Cassidy Wolf Haberleri

Yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisine cinsel tacizini itiraf etti! Kocası boşanma davası açtı

24 yaşındaki Cassidy Kraus isimli bir öğretmen yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Devam eden soruşturma kapsamında Kraus üç erkek öğrencisinin özel bölgelerine dokunduğunu itiraf etti. Öğretmenlik mesleğinden men edilen Kraus 30 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Trend 2024-02-03 10:19:56

Okulda skandal! Öğretmen, yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisiyle uygunsuz ilişki yaşamakla suçlandı

24 yaşındaki Cassidy Kraus isimli bir öğretmen yaşları 13 ila 14 arasında değişen üç öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken Kraus çalıştığı ortaokuldan istifa etti.

Trend 2023-10-25 08:42:29

Kiraladıkları ev sır deposu çıktı! Tüyler ürpertici tüneller, gözetleme delikleri, gizli odalar ve gizemli dolaplar...

Tierra Burris ve Scarlet Wolf isimli iki kadın tatil için iki haftalığına bir ev kiralamaya karar verdi. Ancak kiraladıkları eve geldiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndüler. Çünkü ev adeta bir gizem deposuydu. İkili evin içinde tüyler ürpertici tüneller, gözetleme delikleri, gizli odalar ve gizemli dolaplar bulunca bu anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 2023-08-09 09:22:56

Margot Robbie Leonardo DiCaprio ile erotik sahneleri çekmeden önce bakın ne yaptı! İtiraf geldi

Oyuncu Margot Robbie, 2013 yapımı ‘Para Avcısı’ (The Wolf of Wall Street) filminde müstehcen sahneleriyle dikkat çekmişti. Sevişme sahnesi çekmenin hiç de kolay olmadığını itiraf eden Robbie Leonardo DiCaprio ile erotik sahneleri çekmeden önce tekila shotladığını da açıkladı.

Magazin 2022-11-24 08:29:41

Sevişme sahneleri zorlamıştı! Margot Robbie'den Para Avcısı itirafı! Yıllar sonra anlattı

Margot Robbie, kendisini şöhrete ulaştıran 2013 yapımı ‘Para Avcısı’ (The Wolf of Wall Street) filmine dair yıllar sonra itirafta bulundu. Güzel oyuncu bir dönem oyunculuğu bırakma noktasına geldiğini anlattı. Robbie daha önce de sevişme sahnelerinde zorlandığını anlatmıştı.

Magazin 15-11-22 16:25

Sosyal medya gafı! Yetişkin site için çektiği çıplak fotoğrafları yanlışlıkla ailesine gönderdi

Sosyal medyada yetişkinlere özel olarak içerik üretilen bir sitede fotoğraf ve videolarını satarak gelir elde eden Holly Wolf itirafıyla herkesi şaşırtmayı başardı. Yetişkin sitesine özel olarak çıplak pozlarını çeken Wolf, bu fotoğrafları yanlışlıkla ailesine gönderdiğini söyledi.

Trend 26-07-22 14:24

“Trump Kalabalıkla Birlikte Kongre'ye Gitmek İstedi”

Eski Başkan Trump’ın Beyaz Saray Genel Sekreteri Mark Meadows’un danışmanı Cassidy Hutchinson, 6 Ocak Kongre saldırısını soruşturan komisyona, baskının yaşandığı gün Trump’ın da Kongre’ye gitmek istediğini, kendisini durdurmak isteyen Gizli Servis’e makam aracında müdahale etmeye çalıştığını söyledi

Haber 28-06-22 23:21

Tıpta devrim! Bilim insanları bunu da başardı... 30 yıl gençleştirildi

İngiltere’nin Cambridge kentinde bulunan Babraham Enstitüsü’nden Prof Wolf Reik liderliğindeki bilim insanları, geliştirdikleri teknikle hücresel bazda biyolojik saati 30 yıl geriye götürdü. Buna göre, 53 yaşındaki bir kadının cilt hücrelerini 30 yıl gençleştirilerek 23 yaşındaki bir kadının hücreleriyle eşit hale getirildi.

Haber 08-04-22 15:41

NFT furyası oyunlara da sıçradı, Zynga'dan sürpriz açıklama geldi!

NFT (Değiştirilemez Token) son dönemin ilgi çeken alanlarından biri olurken, FarmVille ve CSR Racing serileriyle tanınan ABD merkezli oyun geliştiricisi Zynga'nın da NFT adımı atacağı duyuruldu. Yakın zamanda GTA (Grand Theft Auto) oyun serisi ile tanınan Rockstar Games'in sahibi Take-Two Interactive tarafından satın alınan Zynga, Matt Wolf üzerinden bu yıl ilk blok zincir ve NFT tabanlı oyununu piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

Haber 10-02-22 15:32

Pergamon'da yaşayanlar karbonhidrat ağırlıklı beslenmiş

Türk ve Alman bilim insanlarının Bergama Antik Kenti'nde yürüttüğü çalışmalar kapsamında incelenen ve en eskisi 2 bin yaşındaki yaklaşık 300 iskelet, bölgedeki yaşam, beslenme alışkanlıkları ile hastalıkların ipuçlarını verdi - Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi Tarih Öncesi Arkeoloji Uzmanı Prof. Dr. Wolf Rüdiger Teegen: - "Karbonhidrat zengini bir beslenme biçiminin yaygın olduğunu görüyoruz. Ekmek ve yulaf lapası gibi. Birçok insanın bitki bazlı beslendiğini anladık. Belirli bir yüzde düzenli olarak et yiyebiliyordu. Çok et yiyen kişi sayısı ise azdı çünkü et yemek sosyal duruma bağlı olarak değişiyordu"

Yurthaber 24-11-21 11:11

İkinci Dünya Savaşını bilen telepat Wolf Messing’in kehanetleri tüylerinizi diken diken edecek

Dünya tarihine damga vuran kahin Wolf Messing, söylediğine göre zihin okuyabilen ve karşısındakinin düşüncelerini değiştirebilen bir telepattı. Dünyanın her köşesine ün salan Messing’in en ünlü kehaneti ise İkinci Dünya Savaşı’na ilişkindi. Kehaneti nedeniyle Messing’e düşman olan Adolf Hitler ise yakalanarak ölümünü istedi. Messing özel yetenekleri sayesinde ölümden kurtulduğunu iddia etti.

Trend 16-09-21 16:09

İşte Fenerbahçe'nin transferdeki yeni hedefi

Zaidu ve Bustos için olumsuz yanıt alan Fenerbahçe, 26 yaşındaki Marius Wolf için Borussia Dortmund ile pazarlığı sürdürüyor.

Spor 07-09-21 09:14

Fenerbahçe'nin hedefindeki isim Marius Wolf

Borussia Dortmund'un gözden çıkardığı Marius Wolf için Fenerbahçe'nin devrede olduğu gündemde.

Spor 25-08-21 15:18

Eiza Gonzalez, Jennifer Fox’un yönetmen koltuğunda oturacağı ‘Wolf Country’ filmininin başrolünde yer alacak

Son olarak Godzilla vs. Kong ve I Care a Lot filmlerinde yer alan Eiza Gonzalez, gerilim türündeki Wolf Country filminin başrolünü canlandıracak. Gerilim türündeki “Wolf Country” filmin yönetmen koltuğunda ise Jennifer Fox yer alacak.

Trend 09-06-21 11:06

“Bir Kişiyi İdol Haline Getirirsek Kaybederiz”

Cumhuriyetçi Senatör Bill Cassidy eğer partisinin 2022’de Kongre’yi 2024 yılında da başkanlığı geri alma konusunda Eski Başkan Donald Trump’a odaklanması durumunda kaybedeceğini söyledi.

Haber 28-02-21 22:58

Şimdiye kadar yapılmış en tehlikeli filmde oyuncular dahil 80 kişi yaralandı

Noel Marshall’ın Ted Cassidy ile birlikte yazıp yönettiği Roar filmi 40. yılını kutluyor. Şimdiye kadar yapılmış en tehlikeli filmin çekimleri 11 yıl sürdü, filmde yer alan aslanlar tarafından 80 kişi yaralandı. Aynı zamanda çekimler esnasında bir de sel felaketi yaşandı.

Trend 24-02-21 12:28

ABD İç Güvenlik Bakanlığı Vekili Chad Wolf İstifa Etti

Wolf’un istifası geçen hafta yaşanan Kongre saldırısının ardından geldi. Bakanlık, Seçilmiş Başkan Joe Biden’ın 20 Ocak’taki yemin töreninin güvenliğinden sorumlu

Haber 12-01-21 04:04

ABD İç Güvenlik Bakanlığını vekaleten yürüten Chad Wolf istifa etti

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf'un Pazartesi günü görevinden ayrılacağı bildirildi. Wolf'un istifasının, ABD Başkanı Trump'ın ABD-Meksika sınırındaki duvarı ziyaretinden bir gün önce gelmesi dikkat çekti.

Haber 12-01-21 02:11

ABD İç Güvenlik Bakanlığı’ndan Seçim Güvencesi

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf, yabancı unsurların 2020 ABD seçimlerine tehdit oluşturduğuna dair hiçbir kanıt olmadığı yolunda seçmenlere güvence verdi

Haber 03-11-20 20:51

6 aydır uzayda olan 3 astronot koronavirüs ile mücadele eden Dünya'ya geri döndü

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) 9 Nisan'dan bu yana uzayda görev yapan NASA astronotu Chris Cassidy ve iki Rus kozmonot Anatoly Ivanishin ve Ivan Vagner 196 günün ardından Dünya'ya döndü.

Haber 22-10-20 11:38

6 aydır uzayda olan NASA astronotları Dünya'ya dönüyor

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 9 Nisan'dan bu yana uzayda görev yapan NASA astronotu Chris Cassidy ve iki Rus kozmonotları bu akşam pandemiyle boğuşan Dünya'ya dönecek.

Haber 21-10-20 14:59

Teen Wolf dizisiyle tanınan Dylan Sprayberry'den tepki çeken Azerbaycan ve Türkiye mesajı

Azerbaycan işgal altındaki topraklarını Ermenistan’dan kurtarmaya yönelik yaptığı operasyonlarına devam ederken, Kim Kardashian'ın ardından oyuncu Dylan Sprayberry de Ermenistan'a destek mesajı yayınladı. Teen Wolf dizisi ile yıldızı parlayan Dylan Sprayberry paylaşımlarında Azerbaycan ve Türkiye'yi suçladı.

Magazin 05-10-20 20:27

ABD'nin Portland kentinde bir kişi vurularak öldürüldü, Trump yönetimi 'Tüm seçenekler masada' diyor

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf, Oregon eyaletinin Portland kentindeki protesto gösterilerinin bastırılması için tüm seçeneklerin masada olduğunu söyledi. Portland'da ABD Başkanı Donald Trump'ın destekçileriyle Black Lives Matter (Siyahların Hayatı Önemlidir) hareketine destek verenler arasında çatışma çıktı. Kentte bir kişi vurularak öldürüldü.

Haber 30-08-20 17:22

‘‘Seçim Merkezlerine Kolluk Gücü Gönderme Yetkimiz Yok’’

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf, Pazar günü CNN televizyonuna yaptığı açıklamada bakanlığın seçim merkezlerine kolluk gücü gönderme yetkisinin olmadığını kaydetti

Haber 23-08-20 21:45

ABD'li Gazetecilere Dair İstihbarat Toplamaya Son Verilecek

ABD İç Güvenlik Bakan Vekili Chad Wolf, medyada yer alan bir haberin ardından, Portland’daki protestoları takip eden Amerikalı gazeteciler hakkında bilgi toplanmasına son verilmesi talimatı verdi

Haber 31-07-20 20:40

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda son yürüyüş başladı!

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görevli astronotlar Bob Behnken ve Chris Cassidy, son kez istasyon dışına çıktılar. İki astronot, istasyonun batarya değişimini tamamlamak üzere son uzay yürüyüşüne başladı.

Haber 21-07-20 16:46

SpaceX'in NASA astronotları 2 Ağustos'ta Dünya'ya dönüyor!

Crew Dragon ekibi Dünya'ya geri dönüyor. Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in Falcon 9 roketi ile uzaya fırlatılan NASA astronotları Chris Cassidy ve Bob Behnken 2 Ağustos'ta dünyaya ayak basacak.

Haber 20-07-20 16:29

Crew Dragon ekibinin dünyaya dönüş tarihi belli oldu

ABD'li ünlü girişimci Elon Musk'ın kurucusu olduğu SpaceX’in Falcon 9 roketi ile uzaya fırlattığı NASA’nın Crew Dragon ekibi Chris Cassidy ve Bob Behnken’in dünyaya dönüş tarihi 2 Ağustos olarak açıklandı.

Haber 18-07-20 16:52

NASA astronotları uzay yürüyüşüne çıktı

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Araştırmaları Merkezi (NASA) astronotları Chris Cassidy ve Bob Behnken, sancak kafesindeki iki güç kanalından birinde mevcut olan nikel-hidrojen pilleri yeni lityum-iyon pillerle değiştirmek için Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (ISS) dışında yürüyüşe çıktı.

Haber 16-07-20 19:46

NASA astronotları uzay yürüyüşüne çıktı

NASA astronotları Chris Cassidy ve Bob Behnken, sancak kafesindeki iki güç kanalından birinde mevcut olan nikel-hidrojen pilleri yeni lityum-iyon pillerle değiştirmek için Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (ISS) dışında yürüyüşe çıktı.

Haber 16-07-20 16:02

Goji Berry: Faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Dünya genelinde wolf berry olarak bilinen goji berry, ülkemizde kurt üzümü olarak biliniyor. Ana vatanı Tibet olan goji berry, 6000 yıllık tarihe sahip. Tibet'ten başlayarak yüzyıllardır dünyaya yayılmış ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu pek çok ülkede yetiştiriliyor.

Haber 24-06-20 10:49

The Wolf Among Us Epic Games Store'da Ücretsiz!

Epic Games Store, bu hafta The Escapists'in ardından sürpriz bir şekilde The Wolf Among Us oyununu da ücretsiz vermeye başladı!

Trend 14-12-19 15:28

Legendary Wolf Terry Bogard, Super Smash Bros. Ultimate Yolcusu

FATAL FURY serisinden Legendary Wolf Terry Bogard, ilk defa Nintendo Switch konsolları için Super Smash Bros. Ultimate’da oynanabilir bir savaşçı olarak savaşa girdi. Yeni yayınlanan bir videoda, Super Smash Bros. Ultimate’ın yönetmeni Masahiro Sakurai,Terry Bogard’ı görücüye çıkardı ve bugün hepsi Super Smash Bros. Ultimate’a gelecek olan SNK başlıklarından 50 müzik parçasını tanıttı.

Trend 10-11-19 21:56

HIMSS'19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı

Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci: - "Şehir hastaneleri atılımımızla artık hastaneleri dijitalleştirmiyoruz, bilakis dijital hastaneler inşa ediyoruz. Bu vizyonla sağlık turizminde dünyada dikkati çeken ülkeler arasındayız. Bugün bölgenin sağlık bilişimcisi olma hedefiyle ilerliyoruz" - HIMSS Üst Yöneticisi Harold F. Wolf: - "Çok büyük bir büyüme alanı var bugün Türkiye'de. Bu alandaki politikalar sayesinde inanılmaz bir iyileşme, büyüme, gelişme gördük bütün bu alanda"

Haber 30-10-19 13:52

MUCİZE BEBEK ELVİN BEBEK HAYATA TUTUNDU

NADİR görülen genetik bir hastalık olan Wolf Hirschhorn Sendromu yani ağır gelişim geriliğiyle dünyaya gelen Elvin bebek, uzun süren epilepsi nöbetlerini atlatarak hayata tutundu.

Haber 05-09-19 12:49

DHA İSTANBUL - MUCİZE BEBEK  ELVİN BEBEK HAYATA TUTUNDU

NADİR görülen genetik bir hastalık olan Wolf Hirschhorn Sendromu yani ağır gelişim geriliğiyle dünyaya gelen Elvin bebek, uzun süren epilepsi nöbetlerini atlatarak hayata tutundu.

Haber 05-09-19 12:27

Doktorların 'yaşamaz' dediği Elvin bebek hayata tutundu

NADİR görülen genetik bir hastalık olan Wolf Hirschhorn Sendromu yani ağır gelişim geriliğiyle dünyaya gelen Elvin bebek, uzun süren epilepsi nöbetlerini atlatarak hayata tutundu.

Haber 05-09-19 11:28

Doktorların 'yaşamaz' dediği Elvin bebek hayata tutundu

NADİR görülen genetik bir hastalık olan Wolf Hirschhorn Sendromu yani ağır gelişim geriliğiyle dünyaya gelen Elvin bebek, uzun süren epilepsi nöbetlerini atlatarak hayata tutundu.

Haber 05-09-19 11:07

Metal Wolf Chaos XD inceleme puanları açıklandı

6 Ağustos tarihinde çıkış yapan aksiyon oyunu Metal Wolf Chaos XD’nin ilk inceleme puanları yayınlandı.

Trend 07-08-19 15:35

Korkunç! Ünlü yıldızın dudağı ölüyor

Ekranda daha güzel görünmek için dudaklarına dolgu yerleştiren ünlü Youtube yıldızı Cassidy Valentine, tanınmaz hale geldi.

Magazin 01-05-19 12:32

Görünce gözlerine inanamadı! Dudakları bir anda morardı!

İngiliz güzellik blogger'ı Cassidy Valentine, çoğu kadının yaşadığı en büyük kabuslardan birini yaşadı.

Trend 30-04-19 16:06

Mega kentlerin fotoğrafçısı Michael Wolf hayatını kaybetti

"Mega kentlerin fotoğrafçısı" Michael Wolf hayatını kaybetti

Haber 26-04-19 16:05

Aarika Wolf cesur kıyafetiyle geceye damga vurdu!

Calvin Harris ve Aarika Wolf çifti katıldıkları gecede tüm dikkatleri üzerine çektiler. Wolf giydiği cesur kıyafetiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 22-02-19 10:32

'Komiser Wolf çetesi'ni İzmir polisi çökertti

KENDİLERİNİ polis, jandarma ve savcı olarak tanıtıp Almanya'da yaşayan 1'i Türk kökenli 46 Alman vatandaşını telefonla dolandırdıkları tespit edilen uluslararası çete, İzmir polisinin çalışmasıyla çökertildi.

Haber 02-12-18 16:23

'30 erkeğin arasında sevişmekten utandım'

Güzel oyuncu Margot Robbie, başrolünü Leonardo DiCaprio ile paylaştığı 2013 yapımı The Wolf of Wall Street filmindeki sevişme sahneleriyle ilgili, “30 adamın ortasında sevişme sahnesi çekmek utandırıcıydı“ dedi.

Magazin 02-12-18 15:35

Komiser Wolf çetesini İzmir polisi çökertti

Kendilerini polis, jandarma ve savcı olarak tanıtıp Almanya'da yaşayan biri Türk kökenli 46 Alman vatandaşını telefonla dolandırdıkları tespit edilen uluslararası çete, İzmir polisinin çalışmasıyla çökertildi - Müştekileri 278 bin 786 avro dolandıran ve aralarında "Komiser Wolf" lakaplı suç örgütü elebaşının da bulunduğu 20 şüpheliden 11'i tutuklandı

Haber 02-12-18 15:28

HIMSS'18 Eurasia Sağlık Bilişimi Fuarı

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın: - "Türkiye özellikle sağlıktaki gerek yaygın entegre sağlık sistemi gerek hastaneler olarak hızlı değişimi sadece ülkesinde değil, son zamanlarda uluslararası ilişkilerle ciddi olarak hinterlandını geliştiren bir ülke olması sebebiyle komşu ülkelerde de yaymaya başladı" - "Bu toplantının Avrasya'da olması bir sembolik anlam ifade ediyor benim açımdan. Türkiye Avrupa ve Asya arasında her zaman köprü olmuş bir ülkedir. Biz HIMSS'in Asya'ya yaygın bir şekilde açılması konusunda da çok rahat köprü olabiliriz" - HIMSS Üst Yöneticisi Harold F. Wolf: - "Türkiye'de 166 hastane HIMSS 2017 standartlarına ulaşmış durumda. Bunun sadece 4 yıl içinde gerçekleştirilmesi bizi heyecanlandırıyor. İlk 5 yıllık ilişkimizi tamamladığımız zaman çok daha fazlasına ulaşacağız"

Haber 25-10-18 12:28

Canavar bir anda kıyıda belirdi! Kimse ne olduğuna anlam veremedi

ABD'nin ünlü deniz canavarı olduğu düşünülen ilginç yaratık Wolf Island sahilinde kıyıya vurdu.

Haber 20-03-18 07:30

Tek eşlilikten sıkıldılar! Sıra dışı aşk üçgeni

10 yıllık evliliğin ardından tek eşlilikten sıkılan Anita Cassidy eşine başka kişişlerle birlikte olmak istediğini söyledi. İngiliz Daily Mail gazetesi sıra dışı aşk üçgenini yazdı.

Haber 25-01-18 15:06