Büyük Birlik Partisi Haberleri

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-2024 22:59

Büyük Kurultay'da kavga: Ortalık karıştı, polis müdahale etti! Büyük Birlik Partisi'nde gergin gün

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda gerginlik çıktı. İki grup kavgaya tutuştu, polis müdahale etti. Salonda ortalığın karıştığı anlar kameraya da yansıdı.

Haber 22-10-2023 12:43

İttifakın yeni üyesinin oy çıkışı kulisleri salladı! Herkes rakip olarak görüyordu ama... 'Yüzde 13'ü zorluyoruz'

AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'nda ortak liste için çalışmalar devam ederken sürpriz bir çıkış gündem oldu! Yeniden Refah Partisi, son yaptırdığı ankete göre oy oranını açıklayarak 'Bizle karşılaştırılan Saadet sahada bile yok! Kendi adayımızla seçime girmek daha doğru' dedi. Düğüm 9 Nisan'da çözülecek. Öte yandan Millet İttifakı da yeni bir formül üzerinde çalışıyor.

Haber 05-04-2023 13:43

Bahçeli son kararını açıklamıştı, Destici 'Onlar avantajlı oluyor' diyerek kapıyı açık bıraktı! BBP'den seçim öncesi 'isim' hamlesi... Hala zaman var

Cumhurbaşkanı adaylarının netleşmesinin ardından gözler milletvekili listelerine çevrildi. Cumhur İttifakı'ndan MHP seçimlere kendi listeleriyle gireceğini belirterek ortak listeye kapıyı kapatmıştı. İttifak ortaklarından BBP'nin lideri Mustafa Destici ise Millet İttifakı'nın ortak listeyle girmesi durumundan söz ederek "Onlar daha avantajlı duruma geliyor" dedi. Listelerin YSK'ya sunulması için hala zaman olduğunu hatırlatan Destici, ortak listeye kapıyı açık bıraktı.

Haber 04-04-2023 09:19

Diğer Haber Etiketleri

Büyük Birlik Partisi

Büyük Birlik Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyük Birlik Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhur İttifakı üyesi partiden Ekrem İmamoğlu'na davet! Zevkle gelirim ama...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin anadoludaki projelerinin açılışı için Gümüşhane ve Sivas'a giden Ekrem İmamoğlu'nun esnaf ziyareti sırasında ilginç anlar yaşandı. Büyük Birlik Partisi üyesi bazı vatandaşlar İmamoğlu'nu binalarına çağırdı. İmamoğlu da, "Başka zaman zevkle gelirim ama bu akşam olmaz." yanıtını verdi.

Haber 21-10-2022 21:52

BBP Genel Başkanı Destici, Amasra'daki maden ocağı patlamasının olduğu bölgeye heyet gönderdi

BBP Genel Başkanı Destici, Amasra'daki maden ocağı patlamasının olduğu bölgeye heyet gönderdi

Yurthaber 15-10-2022 00:10

Muhsin Yazıcıoğlu'nun korumasının ölümüne ilişkin dosya kapandı

Tanık beyanları, bilirkişi ve Adli Tıp Kurumu raporları doğrultusunda, polis memuru Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı, olayın kazara meydana geldiği belirtildi

Yurthaber 07-10-2022 11:06

BBP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aslan, Sivas'ta konuştu:

"Ne Yunanistan ne ABD ne de başka bir ülkenin oyunları, tuzakları, tezgahları, tarihte her zaman ve her şart altında büyük olmayı bilmiş ve oyunları bozmuş aziz Türk milletini ve devletini alt edemez"

Yurthaber 01-10-2022 16:40

BBP Genel Başkanı Destici, Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran ile görüştü

BBP Genel Başkanı Destici, Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran ile görüştü

Yurthaber 30-09-2022 15:01

BBP Genel Başkanı Destici, Erzurum'da Alperen Ocakları İl Başkanlığının açılışını yaptı

BBP Genel Başkanı Destici, Erzurum'da Alperen Ocakları İl Başkanlığının açılışını yaptı

Yurthaber 18-09-2022 13:09

BBP Genel Başkanı Destici, 741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu:

"Her ne kadar birileri Türk tarihinin özellikle Cumhuriyet öncesini kabul etmeseler de ya da dillendirmeseler de hatta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı örneğinde olduğu gibi hadsizleşerek, çirkinleşerek, kutlu ecdadımıza Devlet-i Osman-ı Ali'yi kurarak cihana hükmeden Osmanlı'ya hakaret etme edepsizliğini yapsa da biz ecdadımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 11-09-2022 12:31

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Düzce'de konuştu:

"Millet İttifakı, HDP ile ittifak halindedir. Yerel seçimlerde de bunu somut bir şekilde yapmışlardır ve önümüzdeki seçimlerde de bunun hazırlıklarını yapmaktadırlar" - "(CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklaması) Bakalım 6'lı masadaki diğer 5 parti genel başkanından bir açıklama duyabilecek miyiz? Şu ana kadar ses yok"

Yurthaber 05-09-2022 18:23

BBP Genel Başkanı Destici'den, Sivas Kongresi'nin 103. yıl dönümü mesajı:

"Sivas Kongresi'nin 103. yılında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Sivas Kongresi'nin ve Milli Mücadele'nin kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyorum"

Yurthaber 04-09-2022 12:21