Cambridge Üniversitesi Haberleri

Cambridge'de eğitim alan kadın çiftçi ilk etapta 10 dönümle başladı! İnka kral ile kraliçelerinin yiyeceği, şifa deposu... “Amerika ve Avrupa’da çok ciddi tüketicisi var

İngiltere’de Cambridge Üniversitesi'nde ‘besin intolerans’ eğitimi alan profesyonel çiftçi Hayriye Kuşçu, memleketi Eskişehir’de yetiştirmeye başladığı İnka kral ile kraliçelerinin yiyeceği olduğunu belirttiği şifa deposu ürünü Anadolu’da yaygınlaştırmaya çalışıyor. Besin değeri yüksek şifa deposu ürünün dünya pazarında alıcılarının bulunduğunu belirten Kuşçu, “Amerika ve Avrupa’da çok ciddi tüketicisi var. Biz Türkiye’de üretimini yaparak ihracatı için çalışmalıyız” dedi.

Finans 03-07-2023 16:15

Tıp tarihine geçecek araştırmanın başında bir Türk var! Hastalıkların nedeni bulundu

Cambridge Üniversitesi'nde doktora yapan Mine Köprülü, başında olduğu araştırma ekibiyle önemli çalışmaya imza attı. Hastalıkların önüne geçmeye faydası olacak buluş ile insan vücudunda hastalıklara neden olan 3 bin protein keşfedildi. Köprülü yaptıkları çalışmanın, 'dünyadaki en kapsamında protein genetik çalışmalardan biri' olduğunu söyledi.

Haber 11-03-2023 11:54

Diğer Haber Etiketleri

Cambridge Üniversitesi

Cambridge Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cambridge Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.