Burcu Duran Haberleri

Yer: Bursa! Dükkan önünde duran köpeği önce sevdi sonra çaldı: O anlar kamerada

Bursa’da hava alması için köpeğini dışarı bağlayan Şaban Alper, bir süre sonra hayatının şokunu yaşadı. Bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-19 16:03:25

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 2024-04-18 15:01:18

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber geldi

Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sinema oyuncusu Nuri Alço'dan yeni haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi Alço'nun eşi Burcu Alço duyurdu.

Magazin 2024-04-18 14:54:07

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-17 19:14:06

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-24 13:18

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 15-04-24 11:59

Bu kadarına pes dedirtti, 4 yavru kediyi çöpe attı

Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi poşet içerisine doldurduğu 4 yavru kediyi çöpe atarak bu kadarına pes dedirtti.

Yurthaber 15-04-24 10:52

Antalya'da teleferik faciası! Çok sayıda ekip sevk edildi: Ölü ve yaralılar var, mahsur kalan 184 kişiden 87'si kurtarıldı

Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Kabindeki 8 kişi kayalık alana düştü. Sağlık Bakanı Koca, feci olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Duran teleferikte 25 kabinde 184 kişi mahsur kaldı. 11 kabindeki 87 kişinin başarıyla tahliye edildiği açıklandı. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 12-04-24 18:59

İstanbul Fatih'te maymun paniği! Kimi telefona sarıldı, kimi yakalamaya çalıştı

İstanbul Fatih'te kaldırımdaki parke taşlarının üstünde duran başıboş maymun, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Maymunu gören bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğrafını çekerken, bazıları ise yakalamaya çalıştı.

Haber 08-04-24 13:33

Yoğun bakımdaydı! Nuri Alço şehir hastanesine sevk edildi! Bilinci yerinde...

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burcu Alço, eşinin tedavisinin devam ettiğini ve bilincinin yerinde olduğunu ifade etti.

Magazin 07-04-24 15:28

12 yaşındaki çocuğun başına talih kuşu kondu! Yürürken bulduğu metal parçası 2000 yıldır keşfedilmeden duran Roma bileziği çıktı

Britanyalı 12 yaşındaki bir çocuk annesiyle yürüyüşe çıktıkları sırada olağanüstü bir keşfe imza attı. Küçük çocuğun yerde görerek aldığı metal parçası birinci yüzyıldan kalma nadir bir Roma bileziği çıktı. 2000 yıllık sonra derece nadir olan bileziğin değerinin ise servet olduğu ifade edildi.

Trend 05-04-24 11:32

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-24 11:45

Meslektaşının müdahalesiyle yaşama tutunan hemşire, işine döndü

Adana'da kalbi duran 32 yaşındaki hemşire, görev yaptığı binada bulunan acil tıp teknikerinin müdahalesi sayesinde yaşama tutundu.

Yurthaber 04-04-24 11:24

Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu Burcu Biricik deniz sezonunu açtı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik deniz sezonunu açtı. 5 aylık aylık hamile olan Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-04-24 19:53

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal mazbatasını aldı

CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 03-04-24 15:52

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-24 12:03

İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulacak' dediği CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı

31 Mart gecesinden sürpriz sonuçlar geldi. Seçime CHP'nin başarısı damga vururken Ekrem İmamoğlu'nun, 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak' dediği Afyonkarahisar CHP adayı Burcu Köksal'ın ne kadar oy alacağı merak ediliyordu. Resmi olmayan sonuçlara göre Köksal fark atarak seçimlerde yarışı kazandı.

Haber 31-03-24 23:28

CANLI AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI! Afyonkarahisar'da seçimi kim kazandı? Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı kazandı?

Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Heyecan dolu bekleyiş bugün itibarıyla son buldu. Afyonkarahisar'da sonuçlar, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Afyonluların tercih edeceği isim büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Afyonkarahisar'da AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı CHP adayı Burcu Köksal mı yoksa MHP adayı Sezer Küçükkurt mu kazandı? İşte Afyon seçim sonuçları!

Finans 31-03-24 15:25

Sinan Akçıl'la iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı'dan 'evlilik' sorusuna bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kıratlı bu defa 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 30-03-24 13:20

Elazığ seçim sonuçları canlı! Elazığ seçim sonuçlarında Şahin Şerifoğulları mı, Coşkun Çağlar Duran mı, Murat Aygen mi önde?

Türkiye'de bir kez daha seçim heyecanı yaşanıyor. 2024 yerel seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Elazığ seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Elazığ'da AK Parti adayı Şahin Şerifoğulları mı, CHP adayı Coşkun Çağlar Duran mı, MHP adayı Murat Aygen mi daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 15:30

Canlı Afyonkarahisar seçim sonuçları! Afyonkarahisar'da yerel seçimi Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı önde götürüyor?

Yerel seçime geldi çattı. Pazar günü Afyonkarahisar'da seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip edilecek. Seçimlerde AK Parti'nin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı yoksa CHP'nin adayı Burcu Köksal mı avantajlı? Pazar akşamı Afyonkarahisar'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 29-03-24 15:07

Pazarda kurşun yağdırdı, ifadesi şaşkına çevirdi! 'Sefil Bilo, Küçük Emrah diyerek beni aşağıladı...'

Beyoğlu'nda Mustafa İ. (28), semt pazarında tezgahta duran Salih Aka'yı (66) silahla ateş açarak öldürdü. Cinayet anı kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, “Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı. Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm” dediği öğrenildi. Ayrıca şahsın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 10:59

Otobüs yolcularına yaptığı 'dokuma şakası' izleyenleri güldürdü! Heyecanlı heyecanlı arkasındaki adama dokunmasını istedi ama...

TikTok'ta 'rsmctn.10' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi trafikte duran otobüsteki yolculara yaptığı şakayla bir anda viral oldu. Heyecanlı bir şekilde cama vuran adam kadının arkasındaki yolcuya dokunmasını istedi ve ardından arkasını dönüp gitti. O anlarda genç kadın şaşkına dönerken şaka izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 29-03-24 08:10

Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 29-03-24 08:04

İstanbul'da silahlı saldırı! Kırmızı ışıkta beklerken, kurşun yağmuruna tuttular

İstanbul Ümraniye'de, kırmızı ışıkta duran otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki 2 kişi yaralandı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Haber 28-03-24 06:17

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçalamıştı! Burcu Özberk ünlü fenomene tepki gösterdi

Beylikdüzü'nde yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın 'Drago' isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü fenomene sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösterenlerden biri de oyuncu Burcu Özberk oldu.

Magazin 26-03-24 09:23

3 soruda test edebilirsiniz! 2'sine evet diyorsanız... Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var! 'Kadınlarda daha fazla'

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti. İşte, migrenin kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Polat'ın açıkladığı 3 soruda migren testi...

Kadin 25-03-24 17:38

2019'da İmamoğlu'nun kazanacağını bilen astrolog Nuray Sayarı'dan İstanbul için seçim tahmini! Boğa burcu diyerek o ismi öne çıkardı

Seçime on günden az bir süre kala Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçları bekliyor. Seçim yarışında son viraja girilirken astrolog Nuray Sayarı'dan da dikkat çeken bir öngörü geldi. 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin kazanacağını tahmin ettiğini iddia eden Sayarı, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul'da ipi kimin göğüsleyeceği konusunda tahminde bulundu.

Haber 23-03-24 10:55

Otobüste genç kıza taciz! Yolcular dövüp, polise teslim etti

Adana'da, otobüste önündeki koltukta oturan Burcu A.'yı (24) taciz ettiği öne sürülen Suriyeli Hüseyin Sevedi (29), diğer yolcular tarafından dövülüp, polise teslim edildi. Olay güvenlik kamerasına yansırken, Burcu A.'nın, "Sürekli takip ediyordu" dediği şüpheli tutuklandı.

Haber 22-03-24 10:59

Otel odaları ve kiralık evlerdeki gizli kameralara dikkat çekti! Kendi püf noktalarını paylaştı... İç güdülerinize güvenin

Bir güvenlik uzmanı, tatil evinizde veya otel odanızda gizli kameraları nasıl bulacağınızı ve gizliliğinizi korumak için bunların bağlantısını kesmenin yollarını açıkladı. Son dönemde gizli kamera bulunan kiralık ev sayılarının arttığına dikkat çeken güvenlik uzmanı, "İç güdülerinize güvenin ve yüksekte duran alışılmadık nesnelere özellikle dikkat edin" dedi.

Trend 21-03-24 15:45

Süratli gelen otomobil ışıklarda duran araçlara çarptı: 1 yaralı

Bakırköy’de iddiaya göre süratli gelerek ışıklarda duran araçlara çarpan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.

Yurthaber 21-03-24 12:33

Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışından sonra... CHP'li Balıkesir adayı Ahmet Akın'dan çok konuşulacak sözler: O şerefsizlere yakın değilim hiç bir zaman da olmam

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışının yankıları sürerken, CHP'li bir başka adaydan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, "Vatanına şaşırmış, kudurmuş şekilde hainlik yapan, hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman da yakın olmadım" diye konuştu.

Haber 19-03-24 14:00

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-24 09:25

Burcu Özberk yapay zeka ile şişmanlatıldı! O fotoğrafı görünce...

Güzel oyuncu Burcu Özberk son dönemde ekranlardan uzak proje değerlendiriyor. Özberk son günlerde sosyal medyada gündem olan yapay zeka ile kilo aldırılma trendine dahil oldu. Kendisini kilolu gören oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 18-03-24 09:23

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza geçirmişti! Şırnak'tan bir acı haber daha: Şehit sayısı 2'ye çıktı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak programı sonrası koruma polislerini taşıyan araç kaza yaptı. Kazada Şırnak’ta görevli polis memuru Fırat Der şehit olurken, bir diğer acı haber de bu sabah geldi. Yaralı polislerden İlker Duran tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 14-03-24 08:48

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-24 09:05

Twerk yaparak trafiği birbirine kattı! Korna sesleri susmadı... Uzun araç kuyruklarına aldırış bile etmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü çok konuşuldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami bölgesinde kaydedilen görüntülerde bikinisiyle araç trafiğinin ortasında duran bir kadının aniden twerk yapmaya başladığı görüldü. Kadın dans ederek yolu kapatırken korna sesleri bir an olsun susmadı. O anlar çevredekiler tarafından kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 12-03-24 11:55

Burdur’da şaşkına çeviren olay! Duran araca kurşun yağdırdı, sebebini duyan inanamadı…

Burdur’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çöp konteynerinin yerine başka bir araç park etti diye çılgına dönen komşu araca kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine gelen polis ekipleri de olaya ilişkin şaşkınlarını gizleyemezken arabası kurşunlanan komşu ise “Olay anında araç içerisinde olabilirdik, şikayetçiyim” dedi. İşte Burdur’daki ilginç olayın detayları…

Haber 10-03-24 07:24

CHP'deki 'Burcu Köksal' tartışmalarına isim vermeden Mansur Yavaş da katıldı! Noktayı koydu: Teröre bulaşmamış herkesin oyuna talibiz!

CHP'deki 'Burcu Köksal' kriziyle ilgili İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da açıklama geldi. Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerine göndermede bulunan Yavaş, "Biz rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız. Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Haber 09-03-24 15:15

CHP'de İzmir gerginliği! Tugay, Tunç Soyer'i hedef aldı: Dünden beri içim acıyor

Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarıyla parti için kriz yaşayan CHP'de yeni gerginliğin adı İzmir. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu'na destek için giden Tunç Soyer'i hedef aldı. 'Dünden beri içim acıyor' diyen Tugay, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 12:58

4 aylık hamile... Camdakı Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla olay oldu!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine ünlü isimler akın etti. Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla çok beğenildi.

Magazin 09-03-24 08:27

Kılıçdaroğlu 'Çukurluk' demişti, Fatih Portakal'dan çok sert yanıt geldi: Operasyon çekme! Entrikacı siyasetçi

Gazeteci Fatih Portakal ile Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik giderek tırmandı. Portakal'ın 'Burcu Köksal'la ilgili iddialarına yanıt veren Kılıçdaroğlu "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" demişti. Portakal'dan da Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt geldi. Portakal "Kaale bile almıyorum sizi. O sözleri de aynen iade ediyorum. Entrikacı siyasetçi diyorum size" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 08:10

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında 'Burcu Köksal' açıklaması: Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem ipler kopar

CHP lideri Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti tepkisi ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, Köksal'ın sözleri için "Konuşma sırasında fark etsem, düzeltme yapardım" dedi. Özgür Özel "Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem Burcu hanımla ipler kopar. Sonuçta Afyon'da iyi gidiyor. Her yönüyle kritik bir yerde seçimi alıyoruz. Burada bir yol kazası olmuş." ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-24 23:26

Sözleri gündem oldu, geri adım atmadı! Burcu Köksal'dan yeni DEM Parti ve HÜDA PAR çıkışı: 'Tavrım nettir'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın sözleri siyasette tartışma konusu oldu. Özgür Özel'in 'yanlış anlaşılma' dediği, Ekrem İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulsun' diyerek tepki gösterdiği Köksal'dan yeni açıklama geldi. Köksal, "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim. Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR partileri yoktur. Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip, evirip çevirip başka anlamlar çıkarmaya çalışmasın. Tavrım nettir" dedi.

Haber 08-03-24 17:30

Fatih Portakal, iddiasıyla Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarttı: Alçakça iftira! Kepazelik, çukurluk!

CHP'li milletvekili Burcu Köksal beklenmedik 'DEM Parti' çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gündemi hızla değiştiren sözler, Fatih Portakal'ın "Talimat Kemal Kılıçdaroğlu'ndandır" iddiasıyla devam etti. Kılıçdaroğlu bu iddiayı öfkeyle karşıladı, sessizliğini bozarken açtı ağzını yumdu gözünü! Portakal'a çok sert sözlerle yüklenen Kılıçdaroğlu "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-24 16:13

Portakal'dan gündem olacak çıkış! 'Talimatı Kılıçdaroğlu verdi' dedi, görüntü paylaşıp vurguladı: Bak bu kadar net konuşuyorum

Seçimlere artık sayılı günler kala CHP'de gündem bir anda Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal oldu. DEM Partililerle ilgili sözleri tartışma yaratan Köksal'la ilgili hem Ekrem İmamoğlu hem CHP'den ayrı ayrı açıklamalar geldi. Gazeteci Fatih Portakal'da gündemine Köksal'ı aldı. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığını vurgulayan Köksal'la ilgili bir görüntü paylaşan Portakal, 'Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum' dedi. İşte gündem olan çıkışın detayları...

Haber 08-03-24 07:08

'İmamoğlu başka parti bul' demişti! Ümit Özdağ 'randevu talep etti' dedi, Köksal yalanladı

CHP'de yaşanan DEM Parti krizi devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri üzerine İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, "Kendine ya başka bir iş ya da başka bir parti bul" demişti. Bu sözlerin ardından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Burcu Köksal'ın partiden randevu talep ettiğini iddia etti. Ancak Köksal daha sonra bu iddiaları yalanladı.

Haber 07-03-24 17:03

DEM Parti sözleri ortalığı karıştırdı! CHP'den Burcu Köksal açıklaması

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik sözleri ortalığı karıştırdı. CHP'den konuyla ilgili yazılı açıklama geldi. Açıklamada, "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır" denildi.

Haber 07-03-24 16:30