Büyük Beden Model Haberleri

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırıyla poz vererek baskılara karşı çıktı! Göğüslerim en değerli varlığım

Büyük beden modeller kendileri gibi büyük bedenli kadınlara destek olmak ve vücutlarını sevmelerini sağlamak için beden pozitifliğini savunduklarını belirterek ilham verici konuşmalar yapıyorlar. Büyük beden model Olivia Messina, ona ne giyeceğini söyleyenlere inat iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını ve göğüslerini sergilediğini açıkladı.

Kadin 24-04-2023 09:52

Büyük beden model en büyük korkusunu yenerek ipli bikinisiyle kıvrımlı vücudunu sergiledi! Güçlü ve değerlisiniz

Büyük beden modeller sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda kendi bedenleri üzerine yaşadıkları sorunları ve bu sorunları nasıl aştıklarını anlatıyorlar. 1.80 boyundaki büyük beden model kendini "şişman ve ateşli" olarak tanımlıyor. En büyük korkusunu yenen Sel, ipli bikinisiyle cesurca vücudunu sergilediğini açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:01

Büyük beden model göğüslerini kapatmak için bulduğu sütyen tüyosunu paylaştı! Hayatınızı değiştirecek

Büyük beden modeller kıyafetlerinde uyguladıkları ufak teknikleri paylaşarak istedikleri kıyafetleri kolayca giyebildiklerini gösteriyorlar. TikTok'ta büyük bedenini cesurca paylaşan bir model büyük göğüslü kadınların en büyük derdi olan dekolteli üstleri kullanırken uygulanması gereken sütyen tüyosunu açıkladı.

Kadin 27-03-2023 14:35

Büyük Beden Model

Büyük Beden Model Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyük Beden Model Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.