Campana Haberleri

Peru'nun Ankara Büyükelçisi Campana Boluarte: Türkler ve Perulular arkadaş canlısı insanlardır

"İki ülkenin yaşama şekilleri birbirine çok benzer. Türkler ve Perulular, yabancıları misafir etme konusunda arkadaş canlısı insanlardır" - "Vize muafiyeti anlaşması ilişkileri güçlendirdi, bu anlaşma ülkeler arasındaki yakınlık ve kardeşlik hareketidir" - "Peru'ya direkt uçuşların gerçekleştirilmesi imkanı mevcuttur. Birkaç gün önce THY yetkilileriyle konuyla ilgili birtakım görüşmeler yaptım" - "Peru'da insanlar, Türk dizilerini izlemekten müthiş keyif alıyor. Bence bir insanın Türkiye'yi sevmemesi çok zor. Burada kendimi çok mutlu hissediyorum"

Magazin 2019-12-06 11:39:07

Arjantin'deki Orta Çağ kasabası: Campanopolis

Başkent Buenos Aires'e yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan, Latin Amerika'nın ilk Orta Çağ kasabası temalı açık hava müzesi Campanopolis, tarihin izleriyle süslenmiş binaları, gölleri ve bahçeleriyle binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor - Mimar veya mühendis olmayan Antonio Campana tarafından yaptırılan Campanopolis, yapımında geri dönüşümden elde edilen ve antika malzemelerin kullanılmasının yanı sıra 100 binden fazla ağacı barındırmasıyla da korunmuş alan olarak öne çıkıyor

Magazin 2019-11-24 11:04:10

Arjantin ve Peru büyükelçilerinden Başkan Yavaş’a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a büyükelçi ziyaretleri devam ediyor.Arjantin Cumhuriyeti Büyükelçisi Jorge Alejandro Mastropietro ile Peru Cumhuriyeti Büyükelçisi Luis Albetro Campana Boluarte, ziyaret ettikleri Başkan Yavaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yurthaber 2019-08-21 11:25:12

Büyükelçiler Adıyaman’ı gezdi

Meksika, Brezilya, Peru ve Kosta Rika büyükelçileri Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.Meksika Büyükelçisi Bernardo Cardova Tello, Brezilya Büyükelçisi Eduardo Riccardo Gradilone, Peru Büyükelçisi Luis Alberto Campana Boluarte, Kosta Rika Büyükelçisi Gustavo Campos Fallas turistik geziye katıldı.Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci’nin eşlik ettiği gezide büyükelçiler Adıyaman’da Perre Antik Kent, Cendere Köprüsü, Karakuş Tümülüsü, Arsemia Ören Yeri, Yeni Kale’yi gezdikten sonra 2 bin 206 metre yükseklikte ki Nemrut Dağı’na çıktı.Burada güneşin batışını izleyen büyükelçiler, Nemrut Dağı’na hayran kaldı.

Yurthaber 2019-07-05 10:50:13

Diğer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü

Peru Büyükelçisi Luis Alberto Campana Boluarte, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubu sundu

Haber 23-10-18 16:34

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları'nda artistik cimnastik kadınlar denge kategorisinde altın madalyanın sahibi İtalyan Giorgia Campana oldu. Mersin Cimnastik Spor Salonu'nda yapılan alet

Yurthaber 24-06-13 15:50