Carlos Kahe Haberleri

Carlos Vinicius: Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyorum

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig’de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Spor 2024-03-28 15:37:44

Fatih Terim Yunanistan'da istifayı getirdi! 2-0 mağlubiyetin ardından kulüp tarafından kovuldu

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos yoluna son sürat devam ediyor. Takımının başında harikalar yaratan tecrübeli çalıştırıcı son olarak Yunanistan derbisinde Olympiakos'u 2-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını zora sokmuştu. Bu mağlubiyet sonrası Olympiakos cephesi karıştı ve Carlos Carvalhal'ın görevine son verdi.

Spor 2024-02-07 21:21:21

Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Vinicius ilk maçında golünü attı

Galatasaray’ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius, Bandırmaspor maçında ağları havalandırdı ve ilk maçında gol attı.

Spor 2024-02-06 23:08:45

Galatasaray'ın yeni golcüsü Carlos Vinicius, kaçırdığı pozisyonda saç baş yoldurttu!

Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Vinicius, Bandırmaspor ile oynanan kupa maçında inanılması güç bir pozisyondan faydalanamadı. Barış Alper'in pasında boş kaleyle karşılaşan Carlos Vinicius topu auta gönderdi.

Spor 2024-02-06 21:35:58

Galatasaray, Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius ile Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'i kadrosuna kattı! Sözleşmedeki ilginç detay sosyal medyada tepki çekti

Galatasaray'da forvet transferi mutlu sonla sonuçlandı. Cedric Bakambu'yu Real Betis'e gönderen sarı-kırmızılılar çok kısa süre içinde boşluğu doldurdu. Fulham'da forma giyen Carlos Vinicius ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu transferin hemen ardından Serge Aurier transferi de açıklandı. Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun olmaması ise taraftarları şaşırttı.

Spor 02-02-24 16:20

Şenol Güneş ile beraber Roberto Carlos'a resmi teklif!

Beşiktaş'tan beklenmedik şekilde ayrılan Şenol Güneş'in yeni adresi belli oluyor. Tecrübeli teknik adam için birçok iddia ortaya atılırken son olarak Azerbaycan Milli Takımı'nın Güneş'i takımın başına getirmek istediği iddia edilmişti. Azerbaycan'dan sonra Kosova Milli Takımı için de teklif alan Şenol Güneş'in en ciddi rakibinin Roberto Carlos olduğu öğrenildi.

Spor 18-12-23 11:20

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 200 bin TL'lik soru futbolseverlerin merak konusu oldu! Hagi mi, Carlos mu, Sneijder mi, Alex mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan soru, futbolseverlerin gündemine oturdu. 200 bin TL'lik sorunun çoktan seçmeli cevaplarında Galatasaray'ın efsane isimleri Gheorghe Hagi ile Wesley Sneijder A ve C şıklarında, Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Roberto Carlos ile Alex de Souza ise B ve D şıklarında yer aldı. Cevap ise kısa süre içinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 08:28

Kanalizasyonun içinde kendisine yepyeni bir dünya kurdu! Evinde yok yok... “Kira ödemeden yaşıyoruz”

21 yaşında Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınan 48 yaşındaki Carlos ismli bir adam kanalizasyon içine inşa ettiği sıra dışı hayatını anlattı. New York’ta evsiz kaldıktan sonra kalıpların dışına çıkmak zorunda kaldığını belirten Carlos, kira ödemeden kanalizasyonda yaşadığını ve evinde bilgisayar ile mikrodalga fırın olmak pek çok teknolojik alet bulunuyor.

Trend 27-07-23 08:27

Wimbledon tek erkekler şampiyonu Carlos Alcaraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz'ın kariyeri!

Carlos Alcaraz, Wimbledon tek erkekler şampiyonu olmasının ardından merak edildi. Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu. Başarılı tenisçi ile ilgili aramalar şampiyonluğunun ardından hız kazandı. Peki, Wimbledon tek erkekler şampiyonu Carlos Alcaraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz'ın kariyeri!

Spor 16-07-23 21:44

Son dakika: Wimbledon tek erkekler finalinde şampiyon Carlos Alcaraz! 20 yaşında...

Son dakika haberleri: Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde Sırp tenisçi Novak Djokovic'i 3-2 yenen İspanyol raket Carlos Alcaraz şampiyonluğa ulaştı.

Spor 16-07-23 20:56

Wimbledon'da Alcaraz ve Swiatek, tur atladı

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde dünya 1 numarası İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz ile tek kadınlarda dünya 1 numarası Polonyalı Iga Swiatek tur atladı.

Spor 08-07-23 08:25

Wimbledon'da Alcaraz ve Rybakina, 2. tura çıktı

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde dünya 1 numarası İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz ve tek kadınlarda dünya 3 numarası Kazak sporcu Elena Rybakina, 2. tura çıktı.

Spor 05-07-23 08:21

Transparan tulum giyen Lourdes Leon sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Pop müziğe yön veren isimlerden Madonna’nın, spor hocası Carlos Leon’dan dünyaya gelen kızı Lourdes Leon sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Leon son olarak bir markanın gecesine katıldığı tarzı ile gündem oldu. Tamamen transparan bir tulum giyen ünlü isim göğüs dekoltesi ile takipçilerini mest etti.

Magazin 21-04-23 12:36

Meksikalı arama kurtarma köpeği Proteo, Türkiye'de ölmüştü! Gerçek sebebi belli oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından Meksika’dan gelen arama-kurtarma ekibinde görev yapan Proteo adlı köpeğin ölümü ses getirmişti. Proteo'nun eğitmeni Carlos Villeda, enkaz altında kalıp öldüğü şeklinde söylentileri de çıkan köpeği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Proteo’nun ölümüyle ilgili duygularını dile getiren Villeda, "Köpeğimle gurur duyuyorum, özellikle de harika bir köpek olarak tanındığı için." ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-23 21:35

Fenerbahçe'nin en kötü transferlerinden biriydi! Yerli Roberto Carlos Mahmut Hanefi bambaşka biri oldu: Yeni mesleği şaşkınlık yarattı!

Fenerbahçe'nin 2003 yılında transfer ettiği Mahmut Hanefi o dönem 'Yerli Roberto Carlos' olarak anılıyordu. Sakaryaspor'dan 200 bin euro karşılığında transfer edilen ve beklenen performansı sergileyemeyen eski futbolcu Mahmut Hanefi yeni mesleğiyle şaşırttı. İşte Mahmut Hanefi'nin son hali ve yeni mesleği...

Spor 20-12-22 10:41

Dünya Kupası'nın İspanyol yıldızı Carlos Soler'in sevgilisinden cesur pozlar! Minik bikinisini giyip...

İspanya Milli Futbol takımında orta saha oyuncusu olan Carlos Soler, İspanyol güzeli Martha Marchena ile aşk yaşıyor. Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren genç kadın yıllar önce ünlü şarkıcı Antonio José ile yaşadığı büyük aşkla gündeme gelmişti. 2022 Dünya Kupası maçı için Katar'a gidip Carlos Soler'e destek veren genç kadının bikinili pozları olay oldu.

Magazin 28-11-22 12:17

Akıllara Roberto Carlos geldi! Trabzonspor'un attığı gol sosyal medyada zirvede yer alıyor...

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki son maçında Ferencvaros'u konuk etti. Bordo-mavililerin yıldız oyuncusu Bakasetas henüz maçın başında attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Direğe de çarpan topun ağlarla buluşmasının ardından Bakasetas'ın verdiği falso taraftarlara Roberto Carlos'u hatırlattı.

Spor 03-11-22 21:09

Juventus PSG maçı hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında PSG ile Torino'daki 41.507 seyirci kapasiteli Juventus Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için geri sayım sürüyor. Karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Sporseverler internette "Juventus PSG maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-11-22 14:11

Fatih Terim, Şenol Güneş ya da Sergen Yalçın değil! Shota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'nin yeni hocası tanıdık isim Carlos Carvalhal oluyor!

İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yollar ayrılmıştı. Kulüp sahibi Acun Ilıcalı, "Yeni teknik direktör için en iyi seçeneklere bakacağız..." şeklinde açıklama yapmıştı. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın isimlerinin ortaya atılmasının ardından bir iddia daha geldi. Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in Hull City'nin başına geçeceği öne sürüldü.

Spor 03-10-22 16:36

Dünyaca ünlü aktör Chuck Norris Kuşadası'na geldi!

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör ve film yapımcısı Chuck Norris (Carlos Ray Norris) özel yatıyla Kuşadası'na geldi. Efes Antik Kenti’ni gezen, Meryemana Evi’ni ziyaret edip hacı olan Norris, antik kent girişindeki esnaftan alışveriş yapıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 20-09-22 22:24

Son dakika: Cadiz - Barcelona maçında tüm stadyum buz kesti! Bir taraftarın geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle oyun durdu...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga'da 5. hafta mücadelesinde Cadiz, Barcelona'yı konuk etti. Nuevo Mirandilla Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 83. dakikasında oyun bir anda durdu. Tribünlerde bir taraftarın rahatsızlanması nedeniyle hakem Carlos del Cerro Grande maçı durdurdu. Tribünlerde bulunan taraftarlar ve iki takımın oyuncuları, rahatsızlanan taraftarın durumunu merakla takip etti. Bekleyiş devam ederken, tüm stadyum bir anda adeta buz kesti...

Spor 10-09-22 21:38

3.5 metrelik timsahla savaştı! Elleriyle ağzını açıp...

34 yaşındaki Juan Carlos La Verde, ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Thonotosassa Gölü'nde yüzerken 3.5 metrelik bir timsahla burun buruna geldi. Adamın yaşadığı korku dolu anlar, o an kayıtta olan drone kameralarına yakalandı. Genç adam, timsahın saldırısından mucizevi bir şekilde kurtulmayı başardı.

Trend 19-08-22 13:46
abd

Stellantis, 2022 ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladı

Grup, yılın ilk yarısını yüzde 14,1’lik düzeltilmiş faaliyet geliri marjı, 8 milyar avro net kar ve 5,3 milyar avro endüstriyel serbest nakit akışı ile tamamladı - Stellantis Üst Yöneticisi (CEO) Carlos Tavares: - "Zorlu bir küresel ortamda, olağanüstü bir performans sergileyerek ve cesur elektrikliye geçiş hamlemizi uygulayarak 'Dare Forward' stratejik planımız doğrultusunda ilerliyoruz"

Yurthaber 12-08-22 15:04

SON DAKİKA: Gustavo Henrique'ye eski başkanından şok sözler! Karaktersiz

Son dakika spor haberi... Sezon öncesi Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Gustavo Henrique, Ümraniyespor karşısında oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Sarı-Lacivertliler'de en çok elelştirilen isimlerin başında gelmişti. Yavaş oyunuyla taraftarın tepkisini çeken Brezilyalı oyuncu için eski takımı Santos'un başkanı Jose Carlos Peres'in verdiği bir röportaj ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 10-08-22 14:20

Efsane gitarist Carlos Santana konser sırasında bayıldı

74 yaşındaki efsanevi gitarist Carlos Santana, Michigan eyaletinde verdiği açık hava konseri sırasında sahnede birden yere yığıldı. Sağlık durumu merak konusu olan Carlos Santana konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 06-07-22 14:18

Carlos Santana: ABD'li efsane gitarcı sahnede bayıldı

ABD'li efsane gitarcı Carlos Santana, Detroit'te verdiği bir açık hava konseri sırasında sahnede bayıldı. Santana, daha sonra Facebook hesabından yaptığı açıklamada "yemek yemeyi ve su içmeyi unuttuğunu" ve bu nedenle bayıldığını belirtti.

Haber 06-07-22 13:17

2 çocuğunun gözleri önünde öldürülmüştü! Korkunç cinayetin arkasından Amazon'un eski yöneticisi olan koca çıktı

Amazon Meksika'nın eski CEO'su Juan Carlos Garcia'nın karısı Abril Pérez Sagaón 2019'da 2 çocuğunun gözleri önünde vurularak hayatını kaybetmişti. Eski CEO Garcia'nın karısını öldürmesi için tetikçiye para ödediği ortaya çıktı. Kan donduran olay Meksika gündemini salladı. İddiaya göre dehşet detayların ortaya çıkmasından önce başarılı bir iş adamı olarak tanınan García, kendisine boşanma davası açan karısının öldürülmesinden günler sonra Meksika'dan kaçtı ve hâlâ kaçak durumda.

Haber 13-06-22 15:51

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, 38 yaşında futbolu bıraktı

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, futbolu bıraktığını açıkladı.

Spor 04-06-22 15:11

Fenerbahçe'de ikinci Roberto Carlos transferi! Marcelo koptu geliyor...

Real Madrid’e veda eden Brezilyalı sol bek, F.Bahçe’den yıllık 3 milyon euro istedi. İspanyol medyasında da “Marcelo, Jesus’la birlikte F.Bahçe’ye gidecek” denildi.

Spor 30-05-22 14:41

Kendi kararıyla ülkeyi terk etmişti: Eski kral sürgünden döndü!

Hakkında yolsuzluk soruşturmaları açılan ve kendi kararıyla 2020 yılında İspanya'yı terk eden eski İspanya Kralı Juan Carlos, 2 yıl sonra 5 günlüğüne ülkesine döndü.

Haber 19-05-22 20:35

Madrid Açık'ta Carlos Alcaraz, Rafael Nadal'ı eledi

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen ATP açık tenis turnuvasının çeyrek finalinde Carlos Alcaraz, Rafael Nadal'ı setlerde 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Spor 06-05-22 20:46

Brezilya'da çirkin hareket! Kırmızı kart gördü, kadın hakeme saldırdı...

Brezilya'da oynanan Retro - Nautico maçında sahalarda görmek istemediğimiz bir olay yaşandı! Nautico futbolcusu Jean Carlos, kendisine kırmızı kart gösteren kadın hakem Deborah Cecilia'ya saldırdı. O anlar canlı yayında kameralara böyle yansıdı...

Spor 01-05-22 13:41

Buz Devri filmi konusu nedir? Buz Devri filmi oyuncuları kimlerdir?

Buz Devri, sevilen bir animasyon filmidir. Buz Devri filminin yönetmenliğini Chris Wegde ve Carlos Saldanha'nın yapmaktadır. 3D animasyon filmine dair en merak edilen konulardan biri konusu ve oyuncu kadrosu. İşte 72den 70'e herkesisn sevdiği Buz Devri filminin konusu ve oyuncu kadrosu!

Magazin 14-04-22 18:39

Formula 1'de sezonun ilk zaferi Leclerc'in

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini, Ferrari'nin Monaco'lu pilotu Charles Leclerc kazandı. Leclerc'in takım arkadaşı Carlos Sainz finişi ikinci sırada gördü.

Spor 20-03-22 21:07

Son dakika haberler: Fenerbahçe'de senelerdir beklenen forvet sonunda geliyor! Menajeri canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor. Sarı lacivertliler Serdar Dursun ve Mergim Berisha'nın formundan memnun değil. Fenerbahçe kurmayları transfer için harekete geçti. Dün akşam TV 100'de yayınlanan bir programa telefonla bağlanan menajer Marco Kırdemir, taraftarın merakla beklediği Diego Costa için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe efsanesi Roberto Carlos da iknaya çalışıyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 07-02-22 07:21

BBVA, 2021 ve 2022'de hissedarlarına 7 milyar avrodan fazla dağıtım yapmayı planlıyor

BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Torres Vila: - "Türkiye; BBVA için büyüklüğü, demografik yapısı ve ticari ilişkileriyle uzun vadeli potansiyel gördüğümüz stratejik bir ülke konumunda. Bankacılık sektöründeki düşük seviyedeki penetrasyon da bu uzun vadeli potansiyeli destekliyor" - "Garanti BBVA, son 5 yıldaki her yıl ortalama 1,2 milyar avro aşan performansıyla karmaşık koşullarda dahi yüksek gelir elde edebilen, Türkiye'nin lider özel bankası"

Yurthaber 17-01-22 13:14

Adana'da nefes kesen maç! Kayserispor son dakikalarda puanı kopardı

Süper Lig'in 21. haftasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan maçta Mavi Şimşekler'in golünü Assombalonga, Kayserispor'un ise Carlos Mane kaydetti.

Spor 15-01-22 15:43

Stellantis ve Amazon, ortak mühendislik ve inovasyon girişimine imza attı

Stellantis Üst Yöneticisi Carlos Tavares: - "Yapay zeka ve bulut çözümlerinden faydalanarak, araçlarımızı kişiselleştirilmiş yaşam alanlarına dönüştüreceğiz ve genel müşteri deneyimini geliştireceğiz"

Yurthaber 12-01-22 13:50

Il Divo grubu üyesi müzisyen Carlos Marin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü Il Divo grubu üyesi müzisyen Carlos Marin, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 53 yaşındaki müzisyen, 7 Aralık'ta koronavirüse yakalanmış ve durumunun ağırlaşması nedeniyle entübe edilmişti.

Magazin 20-12-21 01:54

Eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn, Japonya'dan nasıl kaçtığını yazdı: 'Bir gün benim yüzümden Türkiye'de yargılananlarla tanışmak isterim'

Yolsuzlukla suçlandığı ve ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan iki yıl önce gizlice ülkesi Lübnan'a kaçan ve o zamandan bu yana suçsuzluğunu ispatlamaya çalışan eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn, İngilizcesi yeni yayımlanan "Broken Alliances" (Bozulan İttifaklar) adlı kitabında, bir müzik aleti kutusuna saklanarak gerçekleştirdiği kaçışının merak edilen bazı detaylarını anlattı.

Haber 08-12-21 15:15

Audi, Dakar Rallisi için testlerine Fas’ta devam ediyor

Audi Sport, Dakar Rallisi hazırlıklarındaki ikinci testini Fas’ta gerçekleştirdi. Testler sırasında Mattias Ekström/Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger ve Carlos Sainz/Lucas Cruz’dan oluşan ekipler sırayla Audi RS Q e-tron'un kokpitinde yer aldı.

Haber 22-11-21 09:52

Cinayet ve en acımasız işkencelerin sorumlusu Arjantinli dolabın içinde bulundu

Arjantin’de diktatörlüğünün en acımasız işkencecilerinden biri olan ve polis tarafından uzun süredir aranan eski asker Carlos Cialceta tavan arasında gizlendiği dolapta yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 13-11-21 07:37

yıldızları La Casa de Papel'in final bölümünde rol aldılar

Netflix dizisi La Casa de Papel'in final bölümünde ormula 1 pilotu Carlos Sainz Jr. ve MotoGP pilotu Marc Marquez rol aldılar.

Magazin 09-11-21 15:41

BMX Süper Kross Dünya Kupası 6. tur yarışları tamamlandı

Kolombiya'dan Carlos Alberto Ramirez "elit erkekler", Hollanda'dan Laura Smulders "elit kadınlar" kategorisinde birinci oldu

Yurthaber 24-10-21 18:30

Meksikalı yönetmenden İstanbul çıkartması! Ünlü yönetmen Carlos Reygadas İstanbul'a gelecek

İlk uzun metraj filmiyle Cannes Film Festival'inde ödül kazanan yönetmen, Bosphorus Film Lab kapsamında 29 Ekim'de düzenlenecek masterclass etkinliğine ve festivalin kapanış gecesine katılacak. Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen "9. Boğaziçi Film Festivali", Meksikalı yönetmen Carlos Reygadas'ı sinemaseverlerle bir araya getiriyor.

Trend 15-10-21 11:21

Fenerbahçeli eski yıldızdan sürpriz transfer!

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Carlos Kameni'nin yeni takımı resmen belli oldu.

Spor 19-08-21 18:32

Kayserispor'un yeni transferi Mane geldi

Kayserispor'un yeni transferi Carlos Mane, kente geldi. 26 yaşındaki oyuncu, bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Spor 13-08-21 11:09

Kayserispor Carlos Mane ile anlaştı

Kayserispor Carlos Mane ile anlaştı

Yurthaber 12-08-21 00:45

37 yaşındaki Kameni kendine takım arıyor

Fenerbahçe'nin eski file bekçilerinden Carlos Kameni, İspanya Futbolcular Derneği'nin hazırlık kampında yeni takımını bulmak için çaba sarf ediyor. Kameni Fenerbahçe günleri ile ilgili de konuşarak, "Fenerbahçe'ye ilk gittiğimde orada uzun yıllardır olan ve kaptanlık yapan Volkan Demirel'le rekabete girdim. Kendimi rekabete girmek için hazır hissettim. Rekabete hazırdım ama işin kişiselleştirilerek bazı olaylara maruz kaldım. İlk sezon oynadım" dedi.

Spor 10-08-21 09:49