Cem Küçük Haberleri

Seçim sonuçları sonrası Cem Küçük'ten paylaşım! Fenerbahçe detayı dikkat çekti

31 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde büyük sürprizler yaşandı. AK Parti'nin birçok ilde yaşadığı kayıplar sonrası gazeteci Cem Küçük'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 31-03-2024 22:02

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-2024 00:06

'Emekli haklı olarak şikayetçi' dedi, Kabine toplantısını işaret etti: Emeklileri umutlandıran haberi 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu

Milyonlarca emekli gözlerini bir kez daha Kabine toplantısına çevirdi. Bu kez gündem maaşlar değil ikramiyeler. Son günlerde emeklilere yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Kabine'de 16 milyon emekliye verilecek bayram ikramiyeleri konuşulacak. Masada ise iki formül var. Emekliler iki bayramda toplam ya 10 bin lira alacak ya da 20 bin. Gazeteci Cem Küçük emeklileri umutlandıran haberi, 'Böyle bir hamle gelecek' diyerek duyurdu.

Finans 04-03-2024 09:57

'Banknot' çıkışları devam ediyor: Burada gurur yapmamak lazım, acilen...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın banknot çıkışının ardından 500 ve 1000 TL banknot basımı için bir çağrı da TGRT Haber sunucusu Cem Küçük'ten geldi. Küçük paylaşımına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i de etiketledi.

Finans 08-02-2024 15:41

En düşük emekli maaşı için rakam veren Cem Küçük'ü fena tiye aldı! Astrolog, kahin... Şimdi de o çıktı başımıza

Asgari ücret ve memur ile memur emeklisi maaşlarına gelen zamdan sonra gözler şimdi de SSK, Bağkur emeklilerinin maaşlarıyla en düşük emekli maaşlarına çevrildi. Sık sık televizyon programlarında yapılacak zamlarla ilgili günler öncesinden tahminlerini açıklayan gazeteci Cem Küçük'ün tiye alındığı anlar ise gündeme damgasını vurdu. DP'li Cemal Enginyurt, Küçük için "astrolog, kahin" derken "Şimdi de Cem Küçük çıktı başımıza" sözleriyle dikkat çekti.

Finans 10-01-2024 08:49

Gazeteci Cem Küçük en düşük emekli maaşı için rakam verdi, programdaki gazeteci böyle tepki gösterdi: İş mi bu yani? Ben de mağdurum...

3 Ocak'ta açıklanan enflasyon verileri ekonomideki hareketliliği artırdı. Milyonlarca emeklinin 2024 yılı maaşı bu rakamlardan sonra belli oldu. 6 aylık enflasyon farkı yüzde 37,56 olarak gerçekleşti. Bu durumla beraber memur ve memur emeklisi yüzde 49,25 zam alırken SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı yüzde 37,55'te kaldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Gazeteci Cem küçük canlı yayında oran verdi. Programındaki gazeteciden tepki geldi. İşte detaylar...

Finans 10-01-2024 06:30

Cem Küçük: Sözcü'ye kayyum atanacak

Sözcü gazetesine kayyum mu atanacak? Gündemi sarsan iddia Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten geldi. Küçük bugünkü yazısında "Yargılanacaksınız ve yaptıklarınızın hukuki bedelini ödeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Haber 14-01-2019 11:03

Cem Küçük'ten olay yaratacak sözler: Hepsine teker teker sıra gelecek

17/25 Aralık operasyonlarının 5. yıl dönümünde bu konuyu köşesine taşıyan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, dikkat çeken ifadeler kullandı. Küçük; Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök ve Fatih Altaylı'ya dikat çekerek 'Kafadan uyduruyorum, diyelim ki bu isimler tutuklandı. O cezaevi önünde bir kişi bile toplanmaz' dedi.

Haber 17-12-2018 10:26

Milliyet Gazetesi kapanıyor mu? Tarih verdi

Milliyet Gazetesi kapanıyor mu? Gündem yaratan iddiayı Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ortaya attı. Vatan Gazetesi'nin kapanmasına dikkat çeken Küçük, "31 Mart 2019'un ardından hatta belki daha da önce Milliyet de kapatılacak" ifadelerini kullandı. Küçük, dijital platformda milliyet.com.tr'nin ise yoluna devam edeceğini yazdı.

Haber 02-11-2018 14:59

Gazeteci Cem Küçük Twitter hesabını yeniden açtı

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabını kapatan Gazeteci Cem Küçük hesabını yeniden aktif hale getirdi.

Haber 11-07-2018 19:36

Fuat Uğur ve Cem Küçük Twitter hesaplarını kapattı

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ardından da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ile polemiğe giren Fuat Uğur ve Cem Küçük, Twitter hesaplarını kapattı.

Haber 10-07-2018 19:42

Cem Küçük'ten Ali Türkşen ve Eren Erdem için dikkat çeken tweetler

Gazeteci Cem Küçük 24 Haziran seçim sonuçlarının belli olmasının ardından sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Haber 25-06-2018 10:25

Cem Küçük: Muharrem İnce parti mi kuracak?

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

Haber 25-05-2018 08:43

AK Partili Aydın Ünal, Cem Küçük'ü bombalayıp, torpil itirafıyla veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dönem konuşma metinlerini de yazan ve partide önemli bir yeri bulunan Aydın Ünal, 24 Haziran seçimlerinde liste dışı kaldı. Yeni Şafak'ta seçmene veda yazısı yazan Ünal, kendisini sert sözlerle eleştiren Cem Küçük'e gönderme yapıp, vekilliği süresince maruz kaldığı torpil taleplerini itiraf etti.

Haber 24-05-2018 19:02

24 Haziran seçimleri öncesi çarpıcı açıklamalar: Büyük operasyon geliyor

24 Haziran seçimleri öncesinde '28 Şubat medya operasyonu?' mu geliyor? Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, bu konu hakkında çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Haber 04-05-2018 08:21

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e gönderme

Türkiye Gazetesi'ndeki bugünkü köşe yazısında Doğan Medya Doğan Medya Grubu'nu özellikle de CNN Türk ve Hande Fırat'ı eleştiren gazeteci Cem Küçük'e yanıt geldi. Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Size demiştim küçük büyük herkes programı izliyor' diye yazdı.

Haber 16-10-2017 18:05

Hürriyet Akif Beki'yle yollarını ayırdı! İşte yeni adresi

Hürriyet gazetesi yönetiminin, köşe yazaru Akif Beki'nin yazılarına son verdiği iddia edildi. Beki, 2013'ten beri Hürriyet'te haftada 3 gün yazıyordu. Cem Küçük'ün Twitterdaki iddiasına göre Akif Beki ayrılığın ardından Karar'a transfer oldu. Akif Beki son dönemlerdeki bir yazısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i eleştirmişti. Melih Gökçek de Beki'ye sert bir dille yanıt vermişti.

Haber 08-08-2017 22:44

Ahmet Hakan'a 'Fino' diyen Cem Küçük'le ilgili karar

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a (Doğan Holding Onursal Başkanı) "Aydın Doğan'ın finosu, sahtekar" diyen gazeteci Cem Küçük hakkında Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) kararını verdi. Aydın Doğan ve Ahmet Hakan, TGRT Haber'i şikayet etmişti. Ancak RTÜK oyçokluğuyla, 'Fino' benzetmesini ifade özgürlüğü sayıp ceza kesmedi.

Haber 10-05-2017 08:59

Kadir Mısıroğlu: Cem Küçük'ün sözleri Müslüman sözü değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hocam' dediği Kadir Mısıroğlu, gazeteci Cem Küçük'ün “Bu ilişki bitti, bu dikiş tutmaz. Artık AK Parti’nin radikal İslamcılarla da Mavi Marmara’daki manyak tipler de… Kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tip var… garip garip tipler var. Bunlarla da yolun ayrılması lazım" sözlerine sert çıktı.

Haber 05-05-2017 09:48

Yıldıray Oğur'un Türkiye gazetesindeki görevine son verildi

15 Temmuz Darbe Girişimi iddianameleri ve referandum yazılarıyla son günlerde dikkat çeken Yıldıray Oğur'un Türkiye gazetesindeki işine son verildi. Oğur, kararı Twitter hesabından duyurdu. Oğur, "Bir maceranın daha sonuna geldik. Türkiye'deki yazılarıma son verildi. Bu zor 4 yıldaki destekleri için teşekkür ederim. Hayırlısı..." ifadesini kullandı.

Haber 28-04-2017 16:16

'Mavi Marmara' kavgasına Cübbeli Ahmet de katıldı

Cem Küçük'ün Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlere "manyak tipler" demesinin ardından AK Partililer arasındaki tartışmalar devam ediyor. 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cem Küçük'ü kast ederek, “Siyonizme karşı giden mücahitlere ‘manyak’ diyenleri adam yerine koymamak lazım” dedi. İHH, gazeteci Cem Küçük’ün Mavi Marmara’ya yönelik ifadelerine yönelik suç duyurusunda bulunmuştu.

Haber 24-04-2017 22:51

Cem Küçük hakkında suç duyurusu

İHH, gazeteci Cem Küçük’ün Mavi Marmara’ya yönelik ifadelerine yönelik suç duyurusunda bulundu. 50 ayrı ilde yüzlerce kişi tarafından yapıldığı belirtilen suç duyurusunda Küçük’ün, "Hakaret" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından dava açılıp cezalandırılmasını istedi.

Haber 21-04-2017 14:08

Cem Küçük: AK Parti'nin radikal İslamcılarla yolunu ayırması lazım

"AK Parti'nin radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayırması gerek" diyen gazeteci Cem Küçük'ün sözleri sosyal medyada tartışma yarattı. Küçük'ün sözlerine İslamcı çevrelerden tepki geldi. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Kafadan İsrail düşmanıyım, bu değişmeyecek ve an itibariyle tasfiye edilmeyi bekliyorum. Arz ederim" mesajıyla birlikte Cem Küçük'ün konuşmasını içeren videoyu paylaştı.

Haber 20-04-2017 08:38

Cem Küçük'ten skandal 'Savaşa hazır olun' tweeti!

16 Nisan anayasa referandumuna ilişkin kesin seçim sonuçları belli olmaya başladı. Hükümete yakın isimlerden biri olan Gazeteci Cem Küçük, referandum sonuçlarında 'Hayır' oyları yükselince, Twitter üzerinden 'Evet kazandı ama savaşa hazır olun' paylaşımında bulundu. Sosyal medyadan tepki yağması nedeniyle Küçük, tweetine açıklamada bulundu.

Haber 16-04-2017 20:13

Cem Küçük: Rıza Sarraf Türk devletinin projesidir

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD tutuklanmasına ilişkin konuşan Cem Küçük, 17-25 Aralık operasyonlarının kilit ismi Rıza Sarraf'ın Türk devletinin projesi olduğunu söyledi. Küçük, Sarraf'ın tutuklanmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yargı karşısına çıkarma operasyonunun bir parçası olduğunu öne sürdü. Öte yandan CHP'li Gürsel Tekin, Halkbank yöneticisi Atilla'nın ABD'de tutuklanması sonrasında AKP'li bakanlar için zor bir dönemin başladığını söyledi.

Haber 31-03-2017 16:07

Cem Küçük’ten banka çalışanlarına ve 4 eski bakana 'ABD' uyarısı!

Gazeteci Cem Küçük, Halkbank’ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Mehmet Hakan Atilla’nın tutuklanmasının ardından Halkbank çalışanlarını uyardı. FBI’nın 17-25 Aralık operasyonlarıyla birlikte tüm Halkbank çalışanlarının bilgilerini çıkardığını belirten Küçük, “Ben Halkbank çalışanı olsam, ‘bedava 1 hafta Amerika gezisi var’ deseler gene gitmem. Sakın Amerika’ya gitmeyin” diye konuştu. Küçük, rüşvet operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan 4 bakanı da uyardı.

Haber 29-03-2017 19:21

Cem Küçük'ten gündem yaratan Adil Öksüz iddiası

Cem Küçük, 15 Temmuz darbe girişiminin başında olduğu iddia edilen Adil Öksüz ile ilgili flaş bir iddiada bulundu. Gazeteci Küçük'ün Hande Fırat'a yönelik ifadeleri de çok konuşulmuştu.

Haber 24-03-2017 10:50

'Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin görevinden alındı' iddiası

'Karargah rahatsız' haberine soruşturma açıklamasının ardından, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in görevinden alındığı iddia edildi.

Haber 28-02-2017 08:53

Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı

Gazeteci Cem Küçük, Güngören'deki evine yönelik silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Haber 20-02-2017 21:12

Yeni KHK ile ihraç edilenler listesinde İbrahim Kaboğlu da var

686 Sayılı KHK Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Yeni KHK ile 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkarıldı. İşte yeni KHK ile ihraç edilen akademisyenler arasındaki çarpıcı isimler...

Haber 08-02-2017 10:40

Gülben Ergen'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

Şarkıcı Gülben Ergen, özel bir televizyon programında kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 14-12-2016 23:49

İsmail Saymaz'dan Cem Küçük'e dava: Kimse arkasında bir güç varmış intibası vererek suçu işleyemez

Gazeteci İsmail Saymaz, kendisini hedef gösteren Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunarak, tazminat davası açtı.

Haber 07-12-2016 11:42

Cem Küçük 'sahne aldı': FOX, Fatih Portakal’ı kovmak zorundadır; yoksa ağır yaptırımlar gelir!

"Aydın Doğan Grubu bu rezaletle ilgili açıklama yapmak zorundadır"

Haber 14-11-2016 08:39

Ümit Zileli Cem Küçük'e canlı yayında telefon fırlattı

Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit isimli tartışma programında Ümit Zileli ile Cem Küçük canlı yayında birbirine girdi.

Haber 26-06-2016 10:15

Cem Küçük'ten Kabataş itirafı: Kurguydu

Cem Küçük'ün 14 Ekim'de şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı.

Haber 21-10-2015 11:57

Cem Küçük, katıldığı canlı yayında itiraf etti

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Hakanı tehdit eden Cem Küçük, yeni açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Cem Küçük, PKK'nın asfalta döşediği bombaların istihbarat raporlarında yer aldığını iddia etti.

Haber 10-09-2015 10:28

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: ''İstersek seni sinek gibi ezeriz''

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, Ahmet Hakan'a tehdit dolu cümleler yağdırdı. Cem Küçük, köşe yazısında ''İstersek seni sinek gibi ezeriz'' dedi. Ahmet Hakan suç duyurusu başlatacağını duyurdu.

Haber 09-09-2015 11:28

Doğan Grubu'ndan zehir zemberek açıklama

Doğan Grubu Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu, Yenişafak gazetesinin 7 ve 9 Nisan tarihli nüshalarında yer alan yazılarla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 09-04-2015 21:58