Buyukelci Eric Fournier Haberleri

Raspberries'in solisti Eric Carmen yaşamını yitirdi!

ABD'li müzik grubu 'Raspberries'in solisti Eric Carmen, 74 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi eşi Amy Carmen, şarkıcının internet sitesinden duyurdu.

Magazin 2024-03-12 14:22:23

Beşiktaş'tan ayrıldı, jet hızıyla imzayı attı! Eric Bailly eski takımına geri döndü

Beşiktaş’ın karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Eric Bailly, İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 2023-12-30 19:02:58

Kadro dışı kalanlar kervanına katılmıştı! Beşiktaş, Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı

Son dakika... Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden olan 29 yaşındaki oyuncu Eric Bailly için sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesaptan yaptığı açıklamayla Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2023-12-29 17:51:25

Zaha ve Bailly, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almadı

Galatasaray'dan Wilfried Zaha ve Beşiktaş'tan Eric Bailly, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınmazken Trabzonspor'dan Nicolas Pepe ve Gaziantep FK'dan Max Gradel ise milli takıma davet edildi.

Spor 2023-12-29 11:08:17

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama ve Uyuşturucu Ticareti Yapma Suçları" ile aranan organize suç örgütü elebaşı Eric Schroeder’in İstanbul’da yapılan “Kafes-25” Operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 27-12-23 08:23

Son dakika | Eric Schroeder İstanbul'da yakalandı! Interpol de kırmızı bültenle peşindeydi

Son dakika haberi: Interpol tarafından kırmızı bülten ile birçok suçtan aranan çete lideri Eric Schroeder İstanbul'da yakalandı. Schroeder'in yakalandığı Kafes-25 operasyonunun görüntü ve detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 27-12-23 08:12

Beşiktaş'ta sular durulmuyor, ortalık yangın yeri! Kadro dışı kalan futbolcular çılgına döndü

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı futbolcular Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal, Jean Onana kararı sosyal medyadan öğrendiklerini ve şoke olduklarını belirtirken kulübe tepki gösterdiler.

Spor 13-12-23 17:47

Beşiktaş'ta Eric Bailly'nin menajerinden tehditkar açıklama! ''Tepkimizi göstermeye hazırlanıyoruz''

Beşiktaş'ta kısa süre önce kadro dışı bırakılan Eric Bailly'nin menajerinden açıklama geldi. Kadro dışı kararından dolayı şokta olduklarını ifade eden Bailly'nin menajeri bu durumun ardından harekete geçeceklerini ifade etti.

Spor 12-12-23 19:42

ÖZEL | Beşiktaş'ta yaşanan kadro dışı depreminin arka planında ne var? İbrahim Üzülmez bilinmeyenleri anlattı

Beşiktaş Futbol Takımı'nda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Bu gelişmenin ardından futbol takımının içinde nelerin yaşandığı büyük merak konusu oldu. Siyah-beyazlıların efsane ismi İbrahim Üzülmez, yaşanan bu olayın ardından Mynet Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor 11-12-23 13:57

SON DAKİKA: Samet Aybaba'dan karar! Beşiktaş'ta 5 isim kadro dışı bırakıldı

Son dakika... Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Spor 11-12-23 11:46

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi oynanırken tehdit mesajları aldı!

Bir menajer, Beşiktaş forması giyen Eric Bailly'e, Fenerbahçe maçı sırasında tehdit mesajları attı.

Spor 10-12-23 21:36

Taraftarın sabrı kalmadı! Beşiktaş'ın yıldızı Eric Bailly yine sakatlandı

Beşiktaş Kulübü, Eric Bailly'nin uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Transfer edildiği günden beri sakatlıklarla boğuşan yıldız oyuncunun yeniden sakatlanması taraftarların tepkisini çekti.

Spor 23-11-23 15:17

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta Aboubakar'ın ardından bir sakatlık şoku daha! Eric Bailly kafasına gelen top sonrası oyuna devam edemedi

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile karşılaşan Beşiktaş'ta ısınma sırasında sakatlanan Aboubakar'ın ardından maçın henüz ilk dakikalarında yüzüne top isabet eden Eric Bailly'de 23. dakikada oyundan alınmak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Spor 09-11-23 21:20

Beşiktaş'ta Bailly gelişmesi! Olay sonuçlandı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Eric Bailly, Bitexen Antalyaspor maçının ikinci yarısında Burak Yılmaz tarafından oyundan çıkarılmış ve takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile kavga ettiği ifade edilmişti. Bugün yapılan antrenmanda olayın tatlıya bağlandığı öğrenildi.

Spor 06-11-23 14:10

Eric Bailly'den gece yarısı açıklama geldi! ''Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Eric Bailly’i Tayfur Bingöl’ün yakasını çekiştirdiği için ilk yarının ardından oyundan aldığını açıkladı. Yılmaz, “Bailly'yi yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun” demişti. Yıldız oyuncu Bailly, bu konuyla ilgili gece yarısı bir açıklama yayınladı.

Spor 06-11-23 07:38

SON DAKİKA: Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz'dan maç sonu olay açıklamalar: Eric Bailly Tayfur'un yakasına yapıştı!

Son dakika... Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Burak Yılmaz karşılaşmanın ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Spor 05-11-23 21:57

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'a Eric Bailly'den kötü haber!

Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakiplerinden Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'a bu mücadele öncesi kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 14-10-23 12:29

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'ten korkutan skor! Bochum'a gol yağdırdılar...

Devler Ligi'nde Galatasaray ile A Grubu'nda yer alan Bayern Münih, Bundesliga'nın 5. haftasında Bochum'u Allianz Arena'da ağırladı. Bavyera ekibi; 4. dakikada Eric Maxim Choupo-Moting, 13. dakikada Harry Kane, 29. dakikada Matthijs de Light ve 38. dakikada Leroy Sane'nin golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda üstün oyununu devam ettiren Bayern Münih, 54 (penaltıdan) ve 88. dakikalarda Harry Kane, 81. dakikada ise Mathys Tel ile 3 gol daha bulup, müsabakadan 7-0 galip ayrıldı.

Spor 23-09-23 19:33

Son dakika: Beşiktaş, Eric Bailly'nin ardından Manchester United'dan bir yıldızı daha getiriyor!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e verilen milli araya 3 maçta topladığı 7 puanla giren Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosuna son olarak Manchester United'dan Eric Bailly'i katan siyah - beyazlılar, İngiliz devinden bir futbolcunun transferi için daha nabız yokluyor. İngiltere basınından ortaya atılan iddiaya göre Kara Kartal, Hannibal Mejbri’yi kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Spor 11-09-23 15:32

Beşiktaş'ın yeni transferi Bailly'den Galatasaray itirafı! ''Zaha ile konuşmuştum''

Beşiktaş'ın son transferi Eric Bailly, siyah-beyazlı ekibin sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu. Zaha'nın kendisini Galatasaray'a getirmek istediğini ama Şenol Güneş'le konuştuktan sonra tercihini Beşiktaş'tan yana kullandığını söyleyen Bailly, ligde iyi bir rekabetin olduğunu belirtti.

Spor 07-09-23 16:05

Beşiktaş'ın Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi!

Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakiplerinden olan Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'yi taşıyan uçak İstanbul'a indi. İşte detaylar...

Spor 05-09-23 20:31

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly kimdir, nereli ve kaç yaşında? Eric Bailly hangi mevkide oynuyor? İstanbul'a geliyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Fildişi Sahilli millî futbolcu, bugün saat 19.00'da İstanbul'a gelecek. Peki, Eric Bailly kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? İşte, Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly'nin hayatı ve biyografisi...

Spor 05-09-23 11:36

Gece yarısı Manchester United'dan transfer açıklandı! Beşiktaş, Eric Bailly’i kadrosuna kattı!

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen savunma oyuncusu Eric Bailly’i kadrosuna kattı.

Spor 05-09-23 07:02

Beşiktaş Eric Bailly transferinde mutlu sona ulaştı! Manchester United ile anlaşma sağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan da bir transfer bombası geldi. Siyah-Beyazlılar Galatasaray'ın da Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakiplerinden Manchester United'ın oyuncusu Eric Bailly'yi açıklamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 23:16

Beşiktaş'ta Şenol Güneş tercihini yaptı! Dünyaca ünlü stoper ile anlaşmaya varıldı, resmi açıklama geldi...

Beşiktaş’ta savunma transferi için Nino, Eric Bailly ve David Luiz isimleri ön plana çıkıyor. Ancak Nino’nun 7 milyon Euro’luk çıkış maddesi transferi zora sokarken, Bailly’nin de Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması Teknik Direktör Şenol Güneş’i düşündürüyordu. Sivasspor maçının ardından ise David Luiz ile ilgili resmi açıklama geldi. Siyah - beyazlılar, Brezilyalı yıldızla anlaşmaya vardı.

Spor 04-09-23 14:41

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda finalde rakibini 6-4 yenerek dünya şampiyonu oldu!

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. İşte detaylar...

Spor 06-08-23 16:48

Eski Google CEO'sundan çok konuşulacak yapay zeka uyarısı!

Eski Google CEO'su Eric Schmidt'ten dikkat çeken bir yapay zeka uyarısı geldi. Schmidt, ileri düzey yapay zekânın çok sayıda insanı öldürebilecek ya da zarar verebilecek varoluşsal bir risk oluşturduğu konusunda uyarıda bulundu.

Haber 26-05-23 10:59

Deprem bölgesinde görev yapmıştı! Fransız arama-kurtarma ekibinin lideri depremi anlattı... “Hiçbir ülke böyle bir felakete hazır olamaz”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçe merkezlerinde gerçekleşen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki deprem 11 ili yerle bir etti. Yaşanan felaketin ardından dünyanın pek çok noktasından arama-kurtarma ekipleri bölgeye geldi. Deprem bölgesinde görev yapan Fransız arama-kurtarma ekibi lideri Eric Zipper depremin ardından Malatya’daki durumu anlattı.

Trend 01-03-23 08:47

NASA, 3 bölgedeki deprem hasarını gösteren haritayı yayınladı! 'San Francisco’yu yıkan deprem ile benzer'

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), "Asrın felaketi" olarak nitelenen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Kahramanmaraş ile ilçesi Türkoğlu ve Gaziantep Nurdağı'ndaki hasarı noktasal olarak gösteren uydu haritası yayınladı. NASA’da görevli jeofizikçi Eric Fielding yaptığı açıklamada "Kırılmanın uzunluğu ve şiddeti 1906 yılında San Francisco’yu yıkan deprem ile benzerdi" ifadelerini kullandı.

Haber 10-02-23 17:46

Aracında arkadaşının kopmuş kafası ve parçalanmış bedeniyle yakalandı!

Rutin bir trafik suçu nedeniyle kenara çekilen Eric Holland, aracında arkadaşının kopmuş kafası ve parçalanmış cesedinin bulunması üzerine polisler tarafından tutuklandı. Bir yıl süren dava sonunda Holland, 1 Aralık Perşembe günü ikinci derece cinayet ve ağır hırsızlık suçlarından 18 ila 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 05-12-22 12:47

Son dakika: 'Bana onu alın!' Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe imza için operasyon başlattı! Eric Maxim Choupo-Moting ocak ayında 'Çubuklu'yu giyebilir...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'in lideri olarak giren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon takımına oynattığı futbolla beğeni toplayan teknik direktör Jorge Jesus'un sarı - lacivertli yönetimden hücum hattına bir transfer istediği iddia edildi. Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Jean-Eric Maxim Choupo-Moting'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 23-11-22 07:33

Cristiano Ronaldo'nun yüzüne bakmadı! Taraftarlardan Bruno Fernandes'e büyük tepki... O senin kariyerinden daha büyük

Kariyerinin en ilginç dönemlerinden birini geçiren Cristiano Ronaldo, gündemden düşmüyor. Manchester United ve yeni teknik direktör Eric Ten Hag için çarpıcı açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Dünya Kupası için Portekiz Milli Takımı kampına gitti. Ronaldo bir şok da milli takım kampında yaşadı. Yıldız oyuncu, soyunma odasında ManU'dan takım arkadaşı Bruno Fernandes'in soğuk tavırları sonrası şaşkına dönerken, görüntüler çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 15-11-22 12:26

Son dakika haberleri: Ronaldo'ya büyük ayıp ettiler! Taraftarlar sinirden çıldırmış durumda...

Son dakika haberleri: Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun geleceği arap saçına dönmüş durumda. Kırmızı şeytanlardan devre arasında ayrılmaya hazırlanan Portekizli oyuncu yerine Bayern Münih'in yedek oyuncusu 33 yaşındaki Eric Maxim Choupo-Moting düşünülüyor. Bu haberin İngiltere basınında çıkmasının ardından Ronaldo hayranları büyük bir şok yaşadı. Ronaldo'nun bu tarz bir oyuncudan bile kötü olduğunun düşünülmesi çok sert karşılandı.

Spor 03-11-22 17:23

Kente gelen sığınmacılar kriz çıkardı! New York'ta OHAL ilan edildi

ABD, New York'un kararını konuşuyor! Aylardır sığınmacı göçü alan kentte olağanüstü hal ilan edildi. Karara gerekçe olarak 'sığınmacı akınıyla baş etme' gösterildi. New York Belediye Başkanı Eric Adams, "Barınma hakkı yasalarımız, sosyal hizmetlerimiz ve değerlerimiz başkaları tarafından siyasi kazanç için sömürülüyor" dedi.

Haber 08-10-22 17:20

Futbolu bırakmıştı, Arda'yı üzen haber Sağlığım kötüye gidiyor

Son dakika spor haberi... Arda Turan'ın Türk futboluna kazandırılmasına pay sahibi olan spor adamlarından olan Belçikalı eski teknik direktör Eric Gerets, Fransız basınına verdiği bir demeçte sağlığı ile alakalı oldukça endişe veren sözler sarf etti. İşte Gerets'in o sözleri...

Spor 13-09-22 15:05

Son dakika: Galatasaray Marcao'nun yerini Cristiano Ronaldo'nun kankası Eric Bailly ile dolduruyor! Görüşme yapıldı...

Son dakika haberleri: Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gözler transfere çevrilmiş durumda. Marcao'yu 12+3 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satan sarı - kırmızılılarda savunma hattına transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, gündeme sürpriz bir isim geldi. Galatasaray, Manchester United'da forma giyen ve dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile yakın arkadaş olan Eric Bailly için harekete geçti.

Spor 19-07-22 09:22

Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, 73 yaşında yaşamını yitirdi. Donald Trump'la 1977 yılında evlenip 1992 yılında boşanan Ivana Trump, Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi.

Haber 14-07-22 22:59

7. Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Gaziantep'te gerçekleştirilecek

Jüri üyeleri arasında ünlü aktör Eric Roberts ve Oscar ödüllü Polonyalı yönetmen Zbigniew Zmudzki de bulunduğu festivalde, 35 ülkeden 450 film gösterilecek

Yurthaber 13-06-22 13:41

Herkes babası sanıyor! ''Genç erkeklerin yarattığı dramlardan iyidir''

ABD, Florida'dan 26 yaşındaki Chloe Canterbury, 52 yaşındaki Eric ile birlikte. Sevgilisi kendisinin iki katı yaşında olduğu için babasıyla karıştırılmasına alışkın olduğunu söyleyen genç kadın, genç erkeklerin yaratacağı dramalarla uğraşmayıp olgun bir erkekle sürdürdüğü mutlu birliktelikten oldukça memnun.

Trend 08-06-22 17:53

Boks ikonu Butterbean’dan şaşırtan cinsel ilişki itirafı! “Heyecandan cinsel organım ikiye bölündü”

Gerçek adı Eric Esch olan efsanevi boks figürü Butterbean, cinsellik üzerine yaptığı itirafla herkesi şaşırtmayı başardı. Uzun zamandır cinsel ilişki yaşamadığı için heyecanlandığını ifade eden Butterbean, penisinin ikiye bölündüğünü ve doktora gitmeye utandığını itiraf etti.

Trend 06-06-22 15:58

'Sex Education'ın Eric'i Ncuti Gatwa 'Doctor Who’nun yeni başrolü oldu

Sex Education dizisiyle yıldızı parlayan ve dizide Eric karakteriyle büyük beğeni toplayan Ncuti Gatwa, BBC’nin ünlü dizisi ‘Doctor Who’nun yeni başrolü oldu. Genç oyuncu açıklamasında "Karmakarışık duygular içerisindeyim. Hem gururlu hem de heyecanlıyım. Biraz da korkuyorum" dedi.

Magazin 09-05-22 10:45

Fransa İstihbaratında Ukrayna Depremi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Askeri İstihbarat Başkanı General Eric Vidaud'yu görevden aldı. Macron’un adımı, ABD istihbaratının, Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin’in ‘ordunun Ukrayna’daki başarısız performansı hakkında "danışmanlarınca yanlış bilgilendirildiğini" açıkladığı gün geldi

Haber 31-03-22 16:45

Macron rakibi Zemmour'un damarına bastı! 'Katil' sloganı sonrası dikkat çeken öneri

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi için mitinglerde mevcut cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile aşırı sağcı rakibi Eric Zemmour arasında rekabet kızışıyor. Zemmour'un mitinginde Macron hakkında atılan sloganlarla ilgili Zemmour'un yanıtı sonrası Macron'dan rakibini öfkelendirecek bir açıklama geldi.

Haber 28-03-22 21:38

Fransa'da aşırı sağcı aday Zemmour'a yumurtalı saldırı! Yumurtayı kafasında kırdı

Fransa'da cumhurbaşkanı adayı aşırı sağcı Eric Zemmour, Moissac kentine yaptığı ziyarette yumurtalı saldırıya uğradı. Zemmour'un kafasında yumurta kıran saldırgan gözaltına alındı.

Haber 13-03-22 15:42

Barcelona'nın yıldızı Eric Garcia: Galatasaray karşısında dersimizi aldık

Barcelona'nın İspanyol savunma oyuncusu Eric Garcia, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Eric Garcia, "Galatasaray ikinci yarı Napoli gibi oynadı. Bu maçtan dersimizi aldık, Türkiye'ye bu dersle gideceğiz. İstanbul'da bizin neyin beklediğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Spor 11-03-22 01:30

New York Belediyesi Aşısız Personelin İşine Son Veriyor

Eski New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun geçen yıl Covid-19 aşısı olmayan belediye çalışanlarının işlerine son vereceğiyle ilgili kararın uygulamasını yeni Belediye Başkan Eric Adams gerçekleştirecek

Haber 11-02-22 00:54

New York’ta Silah Şiddetini Önlemek İçin Yeni Yol Planı

New York Belediye Başkanı Eric Adams kentte son dönemde artan silahlı şiddetle mücadele çerçevesinde planını kamuoyuna sundu. Adams’ın planında kent girişlerinde aram yapılmasından daha fazla polis memurunun devriyeye çıkartılmasına kadar birçok unsur yer alıyor

Haber 06-02-22 22:58

ABD’de Tırmanan Şiddetin Nedeni “Hayalet Silahlar”

ABD Başkanı Joe Biden, artan silah şiddetiyle mücadelede geçen hafta yardım isteyen New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın çağrısını yanıtsız bırakmadı. New York’a bir günlük ziyaret gerçekleştiren Başkan Biden’a Adalet Bakanı Merrick Garland ve bazı Kongre üyeleri de eşlik etti

Haber 04-02-22 01:38

New York’ta Silahlı Şiddet Tırmanıyor

New York’ta son üç haftada silahlı çatışmalarda 6 polis yaşamını yitirdi. Silahlı şiddet geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 arttı. Yeni göreve başlayan New York Belediye Başkanı Eric Adams federal hükümetten kentteki silah şiddetini önleme konusunda yardım istedi

Haber 26-01-22 00:40