Bursa Sehir Tiyatrosu Haberleri

Yer: Bursa! Dükkan önünde duran köpeği önce sevdi sonra çaldı: O anlar kamerada

Bursa’da hava alması için köpeğini dışarı bağlayan Şaban Alper, bir süre sonra hayatının şokunu yaşadı. Bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-04-19 16:03:25

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 2024-04-19 15:44:49

Pazar günü çarşıya çıkacaklar dikkat

Bursa’da 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu sebebiyle, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kapatılacak yollar ile ilgili açıklama yaptı.

Yurthaber 2024-04-19 15:22:55

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı: Deldiği duvardan kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi.

Yurthaber 2024-04-19 11:57:53

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 18-04-24 13:59

Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 8'i kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:07

Benzersiz Kelebekler’e ziyaretçi akını

Bursa Multipl Skleroz Derneği tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde açılan Benzersiz Kelebekler Sergisi ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 17-04-24 10:12

Bursa Hayvanat Bahçesi bayram tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 15-04-24 13:51

Yer: Bursa! Gençlerden ölüme davetiye... Motor üstünde yaptıkları pes dedirtti!

Bursa'da motosikletli iki farklı sürücü motosiklet üzerinde yaptığı hareketlerle adeta ölüme davetiye çıkarttı. Görenleri pes dedirten anlarda biri sürücü motosiklet kullanırken bacak bacak üstüne attı, diğer sürücü ise motorun üstüne uzanarak yolda seyretti. Görüntüler anbean kameralara takıldı.

Haber 15-04-24 09:47

Yer: Bursa! Her şey bir anda oldu, özel halk otobüsünün motoru patladı

Bursa'da seyir halindeki özel bir halk otobüsünün bilinmeyen bir sebeple motor kısmında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevreye metal parçalar savrulurken yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Haber 14-04-24 17:11

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

Olası İstanbul depremi ile ilgili tartışmalar sürerken Prof. Dr. Osman Bektaş Bursa'ya dikkat çekti 'Tekrarı yaşanabilir'

Beklenen olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklaması tartışma yaratmıştı. Uzmanlardan Ercan'ın açıklamalarıyla alakalı farklı eleştiriler gelirken Prof. Dr. Osman Bektaş, bir sosyal medya kullanıcısının 'Bursa' ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 13-04-24 11:28

Bursa pideli köfte tarifi! Lezzetinden parmak ısırtan pideli köfte nasıl yapılır?

Bursa pideli köfte tarifi merak ediliyor. Özellikle Bursa'da yapılanlar kadar lezzetli pideli köfte tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yapımı zahmetli gibi görünse de oldukça kolay olan pideli köfte kısa sürede hazırlanıp servis edilebiliyor. Peki, Bursa usulü pideli köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 08:54

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Fatih Erbakan' ayrıntısı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasındaki 'Gazze' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkarken Erdoğan'ın bayramlaştığı isimler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkat çekti.

Haber 10-04-24 18:08

Orhangazi Tüneli'nde yolcu otobüsü alev alev yandı! 35 yolcu son anda tahliye edildi

Kocaeli’den İzmir istikametine giden yolcu otobüsü, Bursa-İstanbul yolu Orhangazi Tüneli girişinde alev alev yandı. 35 yolcu hızla tahliye edilirken, 2 yolcu dumandan etkilendi.

Haber 09-04-24 00:11

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 07-04-24 18:21

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 03-04-24 13:18

Seçilir seçilmez heyecanlandıran maaş çağrısı! 20 yıl sonra el değiştiren belediyede ilk gündem personel maaşları: Beklemeden yapılsın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'in öncelikli gündemi personel maaşları oldu. Doğup büyüdüğü köyde coşkuyla karşılanan Bozbey'in maaş çağrısı heyecan yarattı.

Finans 02-04-24 13:37

Bursa Büyükşehir’de yüzde 47,60 ile Bozbey, 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi.

Yurthaber 01-04-24 10:22

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:45

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan seçimle ilgili değerlendirme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geride tertemiz bir belediye bıraktığını belirtti.

Yurthaber 01-04-24 08:41

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

CANLI BURSA seçim sonuçları! Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Bursa seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gitti. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullandığı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını merak ediyorlar. Peki, Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:24

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

Seçim kavgası can aldı! Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerini katlettiler

Bursa'da seçim kavgası can aldı. Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 31-03-24 07:30

Yer: Bursa... Tesla alev alev yandı! Saniyeler içinde küle döndü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yandı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil saniyeler içerisinde küle döndü. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 30-03-24 10:30

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:22

Canlı Çanakkale seçim sonuçları! Çanakkale'deki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Yerel seçimler geldi çattı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çanakkale'deki vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Çanakkale seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Haber 29-03-24 13:49

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Sandık hepimizin namusuna emanettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa mitinginden sonra Kocaeli mitinginde halka seslendi. 85 bin kişinin katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olarak nitelediği sandıklar hakkında, "Gönül verdiğimiz partiler farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Sandıklar 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 16:23

İmamoğlu seçimi kazanır mı? sorusuna yanıt verdi! CHP lideri Özel, Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız dedi; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli için iddialı konuştu

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özel "İmamoğlu seçimi kazanır mı?" sorusuna yanıt verdi. Her anketin bir öncekinden daha iyi geldiğini belirten Özel, "Farkı artıracağını düşünüyorum" diye konuştu. "Giresun'u, Trabzon'u, Sinop'u kazanacağız" diyen Özel; Bursa, Balıkesir, Manisa ve Denizli'yi de almaları halinde şaşırmayacağını söyledi.

Haber 28-03-24 10:54

Bursaspor’da kongre tarihi 16-28 Mayıs

224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği’nde Başkan Murat Gültekin, görevi devralırken geceye katılan Bursaspor Başkanı Sinan Bür, kongre tarihinin 16-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Yurthaber 26-03-24 10:01

Bursa sağanak yağışa teslim oldu

Bursa’da sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar ve sağanak yağış etkili oldu.

Yurthaber 25-03-24 15:06

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Yurthaber 25-03-24 12:36

Dünyanın en iyi turizm köyü ’Cumalıkızık’ için işbirliği

Araştırma Üniversitesi vizyonunu geniş bir şekilde sürdüren Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), farklı alanlarda çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Yurthaber 25-03-24 10:25

KALKAN-16 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu

Son dakika haberi: Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. 'KALKAN-16' operasyonu kapsamında 19 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 173 düzensiz göçmen yakalandı.

Haber 24-03-24 08:29

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-24 17:27

31 Mart'a sayılı günler kala 7 büyükşehirin anket sonuçları belli oldu: Bursa ve Ordu'da tablo değişiyor...

Türkiye haftaya pazar günü yapılacak seçimlere kilitlenmiş durumda. Yapılan anketler seçmenin eğilimini belirleyebilmek adına kritik ipuçları barındırıyor. Son olarak ASAL Araştırma'nın 7 büyükşehirde anket sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Sonuçlar, Bursa ve Ordu'da hesapları değiştiren bir tablonun ortaya çıktığını gösteriyor.

Haber 20-03-24 11:49

Bursa’da ’Startup Yatırım Ekosistemi’ bir araya geliyor

Girişimcilerle yatırımcıları bir araya getiren in4startups dijital platformu, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde "Startup Yatırımcısı Nasıl Olunur?" başlıklı bir program düzenliyor.

Yurthaber 19-03-24 10:58

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 19-03-24 07:40

Yer: Bursa! ATV'sine bağladığı köpeğini sürükledi

Bursa'da bir kişi, sahibi olduğu köpeği ATV'ye bağlayıp sürükledi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 18-03-24 20:34

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 18-03-24 08:20

Duyunca 'seçimi kazandık' dedim diyerek açıkladı! CHP lideri Özel'den iddialı açıklama: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Hatay, Balıkesir...

Yerel seçimler için artık son viraja girilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir ve Hatay'daki seçim yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendiren Özel, "Duyunca inanamadım. En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu. Özel, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili iddialı ifadeler kullandı.

Haber 17-03-24 08:21

8 gündür aranıyordu! Cansız bedeni ormanda ağaca asılı halde bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 8 gündür aranan Mehmet Çakır’ın (50) ormanda ağaca asılı cansız bedeni bulundu. Mehmet Çakır’ın cesedi, savcılık incelemesinden sonra ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Haber 14-03-24 20:05

Hazır dönerden iskender tarifi: Hazır dönerden iskender nasıl yapılır?

Yüzlerce yıl önce Bursa ilinde yapılan ve günümüze kadar ulaşan İskender kebabı dünya çapında bilinen bir lezzet olmayı başarmıştır. Bugün her mutfakta da kolaylıkla yapılabilen bu lezzeti siz de deneyebilirsiniz. İşte hazır dönerden İskender tarifimiz!

Yemek 14-03-24 00:32

Pideli köfte tarifi: Pideli köfte nasıl yapılır?

Çok eski zamanlardan bu yana yapılan ve ilk kez 19. yüzyılın başlarında tüketildiği bilinen pideli köfte, Bursa ile özdeşleşmiş özel bir köftedir. Doğduğu şehirde birçok yerde özel dükkanları olan pideli köfteyi isterseniz siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte pideli köfte tarifi!

Yemek 13-03-24 22:39

Bursa Deniz Otobüslerinin 8 seferi iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 8'i olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 13-03-24 10:04