Buyukcekmece Belediye Baskani Hasan Akgun Haberleri

İstanbul'da şaşırtan rekor! Türkiye'de bugüne kadar kimseye nasip olmadı

31 Mart seçimleri tarihe adını birçok ilkle yazdırdı. CHP, AK Parti'yi ilk kez geride bıraktı. Bunun yanında bazı koltuklarını sağlamlaştırırken bazı yerleri de ilk kez kazandı. Büyükçekmede ise eşine az rastlanır bir durum meydana geldi. CHP'li Hasan Akgün 7. kez seçimi kazanarak bir rekor kırdı. Akgün 7 kez üst üste belediye başkanlığı koltuğuna oturmanın Türkiye’de bugüne kadar kimseye nasip olmadığını da belirtti.

Haber 2024-04-01 10:53:55

Kastamonu Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Baltacı'dan açıklama:

Kastamonu Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Hasan Baltacı, "Biz, zafer kutlamasında değiliz. Bütün Kastamonu'yu kucaklayacağız." dedi.

Yurthaber 2024-04-01 08:49:11

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 2024-03-31 13:30:01

Trabzon yerel seçimleri canlı sonuçları! Trabzon'daki seçimde AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı önde?

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları merakla takip ediliyor. Partiler adayarını seçti, çalışmalar tamamlandı. Artık söz seçmenlerde. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi, CHP'nin adayı Hasan Süha Saral mı?

Haber 2024-03-29 13:13:51

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 27-03-24 23:31

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Yurthaber 04-03-24 14:52

Evi yanan aileye yardım eli

Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında kullanılmaz hale gelen ev, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın desteğiyle yeniden sıcak bir yuvaya dönüştü.

Yurthaber 04-03-24 11:53

AK Parti'den YRP'ye geçmişti! Başkan adayı Hasan Togar'ın seçim kampanyasına saldırı

Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar’ın bulunduğu araca saldırı düzenlendi. Aracın camı kırıldı, seçim pankartı kurşunlandı. Togar, “Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Haber 24-02-24 18:35

TİP'ten o şehirde dikkat çeken karar! CHP'yi destekleyecekler

31 Mart seçimleri için TİP'ten dikkat çeken bir karar geldi. TİP Eskişehir İl Başkanı Hasan Toprak, seçimlerde CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin destekleneceğini ifade etti.

Haber 19-02-24 19:07

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 11-02-24 22:18

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti.

Yurthaber 31-01-24 13:52

Sosyal medyada gündem oldu! Büyükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Akkuş kadına saldırıp küfür etti

Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet iddialarına yönelik bu sabah saatlerinde harekete geçilmişti. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 22 kişi gözaltına alındı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "Hiç kimse bizi yıldıramaz" dedi. Öte yandan Büyükçekmece Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Akkuş'un operasyon sırasında bir kadına saldırdığı ve küfür ettiği ana ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 19-01-24 00:00

Ekrem İmamoğlu'ndan rüşvet operasyonu tepkisi! 'Böyle çok ses getirsin diye...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi'ne yapılan rüşvet operasyonuyla ilgili açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Böyle çok ses getirsin diye adımlar atılıyor, operasyonlar duyuyoruz. Bazı işler yapılıyor. Buradan söyleyeyim bu ve buna benzer girişimlere yeltenenler, bizim itibarımız zedelemeye çalışanlar görecekler ki bir demokrasi tokadı da o taraftan yiyecekler bu milletten. Bu duyguyla Hasan Akgün başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Onun yanındayız" dedi.

Haber 18-01-24 15:15

SON DAKİKA | MHP 2 il ve 53 ilçede yeni başkan adaylarını açıkladı! İşte Uşak ve Kilis adayları...

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il ve 53 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. Alınan karara göre Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu.

Haber 17-01-24 14:19

Bağrışmalar CHP koridorlarını inletti! Aday belirlenme toplantısında ortalık karıştı: 'Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu aday yapmışlar'

CHP'de yerel seçim hazırlıkları sürerken, dün yapılan Parti Meclisi toplantısıyla 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Kritik toplantının gergin geçtiği belirtilirken, yaşanan bağrışmalar parti binası koridorlarına geldi. Tartışma yaşayan isimlerden olan Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, "Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu belediye başkan adayı yapmışlar ve tek bir milletvekiline bile kendi bölgeleriyle ilgili hiçbir şey sorulmuyor" dedi.

Haber 11-01-24 06:59

Gaziosmanpaşalı kadınlardan Başkan Usta’ya tam destek

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yerel seçimler öncesi kadınlardan büyük destek görüyor.

Yurthaber 04-01-24 11:37

Muhtemel İstanbul Depremi'nde o ilçeyi bir felaket mi bekliyor? Korkutan açıklama: 25 bin kişi risk altında...

Uzmanların sürekli uyarıda bulunduğu ve olması kuvvetle muhtemel İstanbul Depremi için çok büyük bir risk daha ortaya çıktı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, konuya dair açıklama yapıldı. Akgün'ün açıklamasında, Büyükçekmece Barajı'nın büyük risk altında olduğu ifade edilirken, olası senaryoyu da açıkladı. İşte haberin tüm detayları...

Haber 21-06-23 09:38

Hasan Can Kaya da tepkisiz kalmadı! Ekrem İmamoğlu paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıya dair destek mesajlarına bir yenisi eklendi. Hasan Can Kaya da konuya dair sessiz kalmadı.

Magazin 08-05-23 15:12

Büyükçekmece’de bayram coşkusu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı´nda da ilçenin 24 mahallesini gezerek, Büyükçekmece Ailesi ile bayramlaştı.

Yurthaber 23-04-23 10:45

'İntiharkolik' Hasan yine sözünü tutmadı... 85'inci defa çatıya çıktı!

Daha önde 83 defa intihar girişiminde bulunan, 4 gün önce de Burdur'da çatıya çıkıp aşağı atlayacağını söyleyen 'İntiharkolik' Hasan, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan'a verdiği sözü tutmayarak Bucak ilçesinde intihar girişiminde bulundu.

Haber 16-04-23 00:42

'İntiharkolik' Hasan, 84. denemesinde yine olay yarattı! Çevredekilerin yürekleri ağza geldi

Daha önce farklı illerde 83 defa intihar girişiminde bulunan “İntiharkolik Hasan” bu kez Burdur'da ortaya çıkarak, Burdur polisini alarma geçirdi. Çatıda kıyafetlerini yakmaya çalışıp kafasında kiremit kırarak tehlikeli hareketlerde bulunan 'İntiharkolik Hasan', çevredekilerin yüreklerini ağzına getirdi. Uzun süre polis ekiplerinin ikna çabalarına yanıt vermeyen ve belediye başkanının gelmesini isteyen şahıs, belediye başkan yardımcısının gelip kendisiyle konuşmasının ardından ikna edildi.

Haber 12-04-23 09:19

Ekrem İmamoğlu konuşma yaparken yaşandı! AK Partili Usta alkışladı, Meral Akşener'in sözleri olay oldu: Sen alkışlamasaydın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı'nın açılış törenine katıldı. Ekrem İmamoğlu törendeki konuşması sırasında Akşener'i de selamladı. AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Usta da törene katılanlarla birlikte alkışladı. O sırada ise Akşener'in Usta'ya dönerek "Sen alkışlamasaydın" demesi sosyal medyada gündem oldu.

Haber 31-03-23 23:22

Deprem sonrası İstanbul’da harekete geçildi! Sadece bir ilçede 2.300 bina! Yıkıma başlandı: ‘Vatandaşın keyfini beklemeyeceğiz…’

Büyükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan yapıları yıkmaya devam ediyor. Bugüne kadar 40 bine yakın konutun kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yenilendiği ilçede 66 bağımsız bölümden oluşan 11 blok daha yıkılıyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 2004 yönetmeliğinden eski binaların yıkıldığını dile getirerek, “Büyükçekmece’de yıkılması gereken 2.300 civarında bina kaldı. Bu depremden sonra aldığımız karar şu; vatandaşın keyfini beklemeyeceğiz" dedi.

Finans 15-02-23 13:33

İki sevgiliyi vahşice öldürüp Kızılırmak Nehrine atmışlardı! Avukattan belediyeye suçlama: Savcılığa bildirselerdi, bu suç işlenmeyecekti

Kırşehir'de geçtiğimiz Mart ayında sevgililer Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir (18) vahşice katledildikten sonra Kızılırmak Nehri'ne atılmıştı. Korkunç cinayetle ilgili tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanıklar Şefik Ekici ve Sami Aydoğan'ın yargılanmalarına devam edildi. Hayatını kaybeden Aydoğan'ın ailesinin avukatı ise belediyeyi suçlayarak "Mezarlıkta mazot çalınmış ama belediye savcılığa bildirmemiş. Bunu yapanlar tutuklansa cinayet de olmazdı" dedi.

Haber 20-12-22 20:24

Silivri'de üretilen yerli tohumlar, Antalya'da yabancı alım heyetlerine tanıtıldı

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak: - "Yerli, milli ve sertifikalı tohumlarımızı Antalya'daki fuarda da sergiliyoruz. Misafirlerin ilgisiyle karşılaştık"

Yurthaber 20-10-22 16:17

Son dakika: Hukuki engel kalktı! Galatasaray'a servet...

Son dakika... Galatasaray'ın Büyükçekmece'de bulunan ve Galatasaray'ın 30 yıllığına kiraladığı 106 bin metrekarelik alan için yeni bir karar alındı. Belediye başkanına ziyarette bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in bu ziyareti sonrası, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "Büyükçekmece gençliğimiz için yeni kazandıracağımız tesisleri konuşmak üzere bir araya gelerek, verimli bir toplantı gerçekleştirdik." paylaşımıyla duyurdu. İşte detaylar...

Spor 14-10-22 08:48

Belediye başkan yardımcısını sevgilisiyle ilişkisi olduğu için vurmuş! Dikkat çeken sözler...

Olay, Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelmişti. Belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, esnaf ziyareti yaptığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Aydın'ı vuran zanlı Recep Teke'nin (41) ifadesi ortaya çıktı. Teke, Hasan Aydın'ı sevgilisi D.A. (35) ile ilişkisi olduğunu öğrendiği için vurduğunu söyledi. Teke, Aydın ile D.A.'nın bir yıldır ilişkisi olduğunu çevresinden duyduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Haber 19-09-22 18:47

Motosikletle yaklaştılar! Belediye başkan yardımcısına silahlı saldırı düzenlendi...

Olay, Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana geldi. Belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın, bölgede esnaf ziyaretlerinde bulunurken motosikletle yanına yaklaşan kasklı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kolundan ve boynundan yaralanan Aydın'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan Hasan Aydın'ın Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban'ın da güreş antrenörü olduğu belirtildi.

Haber 15-09-22 18:06

Konya'da restore edilen obruk gölü manzaralı 800 yıllık han ziyarete açılıyor

Karatay ilçesindeki tarihi Obruk Hanı, 180 metre genişlik ve 145 metre derinliğiyle Kızören Obruğu'nu seyir imkanı da sunacak - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: - "Burada önemli olan, tarihe sahip çıkmak. Yıkılmak üzere olan bu yapıyı turizme kazandırmış olduk"

Yurthaber 21-08-22 11:00

Kendisinden haber alınamıyordu! Eski belediye başkanının cesedi bulundu

Denizli'nin Çal ilçesi Ortaköy Mahallesi'nin belde olduğu dönemde 2004-2009 yıllarında 5 yıl belediye başkanlığı yapan 72 yaşındaki Hasan Şakir Duranoğlu, tahta köprüden düşerek hayatını kaybetti. Duranoğlu'nun cesedi köprünün altında bulundu.

Haber 16-08-22 19:20

Erzurum'da İmam Hasan İmam Hüseyin Camisinin temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: - "Böylesine önemli ve mukaddes bir ayda, bizler de camimizin adının 'İmam Hasan İmam Hüseyin' olmasını kararlaştırdık"

Yurthaber 12-08-22 18:12

Dolandırıcılar boş durmuyor, Kurban Bayramını fırsat bildiler! Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Paranızı çöpe atmayın

İstanbul'da dolandırıcıların hedefinde yine vatandaşlar var. Büyükçekmece'de bayram tatilinde belediyenin kapalı olmasını fırsat bilen dolandırıcılar, imarsız tarla statüsündeki arazileri vatandaşlara satmak için sosyal medyadan video yayınladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün vatandaşları uyararak, “Sakın kimse inanmasın, paranızı çöpe atmayın” dedi.

Haber 17-07-22 10:03

Yapılan seçimle gündem olmuştu! Dodurgalılarla hiç kimse dalga geçemez

Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan belediye başkanlığını kazanan Hasan Hüseyin Kaşıkcı ve meclis üyeleri, mazbatalarını aldı. Mazbata tesliminin ardından konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Dodurgalılarla, Çankırılı hemşehrilerimle hiç kimse dalga geçemez" ifadelerini kullandı.

Haber 06-07-22 18:34

Dodurga'daki belediye başkanlığı seçiminin kesin sonuçları açıklandı

1181 kişinin oy kullandığı seçimde, AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı 1125 geçerli oydan 979'unu alarak belediye başkanı seçildi

Yurthaber 06-07-22 12:30

Son dakika: 13 yıl sonra sandık başına gittiler... Dodurga'da seçim heyecanı! Kazanan aday belli oldu

Son dakika haberine göre, Çankırı'nın 8 yılın ardından yeniden belde statüsü kazanan ilçesi Dodurga'da yapılan seçimde, resmi olmayan sonuca göre belediye başkanlığını AK Parti'nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından tebrik mesajı yayınladı.

Haber 03-07-22 19:34

Son dakika: Makamında darbedilmişti... O olayda yeni gelişme! Belediye Başkan Yardımcısı açığa alındı

Son dakika haberine göre, Balıkesir'in Edremit ilçesi Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın, 7 Haziran'da makamında Mecit T. tarafından darbedilmesi sonrası yürütülen soruşturmada, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kürşad Saran açığa alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-06-22 01:46

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Saran açığa alındı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan: - "Yaşanan menfur saldırı sonrasında başlatılan soruşturmanın salahiyetinin korunması amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kürşad Saran da açığa alındı"

Yurthaber 11-06-22 01:27

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'a makamında saldırı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde öğle saatlerine doğru makamında saldırıya uğrayan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın burnu kırıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade veren Arslan'ın şikayeti üzerine kafa atarak burnunu kırdığı belirtilen zanlı M. T. gözaltına alındı.

Haber 07-06-22 14:57

Kırşehir'de iki sevgiliyi kelepçeleyip nehre attılar! Şeyma'nın cesedi bulundu, Hasan 69 gündür aranıyor

Kırşehir'de 25 Mart'ta meydana gelen acı olayda Şeyma Demir ve erkek arkadaşı nehre atılmış, cinayeti itiraf eden belediye güvenlik görevlisi 2 kişi tutuklanmıştı. Demir'in cesedi olaydan 3 gün sonra elleri ters kelepçeli ayakları bağlı halde bulunurken, erkek arkadaşı Hasan Aydoğan'a 69 gündür ulaşılamadı. Baba Sedat Aydoğan, ''Ortada ne cenaze var ne de dirisi. Hala bir ayakkabı ipine, bir saçının teline ulaşılamadı. Sayın Cumhurbaşkanımdan yetkililerden yardım istiyorum'' dedi.

Haber 01-06-22 14:47

Mimar Sinan 'şaheserim' diyordu! Korkutan açıklama: Köprü çöküyor, elden gidiyor

26 Eylül 2019 tarihinde 5.9 büyüklüğündeki Silivri depreminde hasar gören ve Mimar Sinan’ın 'şaheserim' dediği tarihi köprünün çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ''Bu köprü 500 yıllık tarihi bir miras. Gelecek nesillere aktaracağız ama köprü elden gidiyor. Köprü çöküyor. Bize, 'Biz köprüyü kurtaracağız, merak etmeyin. İhale ediyoruz' deniliyor. Herhangi bir hareket yok. Koca Mimar Sinan’ın bize emanetidir bu'' şeklinde konuştu.

Haber 12-05-22 14:05

Eski Taş Çağı'ndan kalan Tekkeköy Mağaraları'nın turizm potansiyeli artırılacak

Samsun'da, dağın yamacında bulunan mağaraları ziyaretçilerin daha rahat gezebilmesi için doğaya uygun yürüyüş yolları, seyir terası, kameriye ile mesire alanı yapılıyor - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar: - "Burası, Samsun'da yaşayanların bile farkında olmadığı nadide bir bölge. Burayı önce kentimizde yaşayanlara, sonrasında tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmanın peşindeyiz"

Yurthaber 02-05-22 12:10

Kırşehir'de Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan'ı öldürmüşlerdi! Katil güvenlik görevlileri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Kırşehir'de, kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi kıyıya vuran Şeyma Demir (18) ile halen bulunamayan erkek arkadaşı Hasan Aydoğan’ı (21) öldürmekten tutuklanan güvenlik görevlisi Sami Aydoğan ve Şefik Ekici ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İkilinin de aralarında bulunduğu 4 belediye çalışanı hakkında mazot ve kamera kayıt cihazı hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İşte dehşete düşüren olayla ilgili tüm detaylar!

Haber 31-03-22 22:09

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hasan Fehmi Taş sağlık durumu nasıl?

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş silahlı saldırıya uğradı. Basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin araştırma yapılmaya başlandı. Peki Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hasan Fehmi Taş sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

Haber 22-03-22 09:38

Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? Karatay Belediyesi Ramazan hediyesi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? sorusunun yanıtı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Peki Karatay Belediyesi 20 bin çocuğa Ramazan hediyesi başvuru şartları nelerdir? Ramazan hediyesi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Haber 22-03-22 08:58

Belediye Başkanı'na makam odasında silahlı saldırı: 3 yaralı

Kastamonu’da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, makamında silahlı saldırıya uğradı. Belediye personelinin, şahsı etkisiz hale getirdiği saldırıdan Başkan Taş yara almadan kurtulurken, çıkan arbedede 3 çalışan yaralandı.

Haber 21-03-22 22:46

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının 28 Şubat Korku ve Yüzleşme sergisi açıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan: - "Hafızamızı diri tutacağız. Milletimize, memleketimize, inançlarımıza yapılan kötülükleri asla unutmayacağız" - İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: - "Öyle korktular ki 5 yaşındaki çocuklara yasaklar getirerek, 60-70 yaşındaki insanlara yasaklar getirerek hatta küçük küçük çocukların okullarını kapatarak, birçok çocuğun yaşıyla başıyla saçıyla uğraşarak ne kadar da korktuklarını gösterdiler"

Yurthaber 28-02-22 19:25

GÜNCELLEME - Kazdağları'nda mahsur kalan askerler ve belediye personeline ulaşıldı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak: - "Araçları çalışır vaziyetteydi. Yakıtları yeterli oldu. Bu da Allah'ın yardımıyla bizim onlara ulaşmamıza kadar olan sürede onların sıcak ortamda bulunmalarını sağladı" VALİNİN YENİ AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 09-02-22 12:56

Son dakika: Korkutan deprem sonrası Balıkesir Valisi Şıldak ve Belediye Başkanı Yılmaz'dan ilk açıklama! 'Ekiplerimiz depremden etkilenen köylere gitti'

Son dakika haberi: Balıkesir'de gerçekleşen depremin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Vatandaşlardan kendilerine gelen olumsuz bir ihbar olmadığını belirten İsmail Yılmaz, 'Ekiplerimiz depremin olduğu köye gitti maddi ve manevi herhangi bir hasar yok' dedi. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.

Haber 22-01-22 23:06

Çevreci belediye sıfır atık projeleriyle geleceğe dokunmak istiyor

Konya'da Karatay Belediyesinin yürüttüğü "Sıfır Atık" projeleri kapsamında 50 bin ağaç kurtarıldı - Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: - "Çalışmalarımızla 22 bin 700 litre benzin, 5 milyon 975 bin 811 kilovatsaat elektrik tasarrufu sağlamış olduk. Yine bu çalışmalarımız neticesinde 42 bin ton su tasarrufu sağladık. Tabi bu sayılar gün geçtikçe artacak"

Yurthaber 18-01-22 11:40