Cemal Canpolat Haberleri

Canlı yayında sert sözler: Sahibin kim? Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat birbirine girdi

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç'in tartışması canlı yayına damga vurdu. İki isim de birbirleri hakkında çok sert ifadeler kullanırken; araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitti.

Haber 20-02-2024 06:31

Telefonu Fatih Portakal'ın yüzüne kapadı! 'Kılıçdaroğlu ve Atatürk' çıkışıyla gündem yaratan Canpolat canlı yayına bağlandı, tansiyon yükseldi

CHP'deki kritik seçime adaylığını ortaya koymasıyla gündemden düşmeyen Cemal Canpolat'ın "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" sözleri sonrası yeni bir gerginlik yaşandı. Gazeteci Fatih Portakal, Canpolat'ın bu sözlerini sert eleştirip "Sizin kafa gitmiş! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu" dedi. Çok geçmeden canlı yayına bağlanan Canpolat, konuşmasının kesilerek yayınlanmasına tepki gösterirken canlı yayında tansiyon yükseldi. Canpolat telefonu Portakal'ın yüzüne kapadı.

Haber 04-10-2023 12:01

CHP'li isimden çok konuşulacak sözler: Kılıçdaroğlu'na saldırmak Mustafa Kemal'e saldırmaktır

Genel seçimlerin ardından parti içinde hareketli günler yaşayan CHP'de Kurultay'a sayılı günler kaldı. Eleştirilerin odağındaki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz günlerde İstanbul İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Cemal Canpolat'tan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Haber 02-10-2023 22:19

İkinci aday belli oldu, kulisler hareketlendi! İmamoğlu taraftarı isme CHP Genel Merkezi'nin desteklediği rakip çıktı

Adım adım kurultaya yaklaşan CHP'de gözler son olarak İstanbul İl Başkanlığı seçimine çevrildi. Parti içi 'değişim' taraftarlarının desteklediği Özgür Çelik dün adaylığını duyurmuş, İmamoğlu hakkında verdiği mesajla dikkatleri üzerine çekmişti. Sahneye çıkacak ikinci aday da kulislere sızdı. Genel merkezin desteklediği belirtilen ikinci adayın açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Haber 25-09-2023 10:59

Cemal Canpolat

Cemal Canpolat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemal Canpolat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.