Can Simidi Haberleri

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Yedi yıllık sporculuk kariyerine 75 madalya sığdıran milli dartçı Süleyman Can Durmuş, dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

Yurthaber 2024-03-28 11:15:44

TEM’de can pazarı: 1’i ağır 17 yaralı

TEM Otoyolu Düzce geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 17 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-03-27 14:35:03

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-27 09:07:18

Servet değerinde teklifler yağıyordu! Hasan Can Kaya'nın lüks arabası dikkat çekti

Konuşanlar ile büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler geliyordu. Acun Ilıcalı "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın" demişti. Hasan Can Kaya son olarak lüks aracıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-03-27 08:06:03

İzmir açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında can salındaki 2'si çocuk 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 07:51

Hasan Can Kaya'dan Survivor göndermesi! Acun abinin var öyle fantezisi...

Son dönemin en öne çıkan komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programına yoğun ilgi var. Hasan Can Kaya son bölüm fragmanında Acun llıcalı göndermesiyle güldürdü.

Magazin 26-03-24 15:21

Türkiye'de de şubeleri var... Lüks oteldeki havuzda korkunç ölüm! Annesiyle dakikalar önce mutluluk pozu vermişti

Türkiye'de de şubeleri bulunan ve dünyanın en bilinen otel zincirlerinin başında gelen otelde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte gittiği tatilde, havuzda eğlenen 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğu feci bir şekilde hayatını kaybetti. Bir anda havuzun dibine çekilen küçük kız herkesin gözü önüne can verdi. Geriye ise annesi ile dakikalar önce çekilmiş olduğu fotoğraf karesi kaldı.

Haber 26-03-24 14:04

Bodrum açıklarında can sallarındaki 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca geri itilen iki can salındaki 32 düzensiz göçmen kurtarılarak karaya çıkarıldı.

Yurthaber 26-03-24 08:25

Evde çıkan yangında can pazarı: 2 yaralı

Bursa’da bir evde çıkan yangında can pazarı yaşandı.

Yurthaber 25-03-24 14:59

2 bin 568 lira cezası vardı! Araç sürücülerini ilgilendiren tarih belli oldu! Uygulama sona eriyor

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulaması 1 Nisan itibarıyla sona erecek. Uygulamaya uymayan sürücüler 2 bin 568 lira cezası ödüyordu.

Finans 24-03-24 14:06

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 24-03-24 10:06

Polis lojmanında başından vurulmuştu! Katil zanlısı komiser yardımcısı kendini bakın nasıl savundu

Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işletmecisi Yeşim Akbaş (27), polis lojmanında tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu. Akbaş'ın ölümüne ilişkin tutuklanan komiser yardımcısı Doğan Can Yıldız (28), ilk kez hakim karşısına çıktı. Yıldız tüm suçlamaları reddederken, Yeşim Akbaş’ın psikolojik sorunları olduğunu öne sürerek intihar ettiğini söyledi. Duruşmada dinlenen tanıklar ise Yeşim Akbaş’ın hayat dolu bir insan olduğunu, intihar etmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Haber 22-03-24 16:59

Apartman boşluğunda bulunan ceset davasında Can Paksoy’a 3. kez beraat

Beyoğlu’nda 14 yıl önce bir apartman boşluğunda cesedi bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun davasında mahkeme, bozma ilamına uymayarak sanık Can Paksoy’un 3. kez beraatına karar verdi.

Yurthaber 22-03-24 15:19

Cizre'de sel felaketi! Can pazarı kamerada: Kendisi kurtuldu, başkasını kurtarmak isterken...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sağanak sırasında sele kapılan kişi kendi imkanlarıyla kurtulduktan sonra arkasından gelen kişiyi de kurtarmak isterken yine suya kapıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, bu kişiler bir süre sonra kendi imkanlarıyla sudan çıktı. Öte yandan, olumsuz hava koşulları nedeniyle Cizre, Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Haber 22-03-24 14:59

Can Yaman'ın yeni dizisinden bölüm başına alacağı ücret ağızları açık bıraktı!

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Oyuncu bu kez yeni dizisinden bölüm başı alacağı ücretle gündeme geldi. İddiaya göre Yaman, bölüm başına 150 bin euro alacak.

Magazin 22-03-24 13:56

3 aylık Meva bebeğin yanarak can verdiği evde yine yangın çıktı

Antalya’da 3 aylık Meva bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangının olduğu dairede bugün de yangın çıktı.

Yurthaber 22-03-24 11:00

Mertens'in en yakın arkadaşı Insigne, Galatasaray'a gelmek için can atıyor!

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden hız verildi. Sezon sonunda futbolu bırakacak Mertens'in yerine oyuncu bakmaya başlayan sarı-kırmızılılar için sürpriz bir isim masaya geldi.

Spor 22-03-24 09:51

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım kafa karıştırdı! Yarım saat sonra otobüsün altında can verdi

Ankara'da, akan trafikte yolun karşısına geçmek isteyen yerel sanatçı Metin Çelik, belediye otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çelik'in, ölmeden yaklaşık yarım saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafa karıştırdı. Çelik'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 22-03-24 00:51

Evin bahçesine uçtu, dik kalan otomobilinde can pazarı yaşadı

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden yaşlı adam, otomobiliyle evin bahçesine uçtu.

Yurthaber 21-03-24 12:34

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-24 10:46

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçeli o isimlere tepki! 'Delikanlılığa sığmaz' dedi, o görüntüleri işaret etti

Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sert ifadeler kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimiyle ilgili hiçbir problemlerinin olmadığını belirten Doğan, Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ise tepki gösterdi. Doğan, "Yerde yatan adamın kafasına vurmak delikanlılığa sığmaz" diye konuştu. Öte yandan Doğan, iki Trabzonspor taraftarının da tutuklandığını söyledi.

Spor 20-03-24 15:59

Antalya’da çok acı olay! 3 aylık bebeği can verdi! Annesi sinir krizi geçirdi…

Antalya’da yürek yakan bir olay yaşandı. 4 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangında 3 aylık Meva öldü, sınavdan dönen annesi haberi alınca sinir krizi geçirdi. Acı haberi alarak eve gelen anne Şeval Çalı’yı ailesi ile komşuları sakinleştirmeye çalıştı ancak acılı annenin minik yavrusunun tabutunu görmesi ile birlikte bir kez daha dünyası başına yıkıldı.

Haber 20-03-24 15:04

Muğla açıklarında 47 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen lastik bot ve can sallarındaki 47 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 20-03-24 10:22

Yolcu otobüsleri jandarma ekiplerince denetleniyor

Aksaray’da yolcu otobüslerin karıştığı kazaların önlenmesi ve buna bağlı olarak can ve mal kaybının önüne geçilmesi amacıyla jandarma ekipleri yolcu otobüslerini sıkı denetimden geçiriyor.

Yurthaber 19-03-24 15:40

Gecenin en çok konuşulan isimlerindendi! Egemen Korkmaz İrfan Can Eğribayat'a neden yumruk attığını böyle açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karışırken, sahaya giren isimlerden biri de Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz olmuştu. Korkmaz'ın görüntüleri çok konuşulurken konuyla alakalı açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 'Sıraya girenler, isteyenler var! Yetiştiremiyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askerlerle yaptığı iftar programında yerli teknolojiye dikkatleri çekerek "Mühimmatta çok çok öndeyiz, sıraya girenler, isteyenler var. Biz de yetiştiremiyoruz" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan "Operasyonlarımız neticesinde artık can çekişen bu kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Güney sınırlarımızın ötesinde bir 'Teröristan'a izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Haber 18-03-24 20:19

Son dakika | Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması! Faciada can kayıpları var, valilikten açıklama geldi: Fabrikanın yönetim kurulu başkanı hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli'de sanayi tüpü patlaması faciayı beraberinde getirdi. Yaralıların da olduğu feci olayda iki kişi yaşamını yitirdi. Patlamada hayatını kaybedenlerden Osman Üçüncü'nün, Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

Haber 18-03-24 16:07

Yunanistan ölüme itti, 47 göçmeni Türkiye kurtardı

İzmir’in Çeşme ve Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisindeki 20’si çocuk 47 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 18-03-24 08:09

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz yumruk atmaya çalıştı, İrfan Can Eğribayat ateş püskürdü: Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından saha karıştı. Son düdüğün çalmasıyla birlikte bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve taraftarlar arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz'ın da sarı-lacivertli ekibin file bekçisi İrfan Can Eğribayat'a yumruk atmaya çalıştığı anlar ortaya çıktı. Eğribayat ise yaptığı açıklamayla Korkmaz'a ateş püskürdü.

Spor 18-03-24 06:34

Konuşanlar'da bomba anlar! Hasan Can 'Sevgiline hangi organını vermek isterdin?' diye sordu! Aldığı cevap şaşırttı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 137. bölüm shot tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın 'Sevgiline eşine hangi organını 15 günlüğüne vermek isterdin?' sorusu damga vurdu. Kadın konuğun cevabı sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-03-24 15:01

A Milli Takım kadrosu açıklandı! Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer ilk kez kadroda...

A Milli Futbol Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın kararıyla 4 isim ilk kez Türkiye Milli Takımına çağrıldı. İşte kadromuz...

Spor 15-03-24 14:34

Çanakkale’de göçmenleri taşıyan bot battı: 4'ü çocuk 20 kişi hayatını kaybetti

Çanakkale'de Eceabat açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu lastik bot battı. Olay yerine intikal eden Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada, 4'ü çocuk 8 kişinin cenazesine ulaşıldığı ifade edilmişti. Arama tarama çalışmaları hala devam ederken can kaybı 20'ye yükseldi.

Haber 15-03-24 11:36

Hamas'ın 2 numarası gölge adam öldürüldü! İddiayla ilgili peş peşe açıklamalar... Aslan lakaplı milli futbolcu da bombardımanda can verdi

İsrail güçlerinin gözünden kolayca kaçabiliyor, hatta bu nedenle "gölge adam" olarak anılıyordu... 7 Ekim saldırısının arkasındaki isim olduğu belirtilen ve Hamas'ın 2 numaralı ismi olarak bilinen Mervan İsa'nın öldürüldüğü haberi Hamas'ta endişe yarattı. Öte yandan İsrail'in saldırılarında "aslan" lakaplı Filistinli futbolcu Muhammed Berekat öldürüldü.

Haber 12-03-24 15:38

İzmir ve İstanbul'dan kahreden haberler! Duygu Can ve Zahide Yurtkal eşleri tarafından katledildi, son sözü 'Kurtarın bizi' oldu

İzmir ve İstanbul'da peş peşe kadın cinayetleri haberleri geldi. İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu. İstanbul'da ise uzun zamandır eşiyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Can, 14 yaşındaki kızının gözleri önünde katledildi.

Haber 12-03-24 00:32

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-24 07:54

Saymaz'dan 'Kılıçdaroğlu'ndan milletvekilliği istedi' iddiasına yanıt! Can Atalay detayı dikkat çekti: Randevu vermedi

Gazeteci Tolgahan Erdoğan, İsmail Saymaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekillik istediğini ve bu talebin reddedildiğini iddia etti. Saymaz, kendi hakkındaki iddiaları net bir şekilde yalanlayarak, Kılıçdaroğlu'ndan Can Atalay'ın vekilliği için bir kez randevu talep ettiğini Kılıçdaroğlu'nun da randevu vermediğini belirtti.

Haber 09-03-24 12:08

Bartın'da can pazarı! 1 ölü, 2'si ağır 27 yaralı... Yol ulaşıma kapandı

Bartın'da iki işçi servisinin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada yaralanan 2'si ağır 27 kişi hastaneye kaldırıldı. Kazadan sonra yolun ulaşıma kapandığı öğrenildi.

Haber 09-03-24 10:06

Eve gelen sağlık ekipleri fark etti... 3 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Cezası belli oldu

Ankara'da Yaşar Can Ü., dini nikahla birlikte yaşadığı Keziban Ç.'nin 3 yaşındaki kızı H.Ç.'ye cinsel istismarda bulundu ve vücudunda sigara söndürdü. Eve gelen sağlık ekiplerinin dikkatiyle ortaya çıkan olayda tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 18:30

Hasan Can Kaya'da açık açık anlattı! Hayatında ilk kez Tinder açtı bomba olay...

Konuşanlar ile Exxen'de ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'ya katılan konuklardan biri özel hayatına dair bir olayı açık açık anlattı. Hayatında ilk kez Tinder açtığında yaşadığı olayı anlatan genç kadın herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-24 11:57

Ölümlü kaza sonrası oğlunu kaçıran Eylem Tok ilk kez konuştu! Sözleri tepki üzerine tepki çekti: Ülke bana desin ki...

İstanbul'da ölümlü bir trafik kazasına karışarak bir bebeği babasız bırakan yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'yle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oğlunu Mısır'a kaçıran annenin sözleri ise 7'den 70'e herkesin tepkisini çekti. Mısır'a giderken kazada can kaybı olup olmadığını bilmediğini iddia eden Tok, kaçırdığı oğlu içinde, 'pırıl pırıl bir çocuk' ifadelerini kullandı. Öte yandan Tok dönme şartını da açıkladı.

Haber 07-03-24 10:19

Ruhsatsız klinik can aldı

Nevşehir’de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 06-03-24 14:54

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

İzmir sularında can pazarı, Yunanistan itti Sahil Güvenlik kurtardı

İzmir’in Çeşme ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen 13’ü çocuk 50 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 05-03-24 13:39

Sivilce ve akne problemi yaşayanlar dikkat! Sivilcelerin çıktığı bölgeye göre anlamları

Sivilce ve akne gibi cilt problemleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? İşte sivilcelerin çıktığı bölgeler ve anlamları...

Kadin 05-03-24 08:13

Can Uzun, milli takım için kararını açıkladı! ''Kalbimin sesini dinledim''

Alman ekibi Nürnberg’de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandığını açıkladı.

Spor 04-03-24 14:20

Evlilik sorusu vatandaşı ikiye böldü! Evliler mi mutlu bekarlar mı? Araştırma sonucu ezber bozdu

Değişen çağ koşullarıyla birlikte evliliğe bakış açısı da zaman içinde büsbütün değişti. Kimileri aradığı kişiyi bulup bir an önce evlenmeye can atarken kimileri ise 'sultanlık' olarak gördüğü bekarlığın tadını çıkarıyor. Peki evliler mi daha mutlu bekarlar mı? Amerika'da yapılan bir araştırma bu sorunun aslında tuzak olduğunu ortaya koydu! Vatandaşın yanıtı ise çoğunlukla aynı. Ama evliliğe ve bekarlığa farklı bakanların sayısı da az değil...

Trend 04-03-24 08:46

Erkan Can fena dolandırıldı! 9 bin doları gitti, dava sonrası bakın ne kadarını geri aldı

"Bambaşka Sohbetler" programına ünlü oyuncu Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı. Bir telefonla 9.000 doları gitti. Erkan Can konuşmasında "Suçlu yakalandı, paramızın bir kısmını aldık. O günkü kurdan bir 100 bin lira para aldık" dedi.

Magazin 03-03-24 14:17

Hasan Can Kaya yurt dışında İngilizce şov için özel ders alıyor

Konuşanlar ile hem Türkiye'de hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunan Hasan Can Kaya yurt dışında daha fazla program yapmak için özel İngilizce dersi alıyor.

Magazin 03-03-24 14:07

İzmir açıklarındaki 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı

İzmir'in Çeşme, Dikili ve Foça ilçeleri açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen ve Seferihisar ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen can salları içerisindeki toplam 145 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından karaya çıkartıldı.

Haber 02-03-24 01:13