Burun Haberleri

Estetik ameliyattan sonra burnunun yeni görüntüsünü paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Burun estetiği rezaletim

Sosyal medyada burun estetiği yaptırdıktan sonra yeni halini paylaşan bir kadının gönderisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerini "Burun estetiği rezaletim" diyerek paylaşan kadın sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 05-03-2024 09:25

Kış ayları için 7 altın öneri! Satın almak yerine evde yapılabiliyor... 1 litre ılık suya ekleyin

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, Kış aylarında Türkiye’de her yıl yaklaşık 15 milyon kişinin sinüzitten etkilendiğine dikkat çekerek, eğer sorun kronikleşirse ameliyat seçeneğinin gündeme gelebileceğini belirtti.

Kadin 15-02-2024 14:46

Şehir efsanesi değilmiş! Penis ve burun boyutları arasında bağlantı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı

Translational Andrology and Urology'de yayınlanan yeni bir çalışma, daha uzun burunlu erkeklerin gerçekten daha büyük penislere sahip olduğunu gösterdi. Yapılan çalışma halk arasında şehir efsanesi haline gelen penis ve burun uzunlukları arasındaki bağlantıyı bilimsel olarak kanıtladı.

Trend 08-07-2023 15:04

Köpek saldırısından sonra burnuna deri nakli yaptırdı! “Burnumun üzerinde tüyler çıkmaya başladı”

20 yaşındaki Trinity Rowles, hayatını değiştiren bir köpek saldırısından sonra burnundaki derinin büyük bir bölümü kaybetmişti. Zorlu geçen bir ameliyatın sonrasında burnunun yeniden yapılandırılması için kafa derisinden deri greftleri alınmak zorunda kalındı. Şimdi Rowles burnunun üzerinde tüyler çıkmaya başladı söyleyerek sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 08-07-2023 10:32

Dünyanın en uzun burunlu insanı hayatını kaybetti! Artvin'de toprağa verildi

Artvin’de 8.8 santimetrelik burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden dünyanın en uzun burunlu insanı Mehmet Özyürek toprağa verildi.

Haber 19-05-2023 17:42

Burnundan ve gözünden akan siyah boyayla hayatının şokunu yaşadı! Panik anlarını paylaştı

Makyaj yaparken kullanılan ürünler ve uygulanan teknikler sağlığımızı doğrudan etkileyebiliyor. Özellikle en hassas organlarımız arasında yer alan göze yapılan makyajlara dikkat etmek gerekiyor. Yanlış makyaj teknikleri geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Kamera karşısında makyaj yapan bir kadın gözünden ve burnundan akan siyah boyayı kaydederek dehşete düştüğü anları paylaştı.

Kadin 14-04-2023 13:54

Nefes almakta zorlanıyorum dedi! Burnundan çıkanlar şaşkına çevirdi: 8 santimetre...

Yozgat'ta yaşayan 50 yaşındaki bir hasta nefes almakta zorluk çektiği için şehir hastanesine başvurdu. Muayenenin ardından ameliyata alınan hastanın burnundan 8 santimetrelik kitle çıkarıldı. 5 saat süren ameliyatın ardından sağlığına kavuşan şahıs taburcu edildi.

Haber 12-04-2023 18:25

Görünüşünü değiştirmek isteyenler için denenmesi gereken 2023 güzellik trendleri

Güzellik trendleri her sene değişim gösteriyor. Kaşlardan, saç renklerine, makyaj stillerine kadar değişim gösteren bu trendler görünüşü tamamen değiştirebiliyor. 2023 güzellik trendleri arasında günlük hayatta sıklıkla kullanılan uygulamalar olduğu gibi oldukça şaşırtıcı görünüşler de bulunuyor.

Kadin 10-04-2023 15:28

Burun kıllarına yapıştırdığı ağda başına iş açtı! Evde ağda yapmanın sonucu...

Burun kılları da vücuttaki diğer tüyler gibi zaman içerisinde uzayabiliyor. Özellikle son zamanlarda kuaförle burun kılına ağda yaptıranların videoları oldukça izleniyor. TikTok'ta burundaki kılları almak için ağda yapan bir kadın başına gelenleri gösterdi.

Kadin 06-04-2023 17:23

Yüz şekli böyle olan erkeklere dikkat! Uzmanlara göre aldatma oranı en yüksek olan erkekler...

Aldatılma ilişkiyi bitiren en kötü durum olarak görülüyor. Birçok kadın aldatılma fobileri nedeniyle partnerlerine karşı güvensiz ve şüpheci davranışlar sergiliyor. Bu da uzun süreç içerisinde ilişkinin yıpranmasına neden oluyor. Aldatma üzerine yapılan araştırmalarda en çok aldatan erkeklerin yüz şekilleri incelendi. İşte aldatma oranı en yüksek erkekler...

Kadin 04-04-2023 14:10

Türkiye'de olduğu ameliyatla tüm görünümünü değiştirdi! İnsanlar 20 yaş genç gözüktüğünü söylüyor

Yüze ve vücuda yapılan cerrahi müdahaleler tüm görünüm değişmesini sağlayabiliyor. Türkiye'de yapılan estetik operasyonların başarısı dünya üzerinden birçok kişinin ülkemizi tercih etmesini sağlıyor. TikTok'ta Türkiye'de yaptırdığı ameliyatla yaşadığı değişimi gösteren bir kadın oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 06-03-2023 16:43

Burnunuzun yapısı karakterinizi ele veriyor! Burun şeklinize göre nasıl birisiniz?

Kişilik özellikleri testleri oldukça dikkat çekiyor. Bu testler kendimizde bilmediğimiz birçok özelliğin farkına varmamızı sağlayabiliyor. Vücudumuzda bulunan çeşitli bölümler kişiliğimiz hakkında ipucu verebiliyor. İşte burun şeklimize göre karakter özelliklerimiz...

Kadin 20-02-2023 16:11

Pitbull saldırısı nedeniyle gülüşünü kaybetti! Dehşet anlarını teker teker anlattı

Pitbull saldırıları çok ciddi sonuçlara sebep olabiliyor. Bu saldırılar nedeniyle çeşitli uzuvlarını kaybeden insanlar bulunuyor. 23 yaşındaki model Brooklyn Khoury, pitbull saldırısının dudağını koparttığını ve bu saldırının ardından yaşadıklarını Youtube hesabı üzerinden anlattı.

Haber 08-01-2023 15:26

Makyaj sayesinde burnunuzu nasıl daha ufak gösterebilirsiniz?

Makyaj yaparken yüzünüzde beğenmediğiniz bölgelerin sadece üzerini kapatmakla kalmayıp kusurlu bulduğunuz yerleri çeşitli tekniklerle daha farklı gösterebilirsiniz. Son yıllarda büyük önem kazanan boyutlandırma teknikleri, farklı makyaj malzemeleriyle yapılabiliyor. Özellikle burnunu daha küçük göstermek isteyenler, rutin olarak aynı adımları uyguluyor. İşte, hokka gibi bir burun görünümüne sahip olmak için yapmanız gerekenler!

Kadin 05-01-2023 17:10

Her şey ufak kırışıklıkla başlamıştı! 'Fil adam' gibi hisseden adam ameliyattan sonraki görüntüsünü paylaştı

Ciltte ortaya çıkan ve önemsiz görülen basit değişimler büyük problemlere yol açabiliyor. Alan Findlay'da burnunda yaşanan değişimlerin ardından ciddi bir cilt rahatsızlığı olan rinofimi hastası olduğunu öğrendi. Uzun yıllar boyunca verdiği mücadelenin ardından ameliyat olan Alan değişimini paylaştı.

Haber 25-12-2022 11:35

Sakın denemeyin! Burun karıştırmak öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Burun karıştırmak toplum içerisinde yapılmaması gereken davranışlar arasında görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalara göre bu hareketi sadece toplum içerisinde değil tek başınıza da yapmamanız gerekiyor. Burun karıştırmanın yol açabileceği hastalık göz korkutuyor. İşte neden burnunuzu asla karıştırmamanız gerektiğinin kanıtı...

Haber 28-11-2022 09:05

Dünyanın en uzun burnuna sahipti! Yüzlerce yıl geçti rekorunu kırabilen olmadı

Thomas Wedders, 18. yüzyılın başlarında dünyanın en uzun burnuna sahip olmasıyla tanınmıştı. Ne yazık ki o zamanlarda büyük burnunun ihtişamını kaydedebilecek kameralar yoktu. Sadece bir çizim nasıl olduğuyla ilgili fikir verdi ve bir maket hazırlanabilmesine olanak sağladı. Yüzlerce yıl geçmesine rağmen hala Wedders'ın rekorunu kırabilen olmadı.

Trend 15-11-2022 18:30

Gıdınıza 7 günde veda edin! Evde gıdı eritme hareketleri

Gıdı yüzün çok daha kilolu, sarkık ve yorgun görünmesine sebep olabiliyor. Özellikle kadınlar gıdı görünümünden oldukça rahatsız oluyor. Gıdıyı giderecek ameliyatlar bulunsa da birçok kişi ameliyat yerine doğal tedavi yöntemlerini araştırıyor. Gıdı nasıl gider? diye düşünüyorsanız gıdı eritme egzersizlerini mutlaka denemelisiniz.

Kadin 09-11-2022 16:53

Burnunda kemik yok! ''Böyle burnum olsa hiçbir kavgadan korkmazdım''

Romana Bruintjes isimli bir Tiktok fenomeni, burnunda kemik veya kıkırdak olmadığını göstermek için paylaştığı video ile kısa sürede viral oldu. Birçok kullanıcının acımasız eleştirilerini göze alarak bu paylaşımı yapmasıyla takdir toplayan genç kadının gönderisi büyük ilgi gördü.

Trend 08-11-2022 16:06

Burun kemiği olmadan doğan kadın burnunun şeklini TikTok'ta paylaştı! Görenler şaşırıyor

Burun, hayati öneme sahip olan organlarımız arasında bulunuyor. Herkesin burun şekli değişiklik gösteriyor. Burun şeklinin tüm yüzü değiştirdiği düşünülüyor. TikTok'ta viral olan videoda Romana Bruintjes, doğuştan burun kemiğine sahip olmadığını söyleyerek burnunu paylaştı.

Haber 08-11-2022 10:42

Olay yeri TikTok: Burunlarına sarımsak sokuyorlar! Nedeni her zamanki gibi çılgınca...

Sosyal medya platformu TikTok, her seferinde kullanıcılarının ortaya çıkardığı birbirinden ilginç akımlarla gündemden düşmüyor. Herkes kendi çıkardığı akımla ilgili güven veren konuşmalar yapsa da uzmanlar genelde bu akımlarla ilgili temkinli açıklamalarda bulunuyor. Temelleri geçen sene atılan bu sene de hastalık sezonuyla yeniden hortlayan akımda ise insanlar burunlarına sarımsak sokuyor. Nedeni ise...

Haber 02-11-2022 19:38

Bir daha burnunuzu karıştırmayacaksınız! İki korkutucu hastalık riski

Burnunuzu karıştırırken bir kez daha düşünün. Bu hareket genellikle insanlar arasında hoş karşılanmaz. Bu yüzden yapmamalısınız. Ancak her ne kadar hoş karşılanmasa da araştırmacıların iddiasına göre, yapılan yeni bir çalışma burun karıştırmak ile ilgili ilginç bir detayı ortaya çıkardı.

Haber 30-10-2022 13:21

Böylesi görülmedi! 50 yıl boyunca burnunda mermiyle yaşadı

Zonguldak'ta yaşanan olay duyanları şaşkına çeviren türden. Çaycuma ilçesinde yaşayan Kazım Koca'nın burnuna 13 yaşındayken mermi girdi. 63 yaşındaki Koca, 50 yıl boyunca burnunda mermiyle yaşadı. Hastaneye başvuran Koca’nın burnundaki mermi, 2 saatlik operasyonla çıkartıldı. Solunum problemi de olan Koca, merminin alınmasıyla sağlığına kavuştu. İşte şaşkına çeviren olayın detayları...

Haber 06-10-2022 14:35

Zonguldak'ta 50 yıldır yüz kemiğinde kurşunla yaşayan hasta ameliyat edildi

Doç. Dr. Deniz Baklacı: - "Hastanın şansı şu ki kurşun vücut tarafından bir koruyucu dokuyla kaplanmış ve bir kitle halini almış. Ameliyat 2 saat kadar sürdü. Kurşunu ve etrafındaki o koruyucu yumuşak doku tabakasını herhangi bir yüz kesiği olmadan endoskopik olarak çıkardık"

Yurthaber 06-10-2022 13:55

Duyunca çok şaşıracağınız en ilginç fetişler! Evliliklerin bitmesine neden olabilir

Cinsellik toplumda konuşulmayan belirli başlı konular arasında yer alıyor. Buzdağının görünmeyen kısmında cinsellik adına çok ilginç arzular bulunabiliyor. Fetişler genellikle zararsız görülüyor. Ancak oldukça ilginç olan bazı fetişler mide bulandırıcı görüntülere sebep olabiliyor, sağlığa zarar verebiliyor.

Haber 29-09-2022 09:05

Ayak büyüklüğü efsane çıktı ama... Burun büyüklüğü çok şey anlatıyor

Uzun yıllardır erkeklerin ayak boyunun penis boyu ile ilişkili olabileceği efsanesine inanıldı. Bu inanış bilimsel kanıtlarla çürütüldü. Ancak yeni yapılan bir çalışma, önemli bir vücut parçasının boyutunun erkeğin penisinin ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarabileceğini öne sürüyor. Bir erkeğin penis boyunun uzunluğunu burnunun büyüklüğünden anlaşılabileceği öne sürüldü.

Haber 16-08-2022 10:37