Cemil Ertem Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ertem: Kripto paralarla ilgili hazırlıklar yapılıyor

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte kripto para piyasasında işlem yapan yatırımcıların bazı işlemlerine kısıtlama getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ertem, "Bu konuda ilgili birimler reform programı kapsamında düzenlemeler konusunda hazırlıklarını yapıyor" diye konuştu.

Finans 16-04-2021 16:10

Cemil Ertem'den sosyal medyada 'dolar' açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, TL'deki dalgalanmanın ardından twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Finans 27-03-2019 10:02

Şevval Sam'ın yerine Erdoğan'ın danışmanının eşi Nur Viral!

Mobilya markası Bellona'nın reklam yüzü olan Şevval Sam ile yeni bir anlaşma imzalanmadı. Sam'ın yerine yeni reklam yüzü Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem’in eşi Nur Viral oldu. İstikbal, Bellona ve Mondi gibi dev markaları bünyesinde barındıran Boydak Holding’e FETÖ’ soruşturması kapsamında, kayyum atanmıştı.

Haber 16-08-2018 10:46

KOBİ'ler için yerli derecelendirme kuruluşu geliyor

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, özel sektör eliyle KOBİ'leri değerlendirecek bir tür kredi derecelendirme kuruluşu kuracaklarını duyurdu.

Finans 18-06-2018 11:26

Cemil Ertem

Cemil Ertem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cemil Ertem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Otomotivcilere “yerli ara malı kullanın” çağrısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: - “Ülkemiz araç üreticisi firmalar için, kapılarını ardına kadar açıyor. Fakat üretilen araçlardaki yerlilik oranı yüzde 40 – 60 arasında. Türkiye’de üretilen araçlardaki yerli ara malı oranını artırmamız gerekiyor” - “Filyos Endüstri Bölgesi, büyüyen, gelişen, güçlü ve büyük Türkiye’nin sembol eserlerinden biri olacaktır. Filyos, dünya sanayi bölgeleri haritasında, parlayan bir yıldız olarak yerini alacaktır” - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem: - “(Otomotiv sektöründe yüksek ara malı ithalatı) Bu aslında bizi çok rahatsız eden bir şey. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi yerli ve milli ekonomi çerçevesine çok oturmayan ve mutlaka burada üzerine düşünmemiz, belki de gerekli adımları atmamız gereken bir durum”

Haber 23-03-2018 17:07

Erdoğan'ın danışmanları birbirine girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanları Cemil Ertem ve Bülent Gedikli arasında başlayan "döviz kuru" tartışması devam ediyor. Cemil Ertem'e yönelik olarak "Arkadaşımız biraz tecrübesiz. Etrafındaki insanların da biraz şeyine gelmiş" diyen Bülent Gedikli, sözlerinin devamında "Gazete haberlerinden okumuş olabilir, tam konuyu değerlendirdiğini de düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

Haber 14-09-2017 08:21