Calisma Ve Sosyal Guvenlik Bakani Faruk Celik Haberleri

Halil Umut Meler'e çirkin saldırı! Cüneyt Özdemir 'Rezalet' diyerek tepki gösterdi: 'Böyle bir şey dünyada görülmemiştir'

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Hakeme yönelik gerçekleştirilen saldırı sonrası tepkiler de beraberinde geldi. Siyasiler ve futbolcular ardından Gazeteci Cüneyt Özdemir'de tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Özdemir, "Çok acil adli ve idari müdahale gerekiyor" notunu düştü.

Spor 2023-12-12 08:34:42

Özge Ulusoy'un yüzüğü göründü! Tektaşının fiyatı ağızları açık bıraktı

Sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy uzun süredir Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşıyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Özge Ulusoy'un parmağındaki tektaş yüzüğü dikkat çekti. 1 milyon TL'lik yüzük sonunda göründü.

Magazin 2023-08-31 14:26:49

Dolandırıcıların 'sınavsız ehliyet' oyunu! Sosyal medyadan tuzağa düşürdüler, hedeflerinde...

Dolandırıcılar yine boş durmuyor. Sürücü kurs fiyatlarının 2023'te artmasını fırsat bilen dolandırıcılar, sosyal medyada 'sınavsız ehliyet' vaadinde bulundu. Özellikle okuma ve yazması olmayan vatandaşları hedef alan dolandırıcılar, paraları aldıktan sonra ortan kayboldu. Sürücü Kursu Sahibi Ömer Faruk Topdemir, "Vatandaşlarımızı uyarıyoruz. 2023'ün gelmesiyle birlikte kurs ücret fiyatlarının artmasıyla insanlarının umudunu, hayalini çalmaya başlıyor bunlar" dedi.

Haber 2023-01-03 06:43:54

Kısmetse Olur Eslem Sena bakın kim çıktı! Eski sevgilisi meğer...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur, yeni formatı ve yeni yarışmacıları ile dijital platformda yayınlanmaya başladı. Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelen yarışma programında yer alan gelin ve damat adayları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Yeni bölümde programa dahil olacak yeni gelin adayı Eslem Sena ise tanıdık çıktı. Meğer Eslem Sena'nın eski sevgilisi Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'imiş.

Magazin 2022-12-29 09:00:04

Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Derya Yanık arasında engelli aylığı tartışması! 'Gerçek ihtiyaç sahiplerini kimsesiz bırakmadık'

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, yüzde 98 engelli olduğunu söylediği Yakup Ali Çetin adlı vatandaşın ailesine engelli yakını aylığının verilmediğini iddia etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan Gergerlioğlu'na yanıt ise gecikmedi. Sosyal medyada yaşanan tartışmanın ardından Bakan Yanık, "Biz Bakanlık olarak bu aileye en yüksek yardım kalemlerimizden olan engelli evde bakım yardımını istedikleri tarihten itibaren ödemeye başladık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-10-22 16:57

MKE Ankaragücü'nden kan bağışı kampanyası

Kulüp başkanı Faruk Koca, teknik direktör Ömer Erdoğan, yöneticiler ve taraftarlar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kızılay'a kan verdi

Yurthaber 24-09-22 13:07

Ömer Faruk Gergerlioğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ömer Faruk Gergerlioğlu hayatı ve biyografisi!

Ömer Faruk Gergerlioğlu, Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğünü üstelendiği programda konuştu. Konuk olduğu programın ardından sosyal medyada gündem olan HDP'li Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu günün en çok araştırılan isimleri arasın da bulunuyor. Peki Ömer Faruk Gergerlioğlu kimdir? Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Haber 19-08-22 13:16

Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi!

Faruk Bildirici sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen gazeteci Faruk Bildirici hakkında internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Faruk Bildirici kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Faruk Bildirici hayatı ve biyografisi...

Haber 24-02-22 00:59

Sosyal medyada Nevşin Mengü polemiği! Mengü'ye 'reklam' eleştirisi yapan Faruk Bildirici'ye Cüneyt Özdemir ve Özgür Demirtaş'tan tepki!

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, gazeteci Nevşin Mengü'yü sosyal medya hesabından reklam yaptığı gerekçesiyle eleştirerek, bunun meslek ilkelerine aykırı olduğunu söyledi. Mengü ise Bildirici'ye hem YouTube hem de Twitter'dan yanıt vererek, "Ben mecrayım, bunu Faruk Bey’lerin jenerasyonu anlayamıyor" dedi. Polemiğe Cüneyt Özdemir ile Özgür Demirtaş da dahil oldu ve Mengü'ye destek verdi. Demirtaş, "Gazeteciler nereden para kazanacak?" derken Özdemir ise çok daha sert sözler sarfetti.

Haber 23-02-22 23:10

GÜNCELLEME - Tokat'ta Bakan Yanık'ın konvoyundaki trafik kazasında 3 koruma polisi yaralandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: - "İlk bulgularda ciddi bir şey yok şükürler olsun. Doktorlarımız gerekenleri yapıyor, biz de takip ediyoruz arkadaşlarımızı. Bir kaza da biz atlattık, yağıştan dolayı görüş mesafesi muhtemelen düştü, bizim de kazadan 2 dakika önce bir araç önümüze kırdı, fakat bir şekilde geçtik biz" AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK'IN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-11-21 13:57

Kurtlar Vadisi’nde Pala’nın adamı Faruk’u oynamıştı! Ünlü oyuncu Cenk Ertan şu an ne yapıyor?

Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Faruk geniş kitlelerce tanınan, Almanya doğumlu oyuncu ve model Cenk Ertan, uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Sosyal medyada geçtiğimiz Ocak ayından beri paylaşım yapmayan ve ekranlardan 4 senedir uzak olan Cenk Ertan, sonunda Almanya’dan bir paylaşım yaparak kendini gösterdi.

Magazin 26-10-21 17:07

Beslediği keçisiyle pazarlık yaptı

Antalya’da hayvan yetiştiricisi Kemal Faruk Temiz’in keçisiyle yaptığı pazarlık, sosyal medyada ilgi odağı oldu. Oğlakken aldığı ve Maraz adını verdiği keçisini oğullarından ayırmadığını anlatan Temiz ‘‘Yem vaktiydi, her zaman ki gibi elimden yemeğe geldi. Maraz ben seni sattım, dedim. Ön ayağına uzatınca arkadaşım cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Maraz diğerlerinden çok farklı. Videodan sonra çok talibi çıktı ama nasibini döndürmedik’’ dedi.

Haber 17-07-21 12:55

Gergerlioğlu'na TBMM'deki eylemi nedeniyle iddianame

Sosyal medyada 2016'daki paylaşımı gerekçe gösterilerek hapis cezasına çarptırılan ve vekilliği düşürülerek cezaevine konan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında yeni bir iddianame daha hazırlandı.

Haber 28-04-21 20:24

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in sosyal medya fenomeni Eslem'le ilişkisi ortaya çıktı

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in internet sistemlerini kapatması ve yaklaşık 2 milyar dolarlık kripto para ile yurt dışına çıkması gündemdeki sıcaklığını koruyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Özer'in hayatı da merak konusu oldu.

Magazin 23-04-21 10:28

Çanakkale’de yaya geçitlerine ‘kırmızı çizgi’ uygulaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından ’30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz’ paylaşımının ardından Çanakkale’deki yaya geçitlerinde ’kırmızı çizgi’ uygulamasına başlandı.Çanakkale’nin en işlek noktalarından biri olan Demircioğlu Caddesi’nde gerçekleştirilen ‘kırmızı çizgi’ etkinliğine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Tahsin Saruhan, Trafik Şube Müdürü Yasin Pala ve çok sayıda polis ekibi katıldı.

Haber 30-03-21 13:42

Kırklareli’nde kadın kooperatifçilik faaliyetleri yerel değerlendirme toplantısı yapıldı

Kırklareli’nde kadın kooperatifçilik faaliyetleri yerel değerlendirme toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzun ve Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Akasoy katılımlarıyla yapıldı.Kadın kooperatifçiliği alanında kurumlar arası işbirliğini geliştirmek, farkındalık oluşturmak amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı arasında imzalanan Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzun ve Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Akasoy katılımlarıyla yerel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Söz konusu işbirliği protokolü kapsamında kadınların kooperatif kurma, işletme, ürün geliştirme, satış ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesi, kadın kooperatifçiliği alanında farkındalık çalışmalarının yürütülmesi, kadın kooperatifçiliği alanında pazarlama, ihracat-ithalat, e-ticaret gibi konularda bilgilendirme, eğitim ve rehberlik hizmetlerinin sunumu, kadın kooperatifçiliği alanında çalışma yürüten diğer kamu kurumları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör arasında iş birliğinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 24-03-21 11:42

Vali Makas, Yeşilay Danışmanlık Merkezini ziyaret etti

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret etti.Makas, kentte alkol ve uyuşturucu bağımlılarına ve bağımlı yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmeti vermekte olan Erzincan Yeşilay Danışmanlık Merkezini ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette Danışmanlık Merkezini gezen Vali Makas, yürütülen çalışmalar hakkında Erzincan Yeşilay Şube Başkanı Faruk Kocatürk ve YEDAM çalışanlarından bilgi aldı.Ziyaret kapsamında Makas, YEDAM’ın toplumumuzu, özellikle de gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için önemli bir hizmet noktası olduğunu belirterek, Erzincan Yeşilay Şube Başkanı Faruk Kocatürk’e yönetim kurulu üyelerine ve YEDAM görevlilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.Erzincan Yeşilay Şube Başkanı Faruk Kocatürk ve YEDAM çalışanları ise Vali Mehmet Makas’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

Yurthaber 23-02-21 06:59

Son dakika! Savcılık 'TR bombaladı' paylaşımları için soruşturma başlattı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medyada, "Esir kampını TR bombaladı" paylaşımı yapanlar hakkında soruşturma başlattı. Ayrıca HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında da paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Haber 14-02-21 17:23

Hayatlarındaki engelleri aşarak mutlu yuva kurdular

Bedensel engelli Faruk Yılgın, Zonguldak'ta 3 yıl önce sosyal medyada tanışarak yuva kurduğu işitme engelli eşi için tek başına işaret dili öğrendi - İşitme engelli eşi Gülşah Yılgın ile birbirlerine duydukları sevgiyle çevrelerindekilerin takdirini toplayan Yılgın çifti, yavrularını büyütmek için verdikleri hayat mücadelesiyle örnek oluyor - Faruk Yılgın: - "Engelimiz fiziksel veya konuşmayla ilgili değil, bizim tek engelimiz özlem. Eşimi ve çocuğumu özlüyorum, onlar da beni özlüyor" - Gülşah Yılgın: - "Eşim işaret dili öğrenerek benim için neler yapabileceğini bana gösterdi, onun için kendisine teşekkür ediyorum. Sevginin dili yok"

Yurthaber 14-02-21 11:26

Faruk Tınaz, Gülden Karaböcek ve Kamuran Akkor... İbo Show'da dev kadro

Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan İbo Show'a damga vurdu! Dev kadro sosyal medyada da konuşuldu.

Magazin 07-02-21 07:08

Kaymakam Tuncer ve eşinden Keskin ailesine ziyaret

Söğüt İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Kayhan Mahallesinde ikamet eden 2 çocuklu Keskin ailesini ziyaret etti.Kaymakam Tuncer, eşi Çiğdem Tuncer ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gülnur Öztürk’le beraber Kayhan Mahallesinde ikamet eden 2 çocuklu Keskin ailesini ziyaret etti.

Yurthaber 06-02-21 12:53

Kırklareli’nde yaşlı ve engelli bakım merkezlerine pandemi denetimi

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından, özel ve resmi yaşlı ve engelli bakım merkezlerimizde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim gerçekleşti.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan denetim ekipleri tarafından, pandemi önlemleri kapsamında özel ve resmi yaşlı ve engelli bakım merkezleri denetimleri yapıldı.İl Müdürü Faruk Uysal, pandemi sürecinde denetimlerin sık sık gerçekleştirdiklerini belirterek, “Müdürlüğümüzce oluşturulan denetim ekipleri tarafından pandemi önlemleri kapsamında kuruluş denetimlerimiz sıkı bir şekilde sürdürülmektedir.

Yurthaber 04-02-21 16:03

Emeklilerden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Çorum’un Osmancık ilçesinde buluşan emekliler, ilçedeki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattılar.Edinilen bilgilere göre Ankara’da ikamet eden emekli Albay Mehmet Ceylan ve arkadaşları sosyal farkındalık projesi altında Çorum’un Osmancık ilçesinde buluşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştı.Kamuda çalışan ve emekli olan arkadaşları ile birlikte Osmancık Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Mehmet Ceylan burada dernek başkanı Faruk Delibaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte projelerinden bahisle ihtiyaç sahibi ailelere yardım konusu üzerine görüştü.Dernek başkanı Faruk Delibaş, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çalışkan, Muammer Demir, ve Yaşar Tezer ile görüşmelerini sürdüren emekliler ilk olarak ilçeye bağlı Doğan Köy’de tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak yardımda bulundular.Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşımın önemini dile getiren emekli Albay Mehmet Ceylan; “ Ankara’da arkadaşlarla birlikte bir araya gelerek soysal farkındalık projesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardım etme ve ihtiyaçlarını gidermek için karar aldık.

Yurthaber 28-01-21 18:28

Müftü Gürbüz: “Engeller hizmetlere mani değildir”

Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, pandemi sürecinde sosyal medya hesapları ve çevrim içi toplantılarla hizmetleri halka ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.Açıklamalarda bulunan Müftü Gürbüz, pandemi öncesi zor bir coğrafyada bulunan yerleşim yerlerindeki vatandaşların ayağına hizmetleri ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını hatırlatarak, “Bayanlar, gençler, çocuklar, engelliler, yeni evlenen veya evlenecek olanlarla halkımızın diğer kesimlerine yönelik cami içi ve cami dışında yapılan faaliyetlerimizin vatandaşlarımızda oluşturacağı memnuniyet mutluluğumuza vesile oluyordu.

Yurthaber 24-01-21 13:04

Fenerbahçeli taraftarlardan Ömer Beyaz'a tepki yağıyor!

Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu'nun Ömer Faruk Beyaz hakkındaki "Hayal kırıklığı yaşıyorum" açıklaması ve genç oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi Sarı Lacivertli taraftarlarda adeta infial yarattı. Geçen sene taraftarın büyük destek verdiği, 16 yaşında takım kaptanlığı pazu bandını takan Ömer Faruk Beyaz'a sosyal medyada büyük tepki başladı. Bazı taraftar grupları da genç oyuncunun sosyal medya hesaplarını eleştiri yağmuruna tutarken takipten de çıkma kampanyası başlatıldı.

Spor 13-01-21 20:39

OMÜ’lü öğrencilerden sağlık çalışanlarına teşekkür

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Faruk Tan ve öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında, sağlık çalışanlarına teşekkür konulu bir etkinlik düzenlendi.Tıp Fakültesi Dekanlığı Mavi Salon’da gerçekleşen proje adına konuşmasını yapan 2.

Yurthaber 09-01-21 12:31

Kaymakam Çelik pazar esnafıyla buluştu

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, semt pazarında faaliyet gösteren pazarcı esnafı ziyaret ederek, sosyal mesafe ve maske kurallarına uymalarını istedi.Kaymakam Çelik, beraberindekilerle birlikte semt pazarındaki esnafı ziyaret etti, Pazarcı esnafıyla sohbet eden Kaymakam Çelik, esnafın işleri hakkında bilgi alarak tüm pazarcı esnafa işlerinde hayır ve bereket temennisinde bulundu.

Yurthaber 31-12-20 17:08

Sosyal medyadan istediler Şehzadeler kolları sıvadı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medyadan seslerini duyurarak, ilçeye bir skatepark yapılmasını talep eden paten ve kaykay sporuyla ilgilenen bir grup genci, belediyede misafir ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Yurthaber 21-12-20 17:08

Uşak Valiliği: FETÖ ve PKK terör örgütleri aynı amaç uğrunda birleşmişlerdir

Uşak Valiliği, HDP milletvekili Gergerlioğlu’nun Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde çıplak arama yapıldığı iddiasını yalanladı.HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Uşak Emniyet Müdürlüğüyle ilgili çıplak arama yapıldığı iddiasının tekrardan gündeme gelmesinin ardından Uşak Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Son günlerde İl Emniyet Müdürlüğümüzün uygulamasını skandal olarak vermeye çalışmak FETÖ terör örgütünün esiri olmuş yayın organlarının ve kişilerin karalama kampanyasıdır.

Haber 17-12-20 18:47

Kaymakam Çelik köy ziyaretlerine devam ediyor

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, köy ziyaretlerine devam ediyor.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çelik, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İslam Oral ile birlikte ilçeye bağlı Onbaşılar, Bayrambaşı köyü ile Kumgölü köyü Dörtçatı mezraları ziyaret etti.

Yurthaber 15-12-20 12:50

Tarihi ilçe Cizre sağlanan huzur ortamıyla ziyaretçilerini bekliyor

Terör örgütü PKK'ya karşı sürdürülen başarılı operasyonlar sonucu huzur ve güven ortamına kavuşan Şırnak'ın Cizre ilçesi, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle gezi rotalarında yer almak istiyor - Cizre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cüneyt Munis: - "Bölgede turizmin daha yüksek bir çıtaya ulaşmasını, tur operatörlerinin burayı da kendi rotalarına dahil etmelerini istiyoruz" - Cizre TSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Yıldırım: - "Allah'a şükür kamu düzeni sağlanmış ve Cizre artık kültürel değerlerini tanıtmak için hazır. Tur operatörlerine ve TÜRSAB'a çağrıda bulunuyoruz. İnsanlık tarihine ışık tutmuş, medeniyete öncülük etmiş Cizre'yi düzenlenecek tur güzergahlarına alın"

Yurthaber 05-12-20 11:22

Silvan’da Engelliler Günü etkinliği

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte engellilerle bir araya gelerek, kendilerine karanfil dağıttı.Silvan Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, kamu kurum müdürleri, Silvan Engellilerini Koruma Derneği Başkanı Hasan Yurtken, Silvan Engellilerini Koruma Derneği üyeleri ve velileri katıldı.

Yurthaber 03-12-20 16:14

Başkan Demir’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla yayınladığı mesajında, "Sosyal Belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.Başkan Demir, “Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.

Yurthaber 03-12-20 10:17

Silvan’da pandemi dönemi boyunca en yüksek vaka sayısına ulaşıldı

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik, pandemi süreci boyunca en yüksek vaka sayısına ulaştıklarını söyledi.Vatandaşların maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarının önemine dikkat çeken Kaymakam Çelik, salgının alınan tedbirler neticesinde etkisini kaybettiğini söyledi.

Yurthaber 05-11-20 14:41

Şeref Sözü dizisi 3. bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Şeref Sözü'nde neler olacak?

Show TV'de ekrana gelen, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü'nün 3. bölümünden sosyal medyaya özel bir ön izleme sahnesi daha izleyiciyle buluştu. Faruk'un kendine geldiğinin görüldüğü sahnede İsra'yı ve oğlunu bulmak için harekete geçen Faruk'a babası engel oluyor. Babasından ağır sözler işiten Faruk büyük bir yıkıma uğruyor.

Magazin 27-10-20 22:59

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı yapıldı

Ardahan’da Vali Hüseyin Öner başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Planı"nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından yapılan sunumun ardından, kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyonu planı genel durumu, 2020 yılı içinde alınan kararlar ile bu kararlar kapsamında yapılan ya da Covid-19 sebebiyle yapılamayan çalışmalar, il eylem planlarının faaliyetleri kapsamında ilgili kurum kuruluşlarca gerçekleştirilen çalışmalar, kurumlar arası iş birliğinin artırılması adına alınacak önlemler ve mevcut komisyon toplantısı kapsamında alınan kararlar ile ilgili gündem maddeleri değerlendirildi.Vali Hüseyin Öner toplantıda yaptığı konuşmada, insana verilen değerin önemli olduğunu, özellikle annemiz, kardeşimiz, eşimiz, yakınımız olan kadının hakkının, hukukunun gereği gibi korunmasının tek amaçları olduğunu söyledi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Millî Eğitim, Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortak çalışması sonucu hazırlanan bu protokol çerçevesinde, kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair eylem planının hayata geçirilmesini amaçladıklarını da belirten Vali Öner, her birimin yürüttüğü çalışmaları takip edeceklerini ve gerekli koordinasyonu sağlayacaklarını dile getirdi.Toplantıya Vali Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir ve ilgili kurum amirleri ile personelleri katıldı.

Yurthaber 26-09-20 10:00

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı yapıldı

Ardahan’da Vali Hüseyin Öner başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Planı"nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla koordinasyon toplantısı yapıldı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli tarafından yapılan sunumun ardından, kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyonu planı genel durumu, 2020 yılı içinde alınan kararlar ile bu kararlar kapsamında yapılan ya da Covid-19 sebebiyle yapılamayan çalışmalar, il eylem planlarının faaliyetleri kapsamında ilgili kurum kuruluşlarca gerçekleştirilen çalışmalar, kurumlar arası iş birliğinin artırılması adına alınacak önlemler ve mevcut komisyon toplantısı kapsamında alınan kararlar ile ilgili gündem maddeleri değerlendirildi.Vali Hüseyin Öner toplantıda yaptığı konuşmada, insana verilen değerin önemli olduğunu, özellikle annemiz, kardeşimiz, eşimiz, yakınımız olan kadının hakkının, hukukunun gereği gibi korunmasının tek amaçları olduğunu söyledi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Millî Eğitim, Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortak çalışması sonucu hazırlanan bu protokol çerçevesinde, kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair eylem planının hayata geçirilmesini amaçladıklarını da belirten Vali Öner, her birimin yürüttüğü çalışmaları takip edeceklerini ve gerekli koordinasyonu sağlayacaklarını dile getirdi.Toplantıya Vali Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir ve ilgili kurum amirleri ile personelleri katıldı.

Yurthaber 26-09-20 10:00

Başkan Demir, meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaptı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.Ziyarete Belediye Meclis Üyeleri Erdal Kara ve Kemal Aktaş, katılırken pandemi sürecinin devam ettiği ve maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyulması gerektiği hatırlatıldı.Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Demir, esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor.

Yurthaber 22-09-20 14:49

Hakkari’deki kurum müdürlerinden maske denetimi

Hakkari’deki kurum müdürleri iş yerleri, cadde ve sokaklarda maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.Hakkari Valiliğinin almış olduğu korona virüs tedbirleri kapsamında İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, SGK Müdürü Erdin Polat, Meteoroloji Müdürü Nusret Karadeniz ile Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli kent merkezinde maske ve sosyal mesafe denetiminde bulundu.

Yurthaber 18-09-20 08:53

Kırklareli’de Yıldızlı işletmeler ödüllendirildi

Kırklareli’nin Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde faaliyet gösteren ve Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere harfiyen uyan işletmelere Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal tarafından “Yıldızlı İşletmeler” sertifikaları verildi.Lüleburgaz’da korona virüs tedbirlerine uyan Carmen Düğün Salonu sahibi Veli Şah, Özel Masal Kreş ve Gündüz Bakımevi Esengül Şentürk Topçu, Club Luka Erdem Kahraman ve Alpullu’dan Asmalı Konak Et Lokantası Arif Sağ, Lüleburgaz Kaymakamlığonda düzenlenen törenle “Yıldızlı İşletme” sertifikalarının sahibi oldu.Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin yanı sıra Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal ve Lüleburgaz Pandemi Koordinatörü Mine Güntürkün de katılarak işletmelere sertifikalarını teslim etti.Tören öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Salih Yüce, uygulamanın Kırklareli Valisi Osman Bilgin nezdinde başlatılan bir uygulama olduğunu söyleyerek virüse karşı her zaman tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Yurthaber 02-09-20 13:30

Araban Kaymakamlığı kurban kesemeyen vatandaşların adına kurban kesti

Araban Kaymakamlığı Kurban Bayramı’nda kurban kesemeyen vatandaşların hayrına iki adet büyükbaş kurban kesti.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’nun talimatı ile Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Şehit Sait Demirel Aşevinde günlük yemek verilen ve kurban kesemediği için hüzünlenen 130 ihtiyaç sahibi vatandaşım hayrına Kurban Bayramı’nın ilk gününde iki adet büyükbaş kurban kesildi.Araban ilçesi Belediyesi tarafından kurban kesim yeri olarak belirlenen belediyeye ait mezbahanede Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban ilçe Müftü Vekili Muhammed Faruk Akbaş, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ile birlikte ilçe merkezindeki camilerin imam-hatipleri katılımıyla dualarla kesimi yapıldı.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu yazılı açıklamasında, ’’Araban Kaymakamlığı olarak Kurban Bayramında kurban kesmediği için hüzünlenen, aşevimizden yararlanan 130 yaşlımız için kestiğimiz iki adet büyükbaş kurbanlığın eti Kurban Bayramı boyunca Araban Kaymakamlığı Şehit Sait Demirel Aşevinden yararlanan ve kurban kesemediği için mahcup olan ihtiyaç sahibi 130 yaşlılarımız için aşevinde kavurma olarak pişirilip yanında pilav ile yaşlılarımıza dağıtımını yapılacağız’’ dedi.

Yurthaber 31-07-20 12:41

Araban Kaymakamlığı kurban kesemeyen vatandaşların adına kurban kesti

Araban Kaymakamlığı Kurban Bayramı’nda kurban kesemeyen vatandaşların hayrına iki adet büyükbaş kurban kesti.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’nun talimatı ile Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Şehit Sait Demirel Aşevinde günlük yemek verilen ve kurban kesemediği için hüzünlenen 130 ihtiyaç sahibi vatandaşım hayrına Kurban Bayramı’nın ilk gününde iki adet büyükbaş kurban kesildi.Araban ilçesi Belediyesi tarafından kurban kesim yeri olarak belirlenen belediyeye ait mezbahanede Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban ilçe Müftü Vekili Muhammed Faruk Akbaş, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ile birlikte ilçe merkezindeki camilerin imam-hatipleri katılımıyla dualarla kesimi yapıldı.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu yazılı açıklamasında, ’’Araban Kaymakamlığı olarak Kurban Bayramında kurban kesmediği için hüzünlenen, aşevimizden yararlanan 130 yaşlımız için kestiğimiz iki adet büyükbaş kurbanlığın eti Kurban Bayramı boyunca Araban Kaymakamlığı Şehit Sait Demirel Aşevinden yararlanan ve kurban kesemediği için mahcup olan ihtiyaç sahibi 130 yaşlılarımız için aşevinde kavurma olarak pişirilip yanında pilav ile yaşlılarımıza dağıtımını yapılacağız’’ dedi.

Yurthaber 31-07-20 12:41

Araban Kaymakamlığı kurban kesemeyen vatandaşların adına kurban kesti

Araban Kaymakamlığı Kurban Bayramı’nda kurban kesemeyen vatandaşların hayrına iki adet büyükbaş kurban kesti.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’nun talimatı ile Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Şehit Sait Demirel Aşevinde günlük yemek verilen ve kurban kesemediği için hüzünlenen 130 ihtiyaç sahibi vatandaşım hayrına Kurban Bayramı’nın ilk gününde iki adet büyükbaş kurban kesildi.Araban ilçesi Belediyesi tarafından kurban kesim yeri olarak belirlenen belediyeye ait mezbahanede Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban ilçe Müftü Vekili Muhammed Faruk Akbaş, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ile birlikte ilçe merkezindeki camilerin imam-hatipleri katılımıyla dualarla kesimi yapıldı.Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu yazılı açıklamasında, ’’Araban Kaymakamlığı olarak Kurban Bayramında kurban kesmediği için hüzünlenen, aşevimizden yararlanan 130 yaşlımız için kestiğimiz iki adet büyükbaş kurbanlığın eti Kurban Bayramı boyunca Araban Kaymakamlığı Şehit Sait Demirel Aşevinden yararlanan ve kurban kesemediği için mahcup olan ihtiyaç sahibi 130 yaşlılarımız için aşevinde kavurma olarak pişirilip yanında pilav ile yaşlılarımıza dağıtımını yapılacağız’’ dedi.

Yurthaber 31-07-20 12:41

Araban Belediyesi kurban kesim yerlerini belirledi

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediyesi, ilçede Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında yaptığı çalışmalarla kurban kesim yerlerini de belirledi.Gaziantep’in Araban ilçesi Belediyesi Başkanı Hasan Doğru başkanlığında Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kadir Gökhan Bakan, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz, Araban İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gamze Yıldız, Araban İlçe Müftü Vekili Muhammed Faruk Akbaş, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, Araban İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kerim Yavuz’un katılımıyla başkanlık makamında gerçekleşen toplantı sonucunda alınan kararla ilçe merkezindeki kurban kesim yerleri olarak Yenialtıntaş Mahallesindeki eski mezbahane ile GASKİ arıtma tesisi yanında bulunan mezbahane de yapılacağı belirlendi.

Yurthaber 28-07-20 16:05

Başkan Orhan: “İlçemiz doğa turizminde keşfedilmeyi bekliyor”

Sosyal belediyecilik çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bu kez hafta sonunda Alpin Out Door Doğa Sporları Derneği tarafından organize edilen bisiklet turu ve balık tutma etkinliğine katıldı.Aziziye İlçesi sınırları içinde bulunan Kuzgun Barajı çevresinde düzenlenen etkinliğe Başkan Orhan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen’de katıldı.

Yurthaber 20-07-20 14:02

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin, yetenek sınavına hazırlanan öğrenciye destek oldu

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Spor Lisesinin yetenek sınavına hazırlanmak için kendi imkanlarıyla parkur kuran öğrenci Abdulsamet Öztürk’ün sosyal medyada yayınlanan görüntülerini izleyerek kendisine destek oldu.Ağrı’nın Tutak ilçesinde bulunan Bintosun köyünde yaşayan ve Merkez Spor Lisesinin yetenek sınavına hazırlanmak için kendi imkanlarıyla parkur kuran Bintosun İlk ve Ortaokulu öğrencisi Abdulsamet Öztürk’ün görüntüleri okul tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Yurthaber 07-07-20 10:46

Özge Ulusoy sevgilisi Faruk Çolakoğlu'nun doğum gününü kutladı

Geçen gün ayrılma kararı aldıkları iddia edilen Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü model sosyal medya hesabından sevgilisinin doğum gününü kutladı...

Magazin 03-07-20 10:36

Ağrı’da LGS Toplantısı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü 20 Haziranda yapılacak Merkezi Sınavla (LGS) ilgili toplantı yaptı.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı salonunda sosyal mesafe bırakma ve maske takma kuralına uyularak İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin başkanlığında yapılan toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Kutbeddin Kaya ve sınav merkezi okul müdürleri katıldı.

Yurthaber 23-05-20 15:54

Ramazanda spor nasıl yapılmalı

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Faruk Akçınar, sosyal mesafe kurallarına uymak kaydıyla Ramazan süresince de spor yapılabileceğini söyledi.Faruk Açınar, ramazan boyunca hangi spor dalıyla uğraşılırsa uğraşılsın ciddi manada mineral ve su kayıpları yaşanabileceğini kaydederek, "Aslında oruç tutulmayan dönemle karşılaştırılınca oruç tutulan dönemde egzersizde oluşan bu kayıpların miktarı açısından ciddi bir farklılık yoktur.

Yurthaber 17-05-20 10:11