Cadılar Bayramı Haberleri

Sosyal medya fenomeni Emma White'ın Cadılar Bayramı kostümü Instagram'da olay yarattı! Göğüslerinin olduğu bölümüne delik açıp hayalet oldu

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının beğenisini toplayan Emma White, cesur paylaşımları sayesinde 500 bini aşkın takipçiye ulaştı. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına Cadılar Bayramı kostümüyle çıktı. White'ın paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-11-2023 10:58

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi mahalleye indi, Cadılar Bayramı'nı komşularıyla kutladı!

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi, ailesiyle beraber Cadılar Bayramı’nı komşularına şeker dağıtarak kutladı.

Spor 01-11-2023 14:52

CADILAR BAYRAMI NE ZAMAN 2023? Bugün Cadılar Bayramı mı, Halloween neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween); Twitter (X), Instagram, Facebook ve Threads gibi sosyal medya uygulmalarında yapılan paylaşımlar nedeniyle araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, bugün mü? Cadılar Bayramı neden kutlanır?

Haber 31-10-2023 13:42

CADILAR BAYRAMI TARİHİ 2023: (Halloween) Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween) popülerliği son yıllarda başta Instagram olmak üzere sosyal medyada yapılan yapılan paylaşımlar nedeniyle artış gösterdi. Her yıl ekim ayında yapılan Halloween kutlamalarının tarihi, internette araştırılıyor. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır? İşte, 2023 Cadılar Bayramı tarihi...

Haber 31-10-2023 06:35

Bu yıl bir farklılık yapıp Cadılar Bayramı'nı kutlamak isteyenler için süs önerileri

Sonbaharın en eğlenceli zamanlarından biri olan Cadılar Bayramı geldi çattı. Bu da demek oluyor ki evlerimizde büyülü bir atmosfer yaratmanın şimdi tam zamanı! Hayal ettiğiniz gibi bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak birbirinden dekoratif ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte Cadılar Bayramı teması oluşturmanız için size yardımcı olacak bazı süs önerileri!

Haber 30-10-2023 16:57

Cadılar Bayramı'nın yıldızı Jamie Lee Curtis cinsiyet değiştiren oğlunu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Cadılar Bayramı film serisiyle hafızalara kazınan Hollywood'un yıldız oyuncularından Jamie Lee Curtis sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 2021 yılında oğlu Ruby'nin transseksüel olduğunu açıkladığını anımsatan ünlü oyuncu, "Trans Görünürlük Günü'nde kızım ve ben görünür olduk" ifadelerine yer verdi.

Magazin 02-04-2023 11:26

Cadılar Bayramı faciasında 156 kişi ölmüştü! Soruşturmadaki kilit isim evinde ölü bulundu

Güney Kore'de 156 kişinin ölümüyle sonuçlanan Cadılar Bayramı faciası soruşturmasında şüpheli emniyet yetkilisi evinde ölü bulundu. İç istihbaratın, izdihamdan önce Cadılar Bayramı döneminde ciddi bir kaza yaşanabileceğine dair raporu olduğu, şüpheli emniyet yetkilisinin konuyla ilgili harekete geçilmediğini gizlemek için bu raporun silinmesi talimatı verdiği iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Haber 11-11-2022 23:13

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler katıldığı partiden +18 uyarısıyla paylaştı! Çığlıkları olay oldu

30 Eylül'de Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler, gündemden düşmüyor. Son olarak katıldığı Cadılar Bayramı partisinden paylaşım yapan Dinçerler, paylaşımına +18 uyarısı yaptı.

Magazin 01-11-2022 14:29

'En seksi' şeytan! Ödüllü kalçasını sergilemekten geri durmadı

Brezilyalı model Claudia Alende, Los Angeles'ta Cadılar Bayramı kutlamalarında şeytan ateşi kırmızısı kostümüyle kıvrımlarını gözler önüne serdi.

Magazin 01-11-2022 11:48

Eski güzel güreşçi CJ 'Lana' Perry, erotik Cadılar Bayramı paylaşımıyla gündem oldu!

Amerikan Güreşi Endüstrisi'nin önde gelen kuruluşlarından WWE'nin eski güreşçilerinden CJ 'Lana' Perry'nin Cadılar Bayramı paylaşımları gündem oldu. Hem kendisinin cadı kostümlü görüntülerini hem de AEW yıldızı kocası Miro ile Aladdin ve Prenses Jasmine kostümleri giyerek çekilmiş neşeli anlarını paylaşan Perry, ilgi odağı oldu.

Trend 01-11-2022 10:49

Galatasaraylı futbolcuların Hallowen kostümleri olay oldu! 'Mertens neden Maraş dondurmacısı?'

Her yıl 31 Ekim tarihinde kutlanan 'Cadılar Bayramı'nı (Hallowen)' Galatasaraylı futbolcular gerçekleştirdikleri parti ile kutladı. Gerçekleştirilen partiye birbirinden ilginç kıyafetlerle katılan Sarı-Kırmızılılar'ın giydikleri kostümler sosyal medyada gündem olurken, taraftarların oyuncular için yaptığı bazı yorumlar herkesi güldürdü. İşte detaylar...

Spor 01-11-2022 09:17

ABD Başkanı Joe Biden ve eşinden Cadılar Bayramı kutlaması: Çocuklara şeker dağıttılar

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Beyaz Saray'da Cadılar Bayramı için kostüm giyen çocuklara şeker dağıttı. Biden, başında beysbol şapkası ile misafirleri karşılarken, eşi Jill Biden'ın üzerindeki kanatlı kelebek kostümü dikkat çekti.

Haber 01-11-2022 01:34

Sosyal medya fenomeni Fernanda Mota Farhat Cadılar Bayramı kostümüyle şaşkınlık yarattı

Sosyal medya fenomeni Fernande Mota Farhat, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini daha ekleyerek herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medyadan genellikle iddialı kıyafetleriyle verdiği pozlarla tanınan fenomen isim bu kez Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sundu.

Trend 31-10-2022 14:13

Bir hayaletle evlenmek isteyen Brocarde, düğün tarihini açıkladı! “Yıllarca cinsel ilişkiye girdik, şimdi Cadılar Bayramı’nda evleniyoruz”

39 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Brocarde, koronavirüs sırasında Viktorya dönemindeki bir askerin hayaleti olduğunu söylediği Edwardo ile tanıştı. Birbirlerine kısa sürede aşık olduklarını dile getiren Brocarde, hayalet sevgilisiyle evleneceğini açıklayarak dünya gündemine yerleşti. İkili kıskançlık çizgilerini aşmalarının bir yolunu bulduktan sonra Cadılar Bayramı’nda evlenmeye karar verdi.

Trend 31-10-2022 11:01

Halloween partilerine meraklı olanlar için en zevkli kostüm önerileri

Cadılar Bayramı, aslında Hristiyan kültürünün ögesi olsa da artık tüm dünyada kutlanan bir tür partiye dönüştü. Hâl böyle olunca her yıl Cadılar Bayramı için çeşit çeşit kostümler ortaya çıkıyor. Peki, siz bu yıl için hazırlığınızı yaptınız mı? Cevabınız "Hayır." ise üzülmeyin. Cadılar Bayramı partileri için en eğlenceli kostümleri bir araya getirdik!

Haber 30-10-2022 21:54

Bir izdiham haberi de o ülkeden! Çok sayıda ölü ve yaralı var Havasızlık ve...

Dünyadan peş peşe izdiham ve buna bağlı olarak can kaybı haberleri geliyor. Güney Kore'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında meydana gelen izdihamda ölü sayısı 153'e yükselirken bir izdiham haberi de Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden geldi. Ülkedeki Martyrs stadyumunda şarkıcı Fally Ipupa’nın konser verdiği esnada meydana gelen izdihamda 11 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Ölenler arasında 2 polisin de olduğu aktarıldı.

Haber 30-10-2022 17:35

Parti kostümü dikkat çekti! İç çamaşırı giymedi

Ünlü model Joy Corrigan, Beverly Hills'deki bir Cadılar Bayramı partisine giderken açık mavi iki parçalı kıyafetiyle tüm bakışları üzerine çekti.

Magazin 30-10-2022 15:52

Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamaları başladı. Her sene ekim ayında kutlanan Cadılar Bayramı için korkunç kostümler giyilir ve kutlamalar yapılır. Sosyal medyada Cadılar Bayramı popülerliğinin artmasıyla Halloween hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? İşte merak edilenler...

Trend 30-10-2022 12:06

Güney Kore'de Cadılar Bayramı felaketi! Kurtulanlardan dehlete düşüren sözler

Dünyanın birçok yerinde coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı, Güney Kore'nin başkenti Seul'de izdihama neden oldu. Kutlamalar esnasında yaşanan kargaşada ölenlerin sayısı 153'e yükseldi. Olaydan sağ kurtulan görgü tanıklarının anlattıkları herkesi şaşkına çevirirken, yaşanan felaketin boyutunu da gözler önüne serdi.

Trend 30-10-2022 11:09

Son dakika: Güney Kore'de Cadılar Bayramı izdihamı! Ülke kabusu yaşıyor... Ölü sayısı 151'e yükseldi

Son dakika haberi: Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında yaşanan izdiham nedeniyle çok sayıda kişinin kalp krizi geçirdiği bildirildi. İlk belirlemelere göre 59 kişi hayatını kaybetmişti. Son gelen açıklamalarla birlikte can kaybı arttı ve 151'e ulaştı. Cadılar Bayramı kutlamalarına yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı düşünülüyor. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 30-10-2022 07:53

Seksi şeytan temalı Cadılar Bayramı kostümünü giydi babasına sürpriz yaptı! Tepkisini TikTok'ta paylaştı

Bir TikTok kullanıcısı, Cadılar Bayramı için seçtiği şeytan kostümünü giyip babasının karşısına çıkarak ona sürpriz yaptı. Ancak babasının oldukça seksi kostümünü görünce verdiği tepki, pek de pozitif olmadı. O anların görüntüleri, sosyal medyada tartışma yarattı.

Trend 27-10-2022 17:46

Sosyal medya fenomeni Nelly London, Cadılar Bayramı ruhuna çabuk girdi! Balkabağını kafasına geçirdi, iç çamaşırıyla poz verdi

Sosyal medyada beden Nelly London, pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başardı. Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına tepki gösteren Nelly London, kadınların kendi bedenleri içinde mutlu olması gerektiğini savunuyor. Cadılar Bayramı ruhuna giren London, bir balkabağını oyarak kafasına geçirdi ve iç çamaşırı takımıyla kamera karşısına geçti.

Trend 26-10-2022 11:34

Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün?

Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamalarının popülerliği son zamanlarda arttı. Korkunç kostümlerin giyildiği ve kutlama yapıldığı Cadılar Bayramı (Halloween) ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün? İşte ayrıntılar...

Haber 23-10-2022 16:11

Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? Cadılar Bayramı'na geri sayım başladı!

Korkunç kostümlerin giyilerek kutlamalar yapıldığı Cadılar Bayramı için (Halloween) geri sayım başladı. Cadılar Bayramı'nda çocuklar komşularının kapısını çalar ve şeker ya da harçlık alır. Cadılar Bayramı'nda balkabağı oyma geleneği Antik Roma öncesi Keltik dönemine dayanır. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? İşte merak edilenler...

Trend 18-10-2022 14:33

Bu nasıl şaka! Kreş çalışanı korku filmi maskesi takarak çocukları korkuttu... Çığlık çığlığa sınıftan kaçtılar

Amerika Birleşik Devletleri’nin Mississippi eyeletinde bir kreşte çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir kreş görevlisi yüzüne Scream (Çığlık) maskesi yatarak çocuklarla Cadılar Bayramı kutlamak istedi. Ancak şakanın dozunu kaçıran kreş görevlisi çocukların çığlık atarak sınıftan kaçmasına ve ağlamasına aldırış etmeden üzerlerine doğru maskeyle yürümeye devam etti.

Trend 07-10-2022 13:35

Bu kadar da olmaz dedirtti! Ülkeyi ayağa kaldıran Cadılar Bayramı partisine dava

Meksika’da Cadılar Bayramı partisinde kadın cinayeti temalı dekor kullanan MC Decoraciones şirketi yetkilileri, suça teşvik etmekten 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. MC Decoraciones, olayla ilişkin özür dilerken yerel kongre ise şirketin özrünü reddetti.

Haber 06-11-2021 01:00

Kendisini modern bir cadı olarak adlandıran Alexa Thompson, anlattıklarıyla merak uyandırdı

Hastalığı ve hamileliği tahmin edebileceğini iddia eden Alex Thompson isimli bir kadın, doğal dünyanın güçlerini öğrendikten sonra 23 yıldır büyücülük yaptığını söylüyor. Kendisini modern bir cadı olarak isimlendiren Thompson, bu durumun aşk hayatını etkilemesinden mutsuz olduğunu itiraf etti.

Trend 04-11-2021 16:52

Panama'da korkunç olay! Squid Game temalı Cadılar Bayramı partisi kanlı bitti: 8 ölü

Panama'da Cadılar Bayramını kutlamak için Squid Game temalı bir parti düzenlenirken, 2 çete arasında çıkan çatışmada 8 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Haber 04-11-2021 13:36

Şevval Şahin, Cadılar Bayramı kostümüyle New York'tan paylaştı: Gelecekten merhaba

Şevval Şahin, uzun süre tatil yaptığı Miami'nin ardından soluğu New York'ta aldı. New York'ta Cadılar Bayramı partisine katılan Şevval Şahin, sıra dışı kostümüyle dikkat çekti. Ünlü model yaptığı paylaşımda "Gelecekten merhaba" notunu yazdı.

Magazin 02-11-2021 03:07

Dua Lipa kalçasına kadar olan dekoltesini göstermek için yerlere yattı

Cesur tarzıyla dikkat çeken Dua Lipa Cadılar Bayramı için oldukça iddialı bir elbise tercih etti. Gece boyunca kıvrımlarını sergilemek için yan profilden pozlar veren Lipa hayranlarını mest etti.

Magazin 01-11-2021 16:15

Ebrar Karakurt'tan Cadılar Bayramı paylaşımı: Babam kurban keserken...

İtalya'nın Novara takımına transfer olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Ebrar Karakurt son olarak Cadılar Bayramı yorumuyla güldürdü.

Magazin 01-11-2021 14:43

Aslı Enver'in bıyıklı Cadılar Bayramı stili dikkat çekti! ''Tıngırdatıyoruz bir şeyler!''

Birçok ünlü ismi saran Cadılar Bayramı heyecanı, güzel oyuncu Aslı Enver'i de sardı. Enver, Instagram hesabından paylaştığı Cadılar Bayramı stiliyle dikkat çekti.

Magazin 01-11-2021 12:24

Cadılar Bayramı kraliçesi iş başında!

Cadılar Bayramı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlüler, birbirinden ilginç kostümleri ve temalarıyla poz verdi. Eğlenceli görünümlerini sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 31-10-2021 12:00

Ünlüler Cadılar Bayramı'nda coştukça coştu!

Dünyayı kasıp kavuran Cadılar Bayramı (Hallowen) akımına Türk ünlüler de dahil oldu.

Magazin 31-10-2021 11:25

Seksi vampir Anastasia Karanikolaou! Bir de arkasını görün

Kylie Jenner'ın çocukluk arkadaşı Anastasia Karanikolaou seksi vampir kostümüyle Los Angeles'ta özel bir Cadılar Bayramı partisine katılırken görüntülendi.

Magazin 31-10-2021 09:34

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'ın Cadılar Bayramı paylaşımı olay oldu

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran Cadılar Bayramı kostümüyle verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Turabi'nin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 31-10-2021 08:55

Müstehcen polis memuru! Kostümü olay oldu

Reality şov programı The Only Way Is Essex'in yıldızı Chloe Ross, vampire dönüşen seksi bir polis kılığına girdi.

Magazin 29-10-2021 13:49

Trans Youtuber 'Prenses Yasmin' kostümüyle nefes kesti

Dünyaca ünlü YouTuber Nikita Dragun, 'Aladdin'in Sihirli Lambası'nın 'Yasmin' karakterine bürünerek Cadılar Bayramı partisine katıldı.

Magazin 29-10-2021 09:28

Tana Mongeau en yakın arkadaşlarıyla Halloween partisinde!

YouTube fenomeni Tana Mongeau, Halloween (Cadılar Bayramı) kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-10-2021 10:52

Megan Barton Hanson, seksi Cadılar Bayramı kostümüyle Instagram’ın müstehcenlik sınırlarını zorladı

Televizyon yıldızı Megan Barton Hanson, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmüyor. İngiliz yıldız bu sefer Cadılar Bayramına özel kostümüyle, Instagram’ın müstehcenlik sınırını zorladı.

Magazin 27-10-2021 14:58

Kerimcan Durmaz, Cadılar Bayramı’nı es geçmedi! Olay poz

Kerimcan Durmaz, bir süre önce Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşti. Amerika'da oldukça büyük ve görkemli bir şekilde kutlanan Cadılar Bayramı'nda ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'ın paylaşımları damga vurdu.

Magazin 27-10-2021 08:04

Eski Playboy güzeli Jenna Bentley: Seks yapan insanlar arasında ünlü isimler vardı

Eski Playboy güzeli Jenna Bentley Hugh Hefner'ın destansı Cadılar Bayramı partilerinin perde arkasının nasıl olduğunu anlattı.

Magazin 26-10-2021 14:46

Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' pozları!

Ekranlara Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 'Cadılar Bayramı' konseptiyle için pozlar verdi. Cadı şapkasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Evcen, "Abrakadabra... Simsalabim..." notunu düştü.

Magazin 25-10-2021 20:55

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz Cadılar Bayramı'nı kutladı! Paylaşımına düştüğü not dikkat çekti

Acun Ilıcalı'nın eski eşi mimar Zeynep Yılmaz, arkadaşının düzenlediği Cadılar Bayramı partisine katıldı. Zeynep Yılmaz, Harley Quinn kostümüyle damga vurdu.

Magazin 25-10-2021 09:17

Kont Drakula efsanesine ilham oldu! Bran Şatosu’na ‘Drakula Günü’ için akın ediyorlar

Her yılın Ekim ayının son haftasında pek çok ülkede Cadılar Bayramı birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Cadılar Bayramı kutlamalarının her ülkede farklı geleneklerle sürdüğünü belirtmemiz gerekir. Sizler için Romanya’da Cadılar Bayramı kutlamalarının bir benzerini anımsatan Drakula Günü’nü araştırdık.

Trend 18-10-2021 14:25

Paris'te ürkütücü defile! Mankenler böyle gezdi

Modanın merkezi olarak kabul edilen Paris, birbirinden özel defilelere ev sahipliği yapıyor. Moda haftasında yapılan son defilede 'Cadılar Bayramı' etkisi görüldü.

Magazin 16-10-2021 11:24

Meksikalıların ölüleri anmak için her yıl düzenledikleri eğlenceli festival: Ölüler Günü (Dia de Muertos)

Tüm dünyada ölüm kaçınılmaz bir son olarak karşımıza çıkıyor. Her toplumun cenaze törenleri ve ölen kişileri yad etme biçimleri geleneksel tabular içerisinde birbirinden farklıdır. Meksika’da Ölüleri Anma Günü tam bir festival şeklinde kutlanıyor. Pixar'ın Coco filmine de ilham veren bu Meksika bayramı, ölüm ve ölüler hakkında tekrardan düşünmeyi sağlıyor.

Trend 12-10-2021 14:28

Cadılar Bayramı ne zaman? Halloween nedir? Cadılar Bayramı kostümleri...

Cadılar Bayramı dünya genelinde coşkuyla kutlanan bir gündür. Her yıl aynı tarihte kutlanan Cadılar Bayramı'nda birbirinden farklı kostümler giyilir. Sosyal medyada da oldukça popüler olan bu güne özel makyaj yapılır. Cadılar Bayramı, öncelikle Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini aldı. İşte detaylar...

Haber 12-10-2021 13:04