Cafer Sarac Haberleri

İstanbul'da sır olay! Günlerdir aranıyordu, ağaca asılı halde cansız bedeni bulundu

İstanbul'da 4 gündür kayıp olarak aranan 36 yaşındaki Cafer Işık'ın cansız bedeni bulundu. Bir ağaca iple asılı halde bulunan Işık'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 2024-01-27 19:38:26

Öğretmeni tarafından darbedilen öğrenciden yürek sızlatan sözler: Tekrar döver diye şikayetçi olmadım

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 yaşındaki öğrencisini darbeden öğretmen Cafer D.'nin yargılandığı Kocaeli 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde tanıklar dinlendi. Öğrenci M.H.Y.'nin sözleri yürek sızlattı. 17 yaşındaki M.H.Y mahkemede "Olay tarihinde öğretmenim tekrar döver diye olay basına yansıyana kadar kendisinden şikayetçi olamadım" dedi. Tanık olarak dinlenen öğrenciler de öğretmenlerinden birçok kez dayak yediklerini ifade etti.

Haber 2023-10-31 21:13:28

SON DAKİKA | Ayşenur Arslan'ın İçişleri Bakanlığına saldırı girişimiyle ilgili sözleri tepkiye yol açtı! Peş peşe açıklamalar geldi, Cafer Mahiroğlu: 'Program sonlandırıldı'

Son dakika: Halk TV yayında Ayşenur Arslan, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili olarak "Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez" demişti. Söz konusu ifadeler sosyal medyada tepkiye yol açtı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Ayşenur Arslan hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 2023-10-03 09:45:36

Korkunç kaza! Kontrolden çıkan TIR üst geçidin ayağına çarptı... Sürücü hayatını kaybetti

Muğla’nın Milas ilçesinde, üst geçidin ayağına çarpan TIR'ın şoförü Cafer Kaya (37), hayatını kaybetti.

Haber 2023-09-04 18:03:26

Kütahya'da AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, Aslanapa İlçe Başkanı Cafer Bayrak ve Dumlupınar İlçe Başkanı Ali Bursa görevinden istifa etti

Kütahya'da AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Ciner açıklamasında "14 Aralık 2018 yılından beri yaklaşık 5 senedir büyük bir gurur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti İlçe başkanlığı görevimi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum" dedi. Ciner'in ardından AK Parti Aslanapa İlçe Başkanı Cafer Bayrak ve AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Ali Bursa'nın da görevinden ayrıldığı belirtildi.

Haber 15-08-23 17:38

Iğdır'da AK Parti'li adaydan yardım isteyen CHP ilçe başkanı görevden alındı

Iğdır'da, AK Parti milletvekili adayından sulama için yardım isteyen CHP Karakoyunlu İlçe Başkanı Cafer Dalga, görevinden alındı.

Yurthaber 21-04-23 15:07

Adıyaman'da enkaz altından 198 saat sonra 18 yaşındaki Muhammed çıkarıldı

Adıyaman'da yıkılan binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, 198 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı.

Yurthaber 14-02-23 10:17

Bursa'da korkunç olay! 17 yaşındaki genç cami çıkışında eski patronunu katletti

Kan donduran olay Bursa’da meydana geldi. 17 yaşındaki A.İ., eski patronu Cafer Aydın'ı cami çıkışında tabancayla vurarak öldürdü. A.İ., suç aleti ile birlikte olay yerinden 800 metre ileride yakalandı. A.İ., Cafer Aydın'ı parasını alamadığı için öldürdüğünü söyledi.

Haber 01-01-23 19:25

İran'da ahlak polisi birimi kapatıldı! Mahsa Emini'nin ölümü sonrası ülkede sokaklar karışmıştı

İran Genel Başsavcısı Muhammed Cafer Muntazeri, ülkede iki aydan uzun süren Mahsa Emini gösterileriyle ilgili eleştirilerin odağındaki 'ahlak polisi' biriminin kapatıldığını duyurdu. İran'da Mahsa Amini, başörtüsü kurallarına uymadığı gerekçesiyle ahlak polisleri tarafından gözaltına alındıktan sonra öldürülmüş, günler süren gösteriler düzenlenmişti.

Haber 04-12-22 15:59

Köylere Hizmet Götürme Birliği ekim ayı olağan toplantısı yapıldı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Tercan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ekim ayı olağan meclis toplantısı Kaymakam Cafer Kaymakçı başkanlığında yapıldı.

Haber 29-10-22 10:23

Mantar toplamaya gitmişti, tesadüfen gördü! 'Mümkün değil çıkılmaz buradan'

Sakarya'da mantar toplamak için ormana giden kişi, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. 10 metre derinlikteki bir çukurun karşısına çıktığını gören Cafer Ordu, buranın defineciler tarafından kazıldığını iddia etti. Ordu, '' İçerisine yanlışlıkla insan veya hayvan düşse mümkün değil buradan çıkabilmesi. Büyük tehlike arz ediyor, üzerini dahi kapatmadan kaçıp gitmişler buradan. Tesadüfen rastladım ben de buraya. Bir felaket olmadan tedbir alınması gerekiyor'' dedi.

Haber 20-10-22 17:21

Konsomatrisler müzikholde birbirine girdi! Ayırmak isteyen iş yeri sahibi hayatını kaybetti

Olay, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana geldi. Bir müzikholde aralarında husumet bulunan konsomatrisler birbirine girdi. Araya girip kavgayı ayırmak isteyen iş yeri sahibi Cafer Sesver, fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Sesver'in kalp krizi geçirdiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 26-09-22 18:53

Kemik iliği nakli hematolojik kanser hastalarının umudu

Medicana Ataşehir Hastanesi Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Cafer Adıgüzel: - "Allojenik kemik iliği nakli için HLA uyumlu bir vericinin bulunması gereklidir. HLA proteinleri, biri anneden biri babadan gelen çiftler şeklinde bulunurlar"

Yurthaber 12-09-22 11:55

İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi belli oldu

Fox TV'de sabah programları sunan İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi belli oldu. Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İsmail Küçükkaya'nın artık Halk TV’de ekrana çıkacağını duyurdu.

Haber 23-08-22 19:35

Arap turist gibi davranıp dolandırdı! ATM'den parayı yatıramayınca gerçeği bankada öğrendi

Şile'de Arap turist gibi davranan kişi, bir cep telefonu bayisinden sahte dolarla 40 bin lira değerinde iki cep telefonu aldı. İş yeri sahibi dolarları hesabına ATM'den yatırmak isteyince gerçek ortaya çıktı. Sahte dolarla polise ihbarda bulunan cep telefonu bayisi Cafer Tosunasal, "İnşallah kısa zamanda bu dolandırıcıyı bulur. Ben mağdur oldum, başkaları da olmasın" dedi.

Haber 20-08-22 16:46

Emekli promosyonunda 'kamu ve özel banka' tartışması! SGK’ya flaş çağrı: 10’da 1’i kadar…

Bankalar emekli maaş promosyonunda yarışırken yeni bir detay ortaya çıktı. Özel bankalarda emekli promosyonları 8 bin liranın üzerine yükselirken kamu bankaları bu rakamların gerisinde kaldı. Konuya ilişkin Türkiye Emekliler Derneği Hukuk Müşaviri Cafer Tufan Yazıcıoğlu’ndan flaş bir çağrı geldi. Daha önce SGK’nın aylık ödemeleri için bankalara bedel ödediğini hatırlatan Yazıcıoğlu, “SGK’nın bankalarda standart bir promosyon sağlaması lazım” dedi.

Finans 17-08-22 09:13

Kocaeli’de kan donduran cinayette ürperten detaylar! 'Ağabeyimin cesedini yıkarken gördüm, kafası göçmüştü'

Kocaeli’de cinnet getiren bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin başına çekiçle vurup ağır yaralamış, kayınpederini ise bıçaklayarak öldürmüştü. Katil Murat Erzi'nin tartıştığı kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı 8 kez bıçaklayıp, keserle başına vurarak öldürdüğü belirlendi. Akçay’ın cenazesini gören kardeşi, ''Ağabeyimin cenazesini yıkarken 4 bıçak yarasının kalbinde, 2 bıçak yarasının karnında, 1 bıçak yarasını sol ayağında olduğunu gördüm. Kafasında da göçük vardı'' şeklinde konuştu.

Haber 13-08-22 09:51

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren koca dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Murat E. (40), boşanma aşamasındaki eşi Zeynep E., (37) ile barışmak için bir araya geldi. Görüşme sırasında Murat E. ile kayınpederi Cafer Tayyar Akçay (65) arasında tartışma çıktı. Cinnet getiren Murat E., eşinin başına çekiçle vurup ağır yaralarken, kayınpederini ise bıçaklayarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 12-08-22 12:40

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası restore edildi

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası restore edildi

Yurthaber 01-08-22 20:23

Tutuklu meslektaşları için imza atan ünlü yönetmen Cafer Penahi gözaltına alındı

İran'da ödüllü ünlü yönetmen Cafer Penahi dahil üç yönetmen başkent Tahran'da gözaltına alındı. Mehr haber ajansı, Panahi'nin geçen Cuma günü bir protestoya katıldıktan sonra tutuklanan yönetmen arkadaşları Muhammed Resulof ve Mustafa El Ahmed hakkında bilgi almak için Evin cezaevine gittikten sonra gözaltına alındığını bildirdi.

Magazin 12-07-22 11:09

İran'da Cafer Penahi dahil üç yönetmen gözaltına alındı

İran'da ödüllü ünlü yönetmen Cafer Penahi dahil üç yönetmen başkent Tahran'da gözaltına alındı.

Haber 11-07-22 23:32

Gazi Uyum Evinde kahraman gazilere yeni bir hayatın kapıları açılıyor

Bilkent'teki Gaziler Uyum Evi Merkezi'nde doğayla iç içe sosyal hayata hazırlanan gaziler bir taraftan tedavi hizmeti alırken bir taraftan da spor aktiviteleri, aile piknikleri ve hobi bahçesi etkinlikleriyle moral kazanıyor - Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan gazi Yüzbaşı Özgür Ocak: - "Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağ bacağıma protez takıldı, fizik tedaviye devam ediliyor. Uyum Evi'nin sosyalleşmemiz, gazilerle olan iletişimlerimiz ve topluma olan adaptasyonumuzda çok büyük etkisi var" - FETÖ'nün darbe girişiminde atılan bomba nedeniyle bacağını dizinden kaybeden Cafer Yılmaz: - "Artık profesyonel bir şekilde ampute futbol oynuyorum. Burası beni hayata tekrar kazandırdı. Bacağımı kaybettiğimdeki düşüncelerim ile şu anki düşüncelerim tamamen farklı"

Yurthaber 04-07-22 11:19

Gaziantep'te dehşet anları: Göz göre göre kendini yaktı! Dikkat çeken 'Gaziantepspor' detayı

Gaziantep halkı bugün öğle saatlerinde sonra Demokrasi Meydanı'nda bir dehşete tanıklık etti. İddiaya göre, meydana üzerine benzin dökerek gelen Cafer K. adlı şahıs bir anda çakmakla kendisini ateşe verdi. Yanan şahsa o sırada civarda eylem yapan Gaziantepspor emekçileri müdahale etti. Herkesin ortasında kendini yakan şahsın ailevi sorunları bulunduğu ileri sürüldü.

Haber 23-06-22 17:09

İlçenin sevilen esnafıydı! Oğlunun mezuniyetine giderken hayatını kaybetti

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde geleneksel zil ustalarından Cafer Güvendi, oğlunun mezuniyet törenine gitmek üzere yola çıkarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 04-06-22 22:30

25 yıl sonra 1959 model otomobilini garajından çıkardı! Gören hayran kalıyor: 'Her fotoğraf 10 lira'

Ordu'da yaşayan 80 yaşındaki Cafer Öçgüder, 44 yıl önce satın aldığı 1959 model Mercedes marka otomobilini 25 yıl sonra garajından çıkardı. Yıllarca çocuğu gibi muhafaza ettiği aracının tüm bakımlarını yaptıran Öçgüder, talibinin çok olduğunu söyledi. Arabayla çok sayıda kişinin fotoğraf çektirmek istediğini belirten Öçgüder, "'Her fotoğraf 10 lira diyorum’, tabi ki şaka yapıyorum." diye konuştu.

Haber 27-05-22 12:41

Ercan Yazgan kimdir? Ne zaman hayatını kaybetti? Ercan Yazgan'ın kaç çocuğu var?

Ercan Yazgan kimdir? sorusunun yanıtı, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Buket Dereoğlu'nun açıklamalarının ardından merak konusu oldu. Bizimkiler dizisinde kapıcı Cafer ile izleyicinin gönlünde taht kuran oyuncuya ilişkin araştırma yapılıyor. Peki Ercan Yazgan kimdir? Ne zaman hayatını kaybetti? Ercan Yazgan'ın eşi kim? Kaç çocuğu var? Üvey kızı kimdir? İşte detaylar...

Magazin 14-03-22 11:42

Türkiye Emekliler Derneği'nden yaşlı hakları için harekete geçilmesi çağrısı

TÜED Hukuk Danışmanı Cafer Tufan Yazıcıoğlu: - "BM'nin 'Yaşlıların İnsan Hakları' başlıklı kararı, yaşlı haklarının belirlenmesi açısından önemli bir başlangıçtır. Bu kararın somut haklara dönüşmesi tüm kesimlerin desteğiyle mümkündür"

Yurthaber 03-03-22 13:25

Denizli'de korkunç olay! Eşini öldürdükten sonra oğlunu eve çağırdı

Denizli'de yaşanan olay kan dondurdu. Pamukkale ilçesinde oturan Cafer Gülkaya (70), tartıştığı eşi Safiye Gülkaya'yı (69) av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra oğlunu eve çağırdı. Eve geldiğinde annesinin cansız bedeniyle karşılaşan Ferhat Gülkaya'nın şikayeti üzerine baba Gülkaya gözaltına alındı.

Haber 07-01-22 07:30

24 ayar tepside satılıyor! Fiyatları dudak uçuklatıyor: 3 milyon TL

Kahramanmaraş’ta bir pastanede altın tepside yapılan bülbülyuvası ve baklavanın fiyatı dudak uçuklattı. Altın tepside baklava 2.5 milyon, bülbülyuvası tatlısı ise 500 bin liraya satılıyor. İşletme yetkilisi Cafer Nalçacı, "Bize böyle bir talep geldi. Biz hem kuyumculuğu hem de komşu illerimiz kadar tatlıcılığı göstermek istedik. İyi tatlı, çok şerbetli olacak diye bir şey yok" diye konuştu.

Haber 12-12-21 13:38

Yıllar sonra babalarının İstiklal Madalyası'nı almanın gururunu yaşadılar

Kurtuluş Savaşı'ndan döndükten sonra 96 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Baltaş'ın çocukları, babalarının madalyasını almanın mutluluğunu yaşıyor - Cafer Baltaş: - "Allah'ın izniyle nesiller boyu bu gururu taşıyacağız" - Yaşar Baltaş: - "Allah'a şükür madalyamızı aldık. Büyük gurur duyuyoruz. Bu hissi anlatmak kolay değil"

Yurthaber 12-12-21 12:42

Kıskançlık krizine giren koca dehşet saçtı! Eşini yaraladı, yanındaki kişiyi öldürdü

İzmir'in Çeşme ilçesinde market işleten Cafer Sönmez (48), kıskançlık krizine girip, evinin bahçesinde birlikte gördüğü eşi G.S. (42) ile otel işletmecisi Burak Işık'ı (41) pompalı tüfekle vurdu. Burak Işık yaşamını yitirirken G.S. ise hastanede tedaviye alındı.

Haber 06-11-21 15:29

Esenyurt'ta kaldırımda ilerleyen araçlar, yayalara zor anlar yaşatıyor

Lise öğrencisi Mehmet Kadir Yılmaz: - "Burası taksilerin, servislerin ya da araçların yolu değil. Bunlara çok dikkat edilmesini istiyorum. Buradan okula giderken canımı verebilirdim" - Vatandaşlardan Cafer Şahinsoy: - "Hakkım olan kaldırımın en uç noktasından gidiyorum ki arkadan gelen bir araç bana çarpmasın"

Haber 28-10-21 12:45

Bir çay tepsisi ile yarım asrı geride bıraktı: İşimin âşığıyım, ölene dek yapacağım

Eskişehir’de yaşayan Cafer Ercan, 1970 yılında eline aldığı ilk çay tepsisini o zamandan beri bırakmazken, yaklaşık 51 yıldır kıraathane işletiyor. Ercan, 51 yıldır aralıksız sürdürdüğü mesleğine âşık olduğunu, ölene dek bu işi yapacağını söyledi.

Haber 27-08-21 14:49

GÜNCELLEME - Gaziantep'te depoda çıkan yangına müdahale ediliyor

Tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depodan yangın nedeniyle zaman zaman patlama sesi duyuldu - Bölgedeki bazı evler tedbir amaçlı boşaltıldı - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz: - "Yangın sadece tesiste devam ediyor. Çevre için herhangi bir sorun kalmadı" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 27-07-21 13:32

Milas Bilim Şenliğine YK Enerji damgasını vurdu

YK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Cafer Varol: - "Bulunduğumuz şehrin ekonomik olarak kalkınmasına, bölge halkının refah düzeyine sağladığımız istihdam ile katkı sunmak kadar önem verdiğimiz bir diğer husus ise şehrin kültürüne, tarihine, sportif aktivitelerine, bulunduğumuz çevreye, eğitim düzeyine pozitif değer sağlayacak projeler üretmek ve böyle projelere destek olmak"

Yurthaber 19-06-21 12:45

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Su içerken boğazımı kesiyorlarmış gibi hissediyordum

Trabzon'da Kovid-19'u yenen inşaat mühendisi Cafer Türk: - "Boğaz ağrısından su, çorba gibi sıvı gıdaları içemiyordum, bu nedenle çok zorlandım. Doktor, 'Günde 3 litre su içmen lazım' dedi ama ben o acıya katlanamadım. Yine de dediği gibi 3 litre su içmeye çalıştım ama dayanacak gibi değildi ağrısı" - "En kötüsü birine bulaştırırım duygusu, o çok kötüydü. Evde insanın yaşlısı var, genci var, kime ne olacağı da belli değil. Neyse ki bulaştırmadım kimseye"

Yurthaber 21-05-21 11:13

Otomobil 200 metreden denize uçtu! Kayıp kişiyi bulmak için çalışma başlatıldı

Zonguldak'ta kontrolden çıkıp, 200 metre yükseklikten denize uçan otomobildeki Cafer Aygün (62) yaşamını yitirdi. Araçta olduğu iddia edilen bir kişi için ise arama çalışması başlatıldı.

Haber 02-04-21 13:10

Haciz işlemi başlatan bankaya yumurta ve ayran ile saldırdı

Antalya'da, kredi borcunu ödeyemeyince evi ile aracının haczi için işlem başlatan banka şubesinin camlarına plastik bardakta ayran ve yumurta atan Cafer Balaban (45), gözaltına alındı.

Haber 31-03-21 13:26

63 yaşındaki zihinsel engelli kadına cinsel saldırıdan tutuklandı

Tunceli'de Cafer Kültür (74), zihinsel engelli G.G. (63) adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Kültür, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 26-03-21 17:08

SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na onur ödülü

Merkezi Adana’da bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na ÇGC Onur Ödülü verildi.ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat ve Mustafa Akköse, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret ederek ‘ÇGC Onur Ödülü’nü takdim etti.

Yurthaber 24-03-21 09:14

Bismil’de şehit Akdemir anısına yaptırılan kütüphane hizmete açıldı

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediye tarafından Alibey İlk-Ortaokulunda şehit jandarma uzman çavuş İbrahim Akdemir anısına yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.Yaklaşık 5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen jandarma uzman çavuş İbrahim Akdemir anısına Bismil Belediyesi tarafından yapılan okul kütüphanesi açılışına Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Sert, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven, kurum müdürleri, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.Vatan, millet ve bayrak uğrunda, şehit düşmüş kahramanların hatırasını yaşatmanın önemli olduğuna dikkat çeke Kaymakam Türkmen, "Biz değerlerine bağlı bir milletiz.

Yurthaber 21-03-21 11:41

Türk Hava Yolları çalışanı başlattığı yardım kampanyasıyla 9 köy okuluna kütüphane ve 1 anaokulu kazandırdı

Türk Hava Yolları’nın Ağrı ofisinde Satış Trafik Şefi olarak görev yapan ve Köy Okulları Yardım Projesi Derneğinin Başkanı Cafer Canşi, kütüphanesi olmayan köy okullarında okuyan ve kitaplara ulaşmakta zorluk yaşayan binlerce öğrenciye umut oldu.“Kütüphaneler” isimli projeyle Ağrı’nın 9 köy okulunda açılan kütüphaneler ile Hamur ilçesi Yukarıderedibi köyünde atıl durumda olan ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen Sağlık Ocağı da komple tadilattan geçirilerek anaokulu olarak eğitime kazandırıldı.Tamamı yapılan bağışlarla gerçekleştirilen projede, çocukların kitaplarını okurken huzurlu ve rahat olmaları düşünülerek mekanların tadilat ve dekorasyonu özel olarak yapıldı.

Yurthaber 20-03-21 11:37

Katil zanlısı komşusu çıktı! Faili meçhul cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı

İzmir Buca'da 58 yaşındaki Alaittin Çırpan'ın öldürüldüğü cinayetin katil zanlısı oldukları belirlenen komşusu Cafer Gümüşburun ile arkadaşı İlkat Ersöz 18 yıl sonra Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip tarafından yakalandı. Zaman aşımına 2 yıl kala çözülen cinayetin 2 şüphelisi tutuklandı.

Haber 14-03-21 12:05

Türkeli’de On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl temalı yarışma

Türkeli İlçe Müftülüğünce "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl" konulu kompozisyon yarışması yapıldı.12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Türkeli ilçesinde "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal’’ temalı kompozisyon yarışması düzenlendi.Müftülük tarafından ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenleri belirlemek için oluşturulan komisyon, İlçe Müftülüğü’nde bir araya geldi.Başkanlığını İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü’nün yaptığı komisyonda, İlçe Vâizi Hayrullah Boz, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Atilla Şentürk’le birlikte ilçede öğretmen olarak görev yapmakta olan Halil Topçu ve Fatih Sezer yer aldı.Komisyonun değerlendirmesi sonucunda ortaokullar arası düzenlenen yarışmada birinci Cafer Ensar Yolaçan, ikinci Ravza Özcan ve üçüncü Ravza Nur Merci oldu.Liseler arası düzenlenen yarışmada ise birinci Esma Melek Gündüz ve ikinci İrem Aysu Sönmez oldu.İlçe Müftüsü Kömürcü, dereceye girenlerin hediyelerini takdim ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Yurthaber 12-03-21 12:41

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Beyşehir’de

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Konya’nın Beyşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.Orman Genel Müdürlüğü ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında araştırma-geliştirme konularına ait işbirliği protokolünün imza törenine katıldıktan sonra Beyşehir ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden Karacabey’e Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, Orman Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler, Eğitim ve Araştırma Daire Başkanı Mehmet Koç da eşlik etti.

Yurthaber 08-03-21 11:04

Gece meydana gelen su arızası için seferber oldular

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde gece meydana gelen su arızasının giderilmesi için belediye ekipleri seferber oldu.Hürriyet Mahallesi, Şehit Er Cafer Mavi sokakta gece meydana gelen arıza üzerine belediye ekipleri ile birlikte hemen çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Arif Teke, ’Yaklaşık 3 saat süren arıza giderme çalışmalarını bizzat takip ettik.

Yurthaber 07-03-21 11:06

Uludere’de 33. beceri tasarım atölyesi açıldı

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesindeki Hilal-Şeyhan Ortaokulu’nda Buhurizade Mustafa Itri Müzik Atölyesi açıldı.Uludere genelindeki okullarda yapılan beceri tasarım atölyelerinin 33’üncüsü olan Buhurizade Mustafa Itri Müzik Atölyesi, İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın eşi Ebru Sarıkaya Solmaz ve Hilal Belediye Başkanı Cafer Benek’in katkılarıyla tamamlandı.

Yurthaber 05-03-21 09:35

Başkan Örki yeni MHP İl Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz ay MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Cafer Birtürk’ün yerine genel merkez tarafından atanan Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 11-02-21 12:57

Başkan Örki yeni MHP İl Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz ay MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Cafer Birtürk’ün yerine genel merkez tarafından atanan Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 11-02-21 12:55