Cemalettin Bassoy Haberleri

30 yıldır işlettiği çay evinde müşterilere koyduğu yasak herkesi şaşırttı! Duvarlara yazıyla astı

Kütahya’da 30 yıldır çay evi işleten Selahattin Daşmaz, Cemalettin Mahallesi’ndeki iş yerinin duvarlarına ’Siyaset konuşulmaz’ yazısı asarak müşteriler arasında siyaset konuşulmasını yasakladı. Daşmaz, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerden dolayı böyle bir yasak getirdiğini söyledi.

Haber 2024-02-16 13:30:51

Çay evinde siyaset konuşma yasağı

Kütahya’da 30 yıldır çay evi işleten Selahattin Daşmaz, Cemalettin Mahallesi’ndeki iş yerinin duvarlarına ’Siyaset konuşulmaz’ yazısı asarak müşteriler arasında siyaset konuşulmasını yasakladı.

Yurthaber 2024-02-16 12:09:14

Erzincan İliç’teki altın madeninde büyük facianın ardından büyük tehlike: Yağmur yağarsa ne olacak? İşte olası senaryolar…

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan altın madeninde yaşanan çevre felaketi sonrasında bölgede arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaşanan facianın ardından tüm Türkiye şimdi Erzincan’ı bekleyen büyük tehlikenin detaylarını merak ediyor. Metalürji Mühendisi Cemalettin Küçük bölgede yaşanan felaket sonrası yaptığı uyarıda tehlikenin devam ettiğini belirtti. Peki bölgede yağmur yağarsa ne olur? İşte herkesin korktuğu siyanür tehdidi ile ilgili yapılan o uyarıların detayları…

Finans 2024-02-14 10:26:06

Sokak ortasında katletmişti! Mahkemede kan donduran sözler: 'Kafana sıkayım mı?'

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Cemalettin A., çıkan kavgada kayınbiraderi Yavuz Özdemir'i silahla vurarak öldürdü. Mahkemede tanık olarak dinlenen maktulün oğlu Batuhan Özdemir, olay günü halasının babasına hakaret içerikli mesajlar attığını söyledi. Olay gününü anlatan Özdemir, "Su almak için markete gidip döndüğümde eniştem Cemalettin’in babama ateş ettiğini gördüm. Daha sonra silahı babamın başına dayayarak, ’Kafana sıkayım mı?’ dedi. Enişteme hemen müdahale ettim" dedi.

Haber 2023-10-11 10:46:22

Cemalettin Çataklı’nın yerine Nihat Ağan atandı

Tarım ve Orman Zonguldak İl Müdürü Cemalettin Çataklı’nın yerine Nihat Ağan atandı.

Yurthaber 15-09-23 08:07

70 basamak çıkınca... Halk arasında o rivayetle biliniyor 'Olduğu söyleniyor! Gelmeye devam ediyorlar'

Tokat’ın Hoca Ahmet Mahallesi’nde bulunan, halk arasında Boyun Baba Tekkesi olarak bilinen tekkeye ulaşmak isteyenler onlarca merdiven çıkıyor. Boyun Baba Tekkesi’nde yatan kişinin İshak-ı Zencani Hazretleri olduğu biliniyor. Cemalettin Mahallesi’nde bulunan mezarın, İshak-ı Zencani adında camisi de bulunuyor. Halk arasında çocuğu olmayanların gelip dua ettiği tekkeye yaklaşık 70 basamaklı merdiven çıkılarak ulaşılabiliyor.

Haber 08-05-23 10:59

Depreme dayanıklı binalar için 'Şili formülü' önerisi! 'Bırakın yıkılmayı, hasar almıyor'

Deprem felaketi sonrası depreme dayanıklı binalar için birkaç yöntem öne çıkıyor. Bunlardan en dikkat çeken ise perde duvar kullanımı. Prof. Dr. Cemalettin Dönmez, 'Şili formülü'nün bu esasa dayandığını ifade ederek, "Tipik olarak bina güçlendirilmesinde yapılan şey binalara perde eklenmesidir. Dolgu duvarların bir kısmının betonarme duvar haline getirilmesidir. Bu formül uygulandığında binalar bırakın yıkılmayı ya hasar almıyor ya da çok az alıyor" dedi. İşte 'Şili formülü'nün detayları...

Haber 09-03-23 10:06

Düzce'deki depremden sonra kaynamaya, yanmaya başladı! Korkutan görüntü: Hiç normal değil

Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından artezyen su kuyusunda bulunan suyun, çakmak çakıldığında yanmaya başladığı belirtildi. İlk kez böyle bir olay ile karşılaştığını söyleyen Cemalettin Sivil, "105 metre derinden çıkan bir su çakmak çakıldığında yanıyor. Bu su 1999 depreminden sonra çıkarıldı. Bu kadar köpürmesi ve artması depremden sonra oldu, daha önce bunlar yoktu. Normal bir şey değil, bize normal gelmiyor'' ifadelerini kullandı.

Haber 29-11-22 12:09

Antalya'da emekli öğretmen tarihi kaya resimlerini özgün yorumla tuvale aktarıyor

Ressam Cemalettin Timur: - "Resim yaparken antik çağlara gidiyorum. O dönemle birleşiyormuş gibi bir duyguya kapılıyorum. Sanki o insanlar oradan kalkıp gelecek ve benimle konuşacak gibi geliyor."

Yurthaber 16-09-22 11:34

Sarar çiftini darbedip soymuşlardı! Hizmetçi ve sevgilisiyle ilgili flaş gelişme

Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar, evlerinde darbedilip çelik kasaları soyulmuştu. Çifti soyan motosikletli şüphelileri şehre minibüsüyle getirdiği öne sürülen Moldova uyruklu tutuklu sanık Ilia Sacali (28) hakkında savcı 14 yıl 4 aydan 32 yıla kadar hapis cezası talep etti. Mahkemede kendisini savunan Sacali ise taşıdığı kişilerin suç işlediklerinden haberi olmadığını ifade ederek, “Neden cezaevindeyim anlayabilmiş değilim” dedi.

Haber 27-05-22 11:05

Baba yadigarı 56 yıllık gazetenin yayın hayatına devam etmesi için çalışıyor

Tokat'ta 1966 yılında yayın hayatına başlayan Yeşil Niksar gazetesinin sahibi 64 yaşındaki Cemalettin Bilgin: - "Müthiş bir arşivimiz var. Çok güzel haberler var. Bizler aynı bayrağı devam ettiriyoruz" - "O günkü teknik, teknolojiyle aldığımız zevk ile bugünkü farklı. Aslında gazeteyi alıp okumak gerekiyor. Gazeteyi çıkartmak, eline alıp okumak bambaşka bir şey"

Yurthaber 10-01-22 11:22

Cinayetten yargılanıyordu! Sinop'un eski belediye başkanı Zeki Yılmazer'e 18 yıl hapis

Sinop'ta tartıştığı Atıf Argun'u (68) tabancayla öldüren eski Belediye Başkanı Zeki Yılmazer (62), ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan söz konusu davada tutuksuz olarak yargılanan olayın yaşandığı mekanın işletmecisi Cemalettin Kaya’ya ise mahkeme, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme suçunu işlediği gerekçesiyle 10 ay hapis cezası verdi.

Haber 13-12-21 14:52

Diyarbakır annelerinin evlat nöbetine bir aile daha katıldı

Tekirdağ'dan gelen baba Cemalettin Öngören: - "Oğlum okusun, kaymakam olsun diye okula gönderdim dağa gidip başkalarına hizmet etsin diye değil"

Yurthaber 12-11-21 15:17

Bayıltan ceza! Duyunca fenalık geçirdi

Bursa'da plakasız motosikletle yolda ilerleyen sürücü, polisler tarafından durduruldu. Motosikletin çekme belgeli olduğu ortaya çıkınca ceza kesilen 53 yaşındaki sürücü, para cezasının bin 300 lira olduğunu öğrenince fenalaştı. Yolun ortasında yere yığılan Cemalettin E.'nin fenalaştığını gören ekipler, duruma müdahale etti. Cemalettin E., kendisini iyi hissetmediğini söyleyince olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 12-10-21 14:15

Bursa'da Eker I Run Koşusu'na bin 569 sporcu katıldı

Uludağ Oteller Bölgesi'nden başlayıp kent merkezinde sona eren 42K maratonunda kadınlarda Yeliz Çelik, erkeklerde Cemalettin Suntur birinci sırayı aldı

Yurthaber 03-10-21 17:53

'Futbolda şike kumpası' davasında yakalanan Cemalettin Mutlu, tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan ve ''Şikede kumpas'' davasının firari sanığı olan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu tutuklandı.

Spor 18-09-21 21:19

Ordu'daki katliamdan yaralı kurtulan polis baba: Tabancamı saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum

Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y. ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesini öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polis memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi.

Haber 30-08-21 14:34

Muhabbet kuşu yetiştirip yok satan tek okul!

Amasya’da bulunan Gökhöyük Şehit Cemalettin Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’de muhabbet kuşu yetiştiren tek okul olarak dikkat çekiyor.

Finans 25-05-21 11:28

Pancar toplarken kayalıktan düştü, 3 saatte kurtarıldı

Hakkari'de, pancar toplamak için çıktığı kayalıklarda dengesini kaybedip düşerek yaralanan 8 çocuk babası Cemalettin Temel (37), kurtarma ekiplerinin 3 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı. Ayağında kırık olduğu belirlenen Temel, hastanede tedaviye alındı.

Haber 17-05-21 23:08

Bitlis İl Genel Meclisinden amirallerin bildirisine tepki

Bitlis İl Genel Meclisi Başkanı Cemalettin Kinç, amirallerin bildirisine tepki gösterdi.Açıklamalarda bulunan Kinç, amirallerin vatanın bekasını ve milletin istikbalini hiçe saydığını ifade etti.

Yurthaber 05-04-21 13:06

İl Genel Meclisi Başkanı Kinç güven tazeledi

Bitlis İl Genel Meclisi Başkanı Cemalettin Kinç, yapılan seçimle güven tazeledi.Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu adına Kinç, Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına ise İsmail Çoban’ın yarıştığı seçimlerde, 20 meclis üyesi oy kullandı.

Yurthaber 01-04-21 14:02

BAY- GÜ- KAB 2021 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (BAY-GÜ-KAB) 2021 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkan vekili Murat Araz, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas,Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Söğütlü Belediye Başkanı Rıza Arslan, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, Bayburt İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Nebil Aydın, Bayburt İl Genel Meclis Üyesi Sinan Birgül, Bayburt Belediyesi Meclis Üyesi Osman Nuri Tuluğ, Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi Özcan Ulutaş, Arpalı Belediye Meclis Üyesi İsrafil Sevim, Kelkit Belediye Meclis Üyesi Osman Doğan ve Özkürtün Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Şahin katıldı.Birlik başkanlığı, birlik başkan vekilliği, katip üyelik ve encümen üyeleri seçimlerinin yapıldığı toplantıda Hükmü Pekmezci birlik başkanlığına yeniden seçilirken, birinci başkan vekilliğine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ikinci başkan vekilliğine Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler seçildi.Katip üyeliklere Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile Özkürtün Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Şahin seçilirken encümen üyeliklerine ise Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi Özcan Ulutaş seçildi.Toplantı seçimlerin ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin katılımcılara Bayburt’un yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim etmesinden sonra sona erdi.Toplantının ardından Başkan Pekmezci ve misafirleri Bayburt Katı Atık Tesisi ve Bayburt Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundular.

Yurthaber 31-03-21 09:28

ESTP’de Mustafa Güvenli güven tazeledi

Salgın hastalık nedeniyle daha önce yapılamayan Erzurum Sivil Toplum Platformu Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.Yapılan Olağan Genel Kurul’da Abdullah Mustafa Güvenli yönetim kurulundaki bazı güven tazeledi.Divan Başkanlığını Cemalettin Hınıslıoğlu’nun yaptığı Genel Kurul Vuslat Vakfı’nın Yoncalık yerleşkesinde gerçekleştirildi.Gündem maddelerinin okunması ve geride kalan dönemin ibrasından sonra söz alan Başkan A.

Yurthaber 29-03-21 16:36

Dolandırıldığını söyleyip kendini ateşe vermişti! 'Dehşet' fotoğraftaki adam konuştu

Samsun’da 11 yıl önce yaklaşık 1 milyon TL dolandırılarak üzerine borç yapıldığını öne süren Cemalettin Alış, Cumhuriyet Meydanı’nda üzerine benzin döküp kendini yakmıştı. Yaşanan olayın psikolojik izlerini hala üzerinde taşıyan Alış, ateş yakamasa da kokoreççilik yaparak hayatını devam ettiriyor.

Haber 27-03-21 10:39

Kar ve tipiden yolu kapanan köydeki hasta 6 saat süren yol açma çalışmaları sonucu hastaneye kaldırıldı

Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Gazipınar köyünde rahatsızlanan vatandaş, karla mücadele ekiplerinin 6 saat süren yol açma çalışmaları sonucu hastaneye yetiştirildi.Refahiye ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Gazipınar köyünde yaşayan ve kalp rahatsızlığı bulunan Cemalettin Arpa’nın (70) yakınları kar ve tipi nedeniyle yolu kapanan köye ambulansla gidemeyen sağlık görevlileri, İl Özel idaresi ekiplerinden yardım istedi.

Yurthaber 23-03-21 10:46

Muhtardan, engelli kardeşlere doğum günü sürprizi

Erzincan’da, Mimar Sinan Mahallesi muhtarı, mahallede yaşayan zihinsel engelli kardeşlerin doğum gününü sürpriz yaparak kutladı.Erzincan merkez Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Alacatlı ailesinin büyük oğlu 35 yaşındaki Fatih Alacatlı’nın doğum günü olması sebebiyle mahalle muhtarı Cemalettin Demirtaş, hayatında hiç doğum günü kutlamadığını öğrendi.

Yurthaber 05-03-21 08:56

Keşan’da yüz yüze eğitim 1 gün ertelendi

Edirne’nin Keşan ilçesinde 15 Şubat’ta yüz yüze başlayacak eğitime yoğun kar yağışı sebebiyle 1 gün süreyle ara verildi.Korona virüs sebebiyle uzun bir süre uzaktan eğitime devam eden okulların 15 Şubat Pazartesi günü açılması ve köy okullarında okuyan öğlencilerin ders başı yapması bekleniyordu ancak kar buna engel oldu.Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz başkanlığında toplanan Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, gece saatlerinde başlayan ve bölgeyi kısa sürede etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle olağanüstü toplandı.Keşan’da meydana gelen ve yer yer 20 santimetreyi bulan kar yağışı sebebiyle okulların açılması 1 gün ertelendi, kar tatili nedeniyle köy okullarında başlayacak yüz yüze eğitim, 16 Şubat 2021 Salı gününe alındı.

Yurthaber 14-02-21 15:48

Bahşılı Belediye meclisinden karar çıktı: Eski belediye başkanlarının isimleri cadde ve sokaklarda

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde eski belediye başkanlarının isimleri cadde ve sokaklarda yaşatılacak.Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, belediye meclis toplantısında alınan kararla eski belediye başkanlarından Mehmet Yılmaz Baykal, Mehmet İlhan Zengin, Cemalettin Şarlıoğlu, Halil İbrahim Bişkin, İbrahim Uyar ve Bahşılı’nın ilçe statüsü almasına vesile olan Mehmet Dönmez’in ismi cadde ve sokaklara verildiğini duyurdu.Tekin, "İlçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine yaşarken teşekkür niteliğinde böyle bir çalışmayı başlattık ve isimlerin verileceği yerler imar komisyonunca takdir edildi.

Yurthaber 10-02-21 18:22

Bolu’da yaşlı çift sobadan sızan gazdan zehirlendi

Bolu’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Doğancı Mahallesi Dere Sokak’ta yaşayan Cemalettin ve Fatma K.

Haber 20-01-21 19:07

AK Parti’den kongre açıklaması

AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, il kongresinin 18 Ocak’ta yapılacağını söyledi.Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şems Nasır, Kadın Kolları Başkanı Çiğden Ula, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Daldagül ve ilçe başkanları katıldı.

Yurthaber 11-01-21 16:53

Sarar soygunu davasında karar

Eskişehir’de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar’ı evinde darbederek çelik kasalarını soyan 2 sanık 27’şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu bulunan Moldova uyruklu sanıklar Iulia Dragusan ve Alexandr Aricov SEGBİS sistemiyle savunmalarını yaptı.

Haber 15-12-20 16:51

İş adamı Cemalettin Sarar ve eşini darbederek soygun yapan iki sanığa 27'şer yıl hapis cezası

İş adamı Cemalettin Sarar ve eşini darbederek soygun yapan iki sanığa 27'şer yıl hapis cezası

Yurthaber 15-12-20 16:12

Hizan Kaymakamı Yelek’ten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret

Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör ve şube müdürleri tarafından karşılanan Kaymakam Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işleyişi ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak birimleri gezdi.

Yurthaber 14-12-20 22:15

Vali Makas’tan salgın ile mücadelenin gizli kahramanları muhtarlara teşekkür

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Oğuz Tekcan ve beraberindeki Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Cemalettin Demirtaş ile Hancı Mahallesi Muhtarı Ata Celep, Valimiz Sayın Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette, Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Oğuz Tekcan ve beraberindeki muhtarlar, Vali Mehmet Makas’a istek ve taleplerini dile getirdiler.Vali Makas ise Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Oğuz Tekcan ve beraberindeki muhtarların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getirdi.Ziyaret kapsamında muhtarların, sorumluluk bölgeleri içerisindeki altyapı çalışmalarından düğün ve cenaze işlemlerine uzanan çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olduklarını hatırlatan Vali Makas, muhtarların görev yaptıkları köylerde ve mahallelerde devletimizin taşradaki en temel taşı olduklarını kaydetti.Bu kapsamda; demokrasinin ilk halkasını oluşturan ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmekte olan muhtarlara, salgın ile mücadeleye destek kapsamında mahallelerinde alınması gerekli önlemlerin belirlenmesi, izolasyondaki kişilerin temaslılarına daha hızlı ve etkili ulaşabilmek amacıyla filyasyon ekipleriyle sahada özverili çalışmalar yürüttüklerini bildiren Vali Mehmet Makas, mahallelerindeki pozitif vakaların yalıtım süreçlerinde ve onlar karantinada iken ihtiyaçlarının giderilmesi ve bilgilendirilmesi noktasında da önemli rol oynayan muhtarlara desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yurthaber 08-10-20 09:59

Hizan Kaymakamı Yelek, TÜBİTAK birincisi öğrenciye ödül verdi

Bitlis Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, TÜBİTAK birincisi öğrenciye ödül verdi.2020 TÜBİTAK Liselerarası Araştırma projesi yarışmasında Türkiye birincisi öğrenciye Kaymakam Yelek tarafından ödül verildi.Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, Bitlis İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bedirhan Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Güngör, Kadir Has Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Korkmaz ve öğrenci Aleyna Korkmaz’ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Yurthaber 06-10-20 21:59

Çataklı çiftçiler ile bir araya geldi

İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı, Çaycuma İlçesinde Muharremşah ve Basat Köylerinde çiftçiler ile toplantı yaptı.Çaycuma İlçesi Muharremşah Köyünde Muhtarlığı ziyaret eden Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı ile Çaycuma Ilçe Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş, köy muhtarı Hüseyin Kuğumcu ve vatandaşlarla tarım ve hayvancılık konularında toplantı düzenledi.

Yurthaber 06-10-20 17:38

Vali Işık sanayi esnafını denetledi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, korona virüs tedbirleri kapsamında sanayi esnafının kurallara uyup uymadığını denetledi.Vali Işık’ın Karaman Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesinde yaptığı denetime İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Madeni Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemalettin Özbay’da eşlik etti.

Yurthaber 17-09-20 13:58

Ahteri Hazretleri’nin kabri bakımsızlıktan adeta kayboldu

Kütahya’da medfun Ahteri Mustafa Efendi Hazretleri’nin kabri bakımsızlıktan görünmez hale geldi.Fıkıh, hadis ve İslam tarihi alanında eserler yazan Ahteri Hazretleri’nin Cemalettin Mahallesi Karadonlu Sokak’taki kabri, üzerindeki ot ve bitkilerden adeta kayboldu.Kabrin bulunduğu alanın kilitli olduğunu belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdiler.

Yurthaber 13-09-20 13:12

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu: “Tarihi Sulusokak yağmurda artık susuz olacak”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Sulusokak Caddesi’nde yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yenileme çalışmalarının tamamlandığını, Tarihi Sulusokak’ın yağmurda artık susuz olacağını söyledi.Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince Tarihi Sulusokak Caddesi’nde yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının yenileme çalışmaları tamamlandı.Kentin turizm açısından en işlek caddelerinden biri olan ve 900 Adımda 900 Yıllık tarihi içinde barındıran; Erenler, Cemalettin ve Cami-i Kebir Mahallelerimizin doğal su toplama alanı olan Sulusokak bölgesi her yağışta küçük sel görüntülerine neden oluyordu.

Yurthaber 18-08-20 17:52

Keşan Kaymakamlığı’ndan orman yangınlarına karşı acil önlem kararları

Yurt genelinde yaşanan ve ardı ardına devam eden orman yangınlarına karşı İçişleri Bakanlığı tarafından alınan önlemler kapsamında Edirne’nin Keşan ilçesinde, bazı noktalarda belirli saatlerden sonra ateş yakılmaması ve bazı noktalarda çadır kurulmamasına karar verildi.İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 27.07.2020 tarih ve 12254 sayılı genelgesine istinaden Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Başkanlığında toplantı düzenlendi.

Yurthaber 10-08-20 12:20

Dolmuşlar denetlendi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından korona virüs önlemleri kapsamında dolmuşlar denetlendi.Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kapalı pazar ve Cemalettin Köklü Parkı önünde dolmuşlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Yurthaber 06-08-20 17:54

LGS Şampiyonuna sürpriz ziyaret

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, LGS’de tam puan alarak Türkiye birincisi olan Irmak Ceylin Sürücü’yü evinde ziyaret ederek tebrik etti.Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile birlikte LGS’den tam puan alarak Türkiye birincisi olan Irmak Ceylin Sürücü’yü evinde ziyaret eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Sürücü’ye başarılarının devamını diledi.81 ilden 1 milyon 671 bin 337 öğrencinin katıldığı sınavda, 42 farklı ilden katılan 181 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alırken, Şahinbey’de yaşayan Irmak Ceylin Sürücü de bu isimler arasında yer aldı.Şahinbey Belediyesi’nin eğitime ve gençlere büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak eğitme büyük önem veriyoruz.

Yurthaber 22-07-20 16:49

Vali Gül’ün 100 okul projesine Tahmazoğu’ndan 3 okul ile destek

Her alanda eğitime destek olan ve 4 okul yaptırarak Milli Eğitime devreden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 3 yeni okul daha yapmak için Vali Davut Gül’ün önderliğinde protokol imzaladı.Eğitime ve gençliğe önemli yatırımlar yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün önderliğinde Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin de katılımları ile Fen Lisesi, Ortaokul ve İlkokul yapımı için protokol imzaladı.“Parmakla gösterilecek okul olacak”Vali Davut Gül, 100 okul için 100 hayırsever arıyoruz projesi kapsamında ilk 3 okulun Şahinbey Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek, “Antep Savunmasının 100.

Yurthaber 24-06-20 17:27

Cips hırsızı kargalar kameraya yakalandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde son yıllarda marketlerin önündeki cips paketlerine dadanan kargalar, çevredeki iş yerlerinin kameralarınca kaydedildi - Bir marketin önündeki stanttan cips paketlerini çalarak gagalarıyla patlatan kargaların bu atıştırmaları için zaman zaman da kavga etmeleri ilginç görüntüler oluşturdu - Market sahibi Cemalettin Karadayı: - "5-6 seneden beri bu mevsimde oluyor. Kısmetini alıyor hayvan. Sadece benden değil diğer arkadaşlardan da alıyorlar. Tedbir almıyoruz. Yedikleri kadar yiyorlar"

Yurthaber 21-05-20 11:08

Masalcı Dede yarım asırda derlediği masalları çocuklara telefonda anlatıyor

Samsun'da 82 yaşındaki Cemalettin Kavaklıgil, Kovid-19 salgını süreci öncesi okul okul gezerek anlattığı masalları tedbirler nedeniyle kendisi gibi evinden çıkması kısıtlanan çocuklara telefonda anlatmanın mutluluğunu yaşıyor - Kavaklıgil: - "Ankara'da 24 farklı okulda masal anlatmaya başladım, sonra gidecek diğer iller ve okullar vardı. Ama salgın nedeniyle gidemedik. Şimdilerde çocuklar bana telefon açıyor. Ben de onlara telefondan masal anlatıyorum"

Yurthaber 14-05-20 11:04

Kütahya’da iki bina arasına sıkışan yavru köpek kurtarıldı

Kütahya’da, araçlardan kaçarken iki bina arasındaki boşluğa girip sıkışan 4 aylık köpek, itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Cemalettin Mahallesi Kobak Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yavru köpek, araçlardan kaçtı ve iki bina arasındaki boşluğa girdi.

Yurthaber 12-05-20 13:13

Vefa grubunu arayıp köpek ve keçileri için yem istedi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde köpek ve keçilerinin yemleri bitince İlçe Kaymakamlığı arayan Cemalettin Ergelen’e "Vefa Sosyal Destek Grubu" ekipleri yardımcı oldu.Osmaneli İlçesi Oğulpaşa köyü Yeşil Çimen mahallesinde ikamet eden 69 yaşındaki Cemalettin Ergelen, Kovid-19 tedbirleri kapsamında evinden dışarı çıkamadığı için Kaymakamlık tarafından kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu arayarak keçileri ve köpeği için yem talep etti.Bu talep üzerine Kaymakam Naif Yavuz, Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinde görevli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Diker’i yönlendirdi.

Yurthaber 25-04-20 15:38

Traktör devrildi: 1 ölü

Samsun’un Bafra ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Gökçeağaç Mahallesi’nde meydana gelen kazada, traktörle tarlada çalışan Cemalettin Koca (68), meyilli arazide direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Yurthaber 15-04-20 12:45

Traktör devrildi: 1 ölü

Samsun’un Bafra ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Gökçeağaç Mahallesi’nde meydana gelen kazada, traktörle tarlada çalışan Cemalettin Koca (68), meyilli arazide direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

Yurthaber 15-04-20 12:45