Bursa Buyuksehir Belediye Baskani Alinur Aktas Haberleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan seçimle ilgili değerlendirme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geride tertemiz bir belediye bıraktığını belirtti.

Yurthaber 2024-04-01 08:41:13

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 13:06:37

Bursa’da suya yüzde 20 indirim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Büyükşehir Belediye Meclisi’ne verdiği yazılı önergeyle, mesken su aboneliklerindeki birinci kademe sınırı 12 metreküpten 18 metreküpe çıkarıldı.

Yurthaber 2024-02-21 09:54:56

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Bursa’da meşalelerle karşılandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Alinur Aktaş, "İnşallah 31 Mart gününe kadar 83 gün boyunca en az uyku ve dinlenmeyle sizlerle beraber inşallah Cumhur İttifakı bayrağını tekrar Bursa’nın gönderine hep birlikte çekeceğiz" dedi.

Yurthaber 2024-01-08 09:11:16

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, şiddetli yağıştan etkilenen Tirilye'de incelemelerde bulundu:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şiddetli yağış sonrası oluşan selden etkilenen Bursa'nın Mudanya ilçesi Tirilye Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yurthaber 01-12-23 07:58

Başkan Aktaş’tan örnek hareket

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan hakaretlere karşı tazminat davası açtı. Dava sonuçlarından elde edilen gelirlerle ise depremzedelere Bursa Döneri ikram etti.

Yurthaber 15-08-23 09:55

Bursa'da lunaparklara kauçuk malzeme üreten fabrikada yangın!

Bursa'da lunaparklara kauçuk malzeme üreten fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şu an yangın kontrol altında, kısmi bir yanma var sadece arka tarafta. Tabii polyester malzemesi olduğu için yoğun bir şekilde arka tarafa duman verdiği için sanki tüm üst taraf yanıyormuş gibi bir algı var. O kısmi yangını söndürmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 02-06-23 00:30

Bursa'da Anadolu kırmızısı Togg gelin arabası oldu! Şoförlüğünü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gemlik ilçesindeki bir programda sohbet ettiği Hüseyin Özdemir'e düğünü için Togg'u gelin arabası yapacağı sözünü vermişti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir çiçekçiye Togg'u süsleterek gelin arabası yaptı ve evlenen çift için direksiyona geçti.

Haber 27-04-23 20:56

Hatay'daki 6.4'lük depreme Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, afet koordinasyon merkezinde yakalandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6.4 büyüklüğündeki depreme Hatay'daki afet koordinasyon merkezinde ekibiyle birlikte yakalandı. Deprem anı kameralara da yansıdı.

Haber 21-02-23 14:47

Bursa'ya gelen yabancı turist sayısı arttı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "(2022'de bir önceki yıla göre) Kente gelen yabancı turist sayısında yüzde 143'lük bir artış söz konusu, yabancıların konaklama süresiyle alakalı yüzde 136'lık bir artış söz konusu." dedi.

Yurthaber 11-01-23 07:31

Son Dakika: Yarım saat önce telefonda konuşmuş! Bursa'da tek motorlu uçak düştü Geri dönmesini söyledik ama...

Son dakika haberi: Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde tek motorlu eğitim uçağı düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bursa Valisi uçaktaki iki kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan da olaya ilişkin açıklama geldi. Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli olurken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Haber 01-12-22 15:59

’Sağlıklı Kentler’ artık başkentte

Sağlıklı şehirler hareketinin gelişebilmesi amacıyla 2005 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan ve halen başkanlığını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yaptığı Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), artık çalışmalarını Ankara ofisinden de yürütecek.

Haber 28-10-22 12:47

Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa, Avrupa'da tanıtılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "İnşallah iki gün boyunca Belçika'da şehrimizi temsil etme imkanına sahip olacağız"

Yurthaber 03-09-22 18:39

Uluslararası Kozadan Kumaşa İpek Festivali temsili koza alımıyla başladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Türk kültürünün en önemli değerlerinden olan Bursa ipeğinin yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için gayret gösteriyoruz"

Yurthaber 01-09-22 17:58

5. Bursa Geleneksel El Sanatları Festivali başladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Festivalde 7 ülkeden sanatçılar eserlerini sergileme imkanı bulacak. 80 stantta 22'si yurt dışından olmak üzere 112 ustamız atölye çalışmaları ve gösterilerle unutulmayacak bir festival yaşatacak"

Yurthaber 11-05-22 16:44

SON DAKİKA | Bursa'da Zafer Plaza'da bir iş yerinde göçük! Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan açıklama

Son dakika: Bursa'daki Zafer Plaza'da bir iş yerinin tavanı çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş "Şu anda can kaybı ve yaralı bilgisi yok. Gerekli müdahale ekiplerimiz tarafından yapılıyor" diye konuştu ve enkaz altında kalan kimse olmadığı bilgisini paylaştı. Öte yandan olayla ilgili Bursa Valiliği ve alışveriş merkezi yönetiminden de açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-05-22 14:59

Bursa'da genç sanayiciler iftarda buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Bundan sonraki süreçte bizim Bursa olarak yüksek teknolojili sanayiyle, gerçekten ileri teknolojiyle gelişmemiz gerektiği kaçınılmaz bir gerçek"

Yurthaber 07-04-22 22:51

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı BURFAŞ, Uludağ'da tesis açtı

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: -"Uludağ'ın 4 mevsim hizmet vererek, hem kent hem ülke ekonomisine katkı sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz"

Yurthaber 22-01-22 18:36

Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen Bursa'nın yol haritası belirlendi

Bursa Valisi Yakup Canbolat: - "Biz sadece 2022 yılında değil her zaman Türk dünyasının kültür başkenti olmaya gönüllüyüz, razıyız" - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "TÜRKSOY ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde de ata sporları, sergiler, TÜRKSOY kültür sanat faaliyetleri, sempozyum ve yayınlar, Türk Dünyası Müzeler Buluşması gibi birçok faaliyet gerçekleştireceğiz"

Yurthaber 29-12-21 16:23

Restorasyonun ardından ziyarete açılan Zindan Kapısı turistlerin ilgisini çekiyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediye tarafından yapılan restorasyonun ardından dijital müze ve güncel sanat galerisi olarak ziyarete açılan 2500 yıllık Zindan Kapı'nın, kent sakinleri ve turistlere ciddi bir ayrıcalık sunacağını ifade etti.

Trend 19-11-21 17:16

Bursa Büyükşehir Belediyesinin istihdam ofisi 2 ayda 1000 kişiye iş buldu

"Her işin BİKO'lay yolu vardır" sloganıyla ağustos ayında faaliyete geçirilen, kısa adı BİKO olan Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi, iş arayanlarla personel arayan işletmeleri buluşturuyor - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Sadece 'İş arayanlarla çalışan arayanları buluştur' esprisinden öte, ortaokul, lise çağındaki çocuklarımızın kariyer planları yapmaları noktasında ve beraberinde gelişen teknolojiye göre oluşacak iş gücü açığını kapatmak adına da şehri yönlendirmek noktasında bir potansiyeli yönetmeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak veriyoruz"

Yurthaber 14-10-21 11:16

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Manavgat'ta evi yanan Gülsüm Uysal'la görüştü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Manavgat'ta evi yanan Gülsüm Uysal'la görüştü

Yurthaber 30-07-21 22:58

Bursa Büyükşehir Belediyesi çamur yakma tesisinde elektrik enerjisi üretiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Her gün 51 bin 689 hanenin tüketeceğine eş değer elektrik enerjisi üretiyoruz"

Yurthaber 04-07-21 13:24

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 50 milyon liralık destek paketini açıkladı

Aktaş, tam kapanma sürecinde faturalarını ödemekte zorlanan bazı vatandaşların faturalarının belediye tarafından ödeneceğini, vatandaşlara ve esnafa çeşitli sosyal yardımlar ve desteklerde bulunacaklarını bildirdi

Yurthaber 28-04-21 01:01

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Biden'ın 1915 olaylarını soykırım olarak nitelemesine tepki:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Ermeni Soykırımı Yalandır. İşin özü ise Ermenilerin yaptığı mezalim, Müslüman, masum, sivil Türk halkının katli, mağlup olunca da mağdur kisvesine bürünmesidir"

Yurthaber 25-04-21 02:12

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'ın Kovid-19 tedavisi hastanede sürüyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi iki gün önce pozitif çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın tedavisi hastanede devam ediyor.

Haber 22-04-21 23:16

Sosyal medyadan duyurdu! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın korona virüs testi pozitif çıktı

Bursa Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Aktaş, Covid-19 testinin pozitif çıktığını, evde karantinada olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 20-04-21 15:40

Ulaşımda sistem değişimi düşünülmeli

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm dünyanın konuşup çözümler üretmeye çalıştığı trafik konusunun sadece yol yaparak, genişleterek veya otoparkla çözülemeyeceğini söyledi.

Yurthaber 12-03-21 09:47

Bursa ortak akılla yönetiliyor

Bursa’nın 17 ilçesindeki bin 58 mahallede yaşanan sıkıntılara yönelik hızlı çözümler üretmek adına dönem dönem muhtarlarla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesindeki 69 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yaşanan sorunları birinci ağızdan dinlemek ve anında pratik çözümler üretmek amacıyla düzenlenen ‘Muhtarlar Buluşması’ programları, Osmangazi’nin ardından Yıldırım ilçesiyle devam etti.

Yurthaber 10-03-21 10:10

Bursaspor'a destek için başlatılan Hatıran Yeter Kombine Kartı tanıtımı yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Önümüzde 10 maç ve 30 puan var. Bursaspor geçmişte çok önemli başarılara imza atmış bir kulüp. Ama şimdi bu zor ve sıkıntılı süreçte konuşma zamanı değil, icraat zamanı"

Yurthaber 05-03-21 14:59

BURFAŞ’ta toplu sözleşme sevinci

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ’ta çalışan 284 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile TOLEYİS Genel Başkanı Cemail Bakındı arasında imzalandı.Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri kararlı adamlarla hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan kurumda ve bağlı şirketlerde görevli personelin maaş ve özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya devam ediyor.

Yurthaber 28-02-21 11:25

Bursa'da metro durakları enerji istasyonuna çevriliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Metro istasyonlarına uyguladığımız güneş enerji santralleri ile istasyonlarda kullanılan iç tüketimin yüzde 47’sini güneşten karşılamış olacağız. İki istasyondaki uygulama tamamlandı"

Yurthaber 26-02-21 16:42

Bursa'da metro durakları enerji istasyonuna çevriliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Metro istasyonlarına uyguladığımız güneş enerji santralleri ile istasyonlarda kullanılan iç tüketimin yüzde 47’sini güneşten karşılamış olacağız. İki istasyondaki uygulama tamamlandı"

Yurthaber 26-02-21 16:42

Beylikova’dan Bursa Belediye Başkanlığına ziyaret

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.Gerçekleşen ziyaret hakkında Beylikova Belediye tarafından paylaşılan bilgi notunda, “Kardeş Belediyemiz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdik.

Yurthaber 20-01-21 14:02

Milli güreşçiye moral ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyespor bünyesinde çalışmalarını sürdüren Milli Güreşçi Umur Aybey’i evinde ziyaret etti.

Yurthaber 16-01-21 11:38

Gönüllü iç denetçilere plaket

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından 2003 yılından bu yana gönüllülük esasıyla iç denetimde görev alan personele başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2003 yılından bu yana birimlerde kalite standardı gerekliliklerinin yerine getirip getirilmediğini kontrol eden gönüllü iç denetçilerle bir araya geldi.

Yurthaber 08-01-21 10:26

Bursa'nın su problemi Çınarcık Barajı'ndan taşınacak suyla çözülecek

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Barajlarımızdaki su miktarı ortalaması yüzde 14, hiç yağış olmazsa 72 günlük su stoğumuz kaldı.

Yurthaber 07-01-21 16:31

Bursa'nın içme suyu ihtiyacı için 2023'te Çınarcık Barajı da devreye alınacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Şu anda barajlarımızdaki su miktarı ortalaması yüzde 14 olup hiç yağış almadan 72 günlük su stokumuz bulunmakta" - "2023 yılında Çınarcık Barajı'ndan aktararak Bursa ile buluşturacağımız su miktarı, mevcut iki barajımızın toplam kapasitesinin iki katına denk gelmekte olup yaklaşık 30 yıl boyunca susuzluk tehdidini kentimizden uzak tutmayı sağlayacaktır"

Yurthaber 07-01-21 15:08

Umutlu yıllar Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her ne kadar korona virüsle mücadele çalışmaları ve sosyal destekler öne çıksa da 2020 yılının Büyükşehir Belediyesi adına ulaşımdan altyapıya, çevreden tarihi kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımla dolu dolu geçtiğini söyledi.

Yurthaber 03-01-21 14:20

BEBKA Aralık ayı toplantısı çevrim içi yapıldı

BEBKA’nın 2020 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısı, Bilecik Valisi Bilal Şentürk başkanlığında çevrim içi olarak gerçekleşti.Çevrim içi platform üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Bilal Şentürk, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, BEBKA Genel Sekreteri M.

Yurthaber 28-12-20 22:42

Bursa'da sokak hayvanları için salgın döneminde 62 ton mama dağıtıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Bursa'da yaşayan 3 milyon nüfus kadar sokaktaki canlıları da düşünmek zorundayız. Tüm vatandaşlarımızı bu süreçte sokak hayvanlarına destek olmaya davet ediyorum"

Yurthaber 26-12-20 16:18

Osmanlı payitahtında devletin idare merkezi Bey Sarayı gün ışığına çıkarılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Kuruluş Dönemi'nde Osmanlı'nın idare merkezi olan yapının tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla başlatılan proje kapsamında bilim kurulu oluşturuldu - Çalışmanın ilk aşamasında "Bey Sarayı; Payitahtın Gizli Hazinesi" adlı belgesel hazırlanacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Bu mekan padişahların çalışma mekanı olduğu gibi dönemin alimlerinin de Süleyman Çelebi'nin de Emir Sultan'ın da Üftade Hazretleri'nin de bizatihi bulunduğu mekanlardan biridir. Bu anlamda çok değerli ve bizler için de çok kıymetli bir çalışma"

Yurthaber 22-12-20 11:10

Osmanlı payitahtında devletin idare merkezi Bey Sarayı gün ışığına çıkarılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Kuruluş Dönemi'nde Osmanlı'nın idare merkezi olan yapının tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla başlatılan proje kapsamında bilim kurulu oluşturuldu - Çalışmanın ilk aşamasında "Bey Sarayı; Payitahtın Gizli Hazinesi" adlı belgesel hazırlanacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "Bu mekan padişahların çalışma mekanı olduğu gibi dönemin alimlerinin de Süleyman Çelebi'nin de Emir Sultan'ın da Üftade Hazretleri'nin de bizatihi bulunduğu mekanlardan biridir. Bu anlamda çok değerli ve bizler için de çok kıymetli bir çalışma"

Yurthaber 22-12-20 11:09

Bursa Büyükşehir’den Konya çıkarması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Konya’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 24-11-20 18:39

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan su faturası itirafı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pandemi döneminde yüzde 50 ve yüzde 80 oranında yansıtılan su faturalarının sonraki aylarda yüksek gelmesi sebebiyle yapılan eleştirilere açıklık getirdi. Aktaş, "Takdir edersiniz ki o günün sıcaklığıyla biz açıkçası insanlara dokunmak için böyle bir karar aldık. Bugün olsa aynı uygulamayı yapmayabilirdim" dedi.

Haber 11-11-20 13:47

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: - "İzmir depremi bir kez daha bize şunu gösterdi ki sağlam konutlar yapmalıyız. Konutları sağlam zeminlere ve teknik usulüne uygun olarak yapmalıyız. Asla kaçak bina yapmamalıyız"

Yurthaber 04-11-20 15:33

Bursa’da kaçakla mücadelede yeni strateji

Bursa’da yapılan denetimlerde son 15 yılda 45 bin 340 kaçak yapı tespiti yapılırken, rakamların ürkütücü boyutlara ulaştığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm belediyelerin kaçak yapı ile mücadeleyi, yatırım başlığı gibi ele alarak yeni bir strateji geliştirmesi gerektiğini söyledi.Bursa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantı’nda tüm meclis üyeleri, Bursa genelindeki kaçak yapılıyla mücadele konusunda bilgilendirildi.

Yurthaber 23-10-20 14:08

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan su fiyatlarına ilişkin açıklama:

"Kimse su üzerinden algı yapmaya çalışmayacak" - "Bana katı atık bedeli ile alakalı nutuk okuyan arkadaşlar gelecekler Beşiktaş'ta, Avcılar'da ve daha birçok yerde 2011'den beri katı atık bedeli alınmıyor, bana onu açıklayacaklar. Kanun Bursa'da geçerli de İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de mi geçersiz?"

Yurthaber 22-10-20 22:15

Başkanların ortak hedefi Bursa’ya hizmet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret ederek Nilüfer’de yapılacak çalışmaları ele aldı.

Yurthaber 22-10-20 14:58