Camii Haberleri

Dilenci kadının üzerinden çıkan para dudak uçuklattı! Hepsine el konuldu

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışanlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıktı. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konuldu. Kadın hakkında da cezai işlem uygulandı.

Haber 2024-04-10 12:09:52

Selimiye Camii gölgesinde 5 bin kişi iftar yaptı

Edirne Valiliğinin katkılarıyla Selimiye Camii meydanında düzenlenen iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılımıyla 5 bin kişi iftarda bir araya geldi.

Yurthaber 2024-04-05 07:42:46
Yurthaber 2024-04-04 12:29:48

Üniversite öğrencilerine iftar yemeği programı düzenlendi

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Kayıboyu Camii Toplantı Salonunda ‘İyilik Sofrası’ temasıyla üniversite öğrencilerine iftar verildi.

Yurthaber 2024-03-28 11:52:53

Depremde yıkılan minaredeki, Fransızların attığı top mermisi bulunamadı

Kahramanmaraş’ta düşman işgali sırasında işgalci Fransızların top mermisi ile yıkmaya çalıştığı tarihi Şeyh Camii depremde yıkılmasına rağmen minaresindeki patlamamış top mermisi henüz bulunamadı.

Yurthaber 28-03-24 10:22

Murat Kurum o soruya isyan etti! İmamoğlu'nun davetine de yanıt geldi... Ya arkadaş, daha ne diyelim?

İBB başkan adayı Murat Kurum'la ilgili en çok sorulan sorulardan biri de Kanal İstanbul projesiyle ilgili fikirleri. Kurum katıldığı son canlı yayında bu soruya sitemkar yanıtını "Çok net söylüyorum" diyerek verdi. Rakibi Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın davetini değerlendiren Kurum, masasındaki son anketlere göre 1 Nisan'da başkanlık koltuğuna hazırlanıyor. Kurum Yeniden Refah Partili seçmene Ayasofya Camii üzerinden mesajıyla da dikkat çekti.

Haber 20-03-24 08:50

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Vatandaşlar Ramazanda Millet Cami’ne akın etti

Türkiye’nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi Ramazan Ayı’nın gelmesiyle vatandaşlarının akınına uğradı.

Yurthaber 12-03-24 15:44

Bozüyük Belediyesi İftar çadırında ilk oruçlar açıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ramazan ayının ilk iftarını Bozüyük Belediyesi tarafından Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırında yaparak ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hemşehrileri ile birlikte yaşadı.

Yurthaber 12-03-24 07:19

İstanbul için bu kez de Yunan profesör uyardı! Artık kesin dedi, büyüklüğünü de açıkladı... 'Ayasofya Camii tehlikede' iddiası dikkat çekti

İstanbul'da beklenen depremle ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ederken, bir açıklamada Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas'dan geldi. İstanbul'da bir deprem olacağının artık kesin olduğunu belirten Lekkas, 7.5 büyüklüğüne kadar deprem beklendiğini belirterek, "Tahminler sadece Türk sismologlara ait değil, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerin tahminleriyle de örtüşüyor" dedi. Lekkas, Ayasofya Camii'nin de tehlikede olduğunu savundu.

Haber 27-02-24 15:16

Yozgat’ta “Hocalar Kahvesi” kültürü yeniden yaşatılacak

Yozgat Belediyesi, Tarihi Çapanoğlu Büyük Camii çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde “Hocalar Kahvesi’ni” yeniden hizmete sundu.

Yurthaber 14-02-24 15:53

Abdulhamid Han Camisi ihtişamıyla büyülüyor

Kahramanmaraş’ta ihtişamıyla ve mimari yapısı ile görenleri büyüleyen Abdulhamid Han Camii kendine hayran bırakıyor.

Yurthaber 29-01-24 08:45

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nde galeri katını Türkler 25 euro vererek ziyaret edebilecek

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nde başlatılan yeni uygulama sonrası sosyal medyada paylaşılan "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bilet alsa bile Ayasofya’nın üst katına giremiyor" iddiasının doğruyu yansıtmadığı ortaya çıktı.

Yurthaber 25-01-24 15:02

Son dakika: Fatih Cami saldırganı hakkında istenen ceza belli oldu! İmam Kurra Hafız Galip Usta'yı bıçaklamıştı

Son dakika haberi: İstanbul'da Fatih Camii İmamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralayan şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Saldırgan hakkında 19,5 yıldan 34 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Haber 25-01-24 13:22

Ayasofya'da yeni düzenleme ile giriş yoğunluğu azaldı

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'ne ibadet için gelenler ile turistik amaçlı ziyaret eden yabancıların girişlerini ayıran yeni uygulama ile ilk cuma namazı kılındı.

Yurthaber 19-01-24 15:42

Fatih Camii imamı Galip Usta bıçaklı saldırıda yaralanmıştı! Dehşet anlarını anlattı: 'Ey Müslümanlar gafletten uyanın diye bağırıp...'

İstanbul'da bir saldırgan, Fatih Camii'nde imam ve bir kişiyi bıçakla yaralamıştı. Hastanede tedavisi devam eden imam Galip Usta yaşadıklarını anlattı. Saldırgan ile bir alakasının olmadığını ifade eden Usta, "Ey Müslümanlar gafletten uyanın diye bağırıp bir şeyler daha söyledi. Görevliler onu dışarı çıkarmış. İmam odasında ders yaparken bir anda içeri girdi. Direkt bıçakla üstüme saldırdı" diye konuştu. Usta açıklamasının devamında "Öğrencilerim olmasaydı çok daha vahim olabilirdi" dedi.

Haber 11-01-24 19:33

Fatih Camii'sinde imam ve bir kişiyi bıçaklamıştı! Ömer Salgın ile ilgili yeni detaylar, ilk vukuatı bu değilmiş: 'Bu kadarının olacağını tahmin etmiyordum'

İstanbul'da Ömer Salgın, Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralamıştı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili olarak Ömer Salgın'a ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Salgın'ın iki evlilik yaptığı, ikinci eşinin ilişkisi olduğunu düşündüğü iş yeri sahibi S.N.'yi darp ettiği öğrenildi. İlk eşi de Salgın'ın öfke nöbetleri geçirdiğini, evlilikleri süresince zaman zaman kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Haber 10-01-24 17:11

Fatih Camii saldırganının babası emniyete getirildi

Fatih Camisi İmamı Galip Usta ve cemaatten bir kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan ile ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, zanlının babası İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğine getirildi.

Yurthaber 09-01-24 15:35

Siste gözden kayboldu! Havadan böyle görüntülendi

Edirne’de etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metrenin altına düşerken, Selimiye Camii başta olmak üzere kentin tarihi yapıları da siste gözden kayboldu.

Haber 29-12-23 15:56

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! Yapmayın dedim

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Magazin 06-12-23 21:43

Neslihan Atagül başını örtüp poz verdi! Camii pozuna beğeni yağdı

Yer aldığı projelerdeki başarısı kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, Abu Dhabi’de gerçekleştirilen 2023 Formula 1 Grand Prix yarışlarına özel konuk olarak davet edildi. Önceki gün yarışı izleyen Neslihan Atagül Ahu Dubai'de Şeyh Zayid Camii'sini ziyaret etti. Güzel oyuncu başını örtüp poz verdi.

Magazin 28-11-23 14:14

Edirne’de sis etkili oldu, tarihi simgeler gözden kayboldu

Edirne’de sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle Selimiye Camii başta olmak üzere kentin tarihi simgelerinde kartpostallık görüntüler oluştu.

Yurthaber 24-11-23 10:24

Yer: Fatih! Kedilere mama aldım diyerek kendisini savunmuştu! Tutuklama kararı verildi

İstanbul'un Fatih ilçesinde son günlerde artan kedi ölümlerinin üzerine dikkatler o bölgeye çekilmişti. Fatih Camii çevresindeki kedi ölümlerindeki artışın ardından yavru bir kediyi çantaya koyarken görüntüleri sosyal medyada yayınlanan F.M.Ö. dün gözaltına alınmıştı. İfadesinde kedilere mama aldığını söyleyen F.M.Ö.'nün oğlu evlerinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Yapılan çalışmalarda kedilerin darbedilerek öldürüldüğü tespit edildi. F.M.Ö'nün tutuklandığı ifade edildi.

Haber 14-11-23 13:53

Ayasofya için karar! Bakan Ersoy 'UNESCO'nun tavsiyesi üzerine' diyerek duyurdu: 15 Ocak'tan itibaren-turistlere ücretli olacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, UNESCO'nun tavsiyesi üzerine Ayasofya Camii için yeni bir karar alındığını duyurdu. Buna göre 15 Ocak tarihinden sonra yabancıların yapacağı ziyaretlerde ücret uygulamasına geçilmesi kararlaştırıldı.

Finans 31-10-23 10:51

Almanya'da camiye çirkin saldırı! Kapısına gamalı haç çizildi, panjurları yakılmaya çalışıldı

Almanya’nın Kuzen Ren Vestfalya eyaletindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camii’ne gamalı haç ve Davut yıldızı çizildi, pencere kısmı yakılmaya çalışıldı. Bochum-Dahlhausen DİTİB Sultan Ahmet Camii Dernek Başkanı Güngör Kadir Güven, "Cami önce yakılmaya çalışıldı, daha sonra giriş kapısına gamalı haç ve Davut yıldızı sembolü çizildi. Birkaç denemeye rağmen neyse ki, panjur alev almadı, şayet alev almış olsaydı bu bir facia olurdu." dedi.

Haber 19-10-23 00:09

Mezar manzarası için tartışma çıktı! O anda fenalaştı ve... 'İnsanlar burada birbirine girdi'

Trabzon’un Boztepe Mahallesinde Ahi Evren Dede Camii yanında yer alan deniz manzaralı mezarlık alanına yoğun talep olunca Büyükşehir Belediyesi çareyi yeni mezar sahası açmakta bulmuştu. Yeni mezar yeri için ön talepte bulunarak mezar yeri almak isteyen vatandaşlar mezar yerinin belirlenmesi sırasında hem kendi aralarında hem de görevlilerle tartıştı. Tartışma sırasında zaman zaman gerginlik yaşanırken bir kişi fenalaşarak ambulansa konularak tedavi altına alındı.

Haber 27-09-23 13:31

Kars'ta Sultan Alparslan Camii Mevlit Kandili'nde ibadete açıldı

Kars'ta 2018 yılında temeli atılan ve 3 bin 600 kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Sultan Alparslan Camii" Mevlit Kandili'nde ibadete açıldı.

Yurthaber 27-09-23 08:33

Erzincanlılar Mevlid Kandilinde camileri doldurdu

Erzincan’da Terzibaba Camii başta olmak üzere camiler, Mevlid Kandilinde doldu taştı.

Yurthaber 27-09-23 08:01

460 yıllık bu sokak asırlara meydana okuyor

Eminönü’nde Rüstem Paşa Camii, Büyük Çukur Han ve Küçük Çukur Han’ın arasında kalan sokak 460 yıldır değişmeden bugünlere geldi.

Yurthaber 25-09-23 10:17

Polisin dur ihtarına uymayan göçmen kaçakçıları kaza yaptı, 9 göçmen yakalandı

Edirne’de polisin "dur" ihtarına uymayan göçmen kaçakçısı şüphelinin kullandığı otomobil camii bahçesine uçarken, durdurulan diğer araçta ise 9 göçmen yakalandı.

Yurthaber 20-09-23 07:42

Bunun için dünyanın her yerinden İstanbul'a geliyorlar! Günde yaklaşık 2 bin... Sosyal medya üzerinden gördük

Ayasofya Camii ve Sultan Ahmet Camii’nin ortasında martıları çatalla beslemek için dünyanın birçok ülkesinden turist İstanbul’a geliyor. Turistler martıları besleyerek fotoğraf çekinmek için tatil rotalarını İstanbul'a çevirirken, sosyal medyada tüm dünyada ünlenen bu İstanbul manzarasında her gün yaklaşık 2 bin turist aynı pozu veriyor. Rusya'dan gelen bir çift ise burayı sosyal medya üzerinden görüp geldiklerini belirtti.

Haber 21-08-23 11:55

Üsküdar'da yapımı tamamlanan cami ve aile sağlığı merkezi açıldı

Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan Üsküdar 9 No'lu Aile Sağlığı Merkezi ile Albayrak Camii, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 18-08-23 14:42

Terör örgütü yandaşlarından camiye çirkin saldırı! Sabah namaza gelen cemaat fark etti

Almanya'da camiye çirkin saldırı. Hannover kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği‘ne (DİTİB) bağlı Hannover Merkez Camii’nin duvarlarına terör örgütü PKK yandaşları tarafından sprey boya ile yazı yazıldı. Sabah namaza gelen cemaat yazıyı fark edince yetkililere bildirdi. DİTİB Merkez Camii Dernek Başkanı Mehmet Zengin yaşanan olaylardan endişe duyduklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Haber 16-08-23 22:54

Trabzon’daki Ayasofya Camii’ne yabancı turist ilgisi

Trabzon’un tarihi ve turistik yerleri bugünlerde Arap turistlerin yanı Gürcistan’dan gelen turistlerin de ilgi odağı olurken özellikle 2013 yılında müzeden camiye dönüştürülen Ayasofya Camii ziyaretçi akınına uğruyor.

Yurthaber 27-07-23 08:20

Yalova’da üzerine ağaç dalı düşen çocuk yaralandı

Yalova’da Merkez Camii önünde bulunan çınar ağacının dev dalı kırılarak yabancı uyruklu ailenin üzerine düştü. Olayda ağacın altında kalan 7 yaşındaki kız çocuğu yaralandı.

Yurthaber 25-07-23 13:43

Yunan sosyal medya fenomeninden Ayasofya Camii önünde çirkin provokasyon! Önce bayrak açtı, sonra... 'İstanbul' sözleri de tepki topladı

Ayasofya Camii'nin önünde Yunan sosyal medya fenomeni Mike Kondylas çirkin bir provokasyona imza attı. Müze statüsü 2020 yılında iptal edilerek cami statüsü alan Ayasofya'nın eskiden kilise olarak kullanılmasına gönderme yapan Kondylas, Yunanistan bayrağı açıp "Ayasofya hep bir kilise olacak. İstanbul da Yunan şehri olacak" dediği anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Kondylas hakkında flaş bir karar verildi.

Haber 30-06-23 16:13

Kurban Bayramı'nda İsveç'te bir provokasyon daha! Skandal karar

NATO'ya katılabilmek için Türkiye'nin onayına ihtiyaç duyan ve bunun için müzakere yürüten İsveç'te tepki çeken bir gelişme daha yaşandı. Son dönemde sık sık tepkiyle karşılanan provokasyonlarla gündeme gelen İsveç'te bu kez Kurban Bayramı'nda bir Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonu gelişmesi oldu. İsveç polisinin Stockholm Camii önünde bu eylemin yapılmasına izin verdiği öğrenildi.

Haber 28-06-23 11:50

Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır, nasıl niyet edilir? Bayram namazı kaç rekattır? Diyanete göre bayram namazı kılınışı

Bayram namazı kılınış şekli hakkında araştırmalar hız kazandı. Kurban Bayramı 1.günü bugün (28 Haziran 2023) idrak edilecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Erken saatlerde camii yolunu tutacak olan vatandaşlar bayram namazı nasıl kılınır, nasıl niyet edilir? Kurban Bayramı namazı kaç rekattır? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Diyanet bayram namazı kılınış şeklini sizler için derledik...

Haber 28-06-23 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklamalar! 'İhtiyaç bulunan yerlere öğretmen atamalarını sürdüreceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Vaniköy Camii açılışında "İstanbul yerel hizmetler bakımından son dönemlerde bir fetret dönemine girdiğine üzülerek şahit oluyoruz. Önümüzdeki 9 ay süresinde hep birlikte çalışarak İstanbul'u içinde sürüklendiği bu fetret devrinden hep birlikte çıkaracağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Erdoğan bir başka programda "Öğretmenlik mesleğinin itibarını artıracak, öğretmenlerimizin kariyerini geliştirecek projelerimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Haber 16-06-23 14:29

Siirt’te pikapla çarpışan motosikletteki kurye ağır yaralandı

Siirt’te pikapla çarpışan motosikletteki kurye ağır yaralandı.Kaza, Kooperatif Mahallesi Çeçen Camii önünde meydana geldi.

Yurthaber 14-06-23 15:08

Ayazma Camii'nin o görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü! Restorasyon sonrası kimi memnun kimi 'onaylamadı': Estetik yönden aykırı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan, 263 yıllık bir tarihi geçmişe sahip Ayazma Camii geçtiğimiz yıl restorasyonun ardından ibadete açıldı. Ancak caminin dış cephesine takılan aydınlatma sistemi hem çevre sakinleri hem de sosyal medyada tartışmaları beraberinde getirdi. Kimi vatandaşlar görüntüyü rahatsız edici bulurken "Çok kötü bir görüntü, inanılmaz çirkin, onaylamıyoruz" yorumları geldi. Akademisyen Buket Akçay Güven de aydınlatma şeklini "Estetik yönden aykırı bir durum" olarak niteledi.

Haber 09-06-23 11:17

Camide şakalaşma feci sonlandı! Sohbet etmek için bir araya gelmişlerdi, bir anda belinden çıkarınca...

Bursa'da S. Ç. (17) ve Utku S. (17) sohbet etmek için camii avlusunda bir araya geldi. İkili daha sonra şakalaşmaya başladı. Şakalaşma esnasında S. Ç. belinden çıkardığı tabancayla ateşledi. S. Ç.'nin silahından çıkan kurşunun isabet ettiği Utku S. hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan S. Ç. ise yakalandı.

Haber 04-06-23 16:55

Mansur Yavaş'ın torunuyla Ekrem İmamoğlu'nun sohbeti gündem oldu! O sorusuna bakın nasıl yanıt verdi

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın torunu Kemal Mansur ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Yavaş'ın torununun Sultanahmet Camii ve Ayasofya Camii ile ilgili sorusuna yanıt veren İmamoğlu'nun o görüntüleri sosyal medyada "Biraz terletse de başkanımız kendisine yöneltilen sorulardan her zaman olduğu gibi başarı ile çıkmış" yorumuyla paylaşıldı. İşte dikkat çeken o anlar...

Haber 13-05-23 14:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nin açılışında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Barbaros Hayrettin Paşa Camii Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan konuşmasında açılışı yapılan cami ile ilgili bilgiler paylaşırken “Kaptan-ı Derya buradan denize indi. Bu semt gerçekten böyle bir camiye hasretti. Kısa zamanda inşası gerçekleşti. 750 milyon TL’ye bitirildi” dedi.

Haber 12-05-23 14:54

Bakan Kurum duyurdu! O bölgelerde kat karşılığı anlaşma oranı yüzde 50'ye çıkarıldı

Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi temel atma ve Komşu Finans Evleri anahtar teslim töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Topağacı'nda 77 bin metrekarelik alana sahip, Molla Hüsrev Camii ve Güney Camii çevresinde yürütülen projelerimizde kat karşılığı anlaşma oranını yüzde 45'ten yüzde 50'ye çıkartıyor ve kentsel dönüşümü bu bölgelerde başlatıyoruz" dedi.

Haber 03-05-23 22:48

AK Partili Hamza Dağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Ayasofya' tepkisi! 'İçinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesi'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak." ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Dağ, Twitter hesabından "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-04-23 21:27

Erdoğan'dan Sultanahmet Camii açılışında sert sözler! 'Kardeşlerim tabi yuh yetmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet Camii açılışında sert sözler söyleyerek "Gelince Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracaklarmış yerine inanç bilmem ne başkanlığı diye bir şey kuracaklarmış. Kardeşlerim tabi ‘yuh yetmez’ 14 Mayıs’a kadar gece gündüz çalışacağız ve onları siyasi mevta haline getireceğiz" dedi.

Haber 21-04-23 14:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor! Sultanahmet Cami bugün ibadete açılacak

Restorasyonu 2018'den beri devam eden Sultanahmet Camii, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Cuma namazı ile yeniden ibadete açılacak. Cami, 21 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla cemaat ile buluşacak.

Haber 21-04-23 11:57

Edirne’de bayram namazı coşkusu

Edirneliler sabahın ilk ışıklarıyla beraber Ramazan Bayramı namazını kılmak için başta Selimiye ve Eski Camii olmak üzere şehirdeki diğer camilere akın etti.

Yurthaber 21-04-23 09:16