Buse Sariyag Haberleri

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-04-25 14:48:16

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 2024-04-18 15:47:19

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 2024-04-17 07:03:43

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! 'Eğer patatese dönmediyseniz...'

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Programdaki itiraflarıyla çok konuşulan Aydın özel hayat sorularını açık açık yanıtladı. Aydın bir soruya verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-05 12:17:46

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 08:26

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 27-03-24 08:12

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:16

Sosyal medya bu belediye başkan adayını konuşuyor! Sloganıyla gündem oldu: Arada kalma yanımda kal

Adalet Partisi İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı Buse Nur Taşkıran'ın seçim afişinde kullandığı slogan sosyal medyada kısa içerisinde gündem oldu. İlçe genelinde astığı afişlerle kararsız seçmenin oyunu isteyen Taşkıran'ın afişinde, "Arada kalma yanımda kal" sloganı yer aldı. Taşkıran ayrıca telefon numarasını da Instagram hesabından neden paylaştığını açıkladı.

Haber 04-03-24 17:51

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Buse Varol Estetikte son nokta dedi ameliyatı eşi Alişan yaptı! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlendi. Çift sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ara ara gündem olmayı başarıyor. İkilinin son paylaşımı da gündem oldu. Varol, eşiyle beraber çektiği son videoda estetik operasyonları ti'ye alan bir paylaşım yaptı. Çiftin eğlenceli paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 02-02-24 18:19

Konser yolunda rahatsızlanan Alişan apandist ameliyatı oldu! Eşi Buse Varol şarkıcının ameliyattan sonraki görüntüsünü paylaştı

Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Apandist ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Buse Varol, Alişan'ın hastaneden görüntüsünü paylaştı.

Magazin 29-01-24 10:33

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü! 'Moda diye toynak...'

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımları ve takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim ilginç kombinleriyle de adından söz ettiriyor. Buse Terim bu defa farklı ayakkabıları ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-01-24 14:55

‘Terim’in haberi yoktu!’ Seçil Erzan’ın cevapları dikkat çekti… Mahkemede Buse Terim’den sert çıkış

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ile Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan'ın davasının ilk duruşması görüldü.

Spor 13-01-24 15:45

Buse Terim ilk kez ifade verdi! Volkan Bahçekapılı o soruya sinirlendi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle 21 kişiyi dolandırdığı davaya devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, "Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim" dedi.

Haber 12-01-24 22:33

Rezan Epözdemir gündeme getirdi! Gürcistan detayı dikkat çekti: Seçil Erzan bakın ne yanıt verdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katıldı. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken Erzan'a sorulan 'Gürcistan' sorusu dikkat çekti.

Magazin 12-01-24 17:41

Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman'ın eski hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman'ın eski hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç yıldızın yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 10-01-24 16:01

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

Melis Buse Betkayan ile ayrılıp barışan Reşit Bozdağ'dan kürtaj iddiası! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın adı kafaları karıştırdı

Kısmetse Olur yarışması ile kazınan Melis Buse Betkayan bir küs bir barışık olduğu fenomen Reşit Bozdağ ile sık sık gündeme geliyor. Birbirlerine sürekli küfür ederek, suçlamalarda bulunan ikiliden Bozdağ kendisinden habersiz hamile olan sevgilisinin kürtaj olduğunu iddia ederken Mehmet Ali Erbil'in yeniden barıştığı Gülseren Ceylan'ın adını paylaşmasıyla gündem oldu.

Magazin 04-01-24 11:05

Serbest Hoca lakaplı sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklandı! Fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan gerçeği öğrencince şoke oldu

TikTok'ta Serbest Hoca lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, "terör örgütüne üye olmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı. Bozdağ'ın fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan, "3 gün yatacak çıkacak" dediği sevgilisinin tutuklanma nedenini öğrenince şaşkına döndü.

Trend 25-11-23 07:34

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ'ın gözaltına alınma sebebi ortaya çıktı! Terör örgütüne üyelik iddiası

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ son dönemde sevgilisi Melis Buse Betkayan ile bir küs bir barışık yaşadığı ilişkisiyle gündemdeydi. Fenomen Kıbrıs'a uçmak için gittiği havalimanında, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Magazin 24-11-23 15:22

Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı! Çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Sevgilisinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak Melis Buse Betkayan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Reşit Bozdağ'ın ise çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu.

Magazin 24-11-23 13:58

Samsak Döveci türküsüyle hafızalara kazındı! Elif Buse Doğan'ın son haline yorum yağd! Bakın kime benzetildi

Samsak Döveci adlı türkü ile büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı Elif Buse Doğan, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü ismin son hali sosyal medyayı salladı. Güzel şarkıcı bakın hangi meslektaşına benzetildi.

Magazin 23-11-23 14:10

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-11-23 10:14

Yalı Çapkını’nın Pelo’su Buçe Buse Kahraman aşka geldi! Sevgilisi ile pozu gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Pelin karakteriyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman güzelliği ve başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda aşkını ilan eden ünlü oyuncu sevgilisinin yüzünü göstermemiş ve gizemli tutmuştu. Buçe Buse Kahraman şimdi de gizemli sevgilisiyle asansörde poz verdi.

Magazin 03-11-23 14:24

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım! Bazen sadece keşke diyorsun

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı 21 Temmuz 2021'de koronavirüse yakalanması sonucu genç yaşta kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından Alişan ve ailesinin acısı dinmedi. Alişan'ın eşi Buse Varol, merhum Selçuk Tektaş ile olan karesini duygulandıran sözler ile paylaştı.

Magazin 01-11-23 23:24

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir? Altın madalyalı güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nun biyografisi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şampiyonlar yarışacak. Cumhuriyetin 100. yılına özel yayınlanacak olan programa konuk olan Buse Tosun Çavuşoğlu'nun kazanacağı tutar merak konusu oldu. Buse Tosun Çavuşoğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından elde edeceği ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlayacak. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan ünlü güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 29-10-23 19:19

Kim Milyoner Olmak İster’de şampiyonlar geçidi! Kenan İmirzalıoğlu Cumhuriyet Bayramı'nda bakın kimleri ağırlayacak

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ekranların sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?', Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak Zehra Güneş, Şahika Ercümen, Buse Tosun Çavuşoğlu ve Taha Akgül'ü konuk edecek. Şampiyonlar geçidine sahne olacak yarışmada kazanılan ödüller çeşitli kurumlara bağışlanacak.

Magazin 29-10-23 13:56

Yalı Çapkını'nda Pelin bir döndü pir döndü! Hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle çok konuşuluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide yeni sezonda kadrodan ayrılan ve kısa süre sonra yeniden kadroya dahil olan Buçe Buse Kahraman geri döndü. Güzel oyuncunun hayat verdiği 'Pelin' karakteri bir döndü ki ortalık karıştı. Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 27-10-23 17:21

Yalı Çapkını'nın Pelin'i iddialı pozlarıyla büyüledi! Değişimi olay oldu! “Yüzüne ne oldu?”

En son Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren ve diziye yeniden döneceği konuşulan Buçe Buse Kahraman sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı pozlarında yüzündeki değişim dikkat çekti.

Magazin 26-10-23 10:16

Uzun zamandır ekranda yoktu... Alişan'ın eşi Buse Varol setlere geri dönüyor

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol evlendikten sonra setlere ara vermişti. Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Varol, uzun zamandır oyunculuğa geri dönmek istiyordu. Buse Varol'un yeni adresi belli oldu. Bakın hangi dizi ile anlaştı...

Magazin 20-10-23 15:06

Buse Varol annesiyle karesini paylaştı! Filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü

Alişan ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk annesi Buse Varol sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim son olarak, annesiyle birlikte katıldığı davetten çekilmiş bir karesini takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim filtreyi abartınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 09-10-23 12:48

Buse İskenderoğlu beline kadar gelen yırtmacıyla poz verdi

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model Buse İskenderoğlu, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 06-10-23 07:44

Yalı Çapkını'nın Pelo'suydu! Buçe Buse Kahraman'ın eski halini görenler 'Yok artık' dedi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Buçe Buse Kahraman dizinin ikinci sezonunda kadrodan ayrıldı. Dizideki karakteri sebebiyle çok sevilmeyen Buçe Buse Kahraman şimdi de eski haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-10-23 12:56

25 kilo vermişti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in zayıflama sırrı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımlarıyla ve takipçilerine verdiği yanıtlarla öne çıkıyor. Uzun bir süre kilo vermek için uğraşan ve sosyal medyada bu konuda zorbalığa da maruz kalan Terim, 25 kilo vermesinin sırrını paylaştı.

Magazin 24-09-23 15:05

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu dünya şampiyonu oldu

Kadınlar 68 kilo finalinde Moğol Enkhsaikhan'ı tuşla yenen milli güreşçi, altın madalya elde etti

Spor 21-09-23 22:12

Depremzede Nazlı, tıp fakültesini kazanarak annesinin hayalini gerçekleştirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan 21 yaşındaki Nazlı Buse Duran, annesinin hayalini gerçekleştirdi.

Yurthaber 13-09-23 11:46

Müşterileri dolandıran sigortacı kendini bakın nasıl savundu! 'Para aldıkları dönemde...'

İzmit'te Murat İnce ile eski eşi Buse A., çalıştıkları sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri dolandırdı. Çiftin topladıkları paralarla tatiller yaptıkları ve sosyal medya hesaplarından lüks yaşamlarını paylaştıkları belirlendi. Paraları toplayıp sırra kadem basan çift, Bolu'da yakalandı. Tutuklanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" diyerek mahkemede kendini savundu. İşte detaylar...

Haber 07-09-23 17:59

Fatih Terim'in kızı Buse Terim beğenilmeyen elbisesine dair yorumlara bakın ne yanıt verdi

Fatih Terim'in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim son olarak kırmızı siyah uzun elbisesiyle pozlarını paylaştı. Ancak fenomen Terim'in elbisesi fazlasıyla rüküş bulundu. Ünlü isim ise bu yorumları tek kelimelik bir yanıt verdi.

Magazin 21-08-23 11:03

TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Esra Ezmeci'ye katıldı, hakaretler havada uçuştu

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı. Betkayan, saldırı sonrası Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına annesiyle birlikte katıldı, canlı yayında yer yerinden oynadı.

Magazin 16-08-23 14:52

Kısmetse Olur'un TikTok fenomeni Buse Korkmaz estetiksiz haliyle şaşırttı! Görenler 'Bir sen kalmıştın' dedi

Kısmetse Olur'da yarışmacıların özel hayatları da program kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Programa son katılan yarışmacılardan olan Buse Korkmaz'ın TikTok fenomeni olduğu ortaya çıkmıştı. Birçok yarışmacının estetikli olmasıyla uzun süre konuşulan Kısmetse Olur'un son yarışmacısı ünlü fenomen de estetik hali ile görenleri epey şaşırttı.

Magazin 06-08-23 20:26

Yalı Çapkını'nın Pelin'inden yeni proje! Bakın hangi filmde oynayacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Kahraman çok konuşulan bir filmin kadrosuna katıldı.

Magazin 04-08-23 10:44

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman aşkını ilan etti! Gizemli sevgilisiyle pozu olay oldu

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.

Magazin 02-08-23 15:48

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-08-23 22:22

VERMEM SENİ ELLERE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Vermem Seni Ellere 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

VERMEM SENİ ELLERE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV VERMEM SENİ ELLERE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Vermem Seni Ellere dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Vermem Seni Ellere'nin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, seyircilerden tam puan almayı başardı. Peki, Vermem Seni Ellere 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 23-07-23 20:23

VERMEM SENİ ELLERE 5. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizi konusu ve oyuncuları ile yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Esin Gündoğdu gibi isimler bulunuyor. Dizinin 4. bölümü de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:02