Buyukcekmece Mimar Sinan Spor Salonu Haberleri

TFF binasına kurşunlu saldırıda Ahmet Çakar'dan bomba iddia! Sinan Engin araya girdi: Bana da kulüp başkanı söyledi

TFF Yönetim Kurulu'nun toplantıda olduğu sırada binaya kurşunların isabet etmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 5 kurşunun isabet ettiği olayla ilgili eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Çakar, olayın çok farklı olduğunu sonradan öğrendiğini belirtirken spor yorumcusu Sinan Engin de Çakar'ın açıklamasını destekledi.

Spor 2024-04-09 15:17:23

İstanbul’da 20 okula Etnospor salonu: Öğrenciler geleneksel spor ve oyunlarla tanışacak

Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteğiyle hayata geçirdiği ‘Etnospor okulda’ projesi kapsamında İstanbul’un farklı ilçelerinde bulunan 20 okulda Etnospor atölyeleri açıldı.

Yurthaber 2024-04-04 14:02:31

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 2024-04-01 12:04:57

Fabrika gibi okulun iki aylık cirosu 11 milyon lira

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler, okullara sıra, masa ve dolap, il genelindeki park ve bahçelere de oturma bankı, çardak, kameriye, çöp kovası üreterek hem mesleki tecrübe kazandı hem de lisenin gelirini artırdı.

Yurthaber 2024-03-26 11:17:09

Diğer Haber Etiketleri

Dokuma’da 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu hizmete girdi

Dokuma Fabrikası’nda müze temasıyla tasarlanan 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 18-03-24 15:12

2 milyon dolara satılık 'Osmanlı Sultanı' hamamı! Mimar Sinan, Nurbanu Valide Sultan için yapmıştı: '20-25 yıl içinde çökecek...'

Fatih’te 2. Selim'in eşi Nurbanu Valide Sultan tarafından 1582 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Ayakapı Hamamı, 2 milyon dolara satışa çıkarıldı. Ana kapısı kum çuvallarıyla 1 aydır kapalı olan ve çürümeye yüz tutan hamamı yerinde inceleyen Tarihçi-Yazar Mehmet Dilbaz, "Bu yapı tamir edilmezse en fazla 20-25 yıl içerisinde çökecek ve bu yapı çöktükten sonra ayağa kaldırma şansınız olmayacak" dedi.

Finans 13-03-24 13:19

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 09-03-24 12:03

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ni anlatan Temsil ve Hafıza sergisi açıldı

Türkiye'nin ilk güzel sanatlar okulu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinin (MSGSÜ) hikayesi "Temsil ve Hafıza: 1882-1948" başlığıyla, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 05-03-24 07:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Zübük' göndermesi: Elinizdekini de götürür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan, CHP ve DEM Parti'nin ittifak yaptığını belirterek, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da sonra Mersin'de DEM ile demlendi" dedi. 'Zübük' göndermesiyle dikkat çeken Erdoğan, "Her kim hesapsız atıp tutuyorsa bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden de götürür." ifadesini kullandı.

Haber 02-03-24 15:34

Kanalizasyon temizlenmedi, spor salonu lağımla doldu

Edirne şehir merkezi Kaleiçi semtindeki bir iş merkezinin alt katında bulunan spor salonunu kanalizasyon suları bastı.

Yurthaber 28-02-24 11:40

Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovuldu! Nedenine bir türlü anlam veremedi... 'Rahatsız ediyorsun'

TikTok'tan 'yourfavoritedaughter2' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın spor salonunda yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaştı. 'Deep squat' olarak bir spor hareketini yaptığı sırada spor salonu sahibinin genç kadını kovması üzerine herkes şaşkına döndü. Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovulan kadın ise duruma uzun bir süre boyunca anlam veremedi.

Trend 21-02-24 07:55

TBF 16 Yaş Altı Kızlar Bölge Şampiyonası Edirne'de başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 16 Yaş Altı Kızlar Bölge Şampiyonası, Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda başladı.

Yurthaber 20-02-24 13:49

Spor salonuna parası yetmeyince bu yöntemi buldu! Hem 37 bin TL tasarruf etti hem inanılmaz bir değişim yaşadı 'En tuhaf kısmı...'

Zayıflamaya karar veren pek çok kişi sağlıklı ve dengeli beslenmesi ve düzenli egzersiz yapması gerektiğini biliyor. Ancak bazen bazıları da egzersiz için spor salonuna gitmesi gerektiğini düşünüp bunu da maddi olarak karşılayamayacağını fark edince tüm bu önemli yolculuktan bir çırpıda vazgeçiyor. Ancak İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadın bunu yapmadı. Spor salonu ücretini karşılayamayınca ilginç bir yöntem buldu, hem tasarruf etti hem de inanılmaz bir değişim yaşadı.

Kadin 31-01-24 17:36

BUU’de Çok Amaçlı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu açılışında geri sayım başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatını incelemek için Bursa Uludağ Üniversitesi’ni (BUÜ) ziyaret etti.

Yurthaber 25-01-24 10:49

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-23 11:17

Depremzede öğretmenlere videolu sürpriz

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu, geçtiğimiz 6 Şubat Depremi’nin ardından Aydın’a tayin olan depremzede öğretmenlere duygusal bir sürpriz hazırladı.

Yurthaber 24-11-23 07:55

Sosyal medya fenomeni Andrea Sunshine mezarlıkta spor yapıyor! Spor salonunda tacize uğramaktan bıktım

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Andrea Sunshine spor tutkusunu mezarlığa taşıyarak herkesi şaşkına çevirdi. Spor salonunda güzelliği nedeniyle erkeklerin dikkatini çektiğini söyleyen fenomen isim, "Spor salonunda tacize uğramaktan bıktım" diyerek gündem yarattı. Spor salonu yerine Sunshine şimdilerde mezarlıkta spor yapmayı tercih ediyor.

Trend 10-11-23 11:50

İslahiye'de 17 bloktan oluşan deprem konutları teslime hazır

Arazisinin yüzde 30'unu yeşil alanın oluşturduğu, 399 dairelik site, yürüyüş yolları, spor aletleri, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, fitness salonu gibi sosyal donatı alanlarıyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 08-11-23 11:19

Cinayet anı saniye saniye kameraya yansıdı! Instagram'da konumunu bildirmesi sonu oldu... Spor salonunda antrenman yaparken iki kişi tarafından vuruldu

Eski vücut geliştirme şampiyonu Eustacio Batista spor salonunda antrenman yaptığı sırada iki kişi tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılar, Estacio'nun düzenli olarak spor salonu güncellemelerini konumla birlikte yayınladığı Instagram profili aracılığıyla kurbanın izini sürmeyi başardılar.

Trend 18-10-23 13:29

89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi bitişiğindeki cadde çift yönlü trafiğe açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UKOME’nin aldığı kararla depremde 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi bitişiğindeki Mimar Sinan Caddesi’ni çift yönlü araç trafiğine açacak.

Yurthaber 29-09-23 13:31

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Spor salonu, sauna, havuz...

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferman Toprak "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü türkücünün evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 22-09-23 15:59

Çin'de eski spor salonu antrenörü 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken boynuna düşürdü! Kendi ölümünü böyle kaydetmiş

27 yaşındaki Xiao Hou isimli eski bir fitness antrenörü spor salonunda tek başına antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Çin'in Henan eyaletinin Zhenping bölgesindeki bir spor salonunda antrenman yapan Hou, boynunun ağırlık gövdesi ile üzerinde çalıştığı antrenman tezgahı arasında sıkışması sonucu hayatını kaybetti. Korkunç kaza videoya kaydedildi.

Trend 20-09-23 10:16

Ahmet Çakar'ın televizyondan kazandığı aylık parayı açıkladı! Sinan Engin'den bomba itiraf...

Hakemliği bıraktıktan sonra televizyon yorumculuğuna başlayan ve yıllardır spor medyasına yön veren Ahmet Çakar'ın aylık kazancını yakın arkadaşı Sinan Engin açıkladı.

Spor 14-09-23 08:03

Düzce'de hayırsever iş insanının yenilediği okul açıldı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iş insanı Orhan Özdemir adına oğlu Burhan Özdemir tarafından yenilenen fen lisesinin açılışı yapıldı, bitişiğinde inşa edilecek spor salonu, kütüphane ve konferans salonunun temeli atıldı.

Yurthaber 13-09-23 14:20

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda finalde

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı final maçında İsveç'i 105-84 yenerek finale yükseldi. Millilerin finaldeki rakibi Ukrayna'yı 85-70 yenen Hırvatistan oldu. Final karşılaşması 20 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Spor 18-08-23 22:03

Aydın’da yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tekstil Park’ta ve Mimar Sinan Parkı’nda düzenlediği kültürel etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

Yurthaber 02-08-23 14:24

Kim Kardashian'ın son pozlarını gören Türk takipçileri yorum yağdırdı! İlk bakışta Hadise sandım

Dört çocuk annesi Kim Kardashian ne yapsa olay oluyor. Kim, spor salonu temalı bir fotoğraf çekimi için beyaz bir body ile poz verdi. Kim Kardashian'ın son pozlarını gören Türk takipçileri ise skandallar kraliçesini ilk bakışta Hadise sandı.

Magazin 11-07-23 09:34

Tarihi Mimar Sinan Köprüsü restorasyonunda sona doğru

Dilovası’nda Mimar Sinan’ın 16’ncı yüzyılda yaptığı, 3 kemerli ve 65 metre uzunluğundaki taş köprünün geçtiğimiz yıl başlayan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Yurthaber 08-06-23 14:18

Maşukiye’ye spor salonu kazandırılıyor

Maşukiye Mahallesi’ne içinde basketbol ve voleybol sahasının yer aldığı kapalı spor salonu inşa ediliyor.

Yurthaber 08-06-23 09:50

Antalya'da eğitimde yaklaşık 2 milyar liralık yatırım

Antalya'da anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, pansiyon ve spor salonu gibi yaklaşık 2 milyar liralık 63 proje, hayata geçiriliyor.

Yurthaber 26-05-23 15:45

Halı saha yıkılarak yerine bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak

Erzincan’da halı saha yıkılarak kaldırıldı, yerine bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak.

Yurthaber 12-05-23 09:43

Sarıgöl’de Engelliler Haftası kutlandı

Sarıgöl 4 Eylül İlkokulu koordinatörlüğünde ilçedeki okullarda bulunan engelli sınıf öğrencileri tarafından Mimar Sinan İlkokulu bahçesinde Engelliler Haftası coşkulu bir şekilde kutlandı.

Yurthaber 11-05-23 10:16

80 günde bitti: İlk konutlar yarın teslim ediliyor! Bakan Kurum bayram namazı sonrasında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kıldı. Bayram namazından sonra açıklamalarda bulunan Kurum, “Yarın, depremzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi biten ilk konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.

Finans 21-04-23 11:03

Üsküdar Kaymakamlığından İBB'nin tahliye ve yıkım çalışmasına ilişkin açıklama

Üsküdar Kaymakamlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Mimar Sinan Mahallesi'ndeki tahliye ve yıkım çalışmalarına ilişkin, ''Yapı Kayıt Belgesinin tahliye/yıkımı engelleyici mahiyette olduğu, söz konusu belgenin iptali hakkında herhangi bir yargı kararı veya idari kararın da bulunmadığı, dolayısı ile geçerliliğini koruduğu anlaşılmıştır." açıklamasını yaptı.

Yurthaber 14-04-23 08:44

Kocaeli'de iki ayrı yerde çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, spor salonu ve apartmanda çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 10-04-23 08:10

Türk derbisinde büyük olay! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçının son anlarında kavga çıktı, maskot parkeye daldı! Ergin Ataman'ın salonu terk etmesinden sonra...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 33. haftasında Anadolu Efes'i konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe Beko'nun 103-86'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın son 35 saniyesinde ise büyük bir olay çıktı.

Spor 06-04-23 23:17

Son dakika: Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın hayalini açıkladı! 'İstediği takım Fenerbahçe değil' dedi ve duyurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Derbide öne geçmesine ve rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılan sarı - lacivertlilerde taraftarlar, hedef tahtasına teknik direktör Jorge Jesus'u koymuştu. Portekizli çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının gündeme gelmesinin ardından Sergen Yalçın'ın ismi ortaya atılmıştı. Yorumcu Sinan Engin'den flaş bir açıklama geldi.

Spor 03-04-23 21:19

Aydınlı öğrenciler Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı

Muğla’da gerçekleştirilen Okul Sporları Bilek Güreşi Genç B Erkekler ve Kızlar Grup Müsabakaları katılarak derece alan Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Yurthaber 31-03-23 10:53

1+1 dairesinin aylık kirası 35 bin TL, aidatı 6 bin TL... Evini gezdirince viral oldu: Spor salonu, kayak pisti, havuz,spa...

Sosyal medyada 1+1 dairesine aylık 35 bin TL kira ve 6 bin TL aidat ödediğini söyleyen bir gencin videosu kısa sürede viral olmayı başardı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda evini gezdiren gencin videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 29-03-23 08:45

Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Efes, İtalyan ekibi Olimpia Milano karşısında!

Anadolu Efes, Olimpia Milano'yu THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında ağırlayacak. Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı için geri sayım sürüyor. Basketbolseverler arama motorlarında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Anadolu Efes Olimpia Milano basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 28-03-23 13:22

Ataşehir'deki 51 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor

Ataşehir'de Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahallelerini kapsayan mülkiyet sorununun çözümünde sona yaklaşıldı.

Yurthaber 20-03-23 15:36

Sinan Kaloğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yollar ayrıldı

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu dönemi sona erdi. Altay yönetimi, son 6 karşılaşmada 5 yenilgi, 1 eşitlik alarak düşme hattına yaklaşan takıma ilişkin flaş bir karar aldı. Peki, Sinan Kaloğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? İşte Sinan Kaloğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Spor 08-02-23 14:48

Altay'da Sinan Kaloğlu dönemi bitti

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yollar ayrıldı.

Spor 08-02-23 14:25

TOKİ Antalya KURA SONUÇLARI açıklandı mı? Akseki, Demre, Finike, İbradı, Korkuteli Antalya kura sonuçları isim listesi belli oldu mu?

TOKİ Antalya kura çekilişi sonuçları, Akseki, Demre, Finike, İbradı, Korkuteli için bugün saat 10.00'da yapılacak çekilişlerin ardından merak konusu oldu. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde noter huzurunda yapılan çekilişler kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Peki, Antalya kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Antalya kura sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 22-01-23 11:54

TOKİ Antalya KURA SONUÇLARI açıklandı mı? Gazipaşa, Kaş, Kemer Antalya TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı: 2+1, 3+1 kazananlar isim listesi

Antalya TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer ilçelerinde kura çekimi bugün de devam etti. Kuralar Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon'da noter huzurunda çekildi. Kura çekimini projelere başvuru yapan vatandaşlar TOKİ'nin resmi YouTube sayfası üzerinden anbean takip edebildiler. Peki, TOKİ Antalya KURA ÇEKİLİŞİ sonuçları nasıl öğrenilir? Gazipaşa, Kaş, Kemer Antalya TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? İşte tüm ayrıntılar...

Finans 21-01-23 22:08

TOKİ Antalya KURA SONUÇLARI nasıl öğrenilir? Alanya, Manavgat, Serik TOKİ KURA SONUÇLARI açıklandı mı? 2+1, 3+1 kazananlar isim listesi

TOKİ Antalya kura çekilişleri bugün de devam etti. Bugün Alanya, Manavgat, Serik ilçelerinde yer alan daireler sahiplerini buldu. Kura çekimleri Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon'da yapıldı. Antalya TOKİ kurası kurumun resmi YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Peki, Alanya, Manavgat, Serik TOKİ KURA SONUÇLARI açıklandı mı? TOKİ Antalya 2+1, 3+1 kazananlar isim listesi yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Finans 20-01-23 17:26

TOKİ Antalya KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN İZLE! Antalya TOKİ KURA SONUÇLARI açıklandı mı? Antalya'da 4.600 konut sahibini buluyor

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirdiği projelerde kura çekimleri devam ediyor. Bugün Antalya Merkez'de yer alan 4.600 konut sahibini bulacak. Antalya TOKİ kura çekimi bugün saat 13:00'da başladı. Kuralar Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon'da noter huzurunda çekilecek. TOKİ Antalya Merkez kurası YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez kura sonuçları belli oldu mu? Antalya TOKİ KURA SONUÇLARI nasıl sorgulanır? İşte tüm merak edilenler..

Finans 18-01-23 14:18

Fenerbahçe Beko Bayern Münih basketbol maç sonucu! Fenerbahçe evinde galip!

Fenerbahçe Beko Bayern Münih ile THY EuroLeague 19. haftasında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko Bayern Münih maç sonucu internette araştırılıyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu oynanan basketbol maçı heyecanla bekleniyordu. Maç sonucu sporseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe Beko Bayern Münih basketbol maç sonucu ne oldu? İşte detaylar...

Spor 13-01-23 00:23

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler için olay iddia! Fenerbahçe taraftarları yeniden gündeme getirdi...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 8 Ocak Pazar günü oynanacak derbi maçı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Hakemin açıklanmasının ardından Fenerbahçe taraftarları, Sinan Engin'in geçmişte ortaya attığı iddiasını paylaşmaya başladı.

Spor 06-01-23 16:48