Cansiz Bedeni Bulundu Haberleri

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 16:13:30

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 15:28:27

Getir, bazı varlıklarını elden çıkarmaya hazırlanıyor

Hızlı teslimat şirketi Getir'in FreshDirect ve BiTaksi uygulamalarını elden çıkarmayı değerlendirdiği iddia edildi. Sky News'ün haberine göre; beş ülkede faaliyet gösteren Getir, yeniden yapılandırma konusunda tavsiye aldı. Getir sözcüsü, "Prensip olarak söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz" açıklamasında bulundu.

Finans 2024-04-16 15:17:16

İzmir'de yangın çıkan evde 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

İzmir’in Bayındır ilçesinde yangın çıkan evde bir kişi ölü bulundu.

Yurthaber 2024-04-16 15:00:25

İsviçre ‘aşırı bor içeriyor’ demişti: Beypazarı'ndan yasak kararı sonrası ilk açıklama

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Konuya ilişkin firma yetkililerinden açıklama geldi. Haberlerin maksatlı olabileceğini söyleyen yetkililer, yağışlardan oldukça etkilenen yeraltı kaynak sularının değerlerinin dönemsel olarak değiştiğini, içeriğindeki mineral değerlerinin artışlar ve azalmaların da olağan olduğunu kaydetti. İşte o açıklama…

Finans 16-04-24 14:10

Bayram ziyaretinde dehşet! Polis memuru silahını çekti, ortalığı kan gölüne çevirdi

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bayram ziyareti kana bulandı. Polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Mehmet Kanat’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 13:30

AK Partili Çamlı'nın sıra dışı çıkışı sosyal medyayı salladı! Benzinin 45 lira olmasının sorumlusunu böyle haykırdı: Siz yaptınız oğlum bunları

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benzinin 45 lira olmasına, doğal gazın zamlanmasına tepki gösteren Çamlı bu zamlardan CHP'yi sorumlu tuttu. "Siz yaptınız oğlum bunları" diye bağıran Çamlı'nın sözlerinin devamı da dikkat çekti.

Finans 16-04-24 12:06

Siirt'te kaybolan 80 yaşındaki alzaymır hastası uçurumda ölü bulundu

Siirt'in Kurtalan ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki alzaymır hastasının uçurumda cesedine ulaşıldı.

Yurthaber 16-04-24 11:26

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'den Fatih Terim itirafı geldi! ''Beşiktaş'a imza atacaktı''

Beşiktaş'ta bir dönem başkanlık yapan Serdar Bilgili, görev aldığı döneme ait ilginç itiraflarda bulundu. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim hakkında söyledikleri ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 16-04-24 11:06

Asgari ücret, memur ve emekli zammı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun maaşlar için ‘Temmuz’ planını açıkladı: Tek tek oran verdi

Asgari ücretlisi, emeklisi Temmuz ayını bekliyor! Maaş zammı içinse gözler ekonomi yönetiminde. Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Emekli zammı ne olacak? soruları milyonların gündeminde kalmaya devam ederken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, hükümetin asgari ücrete, emekliye ve memura düşündüğü zam oranlarına ilişkin bir paylaşım yaptı. Asgari ücrete zam yapılmayacağını ifade eden Erdursun, memur ve emekli için ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 25 öngörüsünde bulundu.

Finans 16-04-24 08:32

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-24 08:04

Şırnak'ta hayvan otlatmak için evden çıkan kişinin cesedi arazide bulundu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde hayvan otlatmak için evden ayrılan kişi arazide ölü bulundu.

Yurthaber 16-04-24 07:53

Okan Buruk'tan maç sonu Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-0 kazandıkları Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 15-04-24 23:20

Bu yaz kavrulacağız! Bakan Özhaseki'den uyarı geldi: 'Bazı illerimizde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor'

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Haber 15-04-24 21:54

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 15-04-24 19:50

Sinop'ta ölü yunuslar karaya vurdu

Sinop'ta kıyıya vurmuş üç ölü yunus bulundu.

Yurthaber 15-04-24 15:57

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 15-04-24 14:55

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-24 14:46

15 yıl sonra aynı yerden paylaştı! Selçuk Bayraktar'ın Hakkari ziyaretine vatandaşların ilgisi dikkat çekti

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Hakkari'de bir takım ziyaretlerde bulundu. Çukurca ve Yüksekova'dan fotoğraflar paylaşan Bayraktar'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Öte yandan Bayraktar'ın aynı bölgeden 2009 yılında çekilmiş olduğu fotoğrafı "Dün, bugün, yarın...Aynı yerdeyiz." diyerek paylaşması dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:38

Çorum'da yol kenarında ölü vaşak bulundu

Çorum'un Ortaköy ilçesinde yol kenarında ölü vaşak bulundu.

Yurthaber 15-04-24 13:56

'Torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu! ODTÜ'lü Profesör Hüseyin Bağcı: Yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti

ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın 'torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu. Sözcü TV'deki yayına katılan Prof. Dr. Bağcı, ODTÜ Uluslararası İlişkiler mezunlarının yüzde 70'inin yurt dışında yaşadığını belirterek "Benim öğrencilerim Dışişleri sınavını kazanıyor, almıyorlar, hak yiyorlar. Bizim yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti" iddiasında bulundu.

Haber 15-04-24 13:23

Yaza girmeden korkutan uyarı geldi! 95 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı: Hayatını kaybedenlerin sayısı depremden 100 kat fazla

Türkiye eski yıllara göre daha sıcak bir kışı geride bıraktı. Sıcaklığıyla meşhur Adana'da 95 yılın en sıcak mart ayı yaşandı. Prof. Dr. Mesut Başıbüyük sıcaklık değerlerini 'ilginç' olarak tanımlarken dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Başıbüyük kuraklık ve su kıtlığı uyarısında bulunarak, "Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-24 09:34

Emekliler dikkat, intibak yasası mı geliyor? ‘Yeni düzenlemeler yolda’ demişti: SGK Uzmanı Özgür Erdursun köşede kalmış o detayı açıkladı

Emekli maaşı farkları için intibak yasası bekleyen emekliler için SGK Uzmanı Özgür Erdursun dikkat çeken bir iddiada bulundu. Orta Vadeli Program’da emekli maaşları için yapılacak yeni düzenlemenin aslında bir intibak yasası olduğunu dile getiren Erdursun, “Bu şekilde bir düzenleme yapıldığında, tüm emeklilere intibak yansır” yorumunu yaptı.

Finans 15-04-24 09:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 14-04-24 19:28

Fernando Santos istifa edecek mi? Maç sonunda flaş açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve istifa sorusuna flaş bir yanıt verdi.

Spor 13-04-24 22:08

Pikachu kaskıyla geldi... Kıskıvrak yakalandı! Zemindeki kabarıklık ekipleri harekete geçirdi

Sultanbeyli’de ormanlık alanda dron ile yapılan denetimde ağaçlık alanda gömülmüş halde 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede dron ile çalışma yapan polis ekipleri, pikachu kasklı motosikletliyi, gömdüğü uyuşturucuyu çantasına koyarken suç üstü yakaladı. Motosikletli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-04-24 15:34

Camdaki sinekler ve kötü koku acı olayı ortaya çıkardı! Tatil sitesinde çürümeye başlamış 2 erkek cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki tatil sitesindeki bir daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri dairede çürümeye başlamış 2 erkek cansız bedeni buldu. Aynı dairede geçen sene 61 yaşında bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Haber 12-04-24 17:46

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin 12-04-24 15:08

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 12-04-24 09:32

Sahneye çıkmasının engellendiğini söylüyordu! Aleyna Tilki bayramda Kıbrıs'taydı... İşte sahne tarzı

Sahneye çıkmasının, bu işten para kazanmasının engellendiğini söyleyen Aleyna Tilki bayramda Kıbrıs'ta sahne aldı. Aleyna Tilki'nin sahnedeki halleri sosyal medyada paylaşıldı ve fanları "Özlendin" yorumlarında bulundu.

Magazin 12-04-24 09:09

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a Yunan muhabirden ilginç soru!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yunan gazetecinin İsmail Kartal'a sorduğu soru sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-04-24 22:57

Dzeko ile Yunan taraftarlar arasında gerilim! Fenerbahçe formasındaki Türk bayrağını gösterince tepki büyüdü

Olympiakos - Fenerbahçe maçında Yunan taraftarlar Edin Dzeko'ya büyük tepki gösterdi. Sakatlık yaşadığı anlarda kenara gelen Dzeko, Yunan taraftarlara formadaki Türk bayrağını gösterdi. Bu hareketin ardından Yunan taraftarlar Dzeko'ya ıslıklı protestoda bulundu.

Spor 11-04-24 20:56

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-24 18:16

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi İYİ Parti'nin ciddiyetini sarsacaktır

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkanlığına adaylığını İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, sosyal medya hesabından Meral Akşener'e çağrıda bulundu. İYİ Parti'de olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için çabalar olduğunu iddia eden Aydın, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e açık bir çağrıda bulunuyorum. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 17:31

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

Dolandırıcıların yeni yöntemi! Şikayetler gün geçtikçe artıyor: 50 bin euro karşılığında ayrı ev şartıyla...

Sosyal medyada son zamanlarda artan evlilik platformları dikkat çekiyor. Sadece gerçek evlilik değil vatandaşlık almak için formalite evlilik düşünenleri de gözlerine kestiren dolandırıcılar önce parayı alıyor sonra ortadan kayboluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Bize ilginç gelmeye başlayan şikayetler alıyoruz." diyerek uyarıda bulundu.

Haber 11-04-24 12:48

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23

Bağ-Kur’lular için dikkat çeken açıklama: ‘Risk var’ diyerek anlattı: Prim gününün 7200’e düşürülmesinden sonra…

Esnaf ve sanatkârların prim gün sayısındaki eşitsizlik sorunu gündemde! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, eşitsizliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu ve sigorta prim teşviklerinin artırılması gerektiğini vurguladı. Esnafın maliyetlerinin artmasıyla birlikte prim ödemelerinde destek sağlanması gerektiğini belirten Palandöken, “Primi dolan esnaf yaşı beklerken sağlık hizmeti alabilmeli” önerisinde bulundu.

Finans 11-04-24 10:15

Zendaya viral olan 'robot' görünümüyle ilgili itirafta bulundu! Başım döndü

Zendaya, Dune serisinin ikinci filminin Londra prömiyerine "robotu" andıran bir kıyafetle gelmişti. Güzel oyuncu o kıyafete dair günler sonra itirafta bulundu. Zendaya, etkinlik yaklaştıkça bu görünümün 'kötü bir fikir' olduğundan korkmaya başladığını paylaştı.

Magazin 11-04-24 08:33

Ailesinin pikniğe götürdüğü 2 yaşındaki çocuktan acı haber! Dere yatağında ölü halde bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ailesiyle birlikte dere kenarına piknik yapmaya giden 2 yaşındaki çocuk kayboldu. 100 kişilik ekibin seferber olduğu çocuk, dere yatağında ölü halde bulundu.

Haber 11-04-24 00:34

İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı öncesi Süper Kupa için açıklama!

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal mücadeleden iyi bir sonuçlan ayrılmak istediklerini söylerken, Süper Kupa mücadelesine de değindi.

Spor 10-04-24 20:32

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Cannes tarzıyla dile düştü! Çok rüküşsün

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek Cannes tarzıyla dikkat çekti. Pembe eteği ve pembe üstüyle sosyal medyanın diline düşen oyuncu Feyza Civelek'in tarzı 'rüküş' bulundu.

Magazin 10-04-24 15:12

Acun Ilıcalı servetiyle gündemdeydi! Aylık kazancı soruldu: Tüm mal varlığımla...

Acun Ilıcalı katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Paraya değer vermediğini söyleyen Acun Ilıcalı "Aylık ne kadar kazandığımı bilmiyorum!" dedi. Servetiyle sık sık gündeme gelen Ilıcalı "Tüm mal varlığımla TV8'i aldım!" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-04-24 14:45

Havale ve EFT için uyarı geldi! Bunu yapmazsanız başınız ağrıyabilir… Bir kelime bile çok önemli

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yoluyla para gönderen tüketicilere yönelik uyarıda bulundu. Kılıç, "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının kanıtıdır. Açıklama kısmına önem verilmezse, herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri sorun yaşayabilir" dedi.

Finans 10-04-24 11:31

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-24 09:53

Uşak'ta şaşırtan görüntü! Ekipler alarma geçti

Uşak’ta Karaağaç göletinde suya batmış bir otomobili gören vatandaşlar ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma ve AFAD sevk edildi.

Haber 10-04-24 00:00

Çay bahçesinde korkunç olay! Silahlarla birlikte başı kopmuş erkek cesedi bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesinde çay bahçesinde 35- 40 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Baş kısmı kopmuş, yanında tüfek ile tabancanın bulunduğu ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 09-04-24 19:52