Cahit Kirac Haberleri

Biden kimyasal felaket sonrası Cahit Aral'dan rol çaldı! Zehirli olmadığını göstermek için...

ABD'nin Ohio eyaletinde geçtiğimiz sene meydana gelen tren kazasında bölgeye kimyasal madde yayılmıştı. Olayın yıl dönümünde East Palestine bölgesine ziyarete gelen ABD Başkanı Joe Biden, endişeli halkı teskin etmek için bir bardak su ve kahveyi yudumlayarak içti. Bölge halkı suyun temiz olduğu konusunda şüpheli. Biden'ın bu tutumu, 1986 yılında meydana gelen Çernobil felaketi sonrası Karadeniz'de yaşayan halkı yatıştırmaya çalışan Sanayi Bakanı Cahit Aral'ı akıllara getirdi.

Haber 2024-02-17 12:57:17

Kemerle boğarak öldürmüştü... Mahkeme salonu buz kesti! 'Karını getir bana, bir kere erkekliğimi yaşatsın bütün borçlarını kapatayım'

Isparta'da Süleyman Çelik (49), site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) otoparkta dövüp, kemerle boğarak öldürdü. Çelik ifadesinde, Erdoğan'ın kendisine ‘Karını getir bana, bir kere erkekliğimi yaşatsın bütün borçlarını kapatayım’ dediğini belirtti. Çelik'in boşandığı eşi Gülcihan Bal da, "Hüseyin'i uzun zamandır tanıyorum. Boşandığımı öğrendikten sonra 'Benimle sevgili ol. Sana ev açayım, gelip gideyim' teklifini kabul etmedim. Bu olayı Süleyman'a, bir başkasına asla anlatmadım" dedi.

Haber 2024-01-19 16:59:13

Manisa'dan İran'a kaçırılan Dönenur için Bakanlık devrede!

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 yıl önce Afganistan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından İran'a kaçırıldığı iddia edilen Dönenur B., Bakanlığın devreye girmesiyle Türkiye'ye getirildi. Uğradığı cinsel istismar sonucu hamile kalıp, 1,5 yaşında bir erkek bebek dünyaya getirdiği ortaya çıkan Dönenur B., ailesine teslim edildi. Dönenur B. kendisini tekrar ailesine kavuşturan yetkililere teşekkür edip, "Bana bu zulmü yaşatan kişi inşallah yakalanır ve adalete teslim edilir" dedi.

Haber 2023-12-14 18:29:32

Manisa'dan İran'a kaçırılan Dönenur, Bakanlığın devreye girmesiyle Türkiye'ye getirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 yıl önce Afganistan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından İran'a kaçırıldığı iddia edilen Dönenur B. (14), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın girişimleri ile Türkiye'ye getirildi.

Yurthaber 2023-12-14 18:01:19

Son dakika | Terör örgütünün maliye ve lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Irak'ın kuzeyinde düzenlediği nokta operasyonla terör örgütünün Metina lojistik ve maliye sorumlusu 'Hüseyin Piran' kod adlı Cahit Aktay'ı etkisiz hale getirdi.

Haber 31-10-23 10:13

HDP'de yeni eş genel başkanlar belli oldu! Olağanüstü kongrede Mithat Sancar'dan 'Yeşil Sol Parti' mesajı geldi

HDP'nin 4. Olağanüstü Kongresi'nde başkanlık seçimi yapıldı. Oylama sonucu yeni eş genel başkanlar Sultan Özcan ve Cahit Kırkazak oldu. Eski eş genel başkan Mithat Sancar, "Bundan sonra birikimimizi, mücadele tecrübemizi ve güçlerimizi Yeşil Sol Parti'ye yığacağız ama HDP ruh olarak da kurum olarak da buradadır" dedi.

Haber 27-08-23 15:59

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı TikTok fenomeni oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Ayla karakteriyle hafızalarımıza kazınan Filiz Taçbaş rol aldığı yapımlar, başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun Cahit Yavuz ile evliliğinden olan kızı Selin Yavuz şimdilerde büyüdü ve sosyal medya fenomeni oldu. Taçbaş'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 17-08-23 11:52

Bahçeli'den, usta sanatçı Cahit Seyhanlı için başsağlığı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden Adanalı sanatçı Cahit Seyhanlı'ya Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Haber 16-08-23 20:12

Niğde Valisi Cahit Çelik oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Niğde Valisi Cahit Çelik oldu. Vali Mustafa Koç ise Ağrı Valiliğine atandı.

Yurthaber 10-08-23 11:03

Altın Konteyner ihracat ödülleri 8 Ağustos'ta düzenlenecek

Genç MÜSİAD Başkanı Cahit Ertemel: Genç MÜSİAD, 35 yaş ve altı genç ihracatçıların çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği Altın Konteyner İhracat Ödülleri, bu yıl 8 Ağustos’ta düzenlenecek.

Yurthaber 25-07-23 10:36

Polat Alemdar'ın sağ koluydu! Kurtlar Vadisi'nin Cahit'i son haliyle şoke etti

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolu Cahit karakterine hayat veren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cahit Kayaoğlu son haliyle herkesi şaşırttı. Asıl mesleği polis memurluğu olan Kayaoğlu'nun yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-07-23 16:18

Gönül Dağı Selma Öğretmen ölüyor mu? Gönül Dağı'nın Selma Öğretmeni Melis Sevinç diziden ayrılıyor mu? 101. bölüm heyecanı!

Gönül Dağı bu akşam 101. bölümü ile ekranlara gelecek. Cumartesi akşamlarının reyting birincisi ve amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayeleriyle gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu, Erdal Cindoruk ,Ali Düşenkalkar ve Melis Sevinç gibi isimleri bulunduran dizinin bu akşamki bölümü heyecanla bekleniyor. İşte Gönül Dağı Selma Öğretmen ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-23 18:39

Gülcemal bitiyor mu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman? Fox TV'den açıklama!

Gülcemal dizisi merakla izlenmeye devam ediyor. Melis Sezen , Murat Ünalmış, Nilay Erdönmez, Edip Tepeli, Ayda Aksel ve Cahit Gök gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Kullanıcılar Gülcemal'in final tarihini araştırıyor. Peki, Gülcemal bitiyor mu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman? Fox TV'den açıklama!

Magazin 08-06-23 21:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zarifoğlu ve Karakoç'u andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şair Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölüm yıl dönümlerinde andı.

Haber 07-06-23 13:22

Kocaeli'de iş insanının öldürülmesine ilişkin davada 2 sanığa hapis cezası verildi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde iş insanı Cahit Tatlı'nın, evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin tutuklu yargılanan 2 sanıktan biri ağırlaştırılmış müebbet, diğeri 17 yıl hapse çarptırıldı.

Yurthaber 09-05-23 13:36

AK Partili vekilin ekibi kaza yaptı! Yaralılar var

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın ekibi taşıyan aracın kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı. Kolu kırılan Cahit Özkan'ın danışmanı Rafet Başak'ın ameliyata alındığı öğrenilirken, diğer yaralıların ayakta tedavi edildikleri bildirildi.

Haber 12-03-23 23:22

Yürek yakan olay: Elinde fotoğrafla enkazdan çıkmayan eşini bekliyor!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 11 ilden biri olan Hatay'da birçok bina moloz yığınına dönerken bazı enkazların başında acılı ailelerin bekleyişleri sürüyor. O kişilerden biri olan 53 yaşındaki Cahit Aşkar, Antakya ilçesinde yıkılan Çağ Apartmanı'nın enkazı başında eşini bekliyor. Deprem oğlunu kaybeden ve bugüne kadar eşine ulaşılamadığını söyleyen Aşkar, "Yetkililere sesleniyorum. Lütfen onu bulsunlar." dedi.

Haber 19-02-23 20:03

Site yöneticisini kemerle boğarak öldürmüştü! Korkunç cinayet sonrası bakın ne yapmış

Isparta'da Süleyman Ç. (49), site yöneticisi emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) kemerle boğarak öldürdü. Süleyman Ç.'nin cinayet sonrası çalıştığı akaryakıt istasyonuna gidip mesaiye başladığı ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından burada gözaltına alınan zanlının, cinayeti de itiraf ettiği öğrenildi.

Haber 30-01-23 16:33

Site yöneticisinin acı sonu! Çalışanı tarafından kemerle boğularak öldürüldü

Isparta'da kan donduran cinayet! Bir sitede yöneticilik yapan 71 yaşındaki emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan, site çalışanı S.Ç. tarafından kemerle boğularak öldürüldü. Talihsiz adamın cansız bedenini gören site sakinleri olayı ekiplere bildirildi. Cinayet zanlısı güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Gözaltına alınan zanlıyla site yöneticisi arasında anlaşmazlık olduğunu belirlendi.

Haber 28-01-23 20:46

Kurtlar Vadisi'nin Cahit'i son haliyle şaşkına çevirdi! Polat Alemdar'ın sağ koluydu...

Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisinden Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal gibi pek çok büyük isim geçti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Cahit Kayaoğlu'nu bir de şimdi görün...

Magazin 09-01-23 13:12

Kocaeli'de iş insanı Cahit Tatlı cinayetine ilişkin 3 sanığın yargılanması sürüyor

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde iş insanı Cahit Tatlı'nın, evinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin 2'si tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 21-12-22 13:47

Hukuk uzmanlarından, basın sektörünün dijital dünyadaki telif sorununa kanuni düzenleme çağrısı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cahit Suluk: - "Türkiye'de telif tabanlı bir düzenleme yapılarak basın kuruluşlarına bağlantılı hak statüsü tanınmalı. Kanuni düzenleme yapılmazsa profesyonel gazetecilik kalmayacak" - Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Üyesi Dr. Adem Aslan: - "(AA'nın düzenlediği sempozyum) Meslek birliklerinin kurulması ve kurulduğunda ortaya çıkacak sonuçlar sempozyumda ele alındı"

Yurthaber 18-10-22 11:03

AA'dan Dijitalleşme Sürecinde Basında Telif Haklarının Korunması Sempozyumu

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ateş: - "Dijitalleşme, telif hukuku alanında ve telif hukukuyla bağlantılı olan basın ve ekonominin diğer alanlarında da ciddi değişimlere yol açtı, yeni iş alanları ve iş modelleri ortaya çıktı" - İstanbul Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cahit Suluk: - "Paranın yüzde 90'ı şu anda dijital platformlara gidiyor, yüzde 10'u gazetelerde kalıyor. Bu artık kabul edilebilir sınırları aştı. Çok dramatik ve yıkıcı kayıplar söz konusu medyada"

Yurthaber 14-10-22 16:31

Sedat Peker'in elebaşılığını yaptığı suç örgütü davasında dosyaları ayrılan 8 sanık hakkında karar

Cahit Çetin'i öldürdüğü gerekçesiyle Yusuf Yağma'ya ağırlaştırılmış müebbet, 4 sanığa da müebbet hapis cezası verildi

Yurthaber 14-10-22 14:06

Başkentin yarım asırlık pastacısı

Hafızlık eğitimi alarak imam hatip okumak için geldiği Ankara'da pastacılık mesleği ile tanışan Rizeli Cahit Karateke, 49 yıldır mesleğini severek sürdürüyor - İyi bir pastanın, çabuk bozulsa da sadece doğal olan ürünlerden yapılabileceğini belirten Cahit usta, bir işte tutunmak isteyen gençlere ise sabırla ve disiplinle çalışma tavsiyesinde bulunuyor

Yurthaber 09-10-22 11:13

Düğünde gelin ve damada takı yarışı! 2 bin kişi katıldı, 4 milyon lira takıldı

Van’da Gevdan aşiretinden iş adamı Abdullah Aslan'ın kızı Nudem Aslan ile Hacı Abi'nin oğlu Cahit Abi, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. 2 bin kişinin katıldığı düğünde davetliler, takı takma yarışına girdi. Gelin ve damat için 4 milyon liralık altın ve para takıldı.

Haber 27-09-22 09:48
Yurthaber 21-09-22 14:49

Ardahan'da coğrafi işaretli içi kırmızı elma hasat ediliyor

Posof ilçesinde yetişen ve 3 yıl önce "Posof-Badele Elması" adıyla coğrafi işaret alan elmanın, toplandıktan sonra yaklaşık 2 hafta içinde içi de dışı gibi kırmızılaşıyor - Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar: - "Bu yıl elma ağaçlarımızda verim yüksek. Elmanın gerekli olgunluğa ulaşması için biraz daha beklememiz lazım"

Yurthaber 21-09-22 11:48

Yurt bahçesinde sebze yetiştiren yabancı öğrenciler toprağa dokunmanın keyfini yaşadı

Düzce'de yaz tatilinde ülkelerine gitmeyen yabancı öğrenciler, Cahit Zarifoğlu Erkek Öğrenci Yurdunun bahçesinde yetiştirdikleri sebzeleri menemen gibi Türk mutfağına özgü yiyecekler hazırlayarak tüketiyor - Yurt müdürü Yücel Özer: - "Güzel bir ortam ve faaliyet, inşallah diğer yurtlarımızda da bu tür faaliyetleri çoğaltacağız"

Yurthaber 17-09-22 11:02

Belediye otoparkında korkunç olay! Kanlar içinde bulundu, hastanede hayatını kaybetti

Malatya Büyükşehir Belediyesi otoparkında vatandaşlar, göğsünden bıçaklanmış bir şahsı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 47 yaşındaki Cahit Varol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi 17 yaşındaki Z.A.'nın ise bıçaklanma nedeniyle özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Haber 06-09-22 01:07

Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası, Erzurum'da sürüyor

Milli sporculardan Sıla Özkan, Batu Baş, Salih Babahanoğlu ile Cahit Emin Akyüz rakiplerini yenerek üs tura yükseldi

Yurthaber 13-08-22 16:09

Cahit Berkay’dan yıllar sonra gelen aşk itirafı! Türkan Şoray’ı sahnede utandırdı

Eşref Kolçak'ın anısına bu yıl ilki düzenlenen Gemlik Film Festivali açılışını Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray yaptı. Geceye Cahit Berkay'ın sözleri damga vurdu.

Magazin 25-07-22 12:40

Golfçülerin yeni rotası Antalya oldu

Uluslararası Golf Tur Operatörleri Birliği Türkiye Temsilcisi Başkanı Cahit Şahin: - "Bu yıl şu ana kadar yaklaşık 280 bin oyun gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar 600 bin oyunun üzerine çıkacağımızı, 2019 rakamlarını geçeceğimizi düşünüyoruz" - "Golf turizminde en fazla tercih edilen İspanya ve Portekiz'e giden kitle, şu anda hem tatil hem golf için ülkemize geliyor"

Yurthaber 22-07-22 11:47

Türk ve Rus iş insanları Antalya'da buluşacak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin: - "2022 yılının 7 ayı itibarıyla kurulan her 4 yabancı şirketten biri Rusya menşelidir. Antalya ve Rusya arasında ticaretin artması, ülkelerimiz arasında ilişkilerin gelişmesi adına bu buluşmayı çok önemsiyoruz"

Yurthaber 20-07-22 16:08

Antalya'da golf turizminde hareketlilik yaşanıyor

Turizmci ve golf kulübü genel müdürü Cahit Şahin: - "Bu sezon beklentilerin üzerinde İngiliz ve Alman golf turisti geldi"

Yurthaber 16-07-22 14:21

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Cahit Sıtkı Tarancı'yı paylaşımı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şair Cahit Sıtkı Tarancı'ya ait bir şiirin dizelerine yer verdi.

Haber 02-07-22 18:22

Babalar Günü'nde kavga ettiği oğlunu silahla vurdu

Karaman'da Babalar Günü'nde aile içinde çıkan kavga kanlı bitti. Halit Ö. tartıştığı oğlu Cahit Ö.'yü (26) tabancayla ateş ederek göğsünden yaraladı.

Haber 20-06-22 01:51

Tarladan 6 liraya çıkıyor! Markette iki katına satılıyor! Fiyatlar önümüzdeki günlerde...

Adana'nın Karataş ilçesinde hasadına başlanan kavunun tarladan çıkış fiyatının 6 TL olduğunu belirten Adana Tarım Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, "Kavun, marketlerde en az 2 katına satılıyor. Önümüzdeki günlerde havaların sıcak olmasıyla birlikte fiyatlar düşecektir. Ürün yeterince olgunluğa ulaştıktan sonra hasat hızlanacak ve piyasa da düşecektir" dedi.

Finans 14-06-22 17:25

Şair ve yazar Cahit Zarifoğlu kabri başında anıldı

Şair ve yazar Cahit Zarifoğlu kabri başında anıldı

Yurthaber 07-06-22 19:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cahit Zarifoğlu ve Abdurrahim Karakoç paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatlarının yıl dönümü dolayısıyla Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haber 07-06-22 17:48

Yedi Güzel Adam şairi Cahit Zarifoğlu vefatının 35. yılında anılıyor

Şiir, roman, deneme ve tiyatro oyunları kaleme alan usta edebiyatçı, yazı hayatı boyunca "Yedi Güzel Adam" şiirinde anlattığı liseden tanıdığı şair arkadaşlarıyla birlikte hareket etti - Şiirleri İngilizce ve Arapçaya da çevrilen şair, ömrünün son yıllarında çocuk edebiyatına yönelik eserler verdi

Yurthaber 06-06-22 14:36

Cahit Tatlı'nın ölümüyle sonuçlanan Kocaeli'deki aşk cinayeti sanığı: Şerefim ve namusum için uğraşıyordum

Kocaeli'de geçen yıl meydana gelen olayda sevdiği kızla evliliğine engel olduğu iddiasıyla iş adamı Cahit Tatlı’yı 10 bıçak darbesiyle öldüren şüpheli ve olaya karıştığı belirlenen sevgilisi Ceren İ.’nin yargılanmasına devam edildi. Ceren İ., "Fıras’ın yapacağı eylemden haberim yoktu. Ali ve ben piyon olarak kullanıldık. Cahit’ten para istediğim doğru ancak ben 3 istediysem o benim gözümü boyamak için 10 gönderdi" dedi. Fıras S., ise 'Ben şerefim ve namusum için uğraşıyordum' ifadesini kullandı.

Haber 31-05-22 15:05

AK Parti yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kimdir? Yılmaz Tunç nereli ve kaç yaşında?

AK Parti yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Cahit Özkan'dan boşalan görevi Tunç merak konusu oldu. Vatandalar internette AK Parti yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kimdir? Yılmaz Tunç nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 25-05-22 14:01

Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir?

AK Parti Grup Başkanvekilliğinde görev değişimi yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın yerine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç atanırken, Tunç'un hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir? İşte hayatı...

Haber 19-05-22 19:37

Son dakika: AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı

Son dakika haberine göre, katıldığı bir Youtube yayınında yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı. Cahit Özkan'ın yerine gelecek isim ise belli oldu.

Haber 19-05-22 18:12

Peş peşe yapılan açıklamalar çok konuşulmuştu! Cahit Özkan'dan dikkat çeken Ömer Çelik paylaşımı

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, katıldığı bir programda 2023 seçimleri ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkilere yönelik dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Özkan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem olurken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Partimizin görüşünü yansıtmıyor" ifadelerini kullanmıştı. Yaşananlar sonrası "Cahit Özkan görevi bırakacak" iddiaları gündeme gelirken, bugün dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte son gelişmeler...

Haber 18-05-22 13:35

AK Parti'de 'BAE' gündemi Ömer Çelik'ten Cahit Özkan'ın sözleri sonrası açıklama: Partimizin görüşü değil

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) açıklamalarının parti görüşü olmadığını açıkladı. AK Partili Çelik, "Grup Başkanvekilimiz Sn Cahit Özkan'ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır." dedi.

Haber 15-05-22 08:11

AK Partili Cahit Özkan'dan Armağan Çağlayan'a dikkat çeken seçim açıklaması: Yüzde 75’in üzerine çıkacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan 2023 seçimleri için çok konuşulacak bir açıklama geldi. Armağan Çağlayan’ın Zor Ama Yine De Sor programının konuğu olan Özkan parti olarak beklediği oy oranını açıkladı. '2023 seçimlerinde tarihi bir rekorla ipi göğüsleyeceğiz' diyen Özkan, “Yüzde 75’in üzerine çıkacağız." ifadesini kullandı.

Haber 15-05-22 07:53

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a AK Partili Özkan'dan 'sığınmacı' tepkisi! 'Bu bir faşizm geleneğidir'

Siyasetteki 'sığınmacı' çıkışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Ümit Özdağ'a tepkiler sürüyor. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Özdağ'a 'faşizm' eleştirisi yöneltti. Özkan "CHP'nin bu faşizan geleneğini Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yine CHP geleneği olarak sürdürmeye gayret etmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 10-05-22 16:58