimlere tek başına girme kararıyla uzun süre konuşulan İYİ Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Hem AK Parti'ye hem de CHP'ye gözdağı veren İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak seçimler için çok konuşulacak bir oran verdi. Akburak ayrıca tek başına girme kararından sonra partinin oylarının arttığını savundu.

Haber 18-01-24 11:17

Beşiktaş'ın 18'lik yerli Agüero'su rakiplerini gole boğmaya devam ediyor! Semih Kılıçsoy, Burak Yılmaz'ın ardından bunu başaran ilk Türk oldu

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesine Beşiktaş sahasında Karagümrük'ü ağırlarken karşılaşmada gol perdesini Semih Kılıçsoy açtı. Genç oyuncu son 4 haftada da rakip fileleri havalandırmayı başarırken büyük alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 20:40

Depremde hayatını kaybeden AA muhabiri Burak Milli, mezarı başında anıldı

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde İskenderun ilçesindeki evinde eşi ve 5 aylık bebeğiyle hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Burak Milli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde mezarı başında anıldı.

Yurthaber 10-01-24 15:21

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit reklam için öyle bir para istedi ki...

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti özel hayatlarıyla sosyal medyada her zaman ilgi odağı olmayı başarıyor. Hem kariyerleriyle hem de paylaşımlarıyla dikkat çeken çift reklam anlaşmasına imza attı. Çiftin alacağı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 29-12-23 11:33

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in annesini görenler inanamadı! Güzelliğiyle gelinini solladı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’e hayat veren ünlü oyuncu Burak Özçivit başarılı oyunculuğunun yanı sıra karizmasıyla da dikkat çekiyor. Kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen'le mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit bu defa annesiyle gündem oldu. Özçivit'in annesini görenler hayran kaldı.

Magazin 28-12-23 20:40

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 51. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 51. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 26-12-23 19:40