Burun Estetigi Haberleri

Devlet hastanesinde skandal! Kayıt dışı estetik ameliyat yapıyorlarmış

Diyarbakır'da Bismil Devlet Hastanesi'nde kayıt dışı burun estetiği yapıldığı belirlendi. Hastalardan kayıt dışı para alarak estetik ameliyat yapan 2'si doktor 4 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 21-11-2023 15:59

Doktor arkadaşına güvenip burun estetiği yaptırdı, bu hale geldi

İzmir'de iş insanı Bülent Çetin (56), bir özel hastanede yaptırdığı burun estetiği ameliyatı sonrası hayatının şokunu yaşadı. Ameliyatını doktor arkadaşının yaptığı Çetin, burnunda yaşadığı doku kaybı nedeniyle maddi ve manevi tazminat davası açtı. Yaşadıklarını nedeniyle halen psikolojik tedavi gördüğünü belirten Çetin, "Burnum fonksiyonlarını yerine getiremiyor. Bu nedenle nefes almakta bile zorlanıyorum" dedi. Hastane yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmayacaklarını söyledi.

Haber 22-09-2023 14:54

Estetiğin gücüyle bambaşka biri oldu! O kadar çirkindim ki...

Estetikle ufak değişimler yapılabildiği gibi tüm görüntüyü değiştirmek de mümkün olabiliyor. Sosyal medyayla birlikte artan güzellik standartları nedeniyle estetiğe olan talep giderek artıyor. Estetikle tüm görünümünü değiştirdiğini paylaşan Mia Dio, yayınladığı videoda eski haliyle yeni halini karşılaştırdı.

Kadin 22-05-2023 15:56

Böylesi görülmedi! Burun estetiği yaptırmak istedi, şok üstüne şok yaşadı: 'Bir yere gidince millet bana bakıyor'

Estetik operasyon yaptırıp burnunu dikleştirmek isteyen kadın, kabusu yaşadı. Geçirdiği ameliyat sonrasında hayal ettiği burnu görmek isteyen kadın, burun deliklerinin dikilmesiyle hayatının şokunu yaşadı. Durumun düzeltilmesi için aynı yerde ikinci kez ameliyat olan kadının bir burun deliği açıldı, diğeri kapatıldı. Soluğu savcılıkta alan kadın, kendisini ameliyat edenin cerrah değil, Kulak-Burun-Boğaz doktoru olduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı.

Haber 03-04-2023 07:36

Burun Estetigi

Burun Estetigi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burun Estetigi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Makyaj sayesinde burnunuzu nasıl daha ufak gösterebilirsiniz?

Makyaj yaparken yüzünüzde beğenmediğiniz bölgelerin sadece üzerini kapatmakla kalmayıp kusurlu bulduğunuz yerleri çeşitli tekniklerle daha farklı gösterebilirsiniz. Son yıllarda büyük önem kazanan boyutlandırma teknikleri, farklı makyaj malzemeleriyle yapılabiliyor. Özellikle burnunu daha küçük göstermek isteyenler, rutin olarak aynı adımları uyguluyor. İşte, hokka gibi bir burun görünümüne sahip olmak için yapmanız gerekenler!

Kadin 05-01-2023 17:10

Bir günde 8 estetik ameliyat oldu! Cinsel hayatım kurtuldu! Artık seks yaparken ışıkları kapatmıyorum

Estetik operasyonlara olan talep gün geçtikçe artıyor. Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte estetik operasyonlara olan bakış açısı da farklılaştı. Önceden bu ameliyatlara karşı büyük bir ön yargı varken toplum estetikleri kabullenmeye başladı. Miranda isimli genç kadın yaptırdığı estetiklerin cinsel hayatına olan katkılarını paylaştı.

Haber 25-12-2022 09:42

Uzmanından ses dalgalarıyla ağrısız burun estetiği açıklaması

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümü’nden Doç. Dr. Hasan Demirhan: - "Ultrasonik rinoplasti, geleneksel yöntemlerin aksine çevre dokulara hasar vermediğinden morluk ve ödem daha az oluşturuyor, revizyon ameliyatı ihtiyacını büyük oranda azaltıyor"

Yurthaber 28-07-2022 10:31