Call Of Duty Haberleri

Rusya'daki saldırı sonrası akıllara o oyun geldi! Call of Duty'deki sahne gerçek oldu! Büyük benzerlik var…

Dünya Rusya’da gerçekleşen terör saldırısını konuşurken sosyal medyada çok ilginç bir görüntü gündem oldu. Call of Duty'nin 14 yıl önce yapılan oyunundaki 'No Russian' bölümündeki sahnelerin Rusya’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte oyundaki o sahne…

Haber 23-03-2024 07:34

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-2023 12:13

Dünya bu oyun ile çalkalanıyor! Herkes şaşkın: Sanki gerçek

Call of Duty: Modern Warfare 2'nin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Dünyaca ünlü Call of Duty serisinin yeni oyunu olan Modern Warfare 2'nin Amsterdam bölümünden alınan bu görüntüler görenler tarafından gerçek sanıldı. Grafik kalitesiyle herkesi şaşırtan oyun dünya çapında konuşulmayı başardı.

Haber 23-10-2022 09:25

CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty’nin yeni macerası Modern Warfare II’nin sistem gereksinimleri!

CoD MW2 oyununun hangi bilgisayarlarda oynanabileceği merak konusu oldu. Oyunun 28 Ekim 2022 Cuma günü itibarıyla oyunseverlere sunulması bekleniyor. Oyun hem bilgisayarda hem de PlayStation 4 ile PlayStation 5'te, ayrıca Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinde oynanabilecek. Peki, CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty: Modern Warfare II'nin sistem gereksinimleri...

Haber 22-10-2022 15:14

Call Of Duty

Call Of Duty Hakkındaki Haberler Mynet'te. Call Of Duty Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Görenler şaşkına döndü: Ön siparişe açılan Harry Potter oyununun fiyatı tam 9 bin 999 TL!

Harry Potter takipçilerinin uzun zamandır beklediği oyun Hogwarts Legacy, bir dijital oyun mağazası olan Epic Games Store'da ön siparişe açıldı. Hogwarts Legacy fiyatıyla ise görenleri şaşkına çevirdi. Oyun 9 bin 999 TL'lik fiyatıyla dudak uçuklattı. Ancak bunun bir hata olduğu tahmin ediliyor.

Haber 26-08-2022 15:53

Call of Duty: Modern Warfare II'de Formula 1 pisti sürprizi! Merakla beklenen tarihler de açıklandı

Call of Duty: Modern Warfare II'nin betası ve erken erişimi için merakla beklenen tarihler sonunda paylaşıldı. Ayrıca bir de sürpriz yaşandı. Formula 1 Singapur GP’nin düzenlendiği Marina Bay pistinin Call Of Duty: Modern Warfare II'de yeni bir harita olarak yer alacağı ortaya çıktı.

Haber 08-08-2022 11:39