Çağlayan Adliyesi Haberleri

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-2024 14:53

Adliyedeki terör saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Talihsiz kadın böyle katledildi

İstanbul Adalet Sarayı polis kontrol noktasında 6 Şubat’ta DHKP/C’li teröristler Emrah Yayla (43) ve Pınar Birkoç (23)tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, saldırının başladığı anlar ve saldırıda hayatını kaybeden Dilfiraz Karataş’ın kaçarken vurulup düştüğü anlar yer alıyor. Teröristlerce ayağından silahla vurulduktan sonra yaralı halde koşan bir polis memurunun arkasından gelen saldırganlara silahla ateş açma anı da görüntülere yansıdı.

Haber 08-02-2024 12:30

Çağlayan'daki terör saldırısı sonrası DEM Parti'li Gergerlioğlu gündem oldu! Öldürülen DHKP-C'li terörist için Meclis'te basın toplantısı düzenlemiş

Çağlayan Adliyesi’ndeki terör saldırısı sonrası DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’yla ilgili ortaya çıkan detay gündem yarattı. Gergerlioğlu'nun polislere ateş açan ve çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen DHKP/C’li teröristlerden Pınar Birkoç için Meclis'te basın toplantısı düzenlediği hatırlatıldı. Söz konusu açıklamada Gergerlioğlu; Birkoç'un koronavirüs olduğu ve bu nedenle cezaevinden çıkması gerektiğini ifade etmişti.

Haber 06-02-2024 14:59

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-2024 11:50

Çağlayan Adliyesi

Çağlayan Adliyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağlayan Adliyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye’nin gündemine oturan avukat Buket Nurşah Tekışık hakkında önemli gelişme! Hem savcıyı hem de kendisini yaktı, Adalet Bakanı'ndan açıklama geldi

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın Çağlayan Adliyesi'ndeki fotoğrafları bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Bir savcının odasında paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken avukat Tekışık'la ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. Öte yandan, İstanbul Adalet Sarayı'nda avukat Buket Nurşah Tekışık'ın çektirdiği odanın sahibi olan savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Haber 14-12-2023 15:36

Çağlayan Adliyesi personelini taşıyan servis aracının kaza yaptığı anlar kamerada

İstanbul’da Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli’nde 4 kişinin yaralandığı Çağlayan Adliyesi personelini taşıyan servisin kaza yaptığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 14-04-2023 14:34

Adliye çalışma saatleri nedir? Adliyeler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Sabahları kapılarını açan adliye binalarının öğle molası saatleri haricinde akşam mesai bitimine kadar aralıksız olarak hizmet sunduğu söylenebilir. Bir saatlik öğle arası saatleri dâhilinde öğle molası verilen adliye binalarının hafta içi günlerinde açık iken hafta sonu çalışmaları farklılık gösterebilir. Peki, adliye sarayı çalışma saatleri nedir, adliyeler hafta son açık mı?

Haber 09-12-2022 16:50

Çağlayan Adliyesi çalışma saatleri nedir? Çağlayan Adliyesi saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

İstanbul'da konumlanan Çağlayan Adliyesi'nin hangi saat aralığında hizmet sunduğu sıklıkla araştırılan konular arasındadır. İlçe olarak Şişli'de bulunan Çağlayan Adliyesi'ne hafta içi günlerinde gidilebilir. Bu adliye binasında icra veya farklı konularda işlemleri olan bireyler, öğle arası saatleri dışında işlerini halledebilir. 1 saat öğle molası verildiği bilinen Çağlayan Adliyesi hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-2022 16:47

İstanbul Adliyesi'nde intihar girişimi! Korku dolu anlar kamerada

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Adliyenin 0. katından -2. katına düşen kişi yaralanırken, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Korku dolu o anlar kameralara yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 03-10-2022 17:16